- 18 Aralık 2009
- 39
- 0
merhaba,
bende artık yoluma dondurulmuş embriyolar ile devam edecem.. pco hastası olmam nedeniyle cok fazla yumurtam oluştu ve e2 hormonum 7000 lere kadar yükseldi.. yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum 4 gün hastanede yattım. 3. gün 9 adet yum. dondurdular. bugun adet oldum doktorumu aradım, adetin 21.günü gel lucrin e başlıcaz dedi.. anlayamadım neden buşekilde sölediğini.. aranızda bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen. 3 aralık a denk geliyo 21.günüm. sizce aralıkta mı transfer yapacak.. dondurulmuşlar için bunlara gerek varmı?... yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim..
canım teşekkür ederim dün transferim oldu fakat tek embriyo transfer edildi diğeri sağlıklı çözünememiş( kısmet.transferi olan arkadaşlarımada Allah yardım etsin.
en son nnur ve zenur benden önce transferleri oldu.Canlarım dualarım sizinle herşey sonuna kadara iyi gider inşallah.
bugün jalusenin transferi vardı sanırım.Allah yardımcısı olsun herşey yolunda gitsin inşallah.
canım genelde her merkezin uyguladığı prosedür farklı oluyor.ben adetin 2.günü bant ve vitamin kullamaya başladım ve 18.gün transferim gerçekleşti.ama senin gibi lucrinle başlayanlarda var.doktoruna güvenmen yeterli.inşallah güzel haberlerini alırız canım
canım genelde her merkezin uyguladığı prosedür farklı oluyor.ben adetin 2.günü bant ve vitamin kullamaya başladım ve 18.gün transferim gerçekleşti.ama senin gibi lucrinle başlayanlarda var.doktoruna güvenmen yeterli.inşallah güzel haberlerini alırız canım
kurban bayramınız mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...geldiğimde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüm...Allah'a emanet olun bebeişlerinizle...
kesinlikle tamamen katılıyorum...arkadaş dr un söyediğini yazmış ama bence o dr ya çok tecrübesiz yada açık sölicem af buyrun yada bu işi tamamen ticarete dökmüş öle olsa yani şansını düşürecek olsa 5 yıl dondurmak yerine 5 ay dondururlardı bence....kızlar hepinize ortak yazayım şunu hepiniz yenisiniz eskilerden kimse yok şu anda benden başka o yüzden yazılarınızdan okuyunca cevaplamak gereği duydum..
dondurulmuşlarda şans daha fazladır nedeni ise yüklü bir şekilde hormon ilacı alımı yok, rahim daha dinlenik, yumurta toplama işlemi olmadığı için rahime yapılmış bir işem yok daha dinlenik dolayısıyla.. stres daha az.. ve bunlar şansı arttırıyor haa bide embiriyoların dışındaki zar çözündürme işlemi sırasında eridiği için tutunmaları daha kolaylaşıyor.. yani yabana atmayın bu işlemi... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
canımmm teşekküre değecek bişey yapamadımki...iki gündür ara ara topiğe gelip bakıyorum cevap alamayınca aramak istemedim başka topiklerdede o sorunu yaşayan biri bulamayınca arayıp bilgi veremedim kusura bakma..bu arada telde söledimmi bilmiyorum bahsettiğin ağrı bende 15 gündür var ama bugünkü kadar şiddetli değil geldiğiyle gitmesi bir oluyor ama o 10 sn içinde sanki içimde yara varda sıkıp çıkıyo gibi bişey belki üşütmüşsündür...mü acep bilemedim ve en az senin kadar heyecanı ve meraklıyım rabbim o güze gönüne göre versin (tüm arkadaşarla birlikte)mrb kızlar uzun zamandır giremedim.geçmişi çok okuyamadım ama transferi olan arkadaşlara hayırlı haberler almalarını diliyorum.allah hepinizin gölüne göre versin arkadaşlar.
tuğbacığım çok teşekkür ederim canım benim,yardımın için.bugün yeni modem geldi bende hemen foruma girdim
öncelikle yaramazcığım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım.ümitlenmişken kaybetmek dahada zor çok iyi biliyorum.allah sabrını versin canım.brdaha bu acıyı yaşatmasın ve sağsağlim evladını kucağına al canım.
güzel haberlerle sevinirken bir bir olumsuzluklar yaşamak hepimizi üzüyor.bende buraya yazamasamda girmediğim dönemdede hep dualarımda oldunuz
benim ilk değerim 20 çıkmıştı daha sonra iki gün arayla yaptırdığım testler 88-248 ve 685 çıktı.ama beni korkutan tuğbacığımında bahsettiği gibi sol tarafımda hissettiğim ağrı.dün çok belirgindi ama bugün bişey yok.bu beni biraz korkutuyor.allah kousun dış gebelik olabilirmi diye.
birde fatmanurcum biliyorsun aynı gün transferimiz oldu seninle.senin en son yaptırdığın kan testi kaçıncı gündü ve sonucu kaçtı canım.birde doktor beni bayramdan sonraki c.tesi çağırdı ultrason için.sen sanırım yarn gideceksin.inşallah hayırlı haberler alırsın canım.
görüşmek üzre arkadaşlar dualarım sizlerle.
