Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hadi hayırlı olsun inşallah herşey umduğundan daha güzel gelişir.
inşallah sonucunda müjdeli olurda ayağını sğrğrsün bizlerde peşinden geliriz :dance:

şekercim dur şimdiden düşünme at olumsuzlukları kafandan inşallah güzelce sağlıklı bi şekilde çözünüp anneciklen,ne sımsıkı tutuncaklar rabbim hepimize nasip etsin inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

canım selam!!!!
bugün doktora gittim regl tam olamadığım için bana bir dahaki regl dönemi için tedavi verdiler.diğer regl dönemimin ikinci gününde muayne olacağım ve transfer günü karar verilecek.canımcım sende haberdar olurmu meraklandırma bizi şimdilik hoşçakal görüşmek üzere!!!!
kızlar transferim kasım ayına kaldı.listede kasıma yazabilirsiniz benide.hakkımızda hayırlısı olsun.

Benim 8 tane 4 erli dondurdular.Hepsi 5. gün embriosu.2 aya kadar denemeyi düşünüyorum..Ama bu denediğim embrionun kalbi durunca panik oldum acaba diğerlerinde de sorun var mıdır die...Kararsızım anlayacağın...Senin tekmiş donmuşun..Umarım sağlıkla çözülür..Bi de işin bu boyutu var sanırım.Hepsi çözülemeyebiliyomuş...

süper cnm senin adına çok sewindim :)) Maalesef benim o problemim var eğer o tek embriyo yaşamazsa tedavi iptal olacak mecbur.
Of bilmiyorum :KK43:(

merhaba arkadaşlar yarın 12 de dondurulmuş transferlerim gerçekleşecek saat 12 den sonra sizlerden dua bekliyorum. bende transfer anında sizlere dua edeceğim. allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun DUA ile...

merhaba arkadaşlar yarın 12 de dondurulmuş transferlerim gerçekleşecek saat 12 den sonra sizlerden dua bekliyorum. bende transfer anında sizlere dua edeceğim. allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun DUA ile...

Cnm benim şimdiden bol şans ( beni hatırladın mı ? Hemen hemen aynı zamanda negatif sonuçlarımızı almıştık )) umuyorum bu sefer bebişinle geleceksin :)) sen benden önce davranmışsın kaydirigubbakcemile3 ne güzeeeeel
bana tedavi hakkında bilgi verir misin ? Bende 28 ekim de gidicem reglimin 2 . günü nasıl bir tedavi beni bekliyor acaba ? a.s.

kızlar kötü haberlerim var...
bebeğim düştü:KK43:( tekrar listenin diğer kısmına geçtim...

canim coooooook uzuldum benimde bi hafta once dusugum oldu cok zor bi durum tam alisiyosun sonra birakip gidiyo..nasil oldu peki,,benim once agrim basladi sonra kanama derekn ultrasonda bbek gorunmedi..yarin kontrolum var..icimde parca kalmismi diye bakilicak ama nedendir bilemem hala icimde bi umut varr..yarin belki bebgimi gorurum diye offf belkide inanmak istemiyorum hayirlisi canim ya baska dondurulmusun varmiydi..

canım çooook üzüldüm.İşte tam bu durumda insan ne diyeceğini bilemiyor.ne dese de boş zaten.Üzülmemeye çalış tatlım hayırlısı böyle imiş diyecek ve denemeye devam edeceksin.En kısa zamanda da bebeğine kavuşacaksın eminimki.Allah dualarımızı geri çevirmesin inşallah.

mavimercan canım sen de 3. tedavidesin dimi nisan topiğinden ben hatırlamışsındır
vazgeçmek yok sonuna kadar mücadeleye devam benimde 3 tane donrurulmuşum kaldı bu son donmuş tedavisi eğer buda olmazsa yeniden başlıyacam tedaviye vazgeçmiycem inşallah kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

30temmuzum hatırlamam mı seni :)
Bencede kesinlikle sonuna kadar, paramız ve sağlığımız le verdikce inşallah elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbime kalmış.

ama bu kanunu yaşadıkca daha da kınıyorum. Bizim psikolojimiz, paramız ve bedenimize zarar dışında bir faydası yok :KK43: tek tek dene olmazsa iki olsun diyene kadar geçen zaman yaşananlar, kim verecek bunların hesabını.

kızlar bi sorum olacak bu gün dra gittim ve kasımda yapılacak....yalnız bana cyclo-progynova verdi ama ben bu ilaca ne zaman başlayacağım?
canım hayırlı olsun ben reglinin 2. günü başlamıştım ama galiba prospektüsünde 5. günü başlanıyor yazyordu doktorun bilgi verir canım.
Kızlar merhaba :)) 2 ay aradan sonra tekrar aranızdayım :))
Bende dondurulmuşumu deneyeceğim bana bilgi verir misiniz ?
28 ekim de reglimin 2. günü o zaman hastaneye gidicem işleyiş hakkında yorumlarınızı bekliyorum? Teşekkür ederim a.s.
hayırlı olsun canım bu son tedavin olsun seninde reglinin 2. günü estrofem veriyorlar yaklaşık 15 ila 18 gün içinde transfer yapıyorlar süreç çok kolay ama tabi bizim için yinede stresli.
30temmuzum hatırlamam mı seni :)
Bencede kesinlikle sonuna kadar, paramız ve sağlığımız le verdikce inşallah elimizden geleni yapacağız gerisi Rabbime kalmış.

