Dondurulmus embriyo.

arkadaslar merhaba
bebegini kaybeden arkadaslarim insallah bu acinizi unutur tez zamanda bebislerinizi alirsiniz kucaginiza:KK43: transferi gerceklesen arkadaslarim sabirsizlikla bekliyorsunuz eminimm, Allah gonlumuze gore versin hepimizin..aminnn

Aslında benimde kafam çok karışık benim doktorum riskli diyor başka doktorlar riski yok diyor ama ben iki tane istiyorum bence tutunma oranı daha yüksek gibi geliyor kısmet ama burdanda çok okuyorum ikiz olup birini düşüren o da çok kötü bi acı :KK43:

merhaba cupcake,
bugun deneme transferim vardi galiba sonohystrogram diyede geciyor bilmiyorum elime verdikleri kagitta oyle yaziyordu..neyse bu iki embiryo koydurma ve ikiz meselesi beni cok dusunduruyor ve korkutuyor acikcasi..doktoruma sordum bizim durumumzu icin 1 transferi uygun gordugunu soyledi yuzde 50 sans verdi 5BA kalitesindeki embriyomuz icin..ama Allah bilir tabiki..sanirim biz 1 koydurcagiz..benim doktorumda riski 4 kat daha fazla ikiz gebeligin dedi..herkes icin durum farkli tabi..(bu arada bizim klinigimiz(yurtdisinda) ikinci dondurulmus embriyo transferini bedava yapiyor yani odedigimiz fiyata dahil, olmazsa diger embriyoyu koyariz dedi, belkide o yuzden teki onerdi bilemiyorum..kimseninin kafasini karistirmak istemem..Allah hepimizin yardimcisi olsun, gonlumuze gore versin insallah..

kizlar varmi belirtileriniz daha cok erken ama:) merak istee, umarim hersey yolundadir..

Yaa benimki tutmadi galiba hic bisey hissetmiyorum gögüslerim sismedi acima fln yok agri yok hic bisey yok umudum iyice azaldi =( gecen sefer tuttugunda belirtilerim vardi gögüslerim sismisti aciyodu adet olcakmisim gibi hissediyodum.. Cok üzgünümm

neseeee

kanaman geldimi cnm bende hala bisey yok...
Cnm mrb benim de yeni basladai cok sukur ama niyeyse oyle cok fazla degil zaten 5 gun once siyahimsi bi tenkle basladi iki ucgun oyle devam etti iki gundurde normal adet rengine dondu ben iki gundur ayrica maydanos suyu yaptim o bana fayda etti sanki cnm istersen sende dene arada ugra cnm birbirimizle haberleselim

İyi Akşamlar arkadaşlar aralikta ilk denememiz negatif dün gece regl oldum bende doktoru aradım donmus üç tane kaldı Allah izin verirse hazir hissediyorum bu ay Allah bu yolda emek veren herkesin mükafatini verir inşallah bu arada kasim aralik listesinde adim var :)

Yaa benimki tutmadi galiba hic bisey hissetmiyorum gögüslerim sismedi acima fln yok agri yok hic bisey yok umudum iyice azaldi =( gecen sefer tuttugunda belirtilerim vardi gögüslerim sismisti aciyodu adet olcakmisim gibi hissediyodum.. Cok üzgünümm

hic moraliniz bosma arakadasim her hamileleik farkli diyor doktorlar ayni bayan icin bile olsa..birinde cok belirti varken kusmalar varken otekinde hicbirsey hissetmiyor ve cok iyi bir hamileleik gecirebiliyormususn bence bu karsilastirmayi yapip kendini uzme...

hic moraliniz bosma arakadasim her hamileleik farkli diyor doktorlar ayni bayan icin bile olsa..birinde cok belirti varken kusmalar varken otekinde hicbirsey hissetmiyor ve cok iyi bir hamileleik gecirebiliyormususn bence bu karsilastirmayi yapip kendini uzme...

Haklisin cnm ama insan hep bi belirti ariyo böyle hic bisey hissetmeyince moralim bozuldu insallah tutmustur artik kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz.. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

Haklisin cnm ama insan hep bi belirti ariyo böyle hic bisey hissetmeyince moralim bozuldu insallah tutmustur artik kaderimizde ne varsa onu yasayacagiz.. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

en iyisi pozitif ol bebislerine enerji gonder:) saglikli sihhatli olacaksa olsun insallah diye dua ediyorum bende hep..

en iyisi pozitif ol bebislerine enerji gonder:) saglikli sihhatli olacaksa olsun insallah diye dua ediyorum bende hep..

