Dondurulmus embriyo.

canım kaçıncı günündü....belki erken yaptığın için düşük çıkmıştır canım....

merkezi aradım cnm c.tesi tekrarlıycaz testi progestanı bırakma dedi dedim benim bu sonuçtan ümidim yok benimde yok ama yinede bırakma dedi sesinin tonu bile değişmedi onlar için sadece br iş bu bizim için ümit 4. denememdi ne maddi nede manevi gücüm kalmadı 1 tane dondurulmuşum var ondanda ümidim yok ama bakalım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

bana da bu ay dondurulmusla taranfer yapilacak adettim yeni bitti yumurtlamayi beklicem.ama nedense en cok beni dusunduren sey su SIKISIK olma durumu ilk denememde o kadar cok zorluk cektimki bide su icme olayini fazla abarttim zaten tranfere girmeden daha ilk tuvalete gittim cok az yap deselerde ne mumkunku zorla zarla birazini yaptim ama tranferde bile kendimi cok SIKTIM ve hemen tranferden sonra tekrar tuvalete gittim mecburen zaten ilk denememde olumsuz oldu.bakalim bu sefer nasil olacak herseyi gectim ama su olayi taktim galiba evde deneme yapicam bakalim ne kadar dayanabilecegim.bide kizlar bu yumurtlama olyi oldugunda kac gun sonra tranfer yapilio banabi anlatinya lutfen.

mrb arkadaslar iyi aksamlar yarin 12de transferim var inss hayirlisiyla sonuclanir benim icinde dua ederseniz sevinirim rimambo sen nasilsin cnm nasil gidiyor cnm
bana da bu ay dondurulmusla taranfer yapilacak adettim yeni bitti yumurtlamayi beklicem.ama nedense en cok beni dusunduren sey su SIKISIK olma durumu ilk denememde o kadar cok zorluk cektimki bide su icme olayini fazla abarttim zaten tranfere girmeden daha ilk tuvalete gittim cok az yap deselerde ne mumkunku zorla zarla birazini yaptim ama tranferde bile kendimi cok SIKTIM ve hemen tranferden sonra tekrar tuvalete gittim mecburen zaten ilk denememde olumsuz oldu.bakalim bu sefer nasil olacak herseyi gectim ama su olayi taktim galiba evde deneme yapicam bakalim ne kadar dayanabilecegim.bide kizlar bu yumurtlama olyi oldugunda kac gun sonra tranfer yapilio banabi anlatinya lutfen.
cnm meraba hayirli olsun tedavin yarin benim transferim var 14. gun adetimin genelde 14 16 arasi transfer oluyor diye biliyorum ben ama kişiden kişiyede degişebilir cnm bende bu idrar sıkışiklıgi konusunda sikintiliyim ama bu sefercok icmicem gecen sefer benim icinde zor olmustu

2,0 kızlar benim bu bekleyişimde hüsranla sonuçlandı rabbim sizleri güldürsün inşallah
cnm çok üzuldum inss son kalan dondurulmusun yüzünü güldursün inş

Adetinin 16. İla 18. Gunleri arasında transferin yapılıyor tatlim. Yumurtlamani niye bekliyorlar . Bana yumurtlamayayim diye ilac kullandirttilar. Sanirim senin dogal siklusta transferin yapilacak.senin presedurun farkli. O sekildede oldugunu duydum ama benim presesedur farkli. Cok yardimci olamayacagim o yuzden. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.Transfere girerken asırı sıkışık girmeye calışma. Tuvaletin olsun ama asırı sıkışık olma derim ben.

mrb arkadaslar iyi aksamlar yarin 12de transferim var inss hayirlisiyla sonuclanir benim icinde dua ederseniz sevinirim rimambo sen nasilsin cnm nasil gidiyor cnmcnm meraba hayirli olsun tedavin yarin benim transferim var 14. gun adetimin genelde 14 16 arasi transfer oluyor diye biliyorum ben ama kişiden kişiyede degişebilir cnm bende bu idrar sıkışiklıgi konusunda sikintiliyim ama bu sefercok icmicem gecen sefer benim icinde zor olmustu

cnm çok üzuldum inss son kalan dondurulmusun yüzünü güldursün inş

Kendimi dinleyip duruyorum neşecim.beklemek isin en zor kismiymis meger. Bugün 4. Gunum. Allahım hepimize guzel haberler verdirsin inşallah. Allahım yarın bebislerini kap bir daha bırakma inşallah. Kac transferin olacak kart verdinmi canim.

evet cnm doğru hatırlamışsın bir kızım var ..dondurulmuş olarak ilk oluyor ama bakalım salı günü ultrasona gireceğim..hayırlısı..

