Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba,
bende artık yoluma dondurulmuş embriyolar ile devam edecem.. pco hastası olmam nedeniyle cok fazla yumurtam oluştu ve e2 hormonum 7000 lere kadar yükseldi.. yumurta toplama işleminden sonra ohss oldum 4 gün hastanede yattım. 3. gün 9 adet yum. dondurdular. bugun adet oldum doktorumu aradım, adetin 21.günü gel lucrin e başlıcaz dedi.. anlayamadım neden buşekilde sölediğini.. aranızda bilen varsa bana yardımcı olsun lütfen. 3 aralık a denk geliyo 21.günüm. sizce aralıkta mı transfer yapacak.. dondurulmuşlar için bunlara gerek varmı?... yardımcı olursanız gercekten cok sevinirim..

canım genelde her merkezin uyguladığı prosedür farklı oluyor.ben adetin 2.günü bant ve vitamin kullamaya başladım ve 18.gün transferim gerçekleşti.ama senin gibi lucrinle başlayanlarda var.doktoruna güvenmen yeterli.inşallah güzel haberlerini alırız canım

hayırlı olsun transferin müjdeli haberlerle sonuçlansın inşallah bende perşembe oldum birlikte bekleyeceğiz Allahım bu sefer yüzümüzü güldürecek inşallah amin yalnız bu kez ilaçları değiştirdi dr yani geçen transfer sonrası iğne vardı şimdi vaginal fitil ve göbekten kan sulandırıcı iğne bi de coraspirin birisi dokunsa şakır şakır kanıcam nerdeyse sen ne kullanıyosun iğnemi fitilmi? ben cok takıldım bu konuya belirti falan varmı: )))

fatmanuru cok merak ediyorum bugün kese görülecekti haberi olan varmı? ya fatmanurcum gene sordum hemşireye siz devam edin fitile eğer sen kendin çok istiyosan başla iğneye dedi ya hastanın kararına bırakılırmı hiç 3gündür bu konuda takıldım kaldım ama maytapta gerçi vaginal kullanıyomuş bide göbekten kan sulandırıcı iğne de oluyorum bu arada ya beni hiç önemsemiolar ya da cok önemsiolar bu sefer ki taktiklerini anlayamadım gitti

bayram kutlaması yapan arkadaşlar bayramda yokmusunuz? haberleri paylaşalım ya

teş. ederim. formdan okudugum kadarıyla benim transferim ozaman aralık değil ocak ayında olacak değilmi? neden 1 ay ötelediğini anlamadım belki bunyemin kaldırmayacağını dşünmüştür. ohss den dolyı baya zor günler gecirdim. lucrin kullanan arkadaşlardan nası bi sürec olacagı hakkında ilgi alabilirmiyim.

maytap ve geshenk bu uçuk olayını bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bu kesin belirti die söylamiyorum ama 1 hafta beni nerdeyse sürüm sürüm süründüren aftlar oluşmuştu ağzımın içinde o dönem vücut çok dirençsiz kalmıştı yani ilk mikro denemesiydi tabi dış gebelik olunca yani hamilelik sonlanınca onlarda yok olup gitmişlerdi
nasıl gidio bu arada hamilelikleriniz? Allah söyletti inşallah öylesinizdir ve inşallah öyleyizdir yani bebeklerimiz bizimledir maytap sende hiç iğne kullanmadınmı? vaginal fitilin kaç mg lık ve günde kaç kez kullanıyosun ya bu konuya gerçekten çok takıldım onun için fazla soru soruyorum kusura bakma göbekten kan sulandırıcı iğne oluyomusun ya da arkadaşlardan olan varmı?

yasmin nerelerdesin? haberlerini alamadık yada önceki sayfalarda paylaştıysan ben görememiş olabilirim şiiimdiii bana özel olarak durumunu anlatırsan paylaşırsan sevinirim sen benim takıntı haline getirdiğim bu iğne olayına ne diyosun? ben artık Allaha emanet fitile devam ediyorum bi de son dondurulmuş embriyolarımdı göbekten kan sulandırıcı iğne verdi bide bundan acayip korkuyorum eşim zaten boşver olma deyip duruyo sana da bu arada baya bi soru sormuş oldum farkında olmadan

kurban bayramınız mübarek dualarınız kabul olsun kızlar...geldiğimde inşallah güzel sonuçlarınızı görürüm...Allah'a emanet olun bebeişlerinizle...

