- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
kızlarr iyiki varsınızzzz hepinize ayrı ayrı dua ve teşekkür ediyorumm....
canım aynı şeyleri düşünüyorum sizler ve burası süper bir moral kaynağı
inşallah güzel haberleri alırsın kalbimdesin belirtilerin hiç varmıydı bilmiyorum benimde 4.gün hiç belirti yok tek embriyoydu pek umutlu değilim nedense
Canım tebrik ederim tanımıyorum ama. Çok sevindim. Dondurulmuş transferiydi değil mi. Bence değerin gayet iyi canımm hiç endişelenecek bir şey yok Belirtin filan var mıydı gerçi ben belirtilere takılmıcam bu sefer. Sağlıkla kucağına al inşallahhh.Ben hala lucrin vuruluyorum 38. günüm oldu reglimde dr arsdım devam etsin demiş sıkıldım çok bir an önce başlasak biz de tedaviye yaa.
Çok şükür beklediğm güzel haberi aldım artık işime döne bilirim
ayyyyyyyyyyyyyyy çok ama çk sevindim tatlım benim gözün aydın kat kat yükselir inşallah bitanem çok sevindim çok... Rabbim kucağına almayıda nasip etsin tatlım:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
Cookkk sevindimmm tatlimm Allah tamamina erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagina alirsinn ayy cok mutlu oldummm darisi basimizaa 😃😃
kalbimdesin canım dualarım seninle ve diğer sonuç öğrenecek arkadaşlarla yarin hepimize güzel haberi ver inşşş rabbim güzel haberi bir bir yakın zamanda nasip eder inşşş bende çok heyecanlıyım haftaya başlıorummmmm tedaviyeee:)
kızlaaarrr hadi bana yardım edin dondurulmuş embriyo transferi hazırlığını, doktor kontrol sıklığını anlatır mısınız, bide ben 26 yaşındayım 2 embriyo transferi istiyorum doktoru nasıl ikna edebilirim lütfen yardım....
canım kasık batmalarım çok oldu o batmalar beni çok motive etti benim 2 tane dondurulmuş embriyo idi ama belirtiler insanı çok yanıltıyor tatlım kullandığımız ilaçların yan etkilerine bak hepsinde hamilelikler birebir belirtiler var oyüzden sıkma canını inşaALLAH yavrun sana sıkıca tutunmuştur canım
tekrar sağol canım inşaALLAH herşey yolunda gider de benim için son olur.dilerim Rabbim bu tedavinde yüzünü güldürür.
canım benim seni seviyorum Rabbim sana da bağışlasın yavrularını
canım benim sağol Rabbim seninde işlerinde kolaylık versin kuzularını sana tez zamanda göndersin
amin canımALLAH razı olsun hepimizin kucağını Rabbim boş bırakmasın
Bende inanıyorum allahın izniyle güzel haberler alıcam
Buarada yazmadan geçemicem Çok iyi birisin hepimize yardımcı oluyorsun sorularımızın hepsine cvp yazıyorsun canımsın
Ben de seni ve kuzunu çoook seviyorum allah sizi nazarlardan saklasın güzel anne
dualarınızda bizi eksik etmeyin ne olur hamile annelerin duaları kabul olurmuş şubat yada martta başlıyorummm ah biraz kilocuklarım gitse
CANIM OOOO KİLOCUKLARDAN BEN DE BOL VAR.RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ SANA HAYIRLI ETSİN.HAYIRLI OLANIDA SANA NASİP ETSİN İNŞAALLAH
kalbimdesin
sukurler olsun pozitif sonuc almissin coook sevindim
ALLAH tamamina saglikla erdirsin insALLAH
cok guzel yaaa butun istiyenlere nasib olsun
ilaclarini eksik almissin ALLAH nasib ettiyse hic birsey engel olamiyor iste
ALLAH bundan sonra sorunsuz bir hamilelik nasib etsin
9 ay sonra dogum haberini alinca bizlerinde bebisleri gobislerimizde olsun insALLAH
ALLAH' emanet olun
canım benimALLAH C.C razı olsun dualarına amiiiiinnnnn diyorum.Rabbim çok bekletmesin inşaALLAH Hepimiz cennet kokulu yavrularımıza kavuşalım
kalbimdesin çok çoook sevindim Allah tamamına erdirir inşallah bende erken gebelik testi yaptım kızlar ve ikinci çizgi silik ama çıktııııııııııııııııııııııı
Cnm gozun aydin inss kandada guzel bi degerle katlansin sevincin
çooook teşekkürler canım inşallah herşey yolunda gider bu sefer önceki 6. haftada kalbi durmuştu ve çok üzülmüştüm((
canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.
kalbimdesin çok çoook sevindim Allah tamamına erdirir inşallah bende erken gebelik testi yaptım kızlar ve ikinci çizgi silik ama çıktııııııııııııııııııııııı
canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım