Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

dün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde kistik higroması olduğunu öğrendim yarın sabah suni sancıyla normal doğum yapacğm.....bu gece bebeğimle son gecem yarın o melek olacak.......konusack yazack gücüm olmasada bana dua edin die haber vermek istedim...çok korkuyorumm....toğarlandığımda bilgi veririm tekrar.....

Kızlar CARMENNN arkadaşımız için dua edelim.

Çok zor,çok üzüldüm.:KK43:

Rabbim dayanma güçü,sabrı versin,yardımcısı olsun inşallah.

canım carmennn nereye yazmışki bunu görmedim ben :KK43: Çok zor bir durum gerçekten, allah sabır versin güç versin :KK43::KK43: ne diyeceğimi bilemiyorum:KK50:
ben ilk tüp denemem de önce pozitifi sonra negatifi görünce yıkılmıştım onun durumunu düşünemiyorum bile :KK14::KK14:

Allah yar ve yardımcısı olsun çok zor Allah sabır versin bir hamilelik haberi alıyoruz arkasından bu hayatın düzeni işte içim parçalandı

CARMEN için gerçekten çok üzüldüm,onun için dua ettim,Rabbim kabul etsin.
Kızlar 300 salavat , 100 ya halik,ya bari, ya musavvir bir tane de Yasin okudum ekler misiniz...

Allahım yardımcısı olsun..çok zor yaaaa...rabbim bidaha yaşatmasın..dayanma gücü versin inşallahhh

yaa tatlım sen otelde kalamazmısın ki eşinle bu konuyu konuşsan olmazmı yaa bu durum cunku çok hassas kadın mutlu olmalı eşinle paylaş bunları off be bızım eşler de anneleri pek kıymetli kıymetli olsun zaten olmazsın demiyorum ama hazmedemiyorum yapılanları rabbım sana yardım etsin birdn kendimi koydum da yerine zor durum

cnm sen de eşine söyle lütfen açıkça bunda birşey yok ki bizim bu süreçte raht olmamız lazım ya insan inan kendi anasıyla bile bir yerden sonra sinir oluyor yani ben sıkılıyrm zaman zaman heleki kayınvalide beni deli ediyor sürekli laf sokarda kendileri hem senın yatman lazım ben eşime aşılama dönemlerimde ve tup tedavilerim de söyledim bak iğneler zaten sinir yapıyor bir üzerine annen eklenirse ben kalkdıramam diye zaten sonra kadıncık yatıcağımı duyunca hop döndü gelmeyim iyileşsin öle geleyim dedi:KK9::KK9:bakıcak ya ödü koptu hee bide varya kendi evine kimseyi istemez ama bana ve eltime gelirken eşimn akrabaları toplar getirir kalmaya cadı kadın yaa:KK47:ay ne çok gıcık oldum yine sen şimdi söyledim bakmadın diye geldi yazmışsın korktum demicem bana bakmadın diye aman aman yattıgım yerde sinir etmesin benii hadi annecik sen de isteklerini eşine tatlı tatlı söyle mutlu ol lütfen bu süreçte takma kafaya hiç birşy sen anne olucaksn onumuz de uzun bir yolculuk var 9 aylık rabbım kolaylaştrsın inşallhh

inş canım rahat olmaya çalışacağım inş başarabilirim çünkü çok konuşuyo dinleyemiyorum bile işi gücü tv artislerle kafayı bozmuş:KK37:
eşime dedim hatta ısrar ettim benim iyiliğim içinmiş bana yardım edicekmiş tam tersi hiç :))
ayy yine dedikodu yaptım
inş canım umut ediyorum bu sefer olucak inş diyorum içimdeki sorunlarda gitti tertemiz bi şekilde tedaviye başlıyorum inş sonuda güzel olur:KK16: tv dedi benim dr umun haberide benim için büyük bir umut oldu menopozdaki hastasını dondurulmuş tek embriyoyla hamile bıraktı inş benide bırakırsın diyorum dr uma:)tabi aerşey rabbimin elinde inş herşey güzel olucak:)

karasu canım pek giremiyorum nete...dün ultrasona girdim biraz moralim bozuk...bizim iki keseden biri küçüktü ..ve o küçük kese içinde bebiş büyüdü ama kese büyümüyor..şüpheli konuştu doktor...bir hafta sonra duruma bakıcaz artık inşallah gelişir :26:

şimdi sudenazım bak bu konuyu kendi dr lanla görüştnmü cnm onun cevbı ne sana birde ben de gecn hafta 7+4 te benım de kesem ustten görülmedi alttan hemen muayne edildi ve ben de halen dinlemedım kalp atışı 6 subatta tekrar gidicem fakat ben hep diyrdum ki dr uma ben ıkız isterim diye oda bana diyordu zor o işler kolay değil ikiz gebelk o kadar ençok bir bebeğin iyi geliştiğini diğerbebeğin de daha az geliştiğini görüyoruz diye yani ben ce moral bozma bu tup bebe dr larının karşılaştığı bır durum hem ne mutluki kalp atışları var bugusel bır gelişme cnm bol dua et moral bozmak yokkk

