Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Kızlarrr bugün test yapıldı ve sonuç pozitif:-) rabbim isteyen herkese versin inşallah!!!
tebrikler hayırlı olsun...:KK9::KK9:

ayyyy ağzından bal damlıyor canım inşallah ya inşallah banada bu sefer allahı izniyle olacak gibi yüzümüz gülecek gibi geliyor yaa inşallah ole olur :21: sen ne zaman tekrar başlamayı düşünüyorsun negatifleri hemen hemen aynı zamanda almıştık donmuşun kaldı mı yoksa baştan mı başlayacaksın canım arkadaşım :KK1:

canım herşeyin hayırlısı olsun. ben biliyosun negatiften sonra şuan 1-2 ay dinlenicem yani genetik test veya ne gerkiyosa onları yaptırıcam.9 tane dond. var.ama önce sorunları gidermek ve iyi bir yer araştırıyorum sonuçlara göre hareket edicem nm. gerekirse taze bile denyebilirim. önce senin bebeğin bi olsun pozitifi bi görellim hayırlısıyla (şuan sela okunuyor inan tüm kalbimle senin hamile olman için dua ediyorum arkadaşım.)Rabbim bizlere kolaylıklar ihsan etsin inşlh ...

ilk denemen mi canim nasil sonuclar aldin biraz bilgi verebilirmisin rica etsem

Canım ben üç senelik evliyim biraz geç evlenenlerdenim :)37 yaşında evlendim evlendiğimizin dördüncü ayında kendiliğinden hamile kaldım ikizlere hemde ama 8 .hafta da kaybettim kalpleri durudu bebişlerimin sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefrde kalbi durudu kuzucuğumun sonra aşılama denedik çünkü yaşımdan dolayı çok beklememk için tutmadı tabii bu arda çok doktor değiştiridim sonra irenbede tüp bebk denedik tutmadı tüp bebke denemsinden iki ay sonra normal yoldan hamile kaldım ne yazık ki o bebişimide 2 kasımda kaybettim onun da kalbi durudu ilk hamileliğimden sonra çok testler yaptırdık genetik falan hepsi normaldi. Sonra tayfun bey hiç bir doktor bize bunu tavsiye etmemişti histeroskopi yapacağız dedi ve 10 gün önce yapıldı sonuç rahimimde perde varmış o alındı bu perde bebişlerime kan akışını engelliyormuş.Şimdi şubat ayında adet olunca dondurulmuşlarımı deneyeceğiz o kadar doktor dolaştıktan sonra hiçbiri bana bunu söylemedi ve ben bu yüzden bebişlerimi kaybettim duktorum aynı zamanda profesör ve tüp bebk konusunda çok iyi zaten tayfun özçakır diye nette girersen gazete de çıkan başarılarınıda görürüsün canım hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim yüzümüze baksın inşallah seninde hamile haberlerini alacağız

Kızlarrrr, 3 şubat cuma; mevlüt kandili. O zamana zorlayalım kendimizi, allah nasip ederse, dualarımızı bitirmeye çalışalım inşallah.

Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun. (amin)

Canım ben üç senelik evliyim biraz geç evlenenlerdenim :)37 yaşında evlendim evlendiğimizin dördüncü ayında kendiliğinden hamile kaldım ikizlere hemde ama 8 .hafta da kaybettim kalpleri durudu bebişlerimin sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefrde kalbi durudu kuzucuğumun sonra aşılama denedik çünkü yaşımdan dolayı çok beklememk için tutmadı tabii bu arda çok doktor değiştiridim sonra irenbede tüp bebk denedik tutmadı tüp bebke denemsinden iki ay sonra normal yoldan hamile kaldım ne yazık ki o bebişimide 2 kasımda kaybettim onun da kalbi durudu ilk hamileliğimden sonra çok testler yaptırdık genetik falan hepsi normaldi. Sonra tayfun bey hiç bir doktor bize bunu tavsiye etmemişti histeroskopi yapacağız dedi ve 10 gün önce yapıldı sonuç rahimimde perde varmış o alındı bu perde bebişlerime kan akışını engelliyormuş.Şimdi şubat ayında adet olunca dondurulmuşlarımı deneyeceğiz o kadar doktor dolaştıktan sonra hiçbiri bana bunu söylemedi ve ben bu yüzden bebişlerimi kaybettim duktorum aynı zamanda profesör ve tüp bebk konusunda çok iyi zaten tayfun özçakır diye nette girersen gazete de çıkan başarılarınıda görürüsün canım hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun rabbim yüzümüze baksın inşallah seninde hamile haberlerini alacağız