aaaaa arkamdan gelmiştubiş canım nerlerseniz yaww sabah beri yanlızdım çıkmıştım ama geri geldim iyi akşamlar tatlım
maytap ve geshenk bu uçuk olayını bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bu kesin belirti die söylamiyorum ama 1 hafta beni nerdeyse sürüm sürüm süründüren aftlar oluşmuştu ağzımın içinde o dönem vücut çok dirençsiz kalmıştı yani ilk mikro denemesiydi tabi dış gebelik olunca yani hamilelik sonlanınca onlarda yok olup gitmişlerdi
nasıl gidio bu arada hamilelikleriniz? Allah söyletti inşallah öylesinizdir ve inşallah öyleyizdir yani bebeklerimiz bizimledir maytap sende hiç iğne kullanmadınmı? vaginal fitilin kaç mg lık ve günde kaç kez kullanıyosun ya bu konuya gerçekten çok takıldım onun için fazla soru soruyorum kusura bakma göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusun ya da arkadaşlardan olan varmı?
canım teşekkür ederim dün transferim oldu fakat tek embriyo transfer edildi diğeri sağlıklı çözünememiş( kısmet.transferi olan arkadaşlarımada Allah yardım etsin.
en son nnur ve zenur benden önce transferleri oldu.Canlarım dualarım sizinle herşey sonuna kadara iyi gider inşallah.
bugün jalusenin transferi vardı sanırım.Allah yardımcısı olsun herşey yolunda gitsin inşallah.
merhaba,
bende artık yoluma dondurulmuş embriyolar ile devam edecem.. pco hastası olmam nedeniyle cok fazla yumurtam oluştu ve e2 hormonum 7000 lere kadar yükseldi.. yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum 4 gün hastanede yattım. 3. gün 9 adet yum. dondurdular. bugun adet oldum doktorumu aradım, adetin 21.günü gel lucrin e başlıcaz dedi.. anlayamadım neden buşekilde sölediğini.. aranızda bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen. 3 aralık a denk geliyo 21.günüm. sizce aralıkta mı transfer yapacak.. dondurulmuşlar için bunlara gerek varmı?... yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim..
maytap ve geshenk bu uçuk olayını bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bu kesin belirti die söylamiyorum ama 1 hafta beni nerdeyse sürüm sürüm süründüren aftlar oluşmuştu ağzımın içinde o dönem vücut çok dirençsiz kalmıştı yani ilk mikro denemesiydi tabi dış gebelik olunca yani hamilelik sonlanınca onlarda yok olup gitmişlerdi
nasıl gidio bu arada hamilelikleriniz? Allah söyletti inşallah öylesinizdir ve inşallah öyleyizdir yani bebeklerimiz bizimledir maytap sende hiç iğne kullanmadınmı? vaginal fitilin kaç mg lık ve günde kaç kez kullanıyosun ya bu konuya gerçekten çok takıldım onun için fazla soru soruyorum kusura bakma göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusun ya da arkadaşlardan olan varmı?
yasmin nerelerdesin? haberlerini alamadık yada önceki sayfalarda paylaştıysan ben görememiş olabilirim şiiimdiii bana özel olarak durumunu anlatırsan paylaşırsan sevinirim sen benim takıntı haline getirdiğim bu iğne olayına ne diyosun? ben artık Allaha emanet fitile devam ediyorum bi de son dondurulmuş embriyolarımdı göbekten kan sulandırıcı iğne verdi bide bundan acayip korkuyorum eşim zaten boşver olma deyip duruyo sana da bu arada baya bi soru sormuş oldum farkında olmadan
benimki vajinal hap...200mglık..normalde ağızdan alınmalıymış ama dr alltttan al dedi .vucut bi kısmını geri atıyo...ama normalmiş....ilkinde 16.haftaya kadar kullandım...günde 6tane.2sbh 2öğle 2 akşam...boncuk gibi bi tablet:))sorularını tabiki soracaksın arkadaşı...paylaşım sitesi bu:))kan sulandırıcı clexan 0.4 lük kullanıyorum..her gün göbekten...onada adetin ilk günü başladım....bide elevit ,folibol ve günde 5tane estrofem alıyorum:)))benimde ağzımda aft ve uçuk var...ama adet yaklaşınca aft hep çıkardı....sonuçta herikisindede vucut direncşi azalıyor...ama inşallh hamileyizdir..buarada biz bugün 8 olduk:)))kaldı 4 gün..........
bugün maytapcığım söylediği gibi 8. günümüz oldu hala aynı her şey.. ben okuduğum yerlerden duramayıp ovülasyon testlerinde çıkıyor dediler diye sabah yaptım birincisi zor çıktı :)) gebelik testi yapmıyorum tabi merak işte.. herkes çıktığını söylüyor hamilelik varsa ki ikizse kesin çıkıyormuş daha 7. günde.. bende çıkmadı( belirti hala yok.. öyle devam işte günlük hayata.. hatta benim göğüslerim bile hassas değil..
cm benim seninde haırlı olsun transferin inş hepimiz hayırlı sonuclar alırız bende dün transfer oldu çok şükür bayram sonu inş iyi onuclar alırızda ikinci bayram olur inş...