inş canım rahat olmaya çalışacağım inş başarabilirim çünkü çok konuşuyo dinleyemiyorum bile işi gücü tv artislerle kafayı bozmuş:KK37:
eşime dedim hatta ısrar ettim benim iyiliğim içinmiş bana yardım edicekmiş tam tersi hiç :))
ayy yine dedikodu yaptım
inş canım umut ediyorum bu sefer olucak inş diyorum içimdeki sorunlarda gitti tertemiz bi şekilde tedaviye başlıyorum inş sonuda güzel olur:KK16: tv dedi benim dr umun haberide benim için büyük bir umut oldu menopozdaki hastasını dondurulmuş tek embriyoyla hamile bıraktı inş benide bırakırsın diyorum dr uma:)tabi aerşey rabbimin elinde inş herşey güzel olucak:)

inşallh wish im inşllh olucakkkkk sen inan buna aman sen de yat ozaman keyif yap çokm takma birşy istersede kalkma zırtpırt çok harekt etme cnm ay ne gusel bak buda bir şans unlu bir dr un var ve başarılıdı işinde için raht etssin bukonuda ben çokk inanıyorum cnm olucak

Periferik kanda kromozom analizi(Sonucu yaklaşık 1 ayda çıkıyor)

Kan pıhtılaşması testi

Tsh,T3 T4 testi (Tiroid Testleri )

Toksoplazma,Rubella (kızamıkçık) ve Sifiliz (frengi) tarama testleri

Cd56 testi(Bazı durumlarda vücudumuz embriyoyu yabancı bir madde gibi algılayıp atıyormuş.Bunu tespit etmek için yapılıyor.)

AHM testi (Yumurta rezerviyle ilgili)

yawu nedir bu kaynanalardan çektiğimiz :KK9: benim de daha izmire gitmeme iki haftadan fazla var şimdiden stresi bastı, bi de onun evinde nasıl bütün gün yatıcam hiç bilmiyorum :KK43:(

canım bende aşılamamda kalmıştım eşmin ısrarı üzerine ,kaynanama süreki misafr geldi birde onlara hizmet etmiştim kimse tedaviyi bilmiyo diye şuan çok pişmanım boşver canım yat dinlen sende hiç kıpırdama yapsın hizmetini
benimki sürekli konuştuğu için beni uytmuyo bile:))sende canım takmamaya bak zor olsa bile:)
senle canım geçirdğimiz aşamalr hemen hemen aynı senden benim bir aşılama fazlam var sendede polip vardı dimi ilk tüp denemenden öncemi anladılar yoksa benim gbi nagatif oluncamı polip olduğu tespit edildi

canım bende aşılamamda kalmıştım eşmin ısrarı üzerine ,kaynanama süreki misafr geldi birde onlara hizmet etmiştim kimse tedaviyi bilmiyo diye şuan çok pişmanım boşver canım yat dinlen sende hiç kıpırdama yapsın hizmetini
benimki sürekli konuştuğu için beni uytmuyo bile:))sende canım takmamaya bak zor olsa bile:)
senle canım geçirdğimiz aşamalr hemen hemen aynı senden benim bir aşılama fazlam var sendede polip vardı dimi ilk tüp denemenden öncemi anladılar yoksa benim gbi nagatif oluncamı polip olduğu tespit edildi

yaa sorma, halden anlamıyorlarki, biz farklı şehirlerde yaşadığımız için bir de her zaman gidemiyoruz izmire, e duyan geliyor bizi görmeye, yemeğe geliyorlar haliyle bir tantana sorma ... teyzesi, kuzenleri onların çocukları vs derken, bide bi alınganlar bi alınganlar geçen sefer yanlarına çıkıp oturmadım içerde yattım diye kıyamet kopmuştu yaşadığım gerginliği hala unutamam tutması mucize olurdu zaten :KK43: taksit taksit geldiler ben de hepsine çıkıp hoşgeldiniz demedim napıyım artık sinirlerim bozulmuştu zaten geldikleri içn, çünki aşılamada da tam da bu nedenden dolayı eşimle birbirimize girmiştik, el insaf demiştim dalga geçiyolar herhalde benimle artık

canım bu arada bende de polip vardı evet, tüpden önce alındı ama, negatifi gördükten sonra biz hiçbi test hiç bi tahlil yaptırmadık bi sene! bu sene bir tsh yenilendi işte bi de muayene etti

yaa sorma, halden anlamıyorlarki, biz farklı şehirlerde yaşadığımız için bir de her zaman gidemiyoruz izmire, e duyan geliyor bizi görmeye, yemeğe geliyorlar haliyle bir tantana sorma ... teyzesi, kuzenleri onların çocukları vs derken, bide bi alınganlar bi alınganlar geçen sefer yanlarına çıkıp oturmadım içerde yattım diye kıyamet kopmuştu yaşadığım gerginliği hala unutamam tutması mucize olurdu zaten :KK43: taksit taksit geldiler ben de hepsine çıkıp hoşgeldiniz demedim napıyım artık sinirlerim bozulmuştu zaten geldikleri içn, çünki aşılamada da tam da bu nedenden dolayı eşimle birbirimize girmiştik, el insaf demiştim dalga geçiyolar herhalde benimle artık