İnşallah hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarsın. Bizede buradan mutlu haberler verirsin. Allah hepsini sana bağışlasin. Op kızını yerime.

Adetinin 16. İla 18. Gunleri arasında transferin yapılıyor tatlim. Yumurtlamani niye bekliyorlar . Bana yumurtlamayayim diye ilac kullandirttilar. Sanirim senin dogal siklusta transferin yapilacak.senin presedurun farkli. O sekildede oldugunu duydum ama benim presesedur farkli. Cok yardimci olamayacagim o yuzden. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.Transfere girerken asırı sıkışık girmeye calışma. Tuvaletin olsun ama asırı sıkışık olma derim ben.

tesekkur ederim canim ste yumurtlama takibi yapicam onun icin test aldim test ne zaman pozitif cikicak ona göre gun vericekler.haklisin benim dogal siklusta ilac kullanmiyorum vitamin haricinde.allah hepimizin kalbine göre versin insallah

canım transferin hayırlı olur inşallah çok aşırı su içme sıkış ama aşırı değil ultrasonla bakıyorlar yeterli değilse zaten bekliyorlar ama yinede her ihtimale karşı yanına bir hasta bezi al eczanelerde satılıyor fazla kıpırdamadan altına koyarsınız bana 20 dakikada kalkabilirsin dediler 25 dakika yattım çünkü 29 ekimdi ve o gün tatildi 2 dakikada bir kalkabilirsin die geldi hemşireler rahatsızlık hissettim kalktım o yüzden çok kafama takıyorum keşke biraz daha yatsaydım dahamı iyi olurdu die burada okuyorum 3 saat yattık die ki bence çokta faydası var bize olan oldu ama siz çok dikkat edin canımmm

Kendimi dinleyip duruyorum neşecim.beklemek isin en zor kismiymis meger. Bugün 4. Gunum. Allahım hepimize guzel haberler verdirsin inşallah. Allahım yarın bebislerini kap bir daha bırakma inşallah. Kac transferin olacak kart verdinmi canim.

mrb cnm iyi aksamlar sukur bebislerimi aldim cnm dogru soyluyorsun beklemek en zor yani ama inss hepimiz için hayirlisi olur insss

Korkma bence. Psikolojik degilse vücudu dinlemek iyidir. Ve dinlediklerini değerlendirmek. Er gec o testi yaptıracağız. Su an yanlis çıkma ihtimali yok senin icin.birde o bulantı sabahlarımı oluyor. Gun icinde devam mı ediyor. İyi şeyler hissediyorum senin icin. Topigin ikinci müjdecisi sen olacaksın Gibi geliyor donmuslarla olmasada:)

canım kaçıncı günündü....belki erken yaptığın için düşük çıkmıştır canım....

Ben buradayım canim. Test yaptiracakmisin. Aklım sendeydi. Hadi br guzel haber daha alalım.
insallah huzel habwrlwr aliriz

sizleri takip ediyordum her transferim oldugunda simdi aranizdayim benim dondurulmus transferin 3.gunu

sizleri takip ediyordum her transferim oldugunda simdi aranizdayim benim dondurulmus transferin 3.gunu

Hayirli ugurlu olsun transferin bol mujdeli bir buz bebek topigi olur insallah.İlk denemenmi özsen. Bu arada transfer gununu saymazsak benim dördüncü gunum. Hic vakit geçmiyor sanki. Sen nasılsın. Nasil geçiyor.

Sibelcim nasil durumlar. Beklemek ne zor şeymiş:KK43:(

Hayirli ugurlu olsun transferin bol mujdeli bir buz bebek topigi olur insallah.İlk denemenmi özsen. Bu arada transfer gununu saymazsak benim dördüncü gunum. Hic vakit geçmiyor sanki. Sen nasılsın. Nasil geçiyor.
hepimiz icin en hayirlisi. 3.gun.evet hic vakit gecmiyor dedigin gibi

İnşallah hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarsın. Bizede buradan mutlu haberler verirsin. Allah hepsini sana bağışlasin. Op kızını yerime.

çok sağol inşallah siz de görürsünüz..bakalım salı günü sadece kese görünür kalp atışları 8.haftada duyuluyor..keseyi bir görelim de daha sonrası kısmet..inşallah herkes mutlu haberler verir burada..

X