kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...
dondurulmus ne oluyo arkadaslar asılama mı?tüp bebekmi ??
günaydın arkadaslar iki saattir ayaktayım hafta içi erken kalkınca haftasonu da erken kalkıyorum sevmiyorum bu durumu ama vücut saate alışıyor bugün arkadaslarım gelecek ilk kez gelecekler yeni evime bebeğimiz için aldık bu evi öteki evin merdivenleri ve yürüyüşlerim yüzünden erken doğum yapmıştım dr kararı ile hemen ev aldık bir dahaki gebelikte bu evde olmaz dedi o gazla aldık bakalım mucizemizi bekliyoruz :)
kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...
Merhaba , sizde ikinci bebek icinmi tup bebek tedavisi goruyorsunuz?? Mutalaka cevap bekliyorum. Ilk bebeginiz ksc yasinda? Suan donmus ilemi tedavi goruyorsunuz
nasılll yani yaaaa((,,,,Allahım çook üzüldüm kuzum ya;;;kendime olmuş kkadar üzüldüm yaaa ((;;;Allahım sabır versın sana ve eşine bıtanem;;;hep dua ediyorum senın için...su an cok uzuldum diyecek bişe bulamıyorum kardeşim::kan verdım bende öğleden sonra çıkacak ama hiç ümidim yok acıkcası aksam ıdrar testı yaptım koskocaaa tek cızgı;;Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın ınsallahh,,,
kızlarrr akşam idrar testi yaptım negatif çıktı;;;gercı aksam yaptıgım için eşim kızdı sabah ıdrarı ıle ancak cıkardı falan dıye ama dayanamadım işte;;;şimdide kan verdım geldım beklıyorum cıkmasını;;;9.gun ıdrar testı ıcın erkenmı sizce(((,,,umuda ihtiyacım var (
canım benim 11. günde gece yarısı yaptım çıkmamıştı çok ağlamıstım sonra sabah teste gitmeden bir daha yaptım çoooook silik çıktı tutmustu kızım :)
insallah seninde öyledir :)
benim 3. denemem malesef bebeğim erken doğumdan sonra öldübu ay dondurulmuşlarla olacak insallah
Allahım İnşaallah yaaa,,,hep göğüs uclarım ve sol kasık agrılarım benı pozitife yöneltti;,,transfer edılen ıkı embrıyo olunca dha bı umıtlendım ınsaallah negatıf olmaz ya rabbım ya;;;beklemek cok zor yaa(( annem yanımda kaç gundur eşimin aılesı telefonda sureklı herkes olumlu sonuc ıcın gözume bakıyo ((ben de cok ıstıyorum ama Allahım nasip etmezse elden bişey gelmıyo..İnşallah bebeklerim annelerıne sımsıkı tutunmustur ya rabbım..
kızlarrr akşam idrar testi yaptım negatif çıktı;;;gercı aksam yaptıgım için eşim kızdı sabah ıdrarı ıle ancak cıkardı falan dıye ama dayanamadım işte;;;şimdide kan verdım geldım beklıyorum cıkmasını;;;9.gun ıdrar testı ıcın erkenmı sizce(((,,,umuda ihtiyacım var (
Cok uzuldum canim, ins.donmuslarla hayirli sonuclar alirsin. Beninde 29 o cakda donmus transferim olcak. 5 deneme benimde olcak.kac tane donmus bebis var?
o zaman bebeğim tutmustu cok önemsememiştim ama yine de dondurduk iyiki dondurmusum 2 embriyomu blastosistmiş geçen aradım sordum gayet iyi dedi bakalım
transfer tarihini simdiden nasıl biliyorsun daha 25 gün var? ben aralık 24 te lucrine başladım adeti bekliyorum bugün olacak insallah :)transfer günü ile ilgili birsey söylemedi senin dr neler yapıyor?
Canin senin geb3ligin normal bir gebelikle olusmadi icin tabiki cok erken. Kesinlikle gununu bekle, kan verdiysende ins. Pozitif sonuc slirsinda bosunaa uzuldunu gorursun. Bu iste en zor ama bize en cok yardimci olan tatlim sabir, sabir ve yne sabir. Rabbim yar ve yardimcib olsun
İnşaallah canım benim yaaa,,,,Tek çare sabır dedıgın gıbı;;beklıyorum ınsaalh pozıtıf olurda bende sıze hemen yazarım yoksa bı sure kendıme gelemem galıba(
nasılll yani yaaaa((,,,,Allahım çook üzüldüm kuzum ya;;;kendime olmuş kkadar üzüldüm yaaa ((;;;Allahım sabır versın sana ve eşine bıtanem;;;hep dua ediyorum senın için...su an cok uzuldum diyecek bişe bulamıyorum kardeşim::kan verdım bende öğleden sonra çıkacak ama hiç ümidim yok acıkcası aksam ıdrar testı yaptım koskocaaa tek cızgı;;Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ıse onu versın ınsallahh,,,