Dondurulmus embriyo.

canım benim kanamam 12 gün sürdü geçti... az az diyildi ama çok oluyodum... sonlara doğru azalmıştı ,,, düzelir inşallah bitanem seninkide... normalde 7 gün adet oluyorum düşükten sonra 12 gün sürdü...içimiz temizleniyo aslında... inşallah sende martta göbüşünü doldurursun bebişlerle bitanem inşallah bu kez nasip olur.. şu rapor işini halledersem bende mart nisan gibi sıfırdan başlarım inşallah

canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

Cnm tekrar tebrik ederim inan coksevindim yaa inss degerin katkat artsin cnm:119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::

Seninle aynı günde sonuç almıştık hatırlarsan aynı günde tedaviye başlasak ve tabikide aynı gün güzel haberler alsak ne güzel olur

kalbimdesin.belirtiler varmıydı varsa anlatırmısın bende hiç belirti yok olması gerekiyo die düşünüyorum bide kaçıncı gün test yaptırdın

Seninle aynı günde sonuç almıştık hatırlarsan aynı günde tedaviye başlasak ve tabikide aynı gün güzel haberler alsak ne güzel olur

evet bitanem ya ne güzel olur keşkeeeeeee.... halledebilirsem rapor işine neden olmasın... inşallah rabbim bu kez sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ve kucaklarımızı doldursun tatlımmmmmm

evet bitanem ya ne güzel olur keşkeeeeeee.... halledebilirsem rapor işine neden olmasın... inşallah rabbim bu kez sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin ve kucaklarımızı doldursun tatlımmmmmm

Allah yardımcın olsun cnm işlerin rast gider inşallahhhh

canım kusura bakma yeni öğrendim annemi aradım 68,5 çıkmış değerim yani hamileyiiiiiimmmmmmmmm 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşaallah yükselmeye devam eder.

Cookkk sevindimmm tatlimm Allah tamamina erdirsin insallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagina alirsinn ayy cok mutlu oldummm darisi basimizaa 😃😃

Hem Kalbimdesin hem dularımdasın. cnm. İnşallah yarın halay ikonlarıyla gel. Sabrına hayranım. Nasıl bekleyebildin bu kadar. Ama bence en doğrusunu yaptın. Hemen haber et bizi.

kalbimdesin
yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım dört gözle sonucunu bekliyorum inşallah yarın düğün dernek olaaaaa

inşallah güzel haberleri alırsın kalbimdesin belirtilerin hiç varmıydı bilmiyorum benimde 4.gün hiç belirti yok tek embriyoydu pek umutlu değilim nedense

Canımm hayırlı haberini bekliyoruz çok heycanlandım bende senin adına....

Gece 2 burda, sanki yarin sonuc ben alcam uyuyamiyorumm 6 saat fark var arada dedim bekki yazmistirrr yokkk ayy pozitif,pozitif sonuclar geliyor ibs. Senin sobuc ile hepten morel olcakkk

kalbimdesin

ben ve benim gibi arkadaslarin hepsi senden gelecek guzel haberleri bekliyoruz allahin izniyle..

Heyecanla bekliyorum
Allahım inşallah pozitiftir ... Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın

canımmm meraktan ölücem pc yi Allahım inşallah hamiledir diyerek açtım bitanem inşallahhhhhhhhhhhh ayyyyyyyy kalbim nasıl atıyo

Aynen bende çoook heyecanlıyım temizlik yapmam gerekiyor yapamıyorum aklım hep burda

canım arkadaşlarım sizlerin ve beni seven herkesin duaları özellikle biricik varlığım canım annemin duaları sayesinde bu günü yaşıyorum şükür namazı kıldım sizlere dua ettim.Rabbim kabul etsin inşaALLAH. ilk sınavı geçtik hayırlısı ile doktorum test sonucunu beklerken eğer pozitif çıkarsa sen bir ilk olacaksın dedi.sonucumu aldığımda çok şaşırttınız dedi.dualar ve ALLAH'IN OL DEMESİ ile bir mucize yaşadık bilimsel bir veri imiş benim durumum ....Rabbim sonuna kadar hayırlı gitmesini nasip etsin.sizlerde canı gönülden dua ediyorum dualarınız ve moral desteğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH C.C hepinizden gani gani razı olsun gönül ve kader dostlarım

Hayırlı olsun canım çok içime doğmuştu inşallah bebişini alırsın 9 ay sonra kucağına sizlerden böyle güzel haberler aldıkça bnde bir an ewel başlamak istiyorum... çok sewindim çoookkkk yuppiiiii

kalbimdesin.belirtiler varmıydı varsa anlatırmısın bende hiç belirti yok olması gerekiyo die düşünüyorum bide kaçıncı gün test yaptırdın

canım biliyorsun benim dondurulmuş embriyo transferi idi sürekli kasık batması bel ağrısı ve aşırı adet ağrıları çektim son günlerde halsizlik oldu.ayaklarım çok üşüyordu ateş basması oluyordu bunlar belirti mi?ilaçlardan mı?açıkcası çözemedim.doktorum test tarihini 14 gün sonraya verdi ben de 14. Gün yaptırdım.herkesde belirti olmuyor canım inşaallah rabbim cümlemize yavrularımızı bağışlasın

canım benim rabbim gönlümüze göre versin inşaallah

canım benim Allah kabul etsin namazını ve bebişini sana bağışlasın çok dikkat et kendine dinlen bol bol... canım neden o kadar şaşırdılar ne vardıki durumunda ben anlamadım????:44::44::44::44::44: kupayıda kaldırdın ayyy güldüm ona

canım benim ALLAH razı olsun darısı başına inşaALLAH

Aminnn canim benim insallahh senin guzel haberini aldim icime daha cok umut doldu 😄 Bak estrofem ilac fln bahane Rabbim oldedikten sonra olacagi varsa ne olursa olsun oluyo insallah bizimde zamanimiz gelmistir 😊

canım ben transfer öncesi embriyo tutunması için veilen ilacı yanlış anlama sonucu bıraktım ve ttansferden sonra taburcu edilirken ortaya çıktı.doktorum çok zor dedi tutunması tutunursa ilk hastam sen olacaksın dedi.çok umutsuzdu.daha önce bilseydim embriyolara çözmezdik dedi yani 1-0 eksik başlamıştım canım o yüzden

Rabbim nasip etmiş ne kadar güzellllll... ayyy çok duygulandımmm maşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…