seninde mübarek olsun dualarında bizi anman dileğiyle sağlıklı hayırlı huzur dolu nice bayramlara.....

kesinlikle tamamen katılıyorum...arkadaş dr un söyediğini yazmış ama bence o dr ya çok tecrübesiz yada açık sölicem af buyrun yada bu işi tamamen ticarete dökmüş öle olsa yani şansını düşürecek olsa 5 yıl dondurmak yerine 5 ay dondururlardı bence....
katılıyorom sana canımm:81:
canımmm teşekküre değecek bişey yapamadımki...iki gündür ara ara topiğe gelip bakıyorum cevap alamayınca aramak istemedim başka topiklerdede o sorunu yaşayan biri bulamayınca arayıp bilgi veremedim kusura bakma..bu arada telde söledimmi bilmiyorum bahsettiğin ağrı bende 15 gündür var ama bugünkü kadar şiddetli değil geldiğiyle gitmesi bir oluyor ama o 10 sn içinde sanki içimde yara varda sıkıp çıkıyo gibi bişey belki üşütmüşsündür...mü acep bilemedim ve en az senin kadar heyecanı ve meraklıyım rabbim o güze gönüne göre versin (tüm arkadaşarla birlikte)
tubiş canım nerlerseniz yaww sabah beri yanlızdım çıkmıştım ama geri geldim iyi akşamlar tatlım
aaaaa arkamdan gelmiş geliyorum canım

canım sen feci takıldın şu progesteronu nereden alacağına.. bende kendimi söylemek istedim bu anlamda benimde ilkinde iğneydi herkes az çok tadına bakmıştır ne demek bilirler berbat bişi oturup kalkamıyorsun şeyinin üstüne bir defa her yönüyle kötü.. bu sefer ben bişi demeden sabah akşam jel verildi hee geri geliyor doğru ama içine giden yeterliymiş çünkü istenen %4 bizim jeller %8 lik yani hepsi çıkmadığına göre kalanı kafi.. ve en azından uygulaması çok kolay olmasada bari can yakmıyor sanah akşam alıyorum ben onu bir sor sen yine istersen onu al aslında fitilde çok iyi.. ilacı miligramı kaç ve ne kadarı emiliyor makattan.. makattanmı bu arada oda mı vajinadan nasıl uygulanıyor hiç bilmiyoruma ama bir an evvel başla birine eksik olmasın biliyorsun çok önemli bu.. bide kan sulandırıcı alıyorsun dimi sen.. kanda pıhtılaşma var anladığıma göre bu konuda deneyimliler nurcuğuma bilgi verin lütfen..

arkadaşlar Allah yeni transfer olacklara da olanlarada yardım etsin.. hepimiz için dualarımız olsun.. bu uçuk meselesi epey netleşti kafamda sayenizde.. bakalım ne çıkacak başka da belitri yok hımm bide karnım gene çok şiş nedeni aşırı meyve yiyor ve su içiyorum ondan galiba..

cm benim seninde haırlı olsun transferin inş hepimiz hayırlı sonuclar alırız bende dün transfer oldu çok şükür bayram sonu inş iyi onuclar alırızda ikinci bayram olur inş...

bende ilk adetin 18iyle başladım lucrine...2.adetin 19undada transfer oldu....için rahat olsun....

benimki vajinal hap...200mglık..normalde ağızdan alınmalıymış ama dr alltttan al dedi .vucut bi kısmını geri atıyo...ama normalmiş....ilkinde 16.haftaya kadar kullandım...günde 6tane.2sbh 2öğle 2 akşam...boncuk gibi bi tablet:))sorularını tabiki soracaksın arkadaşı...paylaşım sitesi bu:))kan sulandırıcı clexan 0.4 lük kullanıyorum..her gün göbekten...onada adetin ilk günü başladım....bide elevit ,folibol ve günde 5tane estrofem alıyorum:)))benimde ağzımda aft ve uçuk var...ama adet yaklaşınca aft hep çıkardı....sonuçta herikisindede vucut direncşi azalıyor...ama inşallh hamileyizdir..buarada biz bugün 8 olduk:)))kaldı 4 gün..........