Elimden geldigince karnima dokunup seviyorum ama tedirginim bi yandan. Dogru cnm daha erken pozitif olmaya devam =) aynen oyle saglikli olmasi onemli tek tutmayla is bitmiyo..

merhaba cupcake,
bugun deneme transferim vardi galiba sonohystrogram diyede geciyor bilmiyorum elime verdikleri kagitta oyle yaziyordu..neyse bu iki embiryo koydurma ve ikiz meselesi beni cok dusunduruyor ve korkutuyor acikcasi..doktoruma sordum bizim durumumzu icin 1 transferi uygun gordugunu soyledi yuzde 50 sans verdi 5BA kalitesindeki embriyomuz icin..ama Allah bilir tabiki..sanirim biz 1 koydurcagiz..benim doktorumda riski 4 kat daha fazla ikiz gebeligin dedi..herkes icin durum farkli tabi..(bu arada bizim klinigimiz(yurtdisinda) ikinci dondurulmus embriyo transferini bedava yapiyor yani odedigimiz fiyata dahil, olmazsa diger embriyoyu koyariz dedi, belkide o yuzden teki onerdi bilemiyorum..kimseninin kafasini karistirmak istemem..Allah hepimizin yardimcisi olsun, gonlumuze gore versin insallah..

İlk defa duydum deneme transferini
Ne güzelmiş yurt dışında ikinci tedavinin bedava olması istanbulda zam gelip duruyor hatta benim gittiğim yer 650 tl kadar zam yapmış işimiz çok zor
Aslın da ben de farkındayım ikizin zor olduğunu iartık gücüm kalmadı eşimlede konuştum eğer doktorum iki embriyo transfer yaparsa evden dışarı hiç çıkmıcam çok dikkat edicem gerekirse hep yatarım maddi manevi çok yorulduk
Kimsenin emeği boşa gitmesin hepimizin yüzü güler inşallahhhhhh

selam arkadaşlar benim de 12 gün oldu transferim olalı. yarın kan testi vericem inşallah. dün sabah dayanamadım idrar testi yapmadım çıkmadı. akşam başka bir markayla yaptım silik çizgi çıktı. kafam karıştı sizce hangisi doğru yanlış çıkma ihtimali oluyor mu idrar testlerinin. yada sabah la akşam farkeder mi :KK53::KK53:

selam arkadaşlar benim de 12 gün oldu transferim olalı. yarın kan testi vericem inşallah. dün sabah dayanamadım idrar testi yapmadım çıkmadı. akşam başka bir markayla yaptım silik çizgi çıktı. kafam karıştı sizce hangisi doğru yanlış çıkma ihtimali oluyor mu idrar testlerinin. yada sabah la akşam farkeder mi :KK53::KK53:

beta-hcg kanda yükselmeden idrarda çıkmıyor o yüzden üzülme kan testini bekle yarın müjdeli haberlerini alacağız inşaALLAH:KK16::KK16:

kızlar ben kimyasal geblikten sonra adet oldum normal de 3,4 gün sürerdi bu sefer 1 hafta sürdü tam bitti dedim aradan bi kaç gün sonra yine sürekli kan gelmeye başladı sizce normalmidir kimyasal gebelikte kanamalar uzun mu sürer bugün 11.gün bana çok uzun geldi sanki kanamam hiç bitmeyecek gibi geliyor :KK43:

canım benim ara vermeden 10-15 gün arası sürüyordu öncesi çok ağrılı sonra normal devam ediyordu.inşaallah herşey düzelir allah gönlüne göre versin tatlım:KK16:

arkadaslar merhaba
bebegini kaybeden arkadaslarim insallah bu acinizi unutur tez zamanda bebislerinizi alirsiniz kucaginiza:KK43: transferi gerceklesen arkadaslarim sabirsizlikla bekliyorsunuz eminimm, Allah gonlumuze gore versin hepimizin..aminnn

merhaba cupcake,

kizlar varmi belirtileriniz daha cok erken ama:) merak istee, umarim hersey yolundadir..

canım duaların için kocaman amin.yutdışında insanları çocuk sahibi olmaya teşvik ediyorlar galiba:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: maddi olarak yanınızda olması güzel:KK34:canım benim özel bir belirti diyeceğim birşey yok belirtilerin hepsi hamilelikten de olabiliyor yada kullandığımız ilaçlardan kendimi dinlememeye çalışıyorum ama kasık batması bel ağrısı olunca seviniyorum orda bir çalışma var hissine kapılıyorum.umut dünyası ne yapalım sonu hepimiz için güzel olur inşaALLAH:KK16::KK16:

Elimden geldigince karnima dokunup seviyorum ama tedirginim bi yandan. Dogru cnm daha erken pozitif olmaya devam =) aynen oyle saglikli olmasi onemli tek tutmayla is bitmiyo..

canım inşaALLAH kaderimizde hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmak vardır.Rabbim OLdesin inşaALLAH.ben elimi karnıma koyup sürekli bunu okuyorum rahatlatıyor tavsiye ederim canım

Bismillahirrahmanirrahıym; “La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym.”

Manası: “Rahman(Esirgeyen)Rahim(Bagışlayan) Allah’ın adıyla.Çok yüce ve çok büyük Allah’ın himayesine sığınmaktan ve O’nun yüce kudretinden yardım dilemekten başka bir amacım yoktur.Ondan başka kuvvet ve kudret sahibi yoktur.O’na dayandım,O’na güvendim.”

X