Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yine olmadı çok üzgünüm alıştım artık nagatif almaya

canım ne desek bos ama zamanı var demekkı kuzummm

soyle listeye bi baktim hep negatif sira bende kabus gibi isallah o son negatifi ben kirarim ama sanirim bende negatifim rabbim ol derse olur biz napsak nafile

hayırlısı neyse o olsun cnm sende enerjını dusurmeee

orasi oyle canim isallah bakalim cumartesi buyuk gun ne olcak bakalim isallah allah hepimize nasip etsin

canım allahım kolaylıklar versin inş temiz sonuçlar alırsın canım içinde kalan tüm testlerini yaptır en azından kafam rahat bi şekilde başlarsın tedavine allahım yüzünü güldürsün çok zor aşamalrdan geçiyoruz

inşlh canım Rabbimin izniyle bende hayırlısıyla şu testleri yaptırmak istiyorum en azından kafam rahat olsun sorun nerde ise onları bilmemiz gerek. 4. tedavime acel davranmak istemiyorum tabi çokta uzatmadan şu işlerimi halletmek istiyorum canım
arkadaşım senin içinde çok üzüldüm inan çok zor biliyorum ama geçecek acınız, Allah sana ve eşine sabır ve sağlık versin sağlığınız olduğdu sürece yine denersiniz. kendini bir an önce toparlayıp tekrar gel arkadaşım....

canım inşallah yeni doktorun sana bebeğine vesile olur senin için. doktorunu ayarla her şeyi yoluna koy ondan sonra taşı canım miniklerini. inşallah her şey senin için de güze lolur canımmm arkadaşımmm :KK34:

canım inşlh bende çok istiyorum meleklerime kavuşmak Rabbim karşıma vesilem olacak hayırlı iyi bir dr. çıkarsın diye dua ediyorum. bakalım randevu aldım ne gerekiyorsa onları yaptırmak sonra iyi bir merkez seçip bebişlerimi orada tarnaferini yaptırmak istiyorum canım inşlh herşey yolunda gider.
inşlh sen pozitif haberleri senden alıcaz arkadaşım...

/QUOTE]

orasi oyle canim isallah bakalim cumartesi buyuk gun ne olcak bakalim isallah allah hepimize nasip etsin

cumartesi mi test günün bende iki gün önce yaptıracam normalde benim pazartesi ama ben cumartesi yaptırmayı düşünüyorum inşaşalh. ikimizde güzel haberler veririrz burdan :21:

inşlh canım Rabbimin izniyle bende hayırlısıyla şu testleri yaptırmak istiyorum en azından kafam rahat olsun sorun nerde ise onları bilmemiz gerek. 4. tedavime acel davranmak istemiyorum tabi çokta uzatmadan şu işlerimi halletmek istiyorum canım
arkadaşım senin içinde çok üzüldüm inan çok zor biliyo

canım inşlh bende çok istiyorum meleklerime kavuşmak Rabbim karşıma vesilem olacak hayırlı iyi bir dr. çıkarsın diye dua ediyorum. bakalım randevu aldım ne gerekiyorsa onları yaptırmak sonra iyi bir merkez seçip bebişlerimi orada tarnaferini yaptırmak istiyorum canım inşlh herşey yolunda gider.
inşlh sen pozitif haberleri senden alıcaz arkadaşım...

inşallah duların kabul olur canım bende dördüncü bu bakalım ne olacak sonucummm inşallah son olsun canımmm. hepinmizin allahın izni ile...

soyle listeye bi baktim hep negatif sira bende kabus gibi isallah o son negatifi ben kirarim ama sanirim bende negatifim rabbim ol derse olur biz napsak nafile

canım salma kendini böyle olumsuz düşünmek zarardan başka bişey vermez...önce sonucumuzu bilelim dediğin gibi rabbim nasib etmezsede o zaman üzülürüz şimdi sırası değil...bebişini düşün inşallah pozitif haber verirsin bizlere..

cumartesi mi test günün bende iki gün önce yaptıracam normalde benim pazartesi ama ben cumartesi yaptırmayı düşünüyorum inşaşalh. ikimizde güzel haberler veririrz burdan :21:

inşallah duların kabul olur canım bende dördüncü bu bakalım ne olacak sonucummm inşallah son olsun canımmm. hepinmizin allahın izni ile...

evet cumartesi kendim test yapcam olumluysa doktora haber veriyosun yurt disi boyle allah nasip etmesin ama eger olmazsa turkiyede yapmayi dusunuyorum olmazsa burda tek emriyo koyolar belki turkiyede 2 emriyoyla sans olur nasipten otesi yok ben gecenki ddenememde evde test yapmistim erken uzuldum cok simdi gunumde yapcam isallah seninde hayirli haberini aliriz

canım salma kendini böyle olumsuz düşünmek zarardan başka bişey vermez...önce sonucumuzu bilelim dediğin gibi rabbim nasib etmezsede o zaman üzülürüz şimdi sırası değil...bebişini düşün inşallah pozitif haber verirsin bizlere..