ama bu kanunu yaşadıkca daha da kınıyorum. Bizim psikolojimiz, paramız ve bedenimize zarar dışında bir faydası yok :KK43: tek tek dene olmazsa iki olsun diyene kadar geçen zaman yaşananlar, kim verecek bunların hesabını.
mavi marcan sana yürekten katılıyorum ben yasa değişir diyordum ama hiç ses seda yok yanlız bazı merkezler el altından 2 embiriyo koyuyorlarmış daha doğrusu yumurta kalitesi düşük olanlar 2 embiriyo istiyormuş bazı durumlarda koyabiliyorlarmış bir arkadaşımdan duymuştum.

canım selam!!!!
bugün doktora gittim regl tam olamadığım için bana bir dahaki regl dönemi için tedavi verdiler.diğer regl dönemimin ikinci gününde muayne olacağım ve transfer günü karar verilecek.canımcım sende haberdar olurmu meraklandırma bizi şimdilik hoşçakal görüşmek üzere!!!!
kızlar transferim kasım ayına kaldı.listede kasıma yazabilirsiniz benide.hakkımızda hayırlısı olsun.

canım sakın ertelendi diye üzülme hayırlı vakit nezamansa ozaman olsun geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun.

canım çok üzgünüm denecek hiçbirşey yok Allahım size sağlık versin sağlıklı evlatlar versin kendini toparla ve tedavine start ver dondurulmuşun hala var sanırım yılmak vazgeçmek yok yola devam.

melyedes canım sonucun ne tatlım inşallah pozitif haberini alır haftaya güzel başlarız.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------regli bekliyor :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim beklemede 16 ekim sonuç :Saruboceq:

4- fatmanur------------------ regli bekliyor :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------ekim transfer :Saruboceq:

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

20- herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

21- özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:

22- mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

23- tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24- gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

canım hayırlı olsun ben reglinin 2. günü başlamıştım ama galiba prospektüsünde 5. günü başlanıyor yazyordu doktorun bilgi verir canım.

hayırlı olsun canım bu son tedavin olsun seninde reglinin 2. günü estrofem veriyorlar yaklaşık 15 ila 18 gün içinde transfer yapıyorlar süreç çok kolay ama tabi bizim için yinede stresli.

mavi marcan sana yürekten katılıyorum ben yasa değişir diyordum ama hiç ses seda yok yanlız bazı merkezler el altından 2 embiriyo koyuyorlarmış daha doğrusu yumurta kalitesi düşük olanlar 2 embiriyo istiyormuş bazı durumlarda koyabiliyorlarmış bir arkadaşımdan duymuştum.

Hoşbulduk cnm :))
Benim şansım çok düşük 1 tane embriyom var dondurulmuş ve kalitesi düşük :KK43:( çözüldüğünde yaşamama şansı çok yüksek korkuyorum umutsuz vaka olarak görüyorum kendi mi :1no2:

Hoşbulduk cnm :))
Benim şansım çok düşük 1 tane embriyom var dondurulmuş ve kalitesi düşük :KK43:( çözüldüğünde yaşamama şansı çok yüksek korkuyorum umutsuz vaka olarak görüyorum kendi mi :1no2:

umutsuz vakka olarak görme kendini olacak olduktan sonra oluyor yaradılışla alakalı bunu biz bilemeyiz özlem i hatırlayın dondurulmuş embiriyosu çözülürken hücre kaybetti 3 hücreli transfer oldu ama çok şükür tuttu aklımız almaz bizim onun için kimse umutsuz vakka değildir umudumuz Allah.

umutsuz vakka olarak görme kendini olacak olduktan sonra oluyor yaradılışla alakalı bunu biz bilemeyiz özlem i hatırlayın dondurulmuş embiriyosu çözülürken hücre kaybetti 3 hücreli transfer oldu ama çok şükür tuttu aklımız almaz bizim onun için kimse umutsuz vakka değildir umudumuz Allah.

Özlemin tek embriyosu mu vardı kızlar

Özlemin tek embriyosu mu vardı kızlar

iki embiriyosu vardı ama ikiside hücre kaybına uğramıştı doktor hemen hemen hiç ümit vermemişti çok düşük olma şansı demişlerdi ama oldu maşallah Allah nazarlardan korusun çokta sağlıklı bir hamilelik geçiyor Allahım kucağına almak nasip etsin sanada umutsuzluğa kapılma diye özlemi örnek gösterdim.

iki embiriyosu vardı ama ikiside hücre kaybına uğramıştı doktor hemen hemen hiç ümit vermemişti çok düşük olma şansı demişlerdi ama oldu maşallah Allah nazarlardan korusun çokta sağlıklı bir hamilelik geçiyor Allahım kucağına almak nasip etsin sanada umutsuzluğa kapılma diye özlemi örnek gösterdim.

Sağol cnm benim ay bilmiyorum 1 tane olması ve kalitesiz olması üzüyor beni ama ne olursa olsun 28 ekim de tedavime başlayacağım tabii süpriz olmazsa delikafadulden

canım sakın ertelendi diye üzülme hayırlı vakit nezamansa ozaman olsun geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun.
doğru söylüyorsun canım ama beklemek sıkıntı veriyor işte.napalım kısmetimizde ne varsa olacak artık.bekleyeceğim.sen nasılsın var mı gelişme sende?

X