- 31 Ekim 2013
- 33
- 1
- 34
benim merkezimde hasta bezi koyuyorlar alta ve hemşireme sorduğumda tutup karın kaslarınızı germeyin dediler ama 20 dakikada kalkıp gidebilirsinizdediler 2 saat yattım 3 saat yattım dienlere özeniyorum umarım rabbim yüzümüzü güldürür
benim dr. 10 dk sonra tuvalate gidebilirsin dedi bende dayanamayıp gittim ama sonucu öğrendikten sonra keşke gitmeseydim dedim ama dediğin gibi karın kaslarım çok kasılmıştı kötü olmuştum keşke benim merkezde de hasta bezi filan olsaydı bazı yerlede sonda takıyolarmış
geçen salı yapıldı transferim cnm bugün 8.günüm ama ağrı endişelendirdi beni
Sen hala duruyormusun,gidip yaptırsana bthcg' ni.Çıkıyor diyorum sana, aralığı var zaten. Merakla kendini yiyeceğine hadi git yaptır yarım saatte veriyorlar zaten. Ben yaptırdım çıkmıştı işte, kandan belli oluyooor
Canım ben dayanamaz yapardım valla)7 sinde yap sende tam 14.gün oluyor inş pozitif haberlerini alıcaz
Canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde klomenle 2 tane kimyasal gebeliğim oldu önce sevinip sonra yıkılmak ne demek çok iyo biliyorum rabbim birdaha yaşatmasın çok zor ama allahın izni ile bitecek bu hasret inan...Dondurulmuşlarla şans daha yüksek zira transfer olacağın ay çok fazla ilaç kullanmış olmuyorsun bu büyük bir avantaj ayrıca dondurulup çözdürme işlemine dayanan embriyo daha sağlıklı ve dayanıklı oluyor allahın izni ile sende donmuşlarla kavuşursun inş canımm...
Buarada benimde kimyasal gebeliklerim olduğu için eğer transferim tutmazsa labroskopi ile girip rahme ve tüplere bakacaklar rahim filmim temiz ama tüpleri görmenin en net yolu labroskopi dedi doktorum dilerim gerek kalmaz senin histeroskobi dediğin de onun gibi birşwy mi acaba?buarada genetik testlerini yaptırdın mı?düşüklerde istiyorlar ben yaptırdım pıhtılaşma ve kromazomlara bakıyorlar..
canım üçüncü denemeden önce doktorlar bu tür tahlilleri istemiyorlar onlarda bize para gözüyle baktıkları için 2-3 onlara farketmiyor benim 4.denemm bu ve bu defa benden genetik test istediler ve pıhtılaşmada sorun varmış ve kansulandırıcıya başladık yüksek dozda ve histeroskopi yapıldı ve histereskopide rahim içine çentikler atılacağını söyledi tutunmayı kolaylaştırırmış he bunların faydası oldumu daha bilemiyorum test günümü bekliyorum :)
kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktorun yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....
maşaALLAH.ALLAH C.C analı babalı büyütsün...
canım onlar düşünsünler vallahi hiçte kalkmamo kadar para veriyoruz
kızlaaaar bugün neden hiçkimse yokkkkk
seninki tek mi cnm valla kafa kalmadı artık kusura bakma soruyorum ama benim bugün 1478 çıktı hemşire çoğul olabilir dedi...inşallah tektir ama hayırlısı neyse o olsun artık bilmiyorum..
Ben buradayım canim. Test yaptiracakmisin. Aklım sendeydi. Hadi br guzel haber daha alalım.
yaptırmak istiyorum ama korkuyorum bi topikte benim belirtilere bnzer belirtileri olan birini buldum ama olumsuz sonuçlanmışş korkuyorummmm
Korkma bence. Psikolojik degilse vücudu dinlemek iyidir. Ve dinlediklerini değerlendirmek. Er gec o testi yaptıracağız. Su an yanlis çıkma ihtimali yok senin icin.birde o bulantı sabahlarımı oluyor. Gun icinde devam mı ediyor. İyi şeyler hissediyorum senin icin. Topigin ikinci müjdecisi sen olacaksın Gibi geliyor donmuslarla olmasada:)
kızlar kan verdim ne olur dua edin bana
Elsinore senin ilk tedavinmiydi. Sanki br yerlerden bir kizin oldugu kalmış aklımda.
kızlar kan verdim ne olur dua edin bana