Canım, ben bu kadar detaylı bilmiyordum senin süreci; kusura bakma lütfen. çok zor günler geçirmişsin canım ya. Rabbim bir daha böyle üzücü şeyler yaşatmasın sana. yani eski doktorlarına da ne denir bilemiyor. aklım almıyor bu gibi durumları. vücudunun, hamile kalma gibi bir özelliği var demek ki canım. Rabbim inşallah en yakın ama en yakın zamanda hatta tüpe ihtiyaç kalmadan yavruna kavuşturur seni canım

kıslarrr ben geldim ama kaççam hemen uykum var çok... dualarımı diyip gitçem :KK17:
500 salavat, 500 ya halik, ya bari, ya musavvir

bi de bi dua öğrenmiştim çocuk isteyenler için, 500 kere okumak çok işe yarıyormuş.

"rabbi la tezerniy ferden ve ente hayrül varisiyn"

bundanda 500 kere okuum hepimiz için. :KK34:
yarın gene gelcem hadi iyi gecelerrr:KK4:

rabbım yuzunu guldrsun inşllh busefer bu son tedvınn olsun cnmm ama busefer kayınvalıden de kalma hatta söyleme bıle ben tutugunu oğrendıktn sonra söyledım onlar ınsnın ustunde baskı yapıyor :26:

Canım, ben bu kadar detaylı bilmiyordum senin süreci; kusura bakma lütfen. çok zor günler geçirmişsin canım ya. Rabbim bir daha böyle üzücü şeyler yaşatmasın sana. yani eski doktorlarına da ne denir bilemiyor. aklım almıyor bu gibi durumları. vücudunun, hamile kalma gibi bir özelliği var demek ki canım. Rabbim inşallah en yakın ama en yakın zamanda hatta tüpe ihtiyaç kalmadan yavruna kavuşturur seni canım

Canım hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmıyacak.İçimde hep dört yavrummun acısı var ama pestemek yok tabii ben dondurulmuşları inşallah öbür adetimde deneyeceğim rabbim bakalım neler yaşatacak inşallah önce sizin hamile haberlerinizi alayım da bir damat halayı çekelim sonra bana sıra gelsin:)

Kızlarrrr, 3 şubat cuma; mevlüt kandili. O zamana zorlayalım kendimizi, allah nasip ederse, dualarımızı bitirmeye çalışalım inşallah.

Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Cumanız mübarek ve hayırlara vesile olsun. (amin)

canım benim test günüm 4 şubattt :) çok hayırlı güne denk geliyor Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallahhh
hayırlı cumalar canlarım

Canım hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz rabbim inşallah emeklerimizi boşa çıkarmıyacak.İçimde hep dört yavrummun acısı var ama pestemek yok tabii ben dondurulmuşları inşallah öbür adetimde deneyeceğim rabbim bakalım neler yaşatacak inşallah önce sizin hamile haberlerinizi alayım da bir damat halayı çekelim sonra bana sıra gelsin:)

Amin arkadaşım Amin. Rabbim hepimize transfer sırayla nasip etsin, hepimiz hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. canım; çok zor olmalı mutlaka, dünyada alacak nefesleri yokmuş yavrularının. canım biliyorsundur muhtemelen; sana ve eşine şefaatçi olacaklar diğer alemde bebeklerin. ben senden donmuşa kalmadan bir sürpriz bekliyorum canım inşallah. :KK9::KK9::KK9:

canım benim test günüm 4 şubattt :) çok hayırlı güne denk geliyor Rabbim hayırlı haberler nasip etsin inşallahhh
hayırlı cumalar canlarım

elizeee, Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. ne güzel canım inşallah o mübarek günün hatrına, inşallah güzel haberlerini duyalım canım.

