Dondurulmus embriyo.

çok geçmiş olsun canım inşaALLAH son tedavin olur yavrularını kucağnına sağlıkla vaktinde alırsın alırız inşaALLAH

amin canımson olsun inşaallah rabbim sabrının karşılığını tez zamanda versin küretaj olmadan sağlığına kavuşursun canım inşaallah

amin canımson olsun inşaallah rabbim sabrının karşılığını tez zamanda versin küretaj olmadan sağlığına kavuşursun canım inşaallah

amin bitanem inşallah,,, Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... inşallah hepinizin yüzü güler

Sagol canim insallah sende tez vakitte kavusursun bebisinee bu defa saglikli bir 9 ay gecirip sonrada kucagina alirsin insallah =)

kızlar çok üzgünüm çok on ıkıden beri ağlamaktan harap oldum..elimden bişe gelmıyo başka..10.gun kan degerı kocaman bı sıfır...guya blast embrıyo ıdı guya ıkız olma durumu bıle vardı guya anne yası cok ıyıydı...hepsi yalanmıs,,,Rabbim ol demedı onlara olmadılar,,,eşim bu konuyu açılmamak uzere kapattık dıyo,,,normal yolla kalırsan ki iki kez kaldın dıyo, Allah verırsen olcak yoksa bi daha tedavı tup bebek yok dıyo..Allahım sabır ver bana sabır ıstıyorum rabbım senden...Dilerim Allahtan, kızlar sız bebeklerınıze sağlıkla kavusursunuz,,,

canım ballım çok zor bilirim bu duyguyu benim eşimde 3 sene razı olmadı ağladım olmuyor işte dedi benden ümidini kestin mi ? dedim çocuk beklentim yok böyle iyiyiz dedi,bunalımlara girdim dediğin gibi herşey süper yine de olmuyor vakti gelmemiş üzülmemek elde değil eşine de sana da biraz zaman ver hiç ummadığın zamanda gelsin hayırlı sağlıklı kolay yoldan gelsin cennet kokan yavruların geçmiş olsun canım geçsinde bir daha böyle sonuçlar olmasın canım benim biraz zaman yine herşeye yeniden heyecanla başlayacaksın hepimiz anne olcağız inşaALLAH.Rabbim bu yola baş koymuşları geri çevirmez

Ne diyecegimi bilemiyorum canim gecmis olsun insallah Rabbim sana tedaviye gerek kalmadan yollar melegini.. Suan cok yeni oldugu icin esin öyle düsünüyo olabilir zamanla fikri degisir sen bi de kendini bunun icin üzme. Bak dogal yollardan da hamile kalabiliyorsun bu büyük bir sans eminim zamani gelince sende kavusucaksin kuzuna..

cnm gecmis olsun inss hayirla sonlansin tedavin kendine iyi bak cnm

Cnm seni cok iyi anliyorum allah sabir versin inss tez zamandada unttursun cnm
cnm cok uzuldum ya yazdiklarini okuyunca hayirlisi buymus belkide olupta kaybetmek daha zor cnm ne guzel iki kere dogal yoldan kalmissin ins rabbim yine gondersin bebegini esinde suanki uzuntusunden soyluyordur cnm inan zaman herseyin ilaci belkide bi sure sonra esin kendi diyecek olmazsa tekrar deneyelim diye cok gecmis olsun cnm

İnşaah cnm elden gelen bişey yok,,zaman tek çare zaman ve sabır,,dilerim bebek için kalbi ve gözü ağlayan herkesin Rabbim tez zamanda kucagını doldursunn,,,

İnşaah cnm elden gelen bişey yok,,zaman tek çare zaman ve sabır,,dilerim bebek için kalbi ve gözü ağlayan herkesin Rabbim tez zamanda kucagını doldursunn,,,

amin canım kardeşim senin ve eşinin sağlığı yerinde olsun bebeğiniz de olur inşaALLAH.yeter ki umutsuz olma

