Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Aylinnim ben de ASM'de tedavi görüyorum Ebru hnm ama benim doktorum. ilk denemem negatifti 1 donmuşum var.bugun kontrole gittim muhtemelen şubat 13-14 gibi olabilir dedi transfer .bakalım hayırlısı. çok umutluyum bu sefer :KK61:

hadi insallahhhhhhh, Allah yardimcin olsun

canım benim biliyorum yavrularımızın bize şefaat edeceklerini zaten o insanın kalbini biraz ferahlatıyor her yasin okuyuşumda birbirimize bir tane de fazladan bebişlerimin ruhlarına okuyorum.
Yok canım ben dondurulmuşları bekleyeceğim çünkü normal hamileliklerimde hep sorunla karşılaşınca şimdi kontrollü olsun istiyorum rabbim kısmet ederse tabii dondurulmuşlarla

Rabbim gönlünden geçenin de en güzelini versin canım inşallah. ben çok inanıyorum bu başlayacağın yeni süreçte herşey Allah'ın izniyle çok yolunda gidecek inşallah. :KK9::KK9::KK9::KK9:

iyi ki varsınız canlarım benim desteğiniz olmasa emnim ki bu kdar çabuk toparlayamazdım kendimi :KK14: ben sizi çok seviyorum yaaaa gerçekten bakın :KK43: her açtığımda benimle olan arkadaşlarımı gördükçe ağlıyorum ben ya yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor iyi ki benimlesiniz canlar rabbim benim için ne diliyorsanız size üçer üçer versin inşallah :21:

cankuş, sen asıl iiyi ki varsın. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

cnm iyi ki sende varsın gececek bu günler:KK55: bu arada bi arkadasım Ashabı Bedir okunursa -yani bedir savasına katılanlar yanlısım varsa düzeltin- dileği Allahın izniyle kabul olurmus dedi ben okudum bugün
sizlerde duydunuz mu ya da biliyor musunuz böle bişi??

canım, ben facede de yazmıştım. Bedir Ashabı, cennet ile müjdelendi. O'nları vesile ederek, O'nların hatrına Allah'tan istemekten bahsediyor; diye biliyorum. Allahım kabul etsin inşallah.

SUDENAZ; 2200 SALAVAT - 2000 YA HALİK YA BARİ YA MUSAVVİR EKLER MİSİN

cnm iyi ki sende varsın gececek bu günler:KK55:

bu arada bi arkadasım Ashabı Bedir okunursa -yani bedir savasına katılanlar yanlısım varsa düzeltin- dileği Allahın izniyle kabul olurmus dedi ben okudum bugün
sizlerde duydunuz mu ya da biliyor musunuz böle bişi??

sağolasın canım :KK1: ben,mde kanamam bitsin inşallah bende okuyacağım canım ya ben bazen duaları kaçırıyorum ne nasıl okunuyormuş artık akıllandım not aldığım defterim yanımda değilse cep telefonuma kaydediyorum ordan vaktim oldukça müsait oldukça okuyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul eder :21:

oy kıyamam ben sana gülüm yaaa, ben de böyle düşünüyorum. bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. ben de seni çok seviyorum :) sen de iyiki varsın :KK16:

gece gece ağlattıız siz gene beni yaaa :KK14: bu ara gene çok sulu göz bişi oldum ben galiba :KK43:

cnm ben çok severım ashabı bedir sahabelerini onlar cennetle müjdelendi ben transfere gigideceğim gece yatmadn okudum sabah yasın okudum onların ruhlarına ve transfere girmeden başladım okumaya birde tam bebeğim transfer edilirken hatrladığım hz hamza, hz ebubekir yardım edin bebeğime diyordum gözümdn de yaşlarım akıyrdu ben yine hatrladım o anı oğlum olursa ismini hamza istiyorum rabbimin aslanı efendimizin amcası onların hurmetıne rabbım bıze yar ve yardımcı olsun inşallah ashabı bedir rabbım bizi onlarla haşr ve neşr eylesın inşllh ebediyette buarada nesil yayınlarının kuçuk bır cevşen ve turkçe tespiht kitabı var onun içinde var ashabı bedir isimleri ve fazileti bence bol bol oku cnm

