Dondurulmus embriyo.

kalbimdesin canım dualarım seninle ve diğer sonuç öğrenecek arkadaşlarla yarin hepimize güzel haberi ver inşşş rabbim güzel haberi bir bir yakın zamanda nasip eder inşşş bende çok heyecanlıyım haftaya başlıorummmmm tedaviyeee:)

Merhaba, canim donmus tedavi daha az yorucu ve doktor xiyaretleride daha az ben tedaviye baslaysli toplasan nerdeyde bir bucuk ayda 4 kez gittim, dogum kontrol hapi ile baslafim 30 gun filan iste git git igne ve patch eklendi. Halada devam, kismet olursa 30 ocak 3 embriyo transfer edilcek . Cunku ben 28 yasindayim 5. Denemem ve yurtdisindayim. Turkiyede senin yasinda drneme sayin basarisiz sayin yuksrk olmafiktan sonra cok zor sma hic brlli olmsz hauirlidi ins.

Merhaba, canim donmus tedavi daha az yorucu ve doktor xiyaretleride daha az ben tedaviye baslaysli toplasan nerdeyde bir bucuk ayda 4 kez gittim, dogum kontrol hapi ile baslafim 30 gun filan iste git git igne ve patch eklendi. Halada devam, kismet olursa 30 ocak 3 embriyo transfer edilcek . Cunku ben 28 yasindayim 5. Denemem ve yurtdisindayim. Turkiyede senin yasinda drneme sayin basarisiz sayin yuksrk olmafiktan sonra cok zor sma hic brlli olmsz hauirlidi ins.

Gece 2 burda, sanki yarin sonuc ben alcam uyuyamiyorumm 6 saat fark var arada dedim bekki yazmistirrr yokkk ayy pozitif,pozitif sonuclar geliyor ibs. Senin sobuc ile hepten morel olcakkk

Çok sağol canım, inşallah buda senin son tedavin olur da tez zamanda bebeğine kavuşursun, dualarım bütün anne olmak isteğen, yüreği evlat sevgisiyle yanan kadınlara...

kalbimdesin

ben ve benim gibi arkadaslarin hepsi senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz allahin izniyle..

canımmm meraktan ölücem pc yi Allahım inşallah hamiledir diyerek açtım bitanem inşallahhhhhhhhhhhh ayyyyyyyy kalbim nasıl atıyo

canım nasılsın,,, şubattamı başlayacaktın tatlım sen....inşallah bizede nasip olur ,hepimize inşallah

Cnm benim kimyasal gebelikten sonra adetim çok uzun sürdü neredeyse 20 gün ve halada azda olsa devamediyor normalmidir sence biliyorsun benim sonucum çok yüksek değildi Senin kanama ne durumda cnm ?
Buarada mart gibi tedaviye başlarım allah kımet ederse

canımmm meraktan ölücem pc yi allahım inşallah hamiledir diyerek açtım bitanem inşallahhhhhhhhhhhh ayyyyyyyy kalbim nasıl atıyo

canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

Canım tebrik ederim tanımıyorum ama. Çok sevindim. Dondurulmuş transferiydi değil mi. Bence değerin gayet iyi canımm hiç endişelenecek bir şey yok Belirtin filan var mıydı gerçi ben belirtilere takılmıcam bu sefer. Sağlıkla kucağına al inşallahhh. Ben hala lucrin vuruluyorum 38. günüm oldu reglimde dr arsdım devam etsin demiş sıkıldım çok bir an önce başlasak biz de tedaviye yaa.

Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun inşallah bebeğin 9 ay seninle kalır Allah nazalrlardan saklasın...

ayyyyyyyyyyyyyyy çok ama çk sevindim tatlım benim gözün aydın kat kat yükselir inşallah bitanem çok sevindim çok... Rabbim kucağına almayıda nasip etsin tatlım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…