- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
Canım ben dayanamaz yapardım vallaçok heyecanlandım bak şimdi ne yapsamki
Insss insss artik bu hasret son bulur ilk tup tutmayinca histeroskobi yapiliyomu ben yaptirsam mi fayda eder mi acaba
Kızlar garip olacak biliyorum ama transferin ilk gunleri o malum kendini dinlemeler esnasında simdi belirtiymis dediğiniz seyler yasadinizmi.
Insss insss artik bu hasret son bulur ilk tup tutmayinca histeroskobi yapiliyomu ben yaptirsam mi fayda eder mi acaba
cnm onları belirti saymıyorlar kendimizi çok dinlediğimiz için oluyormuş
kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktorun yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....
kendi bebeğimmişçesine yaşadım heyecanını çok sewindim rabbim kucağına almayı nasip etsin nasıl güzel bir duygu rabbim isteyen herkeze nasib etsin
kızlar bebişimin pıt pıtını çok şükür....kurban olsunlar onu verene....nasıl bir duygu anlatamam kızlar....önce doktorun yüzüne yada ultrason ekranına hiç bakamadım korkumdan....sonra doktor kalp atışı görünüyor diyince....dondum kaldım...dur sana dinleteyim dedi....allahım o nasıl bir ses yarabbim maşallah...allahım bu duyguyu yaşattığı için binlerce şükürler olsun....allahım bebeğimi bana bağışlasın....9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde büyüsün....sağlıklı şekilde kucağıma alayım inşallah...hepimiz içinde aynı duayı ediyorum...allah yavrularımızı korusun inşallah....
aslında olumlu yada olumsuz bu belirtileri bende aramıyor değilim hafif hfif bulantım var ilaçlardan diyorum kasık ağrım var adet olacağım galiba diyorum ne olumlu bakabiliyorum ne olumsuz bu pisikolojide beklemek ne zor yarabbim
Cok sevindim tatlim. Bir asama daha ilerledin maşallah. Artık darısı sağlıkla kucağına almana. Bizlerede dua et lütfen. Bu arada yukarıda bir soru sordum tatlim. Cevaplarsan sevinirim.
Kızlar garip olacak biliyorum ama transferin ilk gunleri o malum kendini dinlemeler esnasında simdi belirtiymis dediğiniz seyler yasadinizmi.
kızlar bugün benim inanılmaz bulantım var hayırmı sizce
Bence hayır yani iyiye işaret. Çünkü ilaçlar olsa daha oncede bulanirdin. Koku duyarlılığı varmi ayrıca. Çift embriyomuydu senin. Yarın hemen test yap bence.
cnm çok ümitlenmek istemiyorum ama aradımmı belirti sayılırmı bilmm ama hissettiğim şeyler var testten sonra anlayacağız açım ama bulantı var yiyemiyorum kokulardada değişiklik var gibi kasık ağrım çok var göğüslerim daha öncekilerin aksine bu defa hiç şişmedi bakalım rabbimden hayırlısı olsun istiyorum herbirimiz için
Tatlim bende onu soracaktım. Bu aldığımız ilaçlar goguste sislik ve hassasiyet yapmıyor herhalde. Senin ilk donmuusnmu belki ondan sismemistir. Birde kac embriyoydu canim. Heyecan yaptım bende
Alakası varmi bilmiyorum ama moralini bozmasın ve umutsuz bakma olaya diye bence surgu iste. Olumlu duşun olacağına İnan. Baskada birşey elimizden gelmiyor maalesef sonrasi icin. Allah emeginizi bosa çıkarmasın.