Amin arkadaşım Amin. Rabbim hepimize transfer sırayla nasip etsin, hepimiz hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. canım; çok zor olmalı mutlaka, dünyada alacak nefesleri yokmuş yavrularının. canım biliyorsundur muhtemelen; sana ve eşine şefaatçi olacaklar diğer alemde bebeklerin. ben senden donmuşa kalmadan bir sürpriz bekliyorum canım inşallah. :KK9::KK9::KK9:

canım benim biliyorum yavrularımızın bize şefaat edeceklerini zaten o insanın kalbini biraz ferahlatıyor her yasin okuyuşumda birbirimize bir tane de fazladan bebişlerimin ruhlarına okuyorum.
Yok canım ben dondurulmuşları bekleyeceğim çünkü normal hamileliklerimde hep sorunla karşılaşınca şimdi kontrollü olsun istiyorum rabbim kısmet ederse tabii dondurulmuşlarla

ayy kıyamam sana bennn sen cıvıl cıvıldın canımm yaa ama normal bu süreçte duygu palamalarımız oluyor canım doktorun alır onları :)
arada geliyorlar bana yaaa :KK1: zor günler mağlum :KK1:

Kızlarrr bugün test yapıldı ve sonuç pozitif:-) rabbim isteyen herkese versin inşallah!!!

canım çok sevindim rabiim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah :nazar:

ALLAH CUMLEMİZİN DUASINI KABUL ETSİN VE ANNE OLMAMIZI NASİP ETSİN..
.

dualarım seninle emin olabilirsin okurken ben heycanlandım..
bende cumartesi doktora gideceğim ve ilaçlara başlanacak yani galiba.. çok heycanlıyım..

İnşallah sımsıkı tutunurlar ve içinde can bulurlar..

bol bol ayetel kursu oku ben vesveselenerek heycan yaptığımda öyle yapıyorum.. dua et..

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hamişlerin duası kabul olur Dualarında unutma :)

inşallah bi srounla karşılaşmazsın canım sende başlarsın tedavine sağlıkla bebğine kavuşurssun inşallah :21:

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :nazar::nazar::nazar::nazar: canım sağlıkla kucağına almakta nasib olur inşallahhh :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

seni en iyi anlıyanlardan biriyim canım hele bu son denemede resmen kaçacak delik aradım yapmasammı diye..hem günler çabuk geçsin istiyorum hemde gün geçtikçe sonucu almak istemiyorum...herşeye ağlıyorummm...ben bunu çözecek bişey bulamamıştım malesef...sen inşallah atlatırsın..bu sefer senin içinde herşey güzel olacak inşallahhhhh.....:KK49::KK49::KK49::KK19:

demek ebru hanımın hastasısın benim bu pozitifimin transferini ebru hanım yaptı..açk söyliyim bir gün önce transferime onun giriceğini öğrenince moralim bozulmuştu..transferde o kadar çabuk bittiki embriyoları yerleştirmesiyle elini çekmesi bir oldu şaşıp kalmıştım..ama neyseki uğurlu geldi eli ikiside tuttu..o gün hemşireler bu aralar donmuşlarla hep olumlu haberler alıyoruz dedi..inşallah sende onlardan biri olursun canımm :KK49:

hemen günler geçsin istiyorum ama hiç test günüm gelmesiin istiyorum çok karışık durumlardayım rabbim inşalah yüzümüze baksın kapısından boş çevirmesi bizi :21:

Çok teşekkür ederim canım.:KK70:

Korku hepimizde oluyor sanırım.

Bu zamane dek geçirdiğim tedavilerde hep,nasıl olsa hala tüp tecrübesi cepte,diye kendimi avuturdum.

Tüp denemesinde negatifi gördüğüm an, "Allah'ım ben bunun altından nasıl kalkacağım"diye sayıkladım ilk günlerde...

