Dondurulmus embriyo.

canım inşaALLAH herşey istediğin gibi olur.işlerin rast gider

kızlar 5. günüm hiç belirtim yok normalmi diğerindede belirti yoktu bu da aynı hayırlısı

canım her tedavinde aynı sonuçları alacaksın diye kaygılanma Rabbim karnındakilere can versin,ruh versin,hayırlı güzel bir ömür versin.ömrüne dolsunlar inşaALLAH

canım hoşgeldin ben de pkos hastasıyım bizim gurup hassas E2ye her zaman bakılması lazım benimde öyle bir tedavim oldu küçük çaplı ohss oldum doktorumuza çok güveniyordum ama yüksek doz ilaçla boş yumurtalar şişirdi benim opudan sonra döllenme işlemi bile yapmadılar...aaahhh aaahhhh bu doktorlar ömrümüzü kısaltıyorlar.inşaALLAH yavruların tutunur.bende dondurulmuş transferi oldum estrofem kullanıyorum lucrin kullanmadım canım.hakkımızda hayırlısı olur inşaALLAH

Canim sen elinden geleni yapmissin simdi inss allah nasip etsin ve cok inceleme dr guven stres yapma cnm hayirlisi olsun hakkinda

Canım şu an güvenmekten başka çarem yok zaten dondurulmuşlarım orada. Ama onlarda tutmazsa orada devam etmicem çünkü lablarının da yeterli olduğunu düşünmüyorum hiçbir hastada 5. güne gitmiyorlarmış çünkü ilk başlarda hep kaybetmişler o yüzden sorumluluk almak istemiyorlar belli ki o kadar yumurta e2 yüzünden heba oldu inşallah bu hayırlı sonuçlanır uğraşmayız.

Evet canım hep bakılması lazımmış ama bana tedavi başlarken bakmadılar hiçbir hormona ayrıca 2200 iken müdahale edilmesi lazımdı bence iğnenin biri kesilebilirdi daha zamanım vardı 8-9. günüydü bakıldığında daha yani. Bana sanırım e2 den dolayı yumurtalar baskılansın diye lucrin verdi. Ah canım sen de neler yaşamışsın işte biliyorlar onların eline bakıyoruz neler yapıyorlar herkesin işi gücü para olmuş ilk denemeler hep böyle oluyor zaten. İnşallah dondurulmuşların tutar canım güzel haberler alırsın eğer benim yumurtalarda da sorun yoksa dr kandırmıyorsa umudum var ama bakalım histereskopi de yapıldı bana ilk denemeden sonra çizikte atıldı rahime kolaylaştırıyormuş tutunması ama Rabbim ol dediyse olacak vakti zamanı geldiyse.

canım inşaALLAH yavrularını Rabbin sana bağışlasın kolaylıkla sağlıkla hayırlı gelsinler.

canım inşaALLAH yavrularını Rabbin sana bağışlasın kolaylıkla sağlıkla hayırlı gelsinler.

İnşalllah canım hepimiz için. Ben çok zayıfım boyum da kısa gerçi dengeli güzel beslenmeye çalışıyorum ama bir şey yiyemiyorum çok düzensiz besleniyorum. Kahvaltı etmiyorum işe gelirken sandviç yapıyorum onu bile yemiyorum öğlen pek yemiyorum yemeklerimi bitirmiyorum akşam tek çeşit yiyebiliyorum. Meyve filan hiç varsa yoksa cips çekirdek böyle yani düzene koymam lazım. Artık başıma ağrılar giriyor filan. Biraz kilo alsam tedavi tamamlanana kadar iyi olacak. Reglimde 37 gün oldu 16 gündür lucrin vuruluyorum yedek şırında aldım 14 var kutunun içinde yetmedi dr aradım söktürücü veremezmiş bu aşamada 4 gün sonra arıcam yine öyle demiş hemşireye. Sıkıldım artık pco da olunca hep böyle geç işte kaç günü bulur böyle bilmem.

Korkma bitanem insallah Rabbimin izniyle hayirli haberler alacaksin 😊 sen benim umudumsun insallah önce sen guzel haberleri alacaksin burada mutluluktan havalara ucacagizz 😄

canım ben de çok kiloluyum.pkos insilün dengemi bozuyor sürekli acıkıyorumnolcak bizim halimiz ahhh pkos delirttin bizi

canım ben de çok kiloluyum.pkos insilün dengemi bozuyor sürekli acıkıyorumnolcak bizim halimiz ahhh pkos delirttin bizi

Evet pco da genellikle kilo sorun oluyor ama ben zayıfım ve zayıflıktan da pco oluyormuş ancak zaten boyum kısa boyuma göre iyi aslında. İnsülin ile direkt bağlantısı var evet pconun. Bu yüzden mesela hayıt otu iyi geliyor pcoya diyorlardı çünkü insülünü dengeliyormuş çok önce duymuştum iyi geldiğini neden acaba derken insülini dengelediğini duydum. Ama hiç kullanmadı tedavi aşamasında da zaten ek bir şey kullanmamaya özen gösterdim zaten hali hazırda yumurtalar geliştirilip çatlatıldığı için. Ben evlenene kadar her ay aynı gün regl olan biriydim evlendikten sonra da 2 ay öyle gitti sonra regl gecikti prolaktin yükselmiş 5 ay dostinex kullandım o bitti kist olduğunu öğrendim vs. Sonra regl günlerim 35 güne çıktı ama düzenli olurdu hep 35 günde bir. Tam çocuk istemeye başladığımız zaman 3 sene önce yani ara kanama yaşadım. 2 ay sürdü bir ara çocuğu erteledik. Tekrar başlayalım dediğimde yine ara kanamalar oldu aksi gibi ve 6-7 ay sürdü onun sonrasında aşılama vs geçtik pco teşhisi de o zaman kondu regl olamaz oldum ilaçsız filan. Doktorum önceden de varmış dese de ben inanmıyorum çünkü günü gününe regl olamazdım öyle olsa. Stres filan da etkiliyor sanırım herneyse şimdi işte tüp macerası başladı aşılamalardan sonra. e2 de fırlayınca olumsuz oldu inşallah vakit zamanımız gelmiştir canım

inşaallah bitanem nasıl gidiyo canım test günün yarınmıydı tatlım... ben pozitif haber vereceğine inanıyorum içimden öyle geçiyo...inşallahhhhhhhhhhhhh

evet canım test yarın 15 Ocak stres diz boyuiyi dileklerin için sağol

canım hayırlı olsun.benimde dondurulmuş transferim oldu 15 Ocakta yaptıracaksınız denildi ......bekliyorum

Hem Kalbimdesin hem dularımdasın. cnm. İnşallah yarın halay ikonlarıyla gel. Sabrına hayranım. Nasıl bekleyebildin bu kadar. Ama bence en doğrusunu yaptın. Hemen haber et bizi.

kızlaaarrr hadi bana yardım edin dondurulmuş embriyo transferi hazırlığını, doktor kontrol sıklığını anlatır mısınız, bide ben 26 yaşındayım 2 embriyo transferi istiyorum doktoru nasıl ikna edebilirim lütfen yardım....

canım dört gözle sonucunu bekliyorum inşallah yarın düğün dernek olaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…