aminnnn inşallah canım inşallah rabbim sevdiği kullanırım yuzu suyu hurmetine inşallah bizi bebişlerimize kavuşturur :21:

off be cnm bence de tembihle o zaman en azındn başına kimse toplanmasın hem senın mutlu olman lazım cnm bir dinlenmen lazım hem bu sefer ben sadece anneme aileme söyledim herkese de belim tutuldu yatmam lazım dedim en azından üzerimde baskı oluşmadı sen de bunu rica et enazından hayrlı olsun inşallh

cnm benımm biz anlarız sadece bırbırımızı başka kimse anlayamaz neler yaşadık neler biz rabbım hepimizin yuzunu guldursun inşllh bu hepimz için son olsun rabbım sana da 3 er 5 şer versın :21:

aminnn inşallah canım :21:

kızlar merhaba Rabbim dileklerinizi kabul etsin geçen sene bu zamanlar dondurulmuş tedavim dvm ediyordu Rabbime şükürler olsun şu an ikizlerim 3,5 aylık burayada arada bakıyorum inancınızı hiç yitirmeyin bol bol dua edin kızlar ve elinizden geleni yapın inşallah seneye sizlerde benim gibi burayı ziyaret edip deneyimlerinizi paylaşırsınız bebekleriniz kucağınızda olur hep pozitif olun pozitif düşünün

rabbim evlatlarına sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin bize seninkiler gibi evlatlar inşallah :21: nerde tedavi olmuştun kaçıncı da oldu :KK1: bende amma soru sordum demi :KK1: ne yapayım dördüncü için başlayınca soru delisi oldum artık hatta doktorum bile bıktı benden :KK1:

canım sana gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ya anlatamam aslında SYE ile planlayıp sana gelcektik ama biliyorsun onun dayısı vefat etti benim evde misafirim var bi kaç gün daha burdalar abimler gitse annemi biraz evde bırakır gelirdim ama annemler abimler hepsi bizde... geçen gün kar oynarken abim ayak bileğinde kas ezilmesi oldu :KK43:(( ayağı sargıda yatıyor araba kullanamaz o yüzden havalar çok kötü eşim bırakıp gelecekti yola çıkamadılar kardan ... bende ortalık karışık ne yapsam nasıl yapsam karışığım yani :))

Kızlarrrr, 3 şubat cuma; mevlüt kandili. O zamana zorlayalım kendimizi, allah nasip ederse, dualarımızı bitirmeye çalışalım inşallah.

Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun. (amin)

canım inş. bitiririz buara okuyamadım tembellik ettim aslında az az okuyorumda birikince söyleyim bari...
kızlar burayada facede giremiyrpum yoğunum kayınvalidmeelr bendeler kaynımı nişanlıycaz yarın...
be-bem için gidiyodum facede...
inş.sizinde transfer sonucu bekleynelrinde hayırlı sonuçlarını okurum pozitif her sonuca kendim yaşamış gibi seviniyorum..
negatiflere inş.bidahakine pozitif olur diye dua ediyorumm.....
EFEYLÜL..canım şimdi tedavin nasipmiş içini ferah tut sen inş. bu son olucak...:KK49:

Allah hepinizden razı olsun canlarım!!!Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşattı inşallah isteyen herkese de nasip etsin amin:-)

canım inş. bitiririz buara okuyamadım tembellik ettim aslında az az okuyorumda birikince söyleyim bari...
kızlar burayada facede giremiyrpum yoğunum kayınvalidmeelr bendeler kaynımı nişanlıycaz yarın...
be-bem için gidiyodum facede...
inş.sizinde transfer sonucu bekleynelrinde hayırlı sonuçlarını okurum pozitif her sonuca kendim yaşamış gibi seviniyorum..
negatiflere inş.bidahakine pozitif olur diye dua ediyorumm.....
EFEYLÜL..canım şimdi tedavin nasipmiş içini ferah tut sen inş. bu son olucak...:KK49:

inşallah oyledir canım yaa bu son olsun rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah :))

sana da kolay gelsin canım inşallah allah tamamına erdirsin :KK1:

Selam kızlar, negatifi alınca kaçar gibi oldu ama ancak fırsat bulabildim ve kendimi de biraz toparladım. Şimdi birkaç ay ara vereceğiz. Ama dualarım sizlerle. Şu negatif serisi de kırılır artık umarım. Umut dolu bekleyişlerin sonunda hepimizin kucağı dolar inşaallah.

Selam kızlar, negatifi alınca kaçar gibi oldu ama ancak fırsat bulabildim ve kendimi de biraz toparladım. Şimdi birkaç ay ara vereceğiz. Ama dualarım sizlerle. Şu negatif serisi de kırılır artık umarım. Umut dolu bekleyişlerin sonunda hepimizin kucağı dolar inşaallah.

Amin canim insallah, üzüldük tabi ama dünyanin ve umutlarin sonu degil yola devam.. elbet birgün........

çok normal canım hepimizde bir kaçış oluyor zaman zaman.. dinlen biraz kafanı dağıt.. yola devam inşallah...
Allah hepinizden razı olsun canlarım!!!Rabbim bana bu güzel duyguyu yaşattı inşallah isteyen herkese de nasip etsin amin:-)
canım hayırlı uğrulu olsun tekrar... Allah bizlere de nasip etsinnn
iyi ki varsınız canlarım benim desteğiniz olmasa emnim ki bu kdar çabuk toparlayamazdım kendimi :KK14: ben sizi çok seviyorum yaaaa gerçekten bakın :KK43: her açtığımda benimle olan arkadaşlarımı gördükçe ağlıyorum ben ya yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor iyi ki benimlesiniz canlar rabbim benim için ne diliyorsanız size üçer üçer versin inşallah :21:
tatlım ya sende iyiki varsın neşe kaynağımızsın.....
kızlar merhaba Rabbim dileklerinizi kabul etsin geçen sene bu zamanlar dondurulmuş tedavim dvm ediyordu Rabbime şükürler olsun şu an ikizlerim 3,5 aylık burayada arada bakıyorum inancınızı hiç yitirmeyin bol bol dua edin kızlar ve elinizden geleni yapın inşallah seneye sizlerde benim gibi burayı ziyaret edip deneyimlerinizi paylaşırsınız bebekleriniz kucağınızda olur hep pozitif olun pozitif düşünün
hayırlı olsun canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin... İnşallah bizde bu duyguyu yaşarız da bu zorlu yolu atlatırız. Bizler için dua et
Amin arkadaşım Amin. Rabbim hepimize transfer sırayla nasip etsin, hepimiz hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. canım; çok zor olmalı mutlaka, dünyada alacak nefesleri yokmuş yavrularının. canım biliyorsundur muhtemelen; sana ve eşine şefaatçi olacaklar diğer alemde bebeklerin. ben senden donmuşa kalmadan bir sürpriz bekliyorum canım inşallah. :KK9::KK9::KK9:

elizeee, Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. ne güzel canım inşallah o mübarek günün hatrına, inşallah güzel haberlerini duyalım canım.

canım inşallahhh hepimizin

Selam kızlar nasılsınız .. haftasonuna girdik herkez kaçakları oynar :)) ama zaman nasl geçecekkkk :KK43:(

benim şafak 7 ... dün gece aklıma birşey takıldı kızlar.. benim test tarihim 4 şubat. bu ayki olası adetim 31. ocak yada 1 şubat nasıl olacak ilk defa böyle geldi.. daha önce başına gelen varmı

Aylinm nasılsın canım

Ayyy ne güseeelll :KK31: Hem de ikiz walla rüya gibi ... maşallah maşşallahhh... Teşekkür ederiz bizi unutmadığın ve güzel dileklerin için, inşallah dualarımız kabul olur ve biz de senin gibi oluruz :KK16:

Canım en kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek istiyoruz, yeni umutlar, güç ve enerji ile birlikte, inşallah allah yardımcın olur ve çabuk toparlanırsın. Umudunu yitirme sakın :KK34: :KK19:

Selam kızlar nasılsınız .. haftasonuna girdik herkez kaçakları oynar :)) ama zaman nasl geçecekkkk :KK43:(

benim şafak 7 ... dün gece aklıma birşey takıldı kızlar.. benim test tarihim 4 şubat. bu ayki olası adetim 31. ocak yada 1 şubat nasıl olacak ilk defa böyle geldi.. daha önce başına gelen varmı