isallah hayirli haberi alirsam ilk esime sonra size mujde veririm akrabalarim bile bilmiyo ikinci denememi cunku hergun arayip beni teselliye ugrasiyolar bu beni daha cok uzuyo rabbim ne ederse hayirlisini eder

slm kizlar negatif netice alan arkadaslara sabir diyorum insallah birdakine son olur allah hepimizin yardimcisi olsun,insallah bende ilaclarima martta basliyorum insallah rabbim emegimizi bosa cikarmaz ,ama ben basindan beri dua ediyorum rabbim ne verirse hayirlisindan versin eger olmazsada demmekki bu dunyada nasibi yokmus yada zamani daha gelmemis diye simdiden kendimi teselli ediyorum su an kendimi olumlu olumsuz kendimi hazirlamisim biliyoruzki rabbim istemezse yaprak bile kilmildamaz

slm kizlar negatif netice alan arkadaslara sabir diyorum insallah birdakine son olur allah hepimizin yardimcisi olsun,insallah bende ilaclarima martta basliyorum insallah rabbim emegimizi bosa cikarmaz ,ama ben basindan beri dua ediyorum rabbim ne verirse hayirlisindan versin eger olmazsada demmekki bu dunyada nasibi yokmus yada zamani daha gelmemis diye simdiden kendimi teselli ediyorum su an kendimi olumlu olumsuz kendimi hazirlamisim biliyoruzki rabbim istemezse yaprak bile kilmildamaz

bu güzel yorumun çin kutluyorum seni canım...:KK9:

aynen öyleee rabbimden hayırlısı..inşallah senin içinde mart ayı bebişinin geliş ayı olur inşallahhh..

kızıcam ama sana :KK4::KK4:bune negatflık yaa aypamayın böyle olucak de önce sen inan inanmazsan bebeğin seni bırakır sen ınan herşydn ve herkstn önce olucak cnm hepimz anne olucaz ben buna hep inandım

arkdaşlar hepinize çok tşk ederim ayr ayrı cvp acamıyacağım elbet bu gunlerde geçicek şimdilik daha iyiyim dr umla konuştum o beni azda olsa rahatlattı bnden genetik testler istedi onları yaptırmam lazım rahimde hiç sorun yok dedi araştıralımdedi cd56 diye test varmış onu istedibayabi testler istedi eşimden ayrı benden benden ayrı testler klınte bu testler 1200 tuttu dışarıda yaptırmayı düşünüyorum maddi manevi bitik durumdayım zaten
dr um önemli olan tüpler senin tüplerin açık sen çok stresli birisin sen kandini çok sakındın ben sana diğer hastalarımdan ayrı davramdım dahada çok ilgilendim ama sakınanan göze çöp batarya aynı onun gibi oldu dedi ben inannıyorum sen kendini rahat bıraksan kendiliindende hamile kalırsın dedi şimdik, ialçlarımın hepsini bıraktım 1 hafta sonra adet olursun dedi eğer olmazsan yine test yaparım dedi
arkadaşlar bide bişey sorucam içinzde genetik test yaptıran varmı yaptırdıysanız bana önebiliceğiniz bir yer varmı ben istanbuldayım

kızıcam ama sana :KK4::KK4:bune negatflık yaa aypamayın böyle olucak de önce sen inan inanmazsan bebeğin seni bırakır sen ınan herşydn ve herkstn önce olucak cnm hepimz anne olucaz ben buna hep inandım

haklisin canim isallah olcak er yada gec rabbime sukurki umitsiz deyiliz

arkdaşlar hepinize çok tşk ederim ayr ayrı cvp acamıyacağım elbet bu gunlerde geçicek şimdilik daha iyiyim dr umla konuştum o beni azda olsa rahatlattı bnden genetik testler istedi onları yaptırmam lazım rahimde hiç sorun yok dedi araştıralımdedi cd56 diye test varmış onu istedibayabi testler istedi eşimden ayrı benden benden ayrı testler klınte bu testler 1200 tuttu dışarıda yaptırmayı düşünüyorum maddi manevi bitik durumdayım zaten
dr um önemli olan tüpler senin tüplerin açık sen çok stresli birisin sen kandini çok sakındın ben sana diğer hastalarımdan ayrı davramdım dahada çok ilgilendim ama sakınanan göze çöp batarya aynı onun gibi oldu dedi ben inannıyorum sen kendini rahat bıraksan kendiliindende hamile kalırsın dedi şimdik, ialçlarımın hepsini bıraktım 1 hafta sonra adet olursun dedi eğer olmazsan yine test yaparım dedi
arkadaşlar bide bişey sorucam içinzde genetik test yaptıran varmı yaptırdıysanız bana önebiliceğiniz bir yer varmı ben istanbuldayım

