Dondurulmus embriyo.

Kizlar hepinize gunaydinlar iyi hafta sonlar

Kalbimdesin sen nasilsin cnm inss hersey yolundadir
sanada gunaydin cnm inss yeni evinizde bebislerini kucagina almak nasip olsun sagsalim cnm hayirli olsun

Cnm inss kanda pozitif gorursun bence erken idrarda cikmasi cnm hem kisiden kisiyede degisiyor cnm bolbol dua et inss bize guzel sonucunu yazarsin

Cnm hosgeldin aramiza inss tedavin hayirla sonuclansin

öyle canım seninde yazdığın gibi herşeyi veren Rabbim boynumuz kıldan ince inşaALLAH tez zamanda yüzünü güldürsün

İyi ki Geçiyorsun Zaman!..
Ya Acının Derinime İşlediği Bir Anda Donsaydın! ..
Hz. Mevlana

NEŞECİM iyiyim tatlım sen nasılsın adetin sökülmemiş galiba inşaALLAH rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün yavruların vakti dolunca kucağına gelsin

Acıbadem Maslakta tedavi gören var mı kızlar Bülent Tıraş'a

canım ben Bağcılar Medipol de tedavi oluyorum ama benim doktorum kısa bir süre orada çalışmış çok güzel laboratuarı var Bülent hoca da çok iyi diye bahsetmişti.hakkında hayırlısı canım

Canim idrarda cikmayabiliyo cogu kisi 12. Gun kan testini veriyo pozitif aliyo ama hala idrara gecmemis olabiliyo o yuzden idrar testine üzülme kan testini bekle hem daha 9. Gündesin hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin insallah haberlerini bekliyoruz 😊

canım ben Bağcılar Medipol de tedavi oluyorum ama benim doktorum kısa bir süre orada çalışmış çok güzel laboratuarı var Bülent hoca da çok iyi diye bahsetmişti.hakkında hayırlısı canım

Ben iki defa orada tedavi gördüm donmuşum var bir tane kararızım yeni bir tedavimi donmuşmu die medipol tam olarak nerede ve fiyatları nasıl bende yakınım

canım inşaALLAH hamileyim diye yazacaksın.idrar testleri hemen sonuç vermiyor benimde başıma geldi kanda çıkıyor merak etme güzel haberlerini bekliyoruz

Kalbimdesin nasilsin canim? Nasil gidiyor dinleniyomusun sende evde? Biseyler hissediyomusun belirti fln daha cok erken biliyorum ama ben gecen sefer tuttugunda cok agrilarim vardi ilk günlerden simdi hic bisey hissetmiyorum sanki transfer olmamisim gibi insallah yanlis hissediyorumdur.. Sende durumlar nasil?

Acıbadem Maslakta tedavi gören var mı kızlar Bülent Tıraş'a

canım ben eskde tedavi oluyorum ama transfer maslak acıbademde... ilkinde transferimi o yaptı 2.de yumurta toplamayı gördüğüm kadarı ile cok tatlı ama baska bilmiyorum benim drum onun çırağı :) bu seferki donmusu o transfer edecek insallah

Ben iki defa orada tedavi gördüm donmuşum var bir tane kararızım yeni bir tedavimi donmuşmu die medipol tam olarak nerede ve fiyatları nasıl bende yakınım

canım bağcılar tem üzerinde ben başakşehirde oturuyorum buradan ulaşım çok kolay ben sadece transfer için 2,500 tl ödedim rapor hakkın varsa orada çıkarıyorlar ilaçlara çok ödüyorum bana doz yüksek gidiyor benim ödeme yaptığım tarihten sonra fiyatlara zam geldi OHSS olduğum için 590,00tl vererek embriyolara dondurduk transferim yapılalı 3 gün olacak tüp bebek bölümü güzel Neslihan hemşire süper embriyolog TUBA hm.oda işinde çok iyi Memorial hastanesinde embr.Hakan beyin eşi işlerinde çok iyiler tüp bebekte Banu hm.ve Mustafa bey var....inşaALLAH herşey istediğin gibi olur canım

canım yaaabenim eksik ilaç kullanmamdan dolayı zaten adet olma ihtimalim var o yüzden çok ağrılarım var belirtilerim var mı?anlamıyorum adet olmamak için dua ediyorum inşaALLAH rabbim bu sefer kucaklarımızı boş bırakmaz...canım ilk 3 gün içinde tutunma olurmuş inşaALLAH sıkıca tutunmuştur sana yavruların

Canimm sakin kendini üzme onun icin tmm onu kullanmadin ama crinone jel kullaniyoruz o daha önemli tutunma icin, doktoruna da bakma herzaman en kötüsünü söylemek zorundalar ama ne mucizeler oluyo doktorlar bile sasirip kaliyolar sen simdi kafani ona yorma bebislerini icinde sana tutunmus hayal et onlara yardimci ol annelerine siki siki tutunup hicc birakmasinlar insallah 😊 bugun 2. gunum insallah tutunmuslardir ve hic birakmazlar beni..

NEŞECİM iyiyim tatlım sen nasılsın adetin sökülmemiş galiba inşaALLAH rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün yavruların vakti dolunca kucağına gelsin

İyi olmana sevindim cnm evet cnm bugun esimden aktara gitmesini soyledim belki bi bitki cayi felan verir inss yaptiracagimiz tedavi hepimiz icin mutlu son olsun inss

inşaALLAH canım 9 ay sonra bıraksınlar bizi seninle aramızda 1 gün var test günümüz bayram günü olur inşaALLAH

İyi olmana sevindim cnm evet cnm bugun esimden aktara gitmesini soyledim belki bi bitki cayi felan verir inss yaptiracagimiz tedavi hepimiz icin mutlu son olsun inss

inşaALLAH her şey hayalimizdeki gibi olur....tatlım seninde tedaviye az kaldı hadi hayırlısı

inşaALLAH canım 9 ay sonra bıraksınlar bizi seninle aramızda 1 gün var test günümüz bayram günü olur inşaALLAH

Insallah tatlim 9 ay göbisimizde sonrada saglikla kucagimiza aliriz insallah Allah yardimcimiz olsun.. Evet önce senin guzel haberini alalim sonrada ben ve diger tedavideki arkadaslarimizin insallahh ☺️😊

kızlar hayırlı olsun transferlerıniz bebikler sizii 9 ayyy boyunca bırakmasıb saglıklada dünyaya gelsinler inşallah.
bende dün nihayetinde histeroskobi oldumm ince bir perde varmıs onu almış ve üst kısımda cöküntü varmıs onu düzeltmış doktor ama bunlar düşük sebebi oldunu düşünmüyorum dedii şimdi ilk adetle dondurumuş tedaiye baslıozzzz :) inşş

canim cok sasirdim ne diyecegimi bilemiyorum
sessizce takip ediyordum mesajini gorunce yazmak istedim
cok zor ALLAH sabir versin canim
su an neler hissettigini cok iyi anliyorum
yazicak birsey bulamiyorum

sağolun kızlar nasip değilmiş demekki...hayırlısı buymuş diyorum... diğer bebek hala karnımda düşmezse pazartesine kadar kürtaj olucaksın dedi,,, doktor kesenin birinin düştüğünü ve diğerininde gelişmediğini söyleyince ve umudunu kes diyince arka arkaya tokat yemiş gibi oldum o an avazım çıkana kadar bağırmak istedim ıssız bir yerde,,, çok zor bir duygu Allah kimseye yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…