- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
İnsss yarin guzel haberle geleceksin duamdasin cnm
kızlaaarrr hadi bana yardım edin dondurulmuş embriyo transferi hazırlığını, doktor kontrol sıklığını anlatır mısınız, bide ben 26 yaşındayım 2 embriyo transferi istiyorum doktoru nasıl ikna edebilirim lütfen yardım....
kızlaaarrr hadi bana yardım edin dondurulmuş embriyo transferi hazırlığını, doktor kontrol sıklığını anlatır mısınız, bide ben 26 yaşındayım 2 embriyo transferi istiyorum doktoru nasıl ikna edebilirim lütfen yardım....
Merhaba, canim donmus tedavi daha az yorucu ve doktor xiyaretleride daha az ben tedaviye baslaysli toplasan nerdeyde bir bucuk ayda 4 kez gittim, dogum kontrol hapi ile baslafim 30 gun filan iste git git igne ve patch eklendi. Halada devam, kismet olursa 30 ocak 3 embriyo transfer edilcek . Cunku ben 28 yasindayim 5. Denemem ve yurtdisindayim. Turkiyede senin yasinda drneme sayin basarisiz sayin yuksrk olmafiktan sonra cok zor sma hic brlli olmsz hauirlidi ins.
canımmm meraktan ölücem pc yi Allahım inşallah hamiledir diyerek açtım bitanem inşallahhhhhhhhhhhh ayyyyyyyy kalbim nasıl atıyo
Aynen bende çoook heyecanlıyım temizlik yapmam gerekiyor yapamıyorum aklım hep burda
canım nasılsın,,, şubattamı başlayacaktın tatlım sen....inşallah bizede nasip olur ,hepimize inşallah
canımmm meraktan ölücem pc yi allahım inşallah hamiledir diyerek açtım bitanem inşallahhhhhhhhhhhh ayyyyyyyy kalbim nasıl atıyo
canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.
canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.