Dondurulmus embriyo.

Insss insss artik bu hasret son bulur ilk tup tutmayinca histeroskobi yapiliyomu ben yaptirsam mi fayda eder mi acaba

çok heyecanlandım bak şimdi ne yapsamki
Canım ben dayanamaz yapardım valla:KK66:)7 sinde yap sende tam 14.gün oluyor inş pozitif haberlerini alıcaz:KK66:
Insss insss artik bu hasret son bulur ilk tup tutmayinca histeroskobi yapiliyomu ben yaptirsam mi fayda eder mi acaba

Canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin benimde klomenle 2 tane kimyasal gebeliğim oldu önce sevinip sonra yıkılmak ne demek çok iyo biliyorum rabbim birdaha yaşatmasın çok zor ama allahın izni ile bitecek bu hasret inan...Dondurulmuşlarla şans daha yüksek zira transfer olacağın ay çok fazla ilaç kullanmış olmuyorsun bu büyük bir avantaj ayrıca dondurulup çözdürme işlemine dayanan embriyo daha sağlıklı ve dayanıklı oluyor allahın izni ile sende donmuşlarla kavuşursun inş canımm...
Buarada benimde kimyasal gebeliklerim olduğu için eğer transferim tutmazsa labroskopi ile girip rahme ve tüplere bakacaklar rahim filmim temiz ama tüpleri görmenin en net yolu labroskopi dedi doktorum dilerim gerek kalmaz senin histeroskobi dediğin de onun gibi birşwy mi acaba?buarada genetik testlerini yaptırdın mı?düşüklerde istiyorlar ben yaptırdım pıhtılaşma ve kromazomlara bakıyorlar..

Kızlar garip olacak biliyorum ama transferin ilk gunleri o malum kendini dinlemeler esnasında simdi belirtiymis dediğiniz seyler yasadinizmi.

canım üçüncü denemeden önce doktorlar bu tür tahlilleri istemiyorlar onlarda bize para gözüyle baktıkları için 2-3 onlara farketmiyor benim 4.denemm bu ve bu defa benden genetik test istediler ve pıhtılaşmada sorun varmış ve kansulandırıcıya başladık yüksek dozda ve histeroskopi yapıldı ve histereskopide rahim içine çentikler atılacağını söyledi tutunmayı kolaylaştırırmış he bunların faydası oldumu daha bilemiyorum test günümü bekliyorum :)

kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktorun yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....

aslında olumlu yada olumsuz bu belirtileri bende aramıyor değilim hafif hfif bulantım var ilaçlardan diyorum kasık ağrım var adet olacağım galiba diyorum ne olumlu bakabiliyorum ne olumsuz bu pisikolojide beklemek ne zor yarabbim

Son düzenleme:
kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktorun yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....

kendi bebeğimmişçesine yaşadım heyecanını çok sewindim rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze nasib etsin

Cok sevindim tatlim. Bir asama daha ilerledin maşallah. Artık darısı sağlıkla kucağına almana. Bizlerede dua et lütfen. Bu arada yukarıda bir soru sordum tatlim. Cevaplarsan sevinirim.

aslında olumlu yada olumsuz bu belirtileri bende aramıyor değilim hafif hfif bulantım var ilaçlardan diyorum kasık ağrım var adet olacağım galiba diyorum ne olumlu bakabiliyorum ne olumsuz bu pisikolojide beklemek ne zor yarabbim

Ne olumlu ne olumsuz olamiyorsun tam olarak. Umutlu olup hayal kırıklığı yasamak kotu. Olumsuz düşünüp kötüyü çağırmalara kotu. Notrlukse mumkun degil. Allah yardımcımız olsun canim. Güç versin.

Cok sevindim tatlim. Bir asama daha ilerledin maşallah. Artık darısı sağlıkla kucağına almana. Bizlerede dua et lütfen. Bu arada yukarıda bir soru sordum tatlim. Cevaplarsan sevinirim.

canım benim çok sağol...evet bu üçüncü aşamaydı...çok şükür bunu da atlattık...darısı diğerlerine inşallah....

Kızlar garip olacak biliyorum ama transferin ilk gunleri o malum kendini dinlemeler esnasında simdi belirtiymis dediğiniz seyler yasadinizmi.

yok canım herhangi bir şey yaşamadım....sadece 8. gün falandı karnımda bir hassasiyet hissetmiştim...o kadar....

Bence hayır yani iyiye işaret. Çünkü ilaçlar olsa daha oncede bulanirdin. Koku duyarlılığı varmi ayrıca. Çift embriyomuydu senin. Yarın hemen test yap bence.

cnm çok ümitlenmek istemiyorum ama aradımmı belirti sayılırmı bilmm ama hissettiğim şeyler var testten sonra anlayacağız açım ama bulantı var yiyemiyorum kokulardada değişiklik var gibi kasık ağrım çok var göğüslerim daha öncekilerin aksine bu defa hiç şişmedi bakalım rabbimden hayırlısı olsun istiyorum herbirimiz için

cnm çok ümitlenmek istemiyorum ama aradımmı belirti sayılırmı bilmm ama hissettiğim şeyler var testten sonra anlayacağız açım ama bulantı var yiyemiyorum kokulardada değişiklik var gibi kasık ağrım çok var göğüslerim daha öncekilerin aksine bu defa hiç şişmedi bakalım rabbimden hayırlısı olsun istiyorum herbirimiz için

Tatlim bende onu soracaktım. Bu aldığımız ilaçlar goguste sislik ve hassasiyet yapmıyor herhalde. Senin ilk donmuusnmu belki ondan sismemistir. Birde kac embriyoydu canim. Heyecan yaptım bende

Tatlim bende onu soracaktım. Bu aldığımız ilaçlar goguste sislik ve hassasiyet yapmıyor herhalde. Senin ilk donmuusnmu belki ondan sismemistir. Birde kac embriyoydu canim. Heyecan yaptım bende

yok canım donmuş değil benim 5.gün ii kalitede iki embriyo geçen aydanda histeroskopim var ümitliyim ama ilaçlarım çok ama şişlik yok bilmiyorumki iyne yerlerimde şişmese daha rahat olucam

Alakası varmi bilmiyorum ama moralini bozmasın ve umutsuz bakma olaya diye bence surgu iste. Olumlu duşun olacağına İnan. Baskada birşey elimizden gelmiyor maalesef sonrasi icin. Allah emeginizi bosa çıkarmasın.

amin inş. ALLAH herkesin kucagını doldursun boş bırakmasın canım ya sizde sorun ne ?

X