sanada gunaydin cnm inss yeni evinizde bebislerini kucagina almak nasip olsun sagsalim cnm hayirli olsungünaydın arkadaslar iki saattir ayaktayım hafta içi erken kalkınca haftasonu da erken kalkıyorum sevmiyorum bu durumu ama vücut saate alışıyor bugün arkadaslarım gelecek ilk kez gelecekler yeni evime bebeğimiz için aldık bu evi öteki evin merdivenleri ve yürüyüşlerim yüzünden erken doğum yapmıştım dr kararı ile hemen ev aldık bir dahaki gebelikte bu evde olmaz dedi o gazla aldık bakalım mucizemizi bekliyoruz :)
Cnm inss kanda pozitif gorursun bence erken idrarda cikmasi cnm hem kisiden kisiyede degisiyor cnm bolbol dua et inss bize guzel sonucunu yazarsinkızlarrr akşam idrar testi yaptım negatif çıktı;;;gercı aksam yaptıgım için eşim kızdı sabah ıdrarı ıle ancak cıkardı falan dıye ama dayanamadım işte;;;şimdide kan verdım geldım beklıyorum cıkmasını;;;9.gun ıdrar testı ıcın erkenmı sizce(((,,,umuda ihtiyacım var (
Canim donmis tedavi daha az yorucu ve basari orani daha yuks4k. Benim embriyolar 2009 da donmustu. Suanki koycajlari 3.tane cok kaliteli degil hatta orta diyebiliriz ama kesinlikle tutmasi icin bence kalite farketmiyor. Iyiki dondurmusun ben son adet tarihim 5 Aralikta dogum kontrol hapi ike basladim. 4 gun obce dogum hapi sureci bitto simdi sadece igne kullaniyorum gobekten. Burda iki ayin plani haxir eline veriyorlar bir aksilik cikmadikca o duzende ilerleniliyor. Simdiye kadar hersey yolunda cok sukur.bende adeti bekliyorum ama bir turlu olmadim daha 6 si g8tcen dojtora ibs.o zaman sorcan olup olmiycami? Blast olanlarla sansin daha cok belkide rabbim birini aldin simdi iki tane vercek ins. Cok yuksek ihtimal seninle ayni zamanlarda transferimiz olcak ve sonuclari alcaz
hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum... bugünler geçicek inşallah Allahın izniyle Allah kimseye yaşatmasın... hayırlısı buymuş benim için... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin artık göz yaşı dökmeyelim inşallah
Ya inanmıyorum. Oda estrofeme devam demedimi. Neyse Allahım inşallah bu olumsuzluklara rağmen doldursun göbişini hayırlı sağlıklı evlatlarla. Allah hepimize hayırlısını versin
Acıbadem Maslakta tedavi gören var mı kızlar Bülent Tıraş'a
kızlarrr akşam idrar testi yaptım negatif çıktı;;;gercı aksam yaptıgım için eşim kızdı sabah ıdrarı ıle ancak cıkardı falan dıye ama dayanamadım işte;;;şimdide kan verdım geldım beklıyorum cıkmasını;;;9.gun ıdrar testı ıcın erkenmı sizce(((,,,umuda ihtiyacım var (
canım ben Bağcılar Medipol de tedavi oluyorum ama benim doktorum kısa bir süre orada çalışmış çok güzel laboratuarı var Bülent hoca da çok iyi diye bahsetmişti.hakkında hayırlısı canım
canım inşaALLAH hamileyim diye yazacaksın.idrar testleri hemen sonuç vermiyor benimde başıma geldi kanda çıkıyor merak etme güzel haberlerini bekliyoruz
Acıbadem Maslakta tedavi gören var mı kızlar Bülent Tıraş'a
Ben iki defa orada tedavi gördüm donmuşum var bir tane kararızım yeni bir tedavimi donmuşmu die medipol tam olarak nerede ve fiyatları nasıl bende yakınım
Kalbimdesin nasilsin canim? Nasil gidiyor dinleniyomusun sende evde? Biseyler hissediyomusun belirti fln daha cok erken biliyorum ama ben gecen sefer tuttugunda cok agrilarim vardi ilk günlerden simdi hic bisey hissetmiyorum sanki transfer olmamisim gibi insallah yanlis hissediyorumdur.. Sende durumlar nasil?
canım yaaabenim eksik ilaç kullanmamdan dolayı zaten adet olma ihtimalim var o yüzden çok ağrılarım var belirtilerim var mı?anlamıyorum adet olmamak için dua ediyorum inşaALLAH rabbim bu sefer kucaklarımızı boş bırakmaz...canım ilk 3 gün içinde tutunma olurmuş inşaALLAH sıkıca tutunmuştur sana yavruların
NEŞECİM iyiyim tatlım sen nasılsın adetin sökülmemiş galiba inşaALLAH rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsün yavruların vakti dolunca kucağına gelsin
Canimm sakin kendini üzme onun icin tmm onu kullanmadin ama crinone jel kullaniyoruz o daha önemli tutunma icin, doktoruna da bakma herzaman en kötüsünü söylemek zorundalar ama ne mucizeler oluyo doktorlar bile sasirip kaliyolar sen simdi kafani ona yorma bebislerini icinde sana tutunmus hayal et onlara yardimci ol annelerine siki siki tutunup hicc birakmasinlar insallah 😊 bugun 2. gunum insallah tutunmuslardir ve hic birakmazlar beni..
İyi olmana sevindim cnm evet cnm bugun esimden aktara gitmesini soyledim belki bi bitki cayi felan verir inss yaptiracagimiz tedavi hepimiz icin mutlu son olsun inss
inşaALLAH canım 9 ay sonra bıraksınlar bizi seninle aramızda 1 gün var test günümüz bayram günü olur inşaALLAH
nasılll yani yaaaa((,,,,Allahım çook üzüldüm kuzum ya;;;kendime olmuş kkadar üzüldüm yaaa ((;;;Allahım sabır versın sana ve eşine bıtanem;;;hep dua ediyorum senın için...su an cok uzuldum diyecek bişe bulamıyorum kardeşim::kan verdım bende öğleden sonra çıkacak ama hiç ümidim yok acıkcası aksam ıdrar testı yaptım koskocaaa tek cızgı;;Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın ınsallahh,,,
canim cok sasirdim ne diyecegimi bilemiyorum
sessizce takip ediyordum mesajini gorunce yazmak istedim
cok zor ALLAH sabir versin canim
su an neler hissettigini cok iyi anliyorum
yazicak birsey bulamiyorum
Canım çok üzüldüm, şimdi ne desem boş seni çok iyi anlıyorum daha bir ay önce aynı şeyleri ben yaşadım, Allah sabrını verecektir ve hayatına kaldığın yerden devam edeceksin, inşallah Rabbim yüzüne gülerde kendiliğinden hamile kalırsın....