evet canim umidini yitirme cevremde cok tup bebek yapan var bakiyorum normal hayatlarini surduruyolar biz kendi kendimize seneryo yaziyoruz doktorun hakli rahat olcaz ve rabbime birakcaz biz nekadarda ah tuh etsek geriye donus olmuyo o nezaman vakit tamam derse oluyo isallah bidaki sefere

canım nasılsın? ben esma-ül hüsnaokudum hepsinden 100 tane yani 100x99 listeye eklermisin. nasıl eklencek anlamadım ama, 1000 tane okunacak diye yazılmış listeye, fakat ben hepsinden 100 tane okudum arkadaşım.sana zahmet eklermisin

evet cumartesi kendim test yapcam olumluysa doktora haber veriyosun yurt disi boyle allah nasip etmesin ama eger olmazsa turkiyede yapmayi dusunuyorum olmazsa burda tek emriyo koyolar belki turkiyede 2 emriyoyla sans olur nasipten otesi yok ben gecenki ddenememde evde test yapmistim erken uzuldum cok simdi gunumde yapcam isallah seninde hayirli haberini aliriz

canım hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alasın inşallah. türkiye de çift embriyo işi tamamen doktorun insiyatifine kalmış canım. eğer doktorun kabul ederse yapıyorlar etmezde yapmıyorlar canımmm.. canım bide biz hiç evde idrar testi yapmıyoruz genelde yanıltıcı olabiliyorlar genelde 10. günden sonra kan test yaptırıyoruz. eğer bende pazartesi ye kdar beklersem doktorum kendi yapacak testi ama ben beklemeyi düşünmüyom cumartesi yaptıracam inşallah bi polikilinikte pozitif çıkarsa hemen ararım zaten doktorumu haberdar ederim :KK34:

maaşallah sana keşke hepimiz senin gibi olabilsek gerçekten bu iş nasip kısmet işi. olmazsa dünyanın sonu değil. olursa ama güzel günlerin başlangıcı diye düşünüyorum bende. ben dördüncü sonucum için gün sayıyorum bundan önce ne dış nede kimyasal yaşadım değerim hiç 1 in üstüne çıkmadı :KK9: hakkımızda hayırlı olanı rabbim bize nasip ediyorlar diye düşünüyorum canım

arkadaşım kendini toparlamana sevindim canım. inşallah genetiklerden de bişey çıkmayacak canım. inşallah maddi manevi bir an önce toparlarsın kendini de yeniden başlarsın :21:

canim sakin üzülme tabi desemde bos insan ister istemez üzülüyor ama kendine zarar vermis olursun ben en son ikinci negativimi 4ay önce almistim okadar cok üzülmüstümki her iki negativten sonra hastaneye kaldiriliyorum bas agrisindan sonra tövbe ettim üzülmeyecem diye.Insallah 3üncüde alirsin o güzel koskocaman POSITIVI bende suanda ücüncüye basladim.Bizde genetik test yapmistik ilk denemeden sonra istediler cok sükür birsey cikmadi.

kizlar ben dün histereskopi oldum hic birsey ckmadi cok sükür ama hemen iki hafta sonra Dondurulmus embiryolari transfer yapilacak Rabbimin izniylen sizce bu normalmi Histereskopiden sonra transfer yapilmasi o ay.Doktoruma sordum eger problem olsadi rahimde ve biz ona müdahele etseydik en az iki adetinin gecmesi lazimdi dedi ama bende birsey cikmadigi icín bir müdahale edilmedigi icn sakincasi yok transferi bu ay yapabiliriz dedi böyle birsey yasiyan varmi?

Sudenaz, çido için "101 'er kevser,ihlas, fatiha ve 31 ayetel kürsi" okudum. listeye ekler misin?
Canımmmm, çok teşekkür ederim :))) sağol allah razı olsun :))

kizlar ben dün histereskopi oldum hic birsey ckmadi cok sükür ama hemen iki hafta sonra Dondurulmus embiryolari transfer yapilacak Rabbimin izniylen sizce bu normalmi Histereskopiden sonra transfer yapilmasi o ay.Doktoruma sordum eger problem olsadi rahimde ve biz ona müdahele etseydik en az iki adetinin gecmesi lazimdi dedi ama bende birsey cikmadigi icín bir müdahale edilmedigi icn sakincasi yok transferi bu ay yapabiliriz dedi böyle birsey yasiyan varmi?

oo çok sevindim hadi hayırlısı, iki hafta dediğin nedirki hemencecik gelir, az kaldı kavuşmana :) hiç endişelenme doktoruna güven

X