Aylinm nasılsın canım

Hıımmm karışık bi durum olmuş walla anlamadım bende nasıl öyle olmuş :44: ama endişe edilecek bi durum yok bence, gönlünü ferah tut, önemli bir ayrıntı olduğunu hiç zannetmiyorum:21: hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle :KK49:

Ayyy ne güseeelll :KK31: Hem de ikiz walla rüya gibi ... maşallah maşşallahhh... Teşekkür ederiz bizi unutmadığın ve güzel dileklerin için, inşallah dualarımız kabul olur ve biz de senin gibi oluruz :KK16:

Canım en kısa zamanda seni yeniden aramızda görmek istiyoruz, yeni umutlar, güç ve enerji ile birlikte, inşallah allah yardımcın olur ve çabuk toparlanırsın. Umudunu yitirme sakın :KK34: :KK19:

Hıımmm karışık bi durum olmuş walla anlamadım bende nasıl öyle olmuş :44: ama endişe edilecek bi durum yok bence, gönlünü ferah tut, önemli bir ayrıntı olduğunu hiç zannetmiyorum:21: hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle :KK49:

sağol canım yaa benim de kafam karıştı korku aldı içimiiii

Canım ben varım benim iki transferimde de test tarihim adet tarihimden sonraydı, gerçi ben olumsuz bir örneğim çünkü her ikisinde de test tarihim gelmeden adet oldum. Sen takma böyle şeyleri sen hamilesin hep öyle düşün... :21:

Hepimiz öyleyiz canım ben negatifi alalı 1,5 ay oldu ama hala bazen kendimi ağlarken buluyorum. Buraya bile yazamadım çünkü burdaki her olumsuzluk insanı daha da karamsarlaştırıyor kızların motivasyonunu bozmak istemedim. Ama sana tavsiyem yine de kendini fazla dinleme insan düşündükçe içinden çıkamıyor, sen yine bizimle paylaş. Rabbim sana da aratmadan kısa zaman da nasip etsin bizimde dualarımız seninle...

canım sana gelmeyi o kadar çok istiyorum ki ya anlatamam aslında SYE ile planlayıp sana gelcektik ama biliyorsun onun dayısı vefat etti benim evde misafirim var bi kaç gün daha burdalar abimler gitse annemi biraz evde bırakır gelirdim ama annemler abimler hepsi bizde... geçen gün kar oynarken abim ayak bileğinde kas ezilmesi oldu :KK43:(( ayağı sargıda yatıyor araba kullanamaz o yüzden havalar çok kötü eşim bırakıp gelecekti yola çıkamadılar kardan ... bende ortalık karışık ne yapsam nasıl yapsam karışığım yani :))
Canlar bensiz bensiz planlar yapılmış küstüm yaaa...

sağolasın canım :KK1: ben,mde kanamam bitsin inşallah bende okuyacağım canım ya ben bazen duaları kaçırıyorum ne nasıl okunuyormuş artık akıllandım not aldığım defterim yanımda değilse cep telefonuma kaydediyorum ordan vaktim oldukça müsait oldukça okuyorum rabbim inşallah dualarımızı kabul eder :21:

gece gece ağlattıız siz gene beni yaaa :KK14: bu ara gene çok sulu göz bişi oldum ben galiba :KK43:

aminnnn inşallah canım inşallah rabbim sevdiği kullanırım yuzu suyu hurmetine inşallah bizi bebişlerimize kavuşturur :21:

aminnn inşallah canım :21:

rabbim evlatlarına sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin bize seninkiler gibi evlatlar inşallah :21: nerde tedavi olmuştun kaçıncı da oldu :KK1: bende amma soru sordum demi :KK1: ne yapayım dördüncü için başlayınca soru delisi oldum artık hatta doktorum bile bıktı benden :KK1:

Aylinm nasılsın canım

saolun kızlar ben her zaman şükrederken sizlerede dua ediyorum cnm ben antalya tüp bebekte yaptırdım ilki negatifdi 2.denemede olumlu sonuç aldım stres olmasın bu aşamada çok önemli birde transferden sonra evde kısa yürüyüşler yapın ama fazla hareketten kaçının Rabbim yardımcınız olsun

X