canım allah yardımcın olsun çok zor insanlarla uğraşmak.seni çok iyi anlıyorum eşimin kuzenleri gelmiyo gelmiyo ne zamn tedaviye başlıyorum trnsferden sonra bana gelmekistiyorlar bende bu sefer kimseyi kabul etmicem bütün tedavilerimde hep canımı yaktılar bu sefer umursuz olmaya çalışacağım inş başarılı olurum sende boş ver canım gelen gelsin boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar yat dinlen zor ama takmamaya çaılş negatiflerimin hepsini ben olumsuz düşünmeme ve moral bozukluğuna bağlıyorum ve büyük bir önemi var rahat olmanın bebeğin tutunması için

canım allah yardımcın olsun çok zor insanlarla uğraşmak.seni çok iyi anlıyorum eşimin kuzenleri gelmiyo gelmiyo ne zamn tedaviye başlıyorum trnsferden sonra bana gelmekistiyorlar bende bu sefer kimseyi kabul etmicem bütün tedavilerimde hep canımı yaktılar bu sefer umursuz olmaya çalışacağım inş başarılı olurum sende boş ver canım gelen gelsin boşver ne konuşurlarsa konuşsunlar yat dinlen zor ama takmamaya çaılş negatiflerimin hepsini ben olumsuz düşünmeme ve moral bozukluğuna bağlıyorum ve büyük bir önemi var rahat olmanın bebeğin tutunması için

Etme canım yaa açık açık söyle dinlenmemi söyledi doktor de, ah bu doktorlarda aslında eşimizin yanında deseler, dinlenmesi lazım kalkmasın moralini bozmasın sakin geçirsin bu dönemi falan diye böyle olmayacak. aynı gün seyahat bile edebilrisiniz normal hayatında değişiklik yapmasına gerek yok diyor benim doktorum tabii ben naz yapıyor pozisyonuna düşünüyorum eşimin yanında o zaman :KK43: hayret bişey yaaa, bak kızdım gene

Etme canım yaa açık açık söyle dinlenmemi söyledi doktor de, ah bu doktorlarda aslında eşimizin yanında deseler, dinlenmesi lazım kalkmasın moralini bozmasın sakin geçirsin bu dönemi falan diye böyle olmayacak. aynı gün seyahat bile edebilrisiniz normal hayatında değişiklik yapmasına gerek yok diyor benim doktorum tabii ben naz yapıyor pozisyonuna düşünüyorum eşimin yanında o zaman :KK43: hayret bişey yaaa, bak kızdım gene

cnm ben sana bu konuda benım dr umu öneririm allh razı olsun adam dan arkadş gibi ilk tedavımde dediki 4 gun eşim dedki bu çok harektli aman ha sakın kaldırmayın o zaman dedi ve hep eşimin yanın da moralimin iyi olması gerektiğini stresin yasak oldugunu tembihledi şimdi benim 6 şubatta kontrlum var ve ben tembihlicem şimdiden bir kaç birşey eşime çaktırmadn söylesin istediklerimi:21:nasılda örgütlüyorum dimi etrafımdakileri ama napalım bizim koca kafalılarda bundan anlıyor :KK57:tatlım transfere gidince söyle dr una ya da hemşireye rica et stres yok mutlu olucaksın desinler eşinin yanın da walla benım dr bu konuda süper

cnm ben sana bu konuda benım dr umu öneririm allh razı olsun adam dan arkadş gibi ilk tedavımde dediki 4 gun eşim dedki bu çok harektli aman ha sakın kaldırmayın o zaman dedi ve hep eşimin yanın da moralimin iyi olması gerektiğini stresin yasak oldugunu tembihledi şimdi benim 6 şubatta kontrlum var ve ben tembihlicem şimdiden bir kaç birşey eşime çaktırmadn söylesin istediklerimi:21:nasılda örgütlüyorum dimi etrafımdakileri ama napalım bizim koca kafalılarda bundan anlıyor :KK57:tatlım transfere gidince söyle dr una ya da hemşireye rica et stres yok mutlu olucaksın desinler eşinin yanın da walla benım dr bu konuda süper

Heyytt beee doktora bak, wallaa süpermiş :) ay ben de bennim doktoru örgütleyim bakalım :KK9: wallaaa hiç aklıma gelmemişti, ben saf gibi gidip saf gibi geliyom doğru dürüst kontağım bilem yok adamla :KK53:
sağpol şekerim yaşasınnnn tüp çetesi :nazar::13:

benımde ilk aşılamam olaylı oldu eşim beni aşılama olmadn önce gece sinir etti ağla ağla öğlen bir gittik benm rahim ağzım kasılmış stresten ve benim aşılamam çok zor oldu ve kanamlı oldu ay bu insanlar ne terbıyesiz yaa aslında ben bişey dicem iş bizim eşlerimiz de bitiyor kızlar onların bize sahip çıkmazsı lazım onların olaya nokta koyması ve eşimn dinlenmesi lazım mutlu olması lazım desin ay senın koca tarafına da kaynanada sinir oldum rabbım ahlak guselliği versin bunlara

X