üzülme canım inş donmuşlarla güzel haberi alırsın.Ben normal gününde normal süresinde oldum sorun görseydi doktorun söktürücü verirdi
cnm napıosunn,,,toparladın mı biraz,,,negatiften sonra ilk defa giriyorum,,,yenı yenı kendıme gelıyorum...uzun bi sure ara verıcem galıba (eşim eylule kadar normal deneyelım diı baska bıse demıoo
selam kızlar benimde dondurulmuş embriodan transferim oldu bu gün 3.gün inşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde gelişip doğar hiç belirtim yok sizce ne zaman tahlil yaptırmalıyım...
melisadeniz canım bende dondurulmuşlarla transferim oldu 4. günüm bendede hiç belirti yok ben 9. günü test yaptırmayı düşünüyorum sonuç çıkıyo inş sonuçlarda pozifi görürüz
kızlar çok moralim bozuk grip oldum nası hasta olmayı becerdim bu durumda anlamıyorum.hem öksürüyorum hemde hapşuruyorum sizce sakıncası varmıdır.
canim hosgeldin cok gecmis olsun bence yukselmez cnm sen merak etme estrofem diye ilac veriyorlar o zaten rahmini duzenliyor yumilerle isin yok zaten bencede dondurulmuslarka sans yuksek inss senin tedavinde hayirla sonuclansin inssKızlar size bir şey danışmak istiyorum burası dondurulmuşlar topiği içinizde e2 değeri yüksek çıkıp tedavisi iptal olan var mı bunu sormak için çok geç kaldım gerçi ama. Yazın bulunduğum şehirde tüp tedavisi uygulandı pco var bende e2 değerimin yükselebileceğini biliyordum. 1 hafta iğneden sonra ilk e2 değerime bakıldı bu arada tedaviye başlarken hiçbir hormon testi yapılmadı başlangıç e2 ye de bakılmadı sanırım başlangıç 50 üzeriyse zaten başlanmıyormuş neyse o ölçümde 2200 çıktı ben tamam dedim iptal olacak daha yeterli büyüme yoktu ağladım filan ama dr devam ded iğnelerimin ne dozunu düşürdü ne kesti kısa protokol gonal f ve menagon vuruluyordum. Birkaç gün sonra ölçümde 7700 fırlamıştı mahvoldum gitti tedavim dedim o günde muayeneye gitmiştim hem de testi yaptırmıştım. Dr dondurmaktan söz etti ama fazla üzerinde durmadı neyse aradı dr beni ilacı kes dedi o gün vurmadım ertesi günü yine ölçüldü 7000 di. Dr ol akşam çatlatmayı vurmamı söyledi şaşırdım iptal bekliyorum tabii insan umut ediyor iptl edecek gücü bulamıyor onca iğne olduktan sonra ben yaptım iğneyi. O zamana kadar vejetryan beslenme önermişti 2 gün çatlatma iğnesi olduğum gün ve ertesi günü bol protein dedi 2 günde 20 yumurta yedim tavsiyesiyle toplamam çok güzel geçti 33 yumurta vardı 17 olgundu ama 3. gün elimde sadece 4 tane kalmıştı ve bunların ikisi 1. kaliteydi yıkıldım ama umudum vardı. Transfer günü 4 tane birden transfer edelim dedi istemedim 12,10, 8 ve 6 hücreliydi ben 6 ve 12 yi transfer ettirdim 10 ve 8 hücreliyi dondurttum tabi tutunmadı zaten sonra kimse sorsam imkansız iptal olması lazımdı dediler
ama umut işte keşke ptal ettirseydim histereskopi yapıldı temiz genetik temiz şimdi lucrin vuruyorum
regl hep gecikiyor zaten yedek şırında aldım hala vuruyorum regl ile başlıcaz. Peki dondurulmuş
tedavisinde yumurtalarda baskılanmışken ve yumurta geliştirici de kullanmayacağım için e2 değerim
yükselmez değil mi yani yine de yükselme riski var mı. Ve dondurulmuşlarla şansım daha mı fazla.
Çok pişmanım daha birkaç ay önce açılmış olan bir merkeze acıbadem adına güvenerek gittim
aşılamalarımda orada olmuştu başka doktorda. Ama para için deneme yanılma yaptılar resmen.
canim hosgeldin cok gecmis olsun bence yukselmez cnm sen merak etme estrofem diye ilac veriyorlar o zaten rahmini duzenliyor yumilerle isin yok zaten bencede dondurulmuslarka sans yuksek inss senin tedavinde hayirla sonuclansin inss
kızlar belirtiler olmadan hamile kalanlar varmı
Canim sen elinden geleni yapmissin simdi inss allah nasip etsin ve cok inceleme dr guven stres yapma cnm hayirlisi olsun hakkindaevet yumilerle işim yok geliştirilmeyeceği içinde yükselmez sanırım çünkü olgunlaşmaya başlayan yumurta başına belli birsayı oluyormuş ilaçsız o kadar yumurta gelişmez hem lucrinle de baskılıyorlar zaten bakalım umarım öyle olur e2 den dolayı olmadıysa sağlıklı da çözünürse şansım artar görüyorum dondurulmuşlarla tutan çok var. Bir de histereskopi sırasında rahmime çizikte atıldı o da tutunmayı kolaylaştırıyormuş hayırlısı inşallah..
kızlar belirtiler olmadan hamile kalanlar varmı
Yok cnm niye kafamızı karıştırasın banada zaten mantıksız geldi çözülmüş embriyoyu tekrar dondurmalrı
Benim aklına takılan bi soru daha var Benim yoplam 42 tane yumyum toplandı onların 20 tanesini sözde yumurtalarla spermlerin döllenmesini beklemişler döllenemeyince tabi çöpe gitti geriye kalan 22 tane yumurtalarında 10 tanesi donduruldu kısacası 2 yöntem denemişler bana sormaları gerekmiyormuydu belki 20 tane çöpe giden yumyumların içinde kaliteli olan vardı :44:
Insallah guzel sonuclar alirizda bu stresli bekleyis sona erer canim. Rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah önce saglikli 9 ay gecirip sonrada kucagimiza alalim.. Ilk guzel haberi senden bekliyoruzz canim insallah bize kocaman hamileyim yazarsinn 😊
kızlar çok moralim bozuk grip oldum nası hasta olmayı becerdim bu durumda anlamıyorum.hem öksürüyorum hemde hapşuruyorum sizce sakıncası varmıdır.
selam kızlar benimde dondurulmuş embriodan transferim oldu bu gün 3.gün inşallah tutar ve sağlıklı bir şekilde gelişip doğar hiç belirtim yok sizce ne zaman tahlil yaptırmalıyım...