canım allahım kolaylıklar versin inş temiz sonuçlar alırsın canım içinde kalan tüm testlerini yaptır en azından kafam rahat bi şekilde başlarsın tedavine allahım yüzünü güldürsün çok zor aşamalrdan geçiyoruz
inşlh canım Rabbimin izniyle bende hayırlısıyla şu testleri yaptırmak istiyorum en azından kafam rahat olsun sorun nerde ise onları bilmemiz gerek. 4. tedavime acel davranmak istemiyorum tabi çokta uzatmadan şu işlerimi halletmek istiyorum canım
arkadaşım senin içinde çok üzüldüm inan çok zor biliyorum ama geçecek acınız, Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin sağlığınız olduğdu sürece yine denersiniz. kendini bir an önce toparlayıp tekrar gel arkadaşım....
canım inşallah yeni doktorun sana bebeğine vesile olur senin için. doktorunu ayarla her şeyi yoluna koy ondan sonra taşı canım miniklerini. inşallah her şey senin için de güze lolur canımmm arkadaşımmm
canım inşlh bende çok istiyorum meleklerime kavuşmak Rabbim karşıma vesilem olacak hayırlı iyi bir dr. çıkarsın diye dua ediyorum. bakalım randevu aldım ne gerekiyorsa onları yaptırmak sonra iyi bir merkez seçip bebişlerimi orada tarnaferini yaptırmak istiyorum canım inşlh herşey yolunda gider.
inşlh sen pozitif haberleri senden alıcaz arkadaşım...
/QUOTE]