- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
bitanem,,, bende yavaş yavaş toparlanmaya çalışıyorum işte,, rapor çıkartıcam bu defa,,, sizin normal yolla oluyodu dimi bitanem öyle söylemiştin sanki inşallah öyle olur keşke öyle olsa,,, eşini ikna edersin canım bunda ne var onun şimdi kafası karışıktır benim eşimde eylül gibi yaptırırız diyo ama ben o zamana kadar çatlarım heralde vakit kaybetmek istemiyorum birazda sabırsızım sanırım...İnşallah olucak ve bu kez bebişlerimizi alıcaz tatlım benim... benimde aklım sürekli tüp bebek yaptırmakta ama şu raporu çıkarana kadar sabretmem lazım ,,, kendini bırakma pes etme vazgeçme olucağına inan ve bütün olumsuzlukları kafandan at... yeni tedaviye stresli başlama stres en büyük düşmanımız...
kızlar 5. günüm hiç belirtim yok normalmi diğerindede belirti yoktu bu da aynı hayırlısı
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum burası dondurulmuşlar topiği içinizde e2 değeri yüksek çıkıp tedavisi iptal olan var mı bunu sormak için çok geç kaldım gerçi ama. Yazın bulunduğum şehirde tüp tedavisi uygulandı pco var bende e2 değerimin yükselebileceğini biliyordum. 1 hafta iğneden sonra ilk e2 değerime bakıldı bu arada tedaviye başlarken hiçbir hormon testi yapılmadı başlangıç e2 ye de bakılmadı sanırım başlangıç 50 üzeriyse zaten başlanmıyormuş neyse o ölçümde 2200 çıktı ben tamam dedim iptal olacak daha yeterli büyüme yoktu ağladım filan ama dr devam ded iğnelerimin ne dozunu düşürdü ne kesti kısa protokol gonal f ve menagon vuruluyordum. Birkaç gün sonra ölçümde 7700 fırlamıştı mahvoldum gitti tedavim dedim o günde muayeneye gitmiştim hem de testi yaptırmıştım. Dr dondurmaktan söz etti ama fazla üzerinde durmadı neyse aradı dr beni ilacı kes dedi o gün vurmadım ertesi günü yine ölçüldü 7000 di. Dr o akşam çatlatmayı vurmamı söyledi şaşırdım iptal bekliyorum tabii insan umut ediyor iptl edecek gücü bulamıyor onca iğne olduktan sonra ben yaptım iğneyi. O zamana kadar vejetryan beslenme önermişti 2 gün çatlatma iğnesi olduğum gün ve ertesi günü bol protein dedi 2 günde 20 yumurta yedim tavsiyesiyle toplamam çok güzel geçti 33 yumurta vardı 17 olgundu ama 3. gün elimde sadece 4 tane kalmıştı ve bunların ikisi 1. kaliteydi yıkıldım ama umudum vardı. Transfer günü 4 tane birden transfer edelim dedi istemedim 12,10, 8 ve 6 hücreliydi ben 6 ve 12 yi transfer ettirdim 10 ve 8 hücreliyi dondurttum tabi tutunmadı zaten sonra kimse sorsam imkansız iptal olması lazımdı dediler ama umut işte keşke ptal ettirseydim histereskopi yapıldı temiz genetik temiz şimdi lucrin vuruyorum regl hep gecikiyor zaten yedek şırında aldım hala vuruyorum regl ile başlıcaz. Peki dondurulmuş tedavisinde yumurtalarda baskılanmışken ve yumurta geliştirici de kullanmayacağım için e2 değerim yükselmez değil mi yani yine de yükselme riski var mı. Ve dondurulmuşlarla şansım daha mı fazla. Çok pişmanım daha birkaç ay önce açılmış olan bir merkeze acıbadem adına güvenerek gittim aşılamalarımda orada olmuştu başka doktorda. Ama para için deneme yanılma yaptılar resmen.
Canim sen elinden geleni yapmissin simdi inss allah nasip etsin ve cok inceleme dr guven stres yapma cnm hayirlisi olsun hakkinda
canım hoşgeldin ben de pkos hastasıyım bizim gurup hassas E2ye her zaman bakılması lazım benimde öyle bir tedavim oldu küçük çaplı ohss oldum doktorumuza çok güveniyordum ama yüksek doz ilaçla boş yumurtalar şişirdi benim opudan sonra döllenme işlemi bile yapmadılar...aaahhh aaahhhh bu doktorlar ömrümüzü kısaltıyorlar.inşaALLAH yavruların tutunur.bende dondurulmuş transferi oldum estrofem kullanıyorum lucrin kullanmadım canım.hakkımızda hayırlısı olur inşaALLAH
Canım şu an güvenmekten başka çarem yok zaten dondurulmuşlarım orada. Ama onlarda tutmazsa orada devam etmicem çünkü lablarının da yeterli olduğunu düşünmüyorum hiçbir hastada 5. güne gitmiyorlarmış çünkü ilk başlarda hep kaybetmişler o yüzden sorumluluk almak istemiyorlar belli ki o kadar yumurta e2 yüzünden heba oldu inşallah bu hayırlı sonuçlanır uğraşmayız.
