- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
İyi Akşamlar arkadaşlar aralikta ilk denememiz negatif dün gece regl oldum bende doktoru aradım donmus üç tane kaldı Allah izin verirse hazir hissediyorum bu ay Allah bu yolda emek veren herkesin mükafatini verir inşallah bu arada kasim aralik listesinde adim var :)
canım tecrübe ile sabit 2 kere başıma geldi.rabbim ol desin inşaallah[/QU
benim 4. denemem hiçbirinde idrar testi kullanmamıştım ilk defa denedim. peki senin sonuçların ne oldu yani hamilelik
şuan 6.transferdeyim 15 Ocak test günüm bekliyorum daha önce 5 kere transferim oldu 20 haftalık 8 haftalık 7-8 hafta arası 2 tane olmak üzere 4 kere düşük yaptım 5.transferimde negatif sonuç aldım.6.transferim dondurulmuş embriyo ile oldu nasip bakalım Mevla neyi uygun görecek canım hepimiz için hayırlısı inşaALLAH
şuan 6.transferdeyim 15 Ocak test günüm bekliyorum daha önce 5 kere transferim oldu 20 haftalık 8 haftalık 7-8 hafta arası 2 tane olmak üzere 4 kere düşük yaptım 5.transferimde negatif sonuç aldım.6.transferim dondurulmuş embriyo ile oldu nasip bakalım Mevla neyi uygun görecek canım hepimiz için hayırlısı inşaALLAH
oyy oy canım benim...inşallah sabredenlerden ve mükafatını alanlardan olursun, yaşadığın şeyler çok zor...inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin
İlk defa duydum deneme transferini
Ne güzelmiş yurt dışında ikinci tedavinin bedava olması istanbulda zam gelip duruyor hatta benim gittiğim yer 650 tl kadar zam yapmış işimiz çok zor
Aslın da ben de farkındayım ikizin zor olduğunu iartık gücüm kalmadı eşimlede konuştum eğer doktorum iki embriyo transfer yaparsa evden dışarı hiç çıkmıcam çok dikkat edicem gerekirse hep yatarım maddi manevi çok yorulduk
Kimsenin emeği boşa gitmesin hepimizin yüzü güler inşallahhhhhh
canım duaların için kocaman amin.yutdışında insanları çocuk sahibi olmaya teşvik ediyorlar galibamaddi olarak yanınızda olması güzel canım benim özel bir belirti diyeceğim birşey yok belirtilerin hepsi hamilelikten de olabiliyor yada kullandığımız ilaçlardan kendimi dinlememeye çalışıyorum ama kasık batması bel ağrısı olunca seviniyorum orda bir çalışma var hissine kapılıyorum.umut dünyası ne yapalım sonu hepimiz için güzel olur inşaALLAH
canım hayırlısı olsun insallah bu sefer sadece göbüsünü değil kucağını da doldurur :)
canım benim ara vermeden 10-15 gün arası sürüyordu öncesi çok ağrılı sonra normal devam ediyordu.inşaallah herşey düzelir allah gönlüne göre versin tatlım
maalesef oyle degil canim, simdiye kadar 12bin dolar harcadik (sedece bir deneme icin ilaclar dahil tabi), aralikta yumurtalarim toplandi dollendi 6. gunun sonunda sadece 2 si blastosist seviyesine gelebildi ve donduruldu.doktorum donmus embriyo transferinden yana oldugu icin beklemedeyim..4 subatta transfer olcak insallah..son dk da fikir degistrmessek tek koydurucaz, embriyonun biri ortalamin ustu kalitede gorunuyor eger cozdurmeden sonra hala ayni kalitedeyse onunla devam edicez ama kalitesi biraz duserse iki tane koydurucaz bizde..bu kararlar bile zor Allah hepimizin yardimcisi olsun..insallah saglikli sihhatli ikizlerin olur o halde arkadasim:)
Hakkımızda hayırlısı cnm tek çift farketmez anne olmak nasip olsunda başka ne isteriz
Transfer gününede az kalmış benimde şubatın sonu yada martın başlarında tedavim başlıcam allahın izniyle önce senden güzel haberler alıcaz sonra ben güzel haberi vericem hayatımda ilk defa kendimle ilgili olumlu bişi yazdım :))))
gözünüz aydın arkadaşlar allah işinizi rast getirsin...önce göbüşünüz dolsun sonra kucağınızinşaallah
canım tecrübe ile sabit 2 kere başıma geldi.rabbim ol desin inşaallah[/QU
benim 4. denemem hiçbirinde idrar testi kullanmamıştım ilk defa denedim. peki senin sonuçların ne oldu yani hamilelik
4. Uguruna inan.... ins. Pozitif sonuc alirsin canim
evet canim saglikla sihhatle kavusalimda hepimizin dilegi ayni..hic kimsenin emekleri bosa cikmasin insallahhh..tabiki yazacaksin guzel seyler, sen umutlu pozitif olki bebislerde o sevgiyi o enerjiyi hissetsin simsiki tutunsunlar sana annesi:) hadi bakalim guzel haberler sirayla insallahhhhhhhh..
4. Uguruna inan.... ins. Pozitif sonuc alirsin canim
Allah razı olsun canım inşallah. yalnız ben uğura şansa inanmam Rab isterse olur elimizden geleni yaptık inş.
Aminnnnn
Çok doğru diyorsun cnm pozitif olmak lazım ilk tedavimde çok mutsuzdum olmayacak diyip durdum nitekim olmadı bu sefer tam tersi hep pozitif olucam bakalım işe yarayacak mı :))
havva canim mesaj kutun doluymus mesaji yollayamiyorum
bosaltir misin
Cnm msj kutun doluu yazamiyorummm
kalbimdesin,,, canımın içi inşallah Rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah tamamına erdirir inşallah artık güzel günleri gör inşallah bitanem... çok üzüldüm düşük gerçekten çok can yakıcı bi durum ama güçlendiriyo acılar bizi... inşallah bu son tedavinde kavuşursun miniğine canım... bende 4. denememe 3-ay sonra falan başlayacağım Allah nasip ederse bitanem... artık bebek görünce dayanamıyorum sevemiyorum bile çok üzülüyorum bu duruma hepimiz böyle hissetmekten kurtuluruz inşallah... bebeklerimiz meleklerimiz inşallah gelir ve bu kez terk etmez inşallah sağlıklı bebişler olsun inşallah...
amin canım hakkında hayırlısı olsun.sontedavin olsun inşaALLAH.yavrularını Rabbim sana bağışlasın canım benim.işlerin kolay gitsin