Birkaç gün sonra kendime "yaş 31 ve elimden geleni yapmazsam,cebimde bir alternatifin olması neye yarar" diye sormaya başladım.

"Bedenimle olduğu kadar ruhumlada hazırım,Allah nasip edene dek" diye diye tekrar umutlar filizlendirdim.

Ben buradaki herkesin çok güçlü ve inançlı olduğuna inanıyorum.Büyük gün(transfer) yaklaştığında korkunun ara ara varlık göstermesi kaçınılmaz olsada üstesinden geleceğiz Allah'ın izniyle.

Dualarımla ve sevgimle canım.:KK16:

korku hepimizde var canım ama yapcak bişeyimizde yok pes etmeden devam bebişlerimiz için devam canım kendini suçlama sakın rabbim hayırlı olduğu zmaan verecektir bize evlatlerimizi inşalah :21:

Canımmm buradan da tebrik edeyim :KK9: :KK9: Nazar çok sevindim, allah tamamına erdirsin inşallah, darısı başımıza :KK52:

Efeylul canım tahmin edebiliyorum durumunu, benim bile şimdiden içimi korku saldı nedense, bir ay önce yeni karar verdiğimizde çok heyecanlıydım ama şimdi nedense garip bir ruh haline büründüm, bi de zaman yaklaşınca halim ne olacak hiç bilmiyorum :44: ama aslında bunlar yersiz vesveseler bence. Kendini rahatlatacak birşeyler bulmaya çalış, ne hoşuna gidiyorsa onu yap, film seyret, yürüyüşe çık, burdan bizimle takıl, yemek yap, kitap oku, sen neyi seviyorsan onu yap. güzel şeyler düşünmeye çalış...

Aylincim benim durum şöyle canım, beşbuçuk yıllık evliyiz 4 yıldır çocuk istiyoruz. önce eşimde sperm yetersizliği vs vardı ilaç kullandı bir süre, sonra varikosel ameliyatı oldu, 6 ay bekledik normalle döner gibi oldu ama ama baktık bizde tık yok aşılama denedik izmir de bir kere prof. yakup erataya gittim hatta dünya para ödedik. aşılama tutmadı, sonra izmirden dalyana taşındık bu arada rahim filmi çektirdim sorun olmadığı söylendi, tekrar izmir israil aruha gittik, endometriozis den şüphelendi ancak onun da kesin tanısı laproskopi ile konulabilir dedi, zaten tedavisi çocuk doğurmak ama normal yollardan çocuk sahibi olmayı da engelleyen bir durum tüp bebek yapılması en mantıklısı dedi. biz bir süre daha bekledik sonra karar verdik istrail beye yeniden gittikl bu seferde polip tespit edildi muayenede polip için ufak bi operasyon geçirdim. sonra kent hastanesinde israil beyle tüp bebek maceramız başladı. israil bey çok ciddi, az konuşan, öz konuşan bir doktordur, işinde çok iyi olduğunu, özellikle interfilite konusunda yurt dışında ciddi eğitimler aldığını duymuştum, ayrıca eşimin bankadan bir arkadaşının tüp bebekle ikiz sahibi olmasına vesile olmuştu. süreç başladı- tabi dalyanda yaşadığımız için izmire kayınvalidemlerin yanında kaldık bütün o süre boyunca, evimde kalamadım yani, 11 yumurtam oldu 8 embriyo oluştu 5 i sağlıklıydı 1 ini transfer ettiler 4 ünü dondurttuk. neyse döndük dalyana ilk testte 100 olan değer ikinci testte sıfıra düşmüştü :KK43: haliyle önce güldük sonra ağladık... zor bi süreç oldu ben bu işleri bırakmaya karar verdim allah isteseydi olurdu demekki istemiyor dedim. evde olmaktanda sıkılmıştım antalyaya geldim iş buldum ev tuttum eşimde tayinini istedi geldi. şimdi cesaretimizi toplayıp yeniden başlamaya karar verdik. kentteki dondurulmuşlarla deneyeceğiz. antalyada gidiyorum ben muayenelere, tsh ım yüksek çıktı son tahlillerimde ilaca başladım kansızlık içinde ilaç alıyorum. doğum kontrol ilacı başladım bir de. endometriozis tanısı koydu bu doktyorum da, salı günü Lucrin iğne yapıldı regl nin ikinci günü tekrar gidicem. şubat başında regl olucam muhtemelen bu ilaç dengemi değiştirebilir tam tarih bilemiyorum. herşey yolunda gider de rahim yeterli kalınlığa ulaşır ve embriyolar sorunsuz çözünürse şubat ortası gibi de transfer olur diye tahmin ediyorum.
fiyuuu amma yazdım baaaa :KK9:

