kızlar çok üzgünüm çok on ıkıden beri ağlamaktan harap oldum..elimden bişe gelmıyo başka..10.gun kan degerı kocaman bı sıfır...guya blast embrıyo ıdı guya ıkız olma durumu bıle vardı guya anne yası cok ıyıydı...hepsi yalanmıs,,,Rabbim ol demedı onlara olmadılar,,,eşim bu konuyu açılmamak uzere kapattık dıyo,,,normal yolla kalırsan ki iki kez kaldın dıyo, Allah verırsen olcak yoksa bi daha tedavı tup bebek yok dıyo..Allahım sabır ver bana sabır ıstıyorum rabbım senden...Dilerim Allahtan, kızlar sız bebeklerınıze sağlıkla kavusursunuz,,,
ayy ne güzel bir şey istemişsin , benim hiç aklıma gelmezdi :) inşallah kısmet nasip olur hepimize..
canımın içi ya ben medicana ya gidiyorum beylikdüzü transfere 4500TL istiyorlar , ben de bu hastane ile görüşsem mi acab , neden bukadar fark ki.. bak şimdi yani ,arkadaşım da dün aret kamar'dan 3000TL fiyat aldı transfer için..
Okadar da iyi yazmışsın , görüşsem mi Aysun hanım'a para vermeden önce bir kere acaba , bir de rapor hakkım da var ama devletlee ugrasamıyorum maalesefÇok fark var Medipol ile aralarında ve dün doktor kuzenimle konuştum , herkesin yaptıgı işlemler aynı ama embriyolog önemli ,sonuçta spermi gözle seçiyor , o gun uykusuzdur hastadır... Bakınca görmesi o anı yakalaması çok öenli dıyor yani..
bir de Banu hanım'mı diyorsun o Medipol'de olan? İyi mi ?
sağolun kızlar nasip değilmiş demekki...hayırlısı buymuş diyorum... diğer bebek hala karnımda düşmezse pazartesine kadar kürtaj olucaksın dedi,,, doktor kesenin birinin düştüğünü ve diğerininde gelişmediğini söyleyince ve umudunu kes diyince arka arkaya tokat yemiş gibi oldum o an avazım çıkana kadar bağırmak istedim ıssız bir yerde,,, çok zor bir duygu Allah kimseye yaşatmasın inşallah...
havva cım yeni gördüm ya inan çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun üzülme desekde üzüleceksin ama gececek arkadaşım allah yardımcımız olsun hiçde kolay değil yasadığımız bu durumm(
kızlar çok üzgünüm çok on ıkıden beri ağlamaktan harap oldum..elimden bişe gelmıyo başka..10.gun kan degerı kocaman bı sıfır...guya blast embrıyo ıdı guya ıkız olma durumu bıle vardı guya anne yası cok ıyıydı...hepsi yalanmıs,,,Rabbim ol demedı onlara olmadılar,,,eşim bu konuyu açılmamak uzere kapattık dıyo,,,normal yolla kalırsan ki iki kez kaldın dıyo, Allah verırsen olcak yoksa bi daha tedavı tup bebek yok dıyo..Allahım sabır ver bana sabır ıstıyorum rabbım senden...Dilerim Allahtan, kızlar sız bebeklerınıze sağlıkla kavusursunuz,,,[/QUOT
offf yaaa nolduuu böle arka arkayaa cnm normal yolla kaldıysan inan ki olur inş nie olmasınnn sorun neydi sizde
sağol canım benim,, hayırlısı böyleymiş Rabbim belki bizler için daha iyisini düşünüyodur,,, inşallah birdahaki sefer bebeğimi kucağıma alırım...şimdi siz alın inşallah Hepinizin kucakları dolsun canım benim... Rabbimden ümit kesilmez...
havva cok uzuldum dedigin gibi hayirlisi olsun Allah sabrinida versin
insallah kavuscaksin canim donmusun varmiydi? bak hamile kalabilmekde cok onemli sen kalabildin bu tekrar olucak ve bu sefer bebegin bebeklerin senle olucak hemde 9 ay hic birakmamasina bu yonunden de baksağol bitanem,,, Rabbim sizlere versin inşallah şimdi tamımına erdirsin,,, bende bir sonraki tedavimde inşallah kavuşurum bebişime...
nilnur canım sen medicana ya şuanda gidiyo musun tedavi için, bende eylül sonunda ilk denememi orda yaptırdım 2. denemeyide donmuşlarla kısmet olursa şubat-mart gibi düşünüyorum..
