tabi en doğrusu doktora ya da hemşireye bildirmen inanırmısın o kasık ağrısı bende de var hafiften hafiften böyle ben hep kullandığım fitile bağlıyorum tabi Allahım inşallah hayra alamettir senin içinde benim içinde geöen transferde bıçak batması çok oluyodu ve bende bi de hep bi batma var sağ kasığımda hiç gitmiyokızlar bişey sorucam aklıma takıldı ama doktora korkularımdan dolayı nedense sormadım.benim transferim olduğu andan itibaren kasıklarım ağrıyordu ertesi günü yani dün arada bıçak saplanır gibi oldu hep.bugün ise belim arada ağrıyor ve o bıçak sancısı çok olmasada devam ediyor sizce kötü bir şeymidir bu?doktora bildirmelimiyim acaba?
geçen transferde ben de jel kullanmıştım bana hem çok dokundu hem hertürlü hastalık yaptı tabi bünyeye göre değişiyo ama şimdi kullandığım çok rahat hatta öyle rahatt ki bu yüzden korkuyorum zaten herkesin kalçaları feci durumdayken böyle lay lom lom geçmesi rahatsız etti beni heralde pek etkili diilki bu kadar rahat kullanımı var diye fazlasıyla kuruntu yaptım ee alıştık heryerimizin şişmesine morarmasına bu rahatlık bana battı işte kanda hiç mi hiç pıhtılaşma die bişey yok ama dr verdi işte neye dayanarak verdi onu da anlamış diilim dediğim gibi ya beni bu sefer fazlasıyla önemsediler ya da hiç iplemediler Allahtan hayırlısı hepimiz içincanım sen feci takıldın şu progesteronu nereden alacağına.. bende kendimi söylemek istedim bu anlamda benimde ilkinde iğneydi herkes az çok tadına bakmıştır ne demek bilirler berbat bişi oturup kalkamıyorsun şeyinin üstüne bir defa her yönüyle kötü.. bu sefer ben bişi demeden sabah akşam jel verildi hee geri geliyor doğru ama içine giden yeterliymiş çünkü istenen %4 bizim jeller %8 lik yani hepsi çıkmadığına göre kalanı kafi.. ve en azından uygulaması çok kolay olmasada bari can yakmıyor sanah akşam alıyorum ben onu bir sor sen yine istersen onu al aslında fitilde çok iyi.. ilacı miligramı kaç ve ne kadarı emiliyor makattan.. makattanmı bu arada oda mı vajinadan nasıl uygulanıyor hiç bilmiyoruma ama bir an evvel başla birine eksik olmasın biliyorsun çok önemli bu.. bide kan sulandırıcı alıyorsun dimi sen.. kanda pıhtılaşma var anladığıma göre bu konuda deneyimliler nurcuğuma bilgi verin lütfen..
arkadaşlar Allah yeni transfer olacklara da olanlarada yardım etsin.. hepimiz için dualarımız olsun.. bu uçuk meselesi epey netleşti kafamda sayenizde.. bakalım ne çıkacak başka da belitri yok hımm bide karnım gene çok şiş nedeni aşırı meyve yiyor ve su içiyorum ondan galiba..
benimki vajinal hap...200mglık..normalde ağızdan alınmalıymış ama dr alltttan al dedi .vucut bi kısmını geri atıyo...ama normalmiş....ilkinde 16.haftaya kadar kullandım...günde 6tane.2sbh 2öğle 2 akşam...boncuk gibi bi tablet:))sorularını tabiki soracaksın arkadaşı...paylaşım sitesi bu:))kan sulandırıcı clexan 0.4 lük kullanıyorum..her gün göbekten...onada adetin ilk günü başladım....bide elevit ,folibol ve günde 5tane estrofem alıyorum:)))benimde ağzımda aft ve uçuk var...ama adet yaklaşınca aft hep çıkardı....sonuçta herikisindede vucut direncşi azalıyor...ama inşallh hamileyizdir..buarada biz bugün 8 olduk:)))kaldı 4 gün..........