transferden önce puzzle alırım zaten beni çok rahatlatıyor onunla uğraşıyorum bol bol kuran okuyorum dua ediyorum rabbim inşallah en kısa zamanda evlat hasretimizi dindirsin canım :21:

tebrikler hayırlı olsun...:KK9::KK9:

ayyyy ağzından bal damlıyor canım inşallah ya inşallah banada bu sefer allahı izniyle olacak gibi yüzümüz gülecek gibi geliyor yaa inşallah ole olur :21: sen ne zaman tekrar başlamayı düşünüyorsun negatifleri hemen hemen aynı zamanda almıştık donmuşun kaldı mı yoksa baştan mı başlayacaksın canım arkadaşım :KK1:

canım herşeyin hayırlısı olsun. ben biliyosun negatiften sonra şuan 1-2 ay dinlenicem yani genetik test veya ne gerkiyosa onları yaptırıcam.9 tane dond. var.ama önce sorunları gidermek ve iyi bir yer araştırıyorum sonuçlara göre hareket edicem nm. gerekirse taze bile denyebilirim. önce senin bebeğin bi olsun pozitifi bi görellim hayırlısıyla (şuan sela okunuyor inan tüm kalbimle senin hamile olman için dua ediyorum arkadaşım.)Rabbim bizlere kolaylıklar ihsan etsin inşlh ...

inşalah canım testlerinde bişey çıkmaz donmuşun baya varmış inşallah onlarla hamiş kalırsın :21: allah razı olsun arkadaşım ağzına sağlık... gerçekten sizin destekleriniz olmasa bu dönemleri atlatmak çok zor olurdu :KK14: sizin yazdıklarınızı gördükçe ben çeşmeleri açıyorum :KK43: rabbim hepimize kolaylıklar versin daha fazla evlat hasetiyle yakması gönüllerimizi :21:

bence de bitirelim kandile kadar dularımızı da o gün dualalayalım başka dualara başlayalım allahın izniyle :21:

damat halayının başı ben olacağım :KK1:

iyi ki varsınız canlarım benim desteğiniz olmasa emnim ki bu kdar çabuk toparlayamazdım kendimi :KK14: ben sizi çok seviyorum yaaaa gerçekten bakın :KK43: her açtığımda benimle olan arkadaşlarımı gördükçe ağlıyorum ben ya yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor iyi ki benimlesiniz canlar rabbim benim için ne diliyorsanız size üçer üçer versin inşallah :21:

iyi ki varsınız canlarım benim desteğiniz olmasa emnim ki bu kdar çabuk toparlayamazdım kendimi :KK14: ben sizi çok seviyorum yaaaa gerçekten bakın :KK43: her açtığımda benimle olan arkadaşlarımı gördükçe ağlıyorum ben ya yalnız olmadığımı bilmek bana güç veriyor iyi ki benimlesiniz canlar rabbim benim için ne diliyorsanız size üçer üçer versin inşallah :21:
cnm iyi ki sende varsın gececek bu günler:KK55:

bence de bitirelim hadi kızlar :KK34:ben o vakte kadar öğrenmiş olucam sonucu hatta bebişim 2 günlük olacak insallah:KK9:

bu arada bi arkadasım Ashabı Bedir okunursa -yani bedir savasına katılanlar yanlısım varsa düzeltin- dileği Allahın izniyle kabul olurmus dedi ben okudum bugün
sizlerde duydunuz mu ya da biliyor musunuz böle bişi??