Nilnurcum merhaba canim beylikdzu medicana fiytlari hep cok pahali.ben iki sene once histeroskopi olmustum 1200 tl ye..bu sene kolan hast .oldum 400tl ve doktrumun kasapligi dan bahsetmistm sana;((( eger vaktin varsa icine sjnen bir doktr ve hastane bak.arkadaslarin soyledikleri doktrlarla gorus bence icine sinerse kacirma..vcunku muayene ve tahlillerde cok pahali medicanada;((
Cnm benim evet bahsetmistin( ben simdi taktim kafaya,zaten kimseyi uzmek istemiyorum ama bahcelievler medical park ve mamorial ile ilgili iyi seyler dusunmuyordum,simdi medicanayi biliyorum medilife a da bakalım.Aret Kamar a da yakın dostlarim gidiyor..Artik hayirlisi canim be, valla pahalılıktan sasirdik kaldik..Bu bir de ikinde benim gibi risk grubunda olanlar icin daha da zor karar oluyor..Ama ya Allah deyip bir yerden baslayacagım..Bakalım bu arastirmaci kisiligimle neler neler gorecegim
insallah kavuscaksin canim donmusun varmiydi? bak hamile kalabilmekde cok onemli sen kalabildin bu tekrar olucak ve bu sefer bebegin bebeklerin senle olucak hemde 9 ay hic birakmamasina bu yonunden de bak
yok bitanem başka donmuşum yok malesef... baştan başlanıcak sıfırdan... hayırlısı olsun tatlım sen napıyosun ne zaman başlıyosun
Cnm evet su anda gidiyorum hatta urolog cuneyt bey ile haftaya gorusme sonrasi sansimiz degerlendirilecekti fakat arkadasim Aret Bey in butcesinden bahsetti,gerci onda daha tutturamadi ama..daha sonra da eczaci ilaclar 4dedi,sonra burda medilife 2,5 okudum ve arastirmaya basladim cnm,ustune de genetikci kuzenim,herkes ayni islemi yapiyor ustelik duzgun spermi embriyolog gozle seciyor, o an gormesi gerek dedi..ben de iyice arastirmaya basladim..istatistiklere baktim,kucuk merkezlerde basari orani daha yuksek hastanelere gore...su an karistim yani cnm..Aysun hn cok iyi ama onlar cok yogun,,,dolayisiyla orada kaybolmaktan ya da onemsenmemekten endiseliyim cnm,kadini sevdim ve bana cok pozitiflik verdi,,maddi gucu ayarlayabiliyorsaniz kisisel guven sagliyor sagolsun..
Medipolle haftaya gorusecegim onu da yazarim cnm.
çok şükür adet oldum sonunda yarın drumu göreceğim
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, umarım iyi ve bütçene uygun bi merkez bulursun, tedavinde hayırlı sonuçlanır. araştırma yapmadım ben hastanede çalışıyorum doktor tavsiyesi üzerine evime ve işyerime yakın olduğu için seçtim orayı, bütün doktorlardan ve çalışanlardan çok memnun kaldım ve gebe kaldım ilk denememde ama kalp atışı olmadığı için 8 haftalıkken kürtaj oldum şimdi işte donmuşları deniycem. Allah hepimizin yardımcısı olsun...göbüşlerimizi doldursun
Bende dun adet oldum, dedim gibi ayni zananlar sonuc alcaz seninlee,,,, Vira Bismillahhhh