Evet canım hep bakılması lazımmış ama bana tedavi başlarken bakmadılar hiçbir hormona ayrıca 2200 iken müdahale edilmesi lazımdı bence iğnenin biri kesilebilirdi daha zamanım vardı 8-9. günüydü bakıldığında daha yani. Bana sanırım e2 den dolayı yumurtalar baskılansın diye lucrin verdi. Ah canım sen de neler yaşamışsın işte biliyorlar onların eline bakıyoruz neler yapıyorlar herkesin işi gücü para olmuş ilk denemeler hep böyle oluyor zaten. İnşallah dondurulmuşların tutar canım güzel haberler alırsın eğer benim yumurtalarda da sorun yoksa dr kandırmıyorsa umudum var ama bakalım histereskopi de yapıldı bana ilk denemeden sonra çizikte atıldı rahime kolaylaştırıyormuş tutunması ama Rabbim ol dediyse olacak vakti zamanı geldiyse.
canım inşaALLAH yavrularını Rabbin sana bağışlasın kolaylıkla sağlıkla hayırlı gelsinler.
canım nasıl bir şey anlamıyorum yaaa zaten kendi başına döllense niye tedavi olalım en güçlü olanların öne çıkmasını bekliyorlar geri kalanından birşey olmaz diyorlar.artık Türkiyedeki merkezlerin %99 mikro enjeksiyon yapıyor neyse sonu önemli olan maşaALLAH geride yumurtan var inşaALLAH tez zamanda Rabbim yavrularını sana bağışlasın canım
aahhh canım ne güzel bir temenni ve duacümlemize inşaALLAH 15 Ocağa az kaldı korkmaya başladım
canım ben de evdeyken hasta olmayı başardım boğazım ağrıyor konuşmakta zorlanıyorum.sakıncası yok birkaç yerde okudum hapşurmak öksürmek zararsızmış.çok geçmiş olsun canım inşaALLAH çabuk iyileşirsin
Korkma bitanem insallah Rabbimin izniyle hayirli haberler alacaksin 😊 sen benim umudumsun insallah önce sen guzel haberleri alacaksin burada mutluluktan havalara ucacagizz 😄
İnşalllah canım hepimiz için. Ben çok zayıfım boyum da kısa gerçi dengeli güzel beslenmeye çalışıyorum ama bir şey yiyemiyorum çok düzensiz besleniyorum. Kahvaltı etmiyorum işe gelirken sandviç yapıyorum onu bile yemiyorum öğlen pek yemiyorum yemeklerimi bitirmiyorum akşam tek çeşit yiyebiliyorum. Meyve filan hiç varsa yoksa cips çekirdek böyle yani düzene koymam lazım. Artık başıma ağrılar giriyor filan. Biraz kilo alsam tedavi tamamlanana kadar iyi olacak. Reglimde 37 gün oldu 16 gündür lucrin vuruluyorum yedek şırında aldım 14 var kutunun içinde yetmedi dr aradım söktürücü veremezmiş bu aşamada 4 gün sonra arıcam yine öyle demiş hemşireye. Sıkıldım artık pco da olunca hep böyle geç işte kaç günü bulur böyle bilmem.
canım inşaALLAH herşey istediğin gibi olur.işlerin rast gider
canım ben de çok kiloluyum.pkos insilün dengemi bozuyor sürekli acıkıyorumnolcak bizim halimiz ahhh pkos delirttin bizi
inşaallah bitanem nasıl gidiyo canım test günün yarınmıydı tatlım... ben pozitif haber vereceğine inanıyorum içimden öyle geçiyo...inşallahhhhhhhhhhhhh
evet canım test yarın 15 Ocak stres diz boyuiyi dileklerin için sağol
canım çok geçmiş olsun.inşaalllah rabbim çok bekletmez seni
sakin olmaya çalış bebişleri kasma lütfen annesi,,, onlar seninle birlikte Allahın izniyle... güzel haberlerini bekliyorum canım
canım hayırlı olsun.benimde dondurulmuş transferim oldu 15 Ocakta yaptıracaksınız denildi ......bekliyorum
canım ben de hiç belirti olmamıştı o kadar belirti aramama rağmen pozitif çıkmıştı :)