Son düzenleme:
rabbım yuzunu guldrsun inşllh busefer bu son tedvınn olsun cnmm ama busefer kayınvalıden de kalma hatta söyleme bıle ben tutugunu oğrendıktn sonra söyledım onlar ınsnın ustunde baskı yapıyor :26:

nasıl kalmıyım canım yaa, gene izmiree gidicez, gene orda kalıcaz. maddi durumları çok iyi, biz ödiycez diyip duruyorlardı, ben istemiyorum haliyle ama sanırım onlar ödiycekler... kimseye haber vermeyin diycem bu sefer, geçen sene bi de gelen gidenle uğraşmıştık :KK43:

oy kıyamam ben sana gülüm yaaa, ben de böyle düşünüyorum. bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz. ben de seni çok seviyorum :) sen de iyiki varsın :KK16:

cnm iyi ki sende varsın gececek bu günler:KK55:

bu arada bi arkadasım Ashabı Bedir okunursa -yani bedir savasına katılanlar yanlısım varsa düzeltin- dileği Allahın izniyle kabul olurmus dedi ben okudum bugün
sizlerde duydunuz mu ya da biliyor musunuz böle bişi??

cnm ben çok severım ashabı bedir sahabelerini onlar cennetle müjdelendi ben transfere gigideceğim gece yatmadn okudum sabah yasın okudum onların ruhlarına ve transfere girmeden başladım okumaya birde tam bebeğim transfer edilirken hatrladığım hz hamza, hz ebubekir yardım edin bebeğime diyordum gözümdn de yaşlarım akıyrdu ben yine hatrladım o anı oğlum olursa ismini hamza istiyorum rabbimin aslanı efendimizin amcası onların hurmetıne rabbım bıze yar ve yardımcı olsun inşallah ashabı bedir rabbım bizi onlarla haşr ve neşr eylesın inşllh ebediyette buarada nesil yayınlarının kuçuk bır cevşen ve turkçe tespiht kitabı var onun içinde var ashabı bedir isimleri ve fazileti bence bol bol oku cnm

nasıl kalmıyım canım yaa, gene izmiree gidicez, gene orda kalıcaz. maddi durumları çok iyi, biz ödiycez diyip duruyorlardı, ben istemiyorum haliyle ama sanırım onlar ödiycekler... kimseye haber vermeyin diycem bu sefer, geçen sene bi de gelen gidenle uğraşmıştık :KK43:
off be cnm bence de tembihle o zaman en azındn başına kimse toplanmasın hem senın mutlu olman lazım cnm bir dinlenmen lazım hem bu sefer ben sadece anneme aileme söyledim herkese de belim tutuldu yatmam lazım dedim en azından üzerimde baskı oluşmadı sen de bunu rica et enazından hayrlı olsun inşallh

cnm benımm biz anlarız sadece bırbırımızı başka kimse anlayamaz neler yaşadık neler biz rabbım hepimizin yuzunu guldursun inşllh bu hepimz için son olsun rabbım sana da 3 er 5 şer versın :21:

kızlar merhaba Rabbim dileklerinizi kabul etsin geçen sene bu zamanlar dondurulmuş tedavim dvm ediyordu Rabbime şükürler olsun şu an ikizlerim 3,5 aylık burayada arada bakıyorum inancınızı hiç yitirmeyin bol bol dua edin kızlar ve elinizden geleni yapın inşallah seneye sizlerde benim gibi burayı ziyaret edip deneyimlerinizi paylaşırsınız bebekleriniz kucağınızda olur hep pozitif olun pozitif düşünün

insallah bu defa kavusursun, cok tesekkür ederim bilgiler icin. ben almanyadayim izmir güzelyalida ablam var. onun yaninda kalabilirim diye düsünüyorum ama nerede ikna olursam orayi sececegim. tayfun beyide not aldim cok saolll

X