- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Insallah o günleride görecegiz canim ben inaniyorumm =) ayy ne guzel olurr bu günleri unutup o tatli heyecanlari yasamak nasip olsun hepimize =))
canım benim ALLAH her zaman güzel haberlerini almamızı nasip etsin.gözün aydın olsun
hayırlı olsun Allah'ım insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
canim 12. gun degerimi bilmiyorum 14. gun yaptirmistim baya dusuk cikmisti
14.gun 31.5
17.gun 49.7
21.gun 363.9
24.gun 1052 kusur cikmisti ilk zamanlar dusuktu ama sonradan normale dondu
evet canim nasib olursa keseyi gormeye gidicez
netteki hesaplamaya gore 6+3 olduk
yarin 45 dk lik araba yolculugu yapicaz ondan korkuyorum
saniyorum arka koltuta yatarak gidicem birde donusu var bu yolun
sen randevu aldin mi ne zaman gidiceksin doktora
cok sagol arkadasim, insallah tutunur hepimizin minikleri..seninde tedavin hayirli ugurlu olsun, birsey soracagim, bu igne ilac olayina transferden sonrami baslaniyor? progestan falan?
Aminnnnn cnm aminnnnnnn
Bebeklerimzle ilgili konuşmakta nasip olur inşallah :))
minoşcum rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel heberlerini bekliyorum
canım sen nasılsın kanaman geçtimi ???
iyim hamd olsun lekeye döndü.yarın muayeneye gidicem allah nasip ederse
sen nasılsın umarım sende iysindirrr
Cnm maşallahhhh baya yükselme olmuş güzel haberlerini bekliyoruz
canım inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin, çok dikkat et... Allahın yardımıyla güzelce git gel canım güzel haberleri anlat...
minoşcum rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel heberlerini bekliyorum
hala gelmedinmi öldüm meraktan
nar, maydanoz, sakatat, çiğ et falan sakın yemeyin test gününü bekleyenler ve hamileler.... çok dikkat edin kızlar..ben hiç çay içmedim transferden bu yana...
geldim kizlar geldim
gittik dr gorduk bebegimizi sukurler olsun
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a
ALLAH'im butunnn istiyenlere bu topikteki arkadaslarimiza nasib etsin
nurme canim lekelenmelere uzulme sakin sordum kadin ilaclardan dolayidir dedi
ama tabi biz dikkat edelim yinede ben sadece wc ye kalkiyorum
ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik
aaa nar napiyormus ki canim
nari hic duymamistim
narda düşük yapıyomuş hemşire yeme dedi, hamile olan bi kaç arkadaşımda yeme dedi, çok bitki çayıda içme dedi... ben zaten içmiyorum çay falan... siyah çayıda transferden önce bıraktım
geldim kizlar geldim
gittik dr gorduk bebegimizi sukurler olsun
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a
ALLAH'im butunnn istiyenlere bu topikteki arkadaslarimiza nasib etsin
nurme canim lekelenmelere uzulme sakin sordum kadin ilaclardan dolayidir dedi
ama tabi biz dikkat edelim yinede ben sadece wc ye kalkiyorum
ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik
nar, maydanoz, sakatat, çiğ et falan sakın yemeyin test gününü bekleyenler ve hamileler.... çok dikkat edin kızlar..ben hiç çay içmedim transferden bu yana...