Cnm hosgeldin aramiza inss tedavin hayirla sonuclansin

Amin canim, cok uzuldum, sbah uyandimda hemen ilk sana baktimkinsonuc aldinmi, ben daha 23 yasindaydim ayni sana dediklerine benzer sperm kaliteli idi embriyo blast di kesin ikiz olcaklar, umutladirda umutlandirdilar bir gittin 0 ben aglamaktan kendime gelemedim, Turkiyedeki doktorlar bunu.cok yapiyir o yuzden nefret ettim ve turkiyede degil yasadim ulkede tedavi oldum. Hic bisey yok kenl ben bebegimi 4
Denemede kucagima aldim doktorlarin bile umidinin bitti noktada...Umudunu hic bir zman kaybetme, esine zaman ber sadece ins. Bebis dogal gelir.

ah canım ya ben senden çok umutluydum... bende ağlamaktan helak oldum canım bu 3. denememdi benim yaşımda 23 ama malesef herşey bahane nasip kısmet işi bunlar... kendimi bende çok kötü hissediyorum,,, ama inanmaktanda vazgeçmiyorum bir gün bebeğime kavuşacağıma inanıyorum...sende inanmaktan vazgeçme eşin üzüntüsünden öyle diyo biraz zaman geçince yine denersiniz canım Rabbim imkan versin ve sağlıklı evlatlar versin hepimize ,,, normal yolla hamile kalırsın belki canım... bizim problemimiz sperm sayısı az normal yolla bebeğim olacağına inanmıyorum ama Allah bilir,,, bizde heralde uzun bi süre ara vericez belki seneye...

canım ALLAH bağışlasınanalı babalı büyüsün inşaALLAH

canım benim herşey ALLAH'IN ol demesiyle olmuyor mu?ümidini yitirme normal yolla olmazsa gençsın inşaALLAH tüp bebek tedavisiyle olur.dermansız değil derdimiz yeter ki,kaderimizde olsun

canım ALLAH bağışlasınanalı babalı büyüsün inşaALLAH

Buyudu teyzesi 2 yasina geldi cok sukur, simdide kardesi olsun diye ugrasiyoruzzz, Ben cok seyler yasadim tedavi sureclerinde hani derler ya destan olur, aynen oyle. Bu islerde olabildince relax, stressiz ve bol kahkali olcan. SABIR VE Dua ilede ins. Bebislerimizi kucagimiza slcax Allahin izni ile

canımın içi ya ben medicana ya gidiyorum beylikdüzü transfere 4500TL istiyorlar , ben de bu hastane ile görüşsem mi acab , neden bukadar fark ki.. bak şimdi yani ,arkadaşım da dün aret kamar'dan 3000TL fiyat aldı transfer için..
Okadar da iyi yazmışsın , görüşsem mi Aysun hanım'a para vermeden önce bir kere acaba , bir de rapor hakkım da var ama devletlee ugrasamıyorum maalesef Çok fark var Medipol ile aralarında ve dün doktor kuzenimle konuştum , herkesin yaptıgı işlemler aynı ama embriyolog önemli ,sonuçta spermi gözle seçiyor , o gun uykusuzdur hastadır... Bakınca görmesi o anı yakalaması çok öenli dıyor yani..
bir de Banu hanım'mı diyorsun o Medipol'de olan? İyi mi ?

haklısın canım moral çok önemli ALLAH yaşadığın sıkıntıları bir daha yaşatmasın yavruna kardeşi kolaylıkla, sağlıkla, hayırla gelsin

raporu orda çok kolay çıkarıyorsun ben YAR.DOÇ.Mustafa Acet'e gidiyorum yine Doç. Dr. Hatice Banu AYGÜN de orada çevredeki eczaneler Banu hanımı da övdüler.Embriyolog Tuba hanım bence çok kaliteli gerçi benim içime sinen en önemli nokta benim dini hassasiyetim Tuba hanımdan rica ettim 22 tane yumurtam toplanmıştı hepsine teker teker işlem yaparken besmele çekermisin diye o zaten besmelesiz yapmam dedi inanıyorum ona benim buna daha benzer çeşitli sebeplerden o hastaneyi tercih ettim fiyatları değişmiştir 2014 zam yılı özellerde tercih senin canım bence değerlendir

ayy ne güzel bir şey istemişsin , benim hiç aklıma gelmezdi :) inşallah kısmet nasip olur hepimize..

havva cım yeni gördüm ya inan çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun üzülme desekde üzüleceksin ama gececek arkadaşım allah yardımcımız olsun hiçde kolay değil yasadığımız bu durumm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…