Dondurulmus embriyo.

Cnm cok uzuldum ya yazdiklarini okuyunca allah sabir versin cnm inss tez zamanda da unutturacak bebis versin inss hayirlisi buymus cnm biliyorsun bende gecen ay kaybetmistim bebislerimi zaman en guzel ilac cnm inss bundan sonra rabbim yuzunu guldursun cnm inan cok uzuldum tekrar gecmis olsun cnm

Allah kimseye yasatmasin

canım ben okudum 1 tane yasin-i şerif ALLAH kabul etsin inşaALLAH

cok uzuldum arkadasim insallah bu zor donemleri cabuk atlatir saglikla bebisine kavusurusn

cok üzüldüm tatlım ne diyeceğimi bilemiyorum ben de kızımı doğumdan sonra kaybettim kaybetmek nedir malesef biliyorum ama Allahım insallah bir daha verecek vardır herseyde bir hayır bazen biz göremiyoruz

canım ne kadar üzüldüğümü anlatacak kelimem yok ALLAH sabır versin inşaALLAH tez zamanda rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar göndersin

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum... bugünler geçicek inşallah Allahın izniyle Allah kimseye yaşatmasın... hayırlısı buymuş benim için... Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin artık göz yaşı dökmeyelim inşallah

Havvacım inanamadım inanmak istemedim. Ama hayırlısı buymuş. Hep öyle dua ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin cnm. Sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.

Ya inanmıyorum. Oda estrofeme devam demedimi. Neyse Allahım inşallah bu olumsuzluklara rağmen doldursun göbişini hayırlı sağlıklı evlatlarla. Allah hepimize hayırlısını versin

anladigim kadariyla bundan onceki taze denemen basarisiz oldu? uzulme canim dondurulmuslara daha cok sans veriyor son zamanlarda yapilan bilimsel arastirmalar..insallah bu defa bebisini kucagina almak nasip olur..merak ettim sorununuz neydi?

Ilk denememde tek embriyo transferim oldu tuttu hersey cok guzel gidiyodu ta ki kalp atislarini duyana kadar, malesef duyamadik ve kürtaj oldum. 2 tane dondurulmusumuz vardi onlari aldik insallah bu defa tutar ve saglikla kucagima alabilirim. Evet canim bende cok duydum dondurulan embriyolar daha güclü oluyormus insallah öyle olur da kavusuruz bebislerimize.
Sorunumuz benim cikolata kistlerim var doktor ameliyat yerine tüp bebek önerdi ameliyat rezervleri azaltiyomus iyice ben zaten önceden 2 defa olmustum o yüzden böyle deneyelim dedi ayrica esiminde sperm degerleri az yani normal yolla olmasi imkansiz gibi bisey.. Sizde neydi?

kızlar bebeğimin birini düşürdüm diğeride gelişmemiş oda düşmezse pazartesiye kadar kürtaj olucakmışım sancılarım var belki kürtaja gerek kalmaz...

canım ya ok üzüldüm okuyunca şok oldum ama rabbim büyük her şeyde bir hayır var.benimde önce bitanesi düştü bir hafta sonrada
diğeri düştü ama hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize .inşallah biri sana sım sıkı tutunurrr dualarımdasınnn

insallah bu defa yuzun guler sonuna kadar arkadasim..o dereceye kadar gelip kalp atisini duyamamk cok uzucu olmali Allah kimseye yasatmasin, hepimizn yardimcisi olsun.. bizimde sperm sayi hiz ve morfoloji problemimiz var, bir suru kur vitamin denedik bi sonuc alamadik, birinci derece varikosel teshisi kondu ama ameliyat olmadik, bu ilk tup bebek denememiz insallah 2.yede gerek kalmaz..2014 hepimize ugurlu gelir insallah..

Insallah canim Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Gercekten cok zordu o ani hic unutamam hayatim boyunca heyecanla o güm güm sesleri duymayi hayal ederken birden dünya basima yikildi yani tarifi yok.. Ama zamanla o aci azaliyor icinde tabi bi burukluk kaliyor o ayri.. Insallah gerek kalmaz canim ilk denemende hayirlisiyla kavusursun bebegine guzel bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagina alirsin kuzunuu.
Ben 2014 yilindan cok umutluyum insallah hepimiz bebislerimize kavusuruzz. 😊

bazen sadece saglikli oldugumuz icin sukretmemiz gerektigini dusunuyorum, beterin beteri var derler ya Allah baska dert keder vermesin insallah..pozitif olmakta umutlu olmakta her zaman fayda var..cok zzor zamanlar yasamissin ama bu gunleri unutturacak kuzucugun gelecek 2014 te:)

Topigi bastan itibaren okumaya basladim ama suanda isyerindeyim, merak ettigim kisma kadar gelemedim:) Ribambo ikizlere mi hamile?:)) bugunlerde en cok kafami kurcalayn konu 1 mi 2 mi transfer ettirecegiz..sanirim bugun 1 den yanayim:) konu sahibi hamile olduguna gore bizimkilerde yakindir:)

Aynen öyle canim simdi bende görüyorum daha zorlarini yasayanlar var hareketlerini hissedipte kaybedenler yada dogduktan sonra kaybedenler.. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza bu yil.. Haklisin pozitif olmaliyiz ki bebeklerimiz daha kolay gelsin stres üzüntü bizim düsmanimiz.. Insallah gelir simdi daha cok yeni belirti bile arayamiyorum ama cok merak ediyorum elimde olmadan =) bir de diyodum bu sefer daha rahat olacagim öyle sabirsizlanmayacagim ama olmuyo yaa yine heyecan ve korku bir arada

Cnm mrb nasilsin sen adet oldunmu cnm benim iki gundur az az basladi amadaha boyle siyahimsi bi renk normal adet gibi degil normal adet olsaydim bi rahatlicam acaba sokturucu bitkisel cay icmek iyi gelir mi ki ya kararsizim

heyecan olmadan olmazzz:) belirti icin cok erekn bencede hic kendini yipratma, insallah alicaksin guzel haberi:)

heyecan olmadan olmazzz:) belirti icin cok erekn bencede hic kendini yipratma, insallah alicaksin guzel haberi:)

Valla olmuyoo gercekten =) haklisin canim ama transfer yapilinca böyle oluyo iste insan ister istemez düsünüp duruyo merak ediyo. Insallah yaa hayirlisiyla hepimize nasip olsunn =)

Aslında benimde kafam çok karışık benim doktorum riskli diyor başka doktorlar riski yok diyor ama ben iki tane istiyorum bence tutunma oranı daha yüksek gibi geliyor kısmet ama burdanda çok okuyorum ikiz olup birini düşüren o da çok kötü bi acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…