canım istediğin kadar soru sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.daha önceki sayfalarda yazdım ama maşallah topik okadar hızlı akıp gidiyorki bende kaçırıyorum yazılanları.eğer yanlış anlamadıysam doktor iğne vermedi diye kafana takıyosun.iğne konusuna hiç takılma.iğne daha etkili diye bişey yok.benim merkezde herkese bant ve jel veriyorlar iğne tercih edilmiyo ama birsürü hamile kalan var.demekki doktorunda böye uygun görmüş senin için.insan çok pimpirikli oluyor bu dönemde.bende jeli kullandıktan sonra aplikatörün içinde bir miktar kalıyor diye içim içimi yyordu ama olacaksa oluyor işte.ilaçlarını aksatma düzenli kullan senin kullandığın ilaçları kullanıp hamile kalan çok kişi vardır eminim.
bu arada benim durumum başta biraz korkuttu bizi.ilk testim 20 çıktı.ama sonra şükürler olsun güzel katladı.braz sağ tarafımda ğrı vardı.bende daha önce dış gebelik yaşamıştım.yanlış okumadıysam sende yaşamışsın bilirsin bu korkuyu.bu ağrıyı kafama taktım biraz ama hamilelikte olan br ağrı sanırım.bugnlerde iyiyim çok şükür.haftaya c.tesi randevumuz var.inşallah sende müjdeler verirsin burdan.sonuç bekleyen tüm arkadaşlar için diliyorum bunu.
tabi en doğrusu doktora ya da hemşireye bildirmen inanırmısın o kasık ağrısı bende de var hafiften hafiften böyle ben hep kullandığım fitile bağlıyorum tabi Allahım inşallah hayra alamettir senin içinde benim içinde geöen transferde bıçak batması çok oluyodu ve bende bi de hep bi batma var sağ kasığımda hiç gitmiyo
nnurcum bence fitilden değil tatlım çünkü ben tedaviye başladığımdan beri fitil kullanıyorum yani hep aynı yöntem denendi bende.inşallah hayra alamettir diyorum bende canım.hadi transfer günü kendimi çok sıktım kastım ondan olabilir dedim ama ayyyy ne bileyim inşallah kötü bişey değildir seninkide benimkide canımcım.zamanı gelince öğrenicez hayırmı değilmi?senin test günün ne zaman sanırım bayram sonu olmalı:))hadi hayırlısı bakalım.
kötü bişi olacağını hiç zannetmiyorum iyi olacak bu sefer inşallah ben öyle hissediyorum gerçekten bende çok merak ediyorum bunun ne olduğunu benimki hep batma şeklinde belki de tutunmaya da çalışıyor olabilir neyse kendimizi fazla dinlemeyelim benimde 23 kasım test günüm aynıyız dimi?
bende ilk adetin 18iyle başladım lucrine...2.adetin 19undada transfer oldu....için rahat olsun....
arkadaşlar benım bugun transferımın 7 günü.sankı adet olacakmısım gıbı hafıften ağrılarım var.çok korkuyorum.acaba adet mı olacam?olumsuz düşünmeye başladım dunden berı.bu aralar farklı sebeplerden dolayı ayrıca sitres içindeyım.acaba bunlar da etkıılemiş olabılır mı olumsuz yonde.eger aranızda bu durumda olan varsa yardımcı olsun lutfen.
Canım bugün idrarda çıkabilir...Çok hassas testler var..Benim 8. gün çıkmıştı..Hem de 11. gün değerim 37 di..Buna rağmen çıkmıştı...ama o testler heryerde bulunmuyor..Araman lazım...
iyi bayramlar öncelikle.bugun sıradan bı testle baktım negatifti.tek çizgiydi belirgin bi şekilde.sankı olmayacak gıbı.o kadar sitresli günler geçiriyorum kı farklı sebeblerden dolayı.sankı karnımda kı meleğim de olumsuz etkılenmiş gibi geliyor.hergün dua edıyorum sıkı sıkı tutunsunlar dıye.dua edın bana,meleğim tutsun dıye.ya olmadıysa?engel olamıyorum olumsuz duygulara.bı de kanda baktırsam bugün acaba yaklaşık bı sonuç verır mı?allah bebegını bağışlasın.isteyen herkese de annelik duygusunu tattırsın.amin
herkese iyi bayramlar....................................