canım istediğin kadar soru sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım.daha önceki sayfalarda yazdım ama maşallah topik okadar hızlı akıp gidiyorki bende kaçırıyorum yazılanları.eğer yanlış anlamadıysam doktor iğne vermedi diye kafana takıyosun.iğne konusuna hiç takılma.iğne daha etkili diye bişey yok.benim merkezde herkese bant ve jel veriyorlar iğne tercih edilmiyo ama birsürü hamile kalan var.demekki doktorunda böye uygun görmüş senin için.insan çok pimpirikli oluyor bu dönemde.bende jeli kullandıktan sonra aplikatörün içinde bir miktar kalıyor diye içim içimi yyordu ama olacaksa oluyor işte.ilaçlarını aksatma düzenli kullan senin kullandığın ilaçları kullanıp hamile kalan çok kişi vardır eminim.
bu arada benim durumum başta biraz korkuttu bizi.ilk testim 20 çıktı.ama sonra şükürler olsun güzel katladı.braz sağ tarafımda ğrı vardı.bende daha önce dış gebelik yaşamıştım.yanlış okumadıysam sende yaşamışsın bilirsin bu korkuyu.bu ağrıyı kafama taktım biraz ama hamilelikte olan br ağrı sanırım.bugnlerde iyiyim çok şükür.haftaya c.tesi randevumuz var.inşallah sende müjdeler verirsin burdan.sonuç bekleyen tüm arkadaşlar için diliyorum bunu.

canım sonuca yaklaşmışsın.hadi hayırlısı.inşallah güzel haberlerle gelirsin ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlarada umut olursun

bugün maytapcığım söylediği gibi 8. günümüz oldu hala aynı her şey.. ben okuduğum yerlerden duramayıp ovülasyon testlerinde çıkıyor dediler diye sabah yaptım birincisi zor çıktı :)) gebelik testi yapmıyorum tabi merak işte.. herkes çıktığını söylüyor hamilelik varsa ki ikizse kesin çıkıyormuş daha 7. günde.. bende çıkmadı ( belirti hala yok.. öyle devam işte günlük hayata.. hatta benim göğüslerim bile hassas değil..

canım kendinde belirti arama.benimki hesaplamalara göre 5 haftalık.hala belrti yok.ne göğüs hassasiyeti ne başka şey.sadece kasıklarımda ağrı var.buda sonucu öğrendşkten sonra başladı.
kızlar birde elinizi karnınıza koyup Ya Halik,Ya Bari,Ya Musavvir,Ya Mübdi deyin.biliyorsunuzdur Allah ın isimleri ve anlamları herşeyi kusursuzca yaratan suret veren,yoktan varedendir.ben her an bunu zikrettim.sabah uyandığımda gece yatrken her an.bizler elimizden geleni yapıp doktorlarımıza güveneceğiz ama verecek olan Allah.ben duaların gücüne çok inanıyorum.

cm benim seninde haırlı olsun transferin inş hepimiz hayırlı sonuclar alırız bende dün transfer oldu çok şükür bayram sonu inş iyi onuclar alırızda ikinci bayram olur inş...

inşallah canım pazartesi test yaptırabilirmişim bayramın bitmesini iple çekiyorum.inşallah iyi sonuçlar alırız dediğin gibi esas bayramı ozaman yaparız zaten:)))

kızlar bişey sorucam aklıma takıldı ama doktora korkularımdan dolayı nedense sormadım.benim transferim olduğu andan itibaren kasıklarım ağrıyordu ertesi günü yani dün arada bıçak saplanır gibi oldu hep.bugün ise belim arada ağrıyor ve o bıçak sancısı çok olmasada devam ediyor sizce kötü bir şeymidir bu?doktora bildirmelimiyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…