Selam kizlarr, uzun zamandir yazamadim ama ara sira baktim hamile haberlerini okudum cok sevindim sanki kendim pozitif almis gibi mutlu oldum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz Allah tamamina erdirsin..
Bende 2. tedavime basladim bugün cok heyecanliyim insallah hersey guzel olur hepimiz icin. Hepimiz güzel sonuclar alip 2014 anneleri olalimm aminnnnn
Selam kizlarr, uzun zamandir yazamadim ama ara sira baktim hamile haberlerini okudum cok sevindim sanki kendim pozitif almis gibi mutlu oldum insallah saglikla kucaginiza alirsiniz Allah tamamina erdirsin..
Bende 2. tedavime basladim bugün cok heyecanliyim insallah hersey guzel olur hepimiz icin. Hepimiz güzel sonuclar alip 2014 anneleri olalimm aminnnnn
Amin cnm inşallah
Tedavin Hayırlı olsun cnm en kısa zamanda bebiş haberleri alırsın inşallahhhhh
2014 bizim yılımız olsun :)
canım hayırlı olsun tedavin Allah bu tedavinde evladını nasip etsin hayırlısıyla burda hamile olmayan kalmasın inşallah hepinizden pozitif haberler alırız inşallah hayırlısıyla canım kaç tane transfer edilecek bir bilgin varmı?
Amin canim sagolasin. Seninde haberini heyecanla okumustum sen ve cupcakelove i takip ediyodum guzel haberlerinizi alinca sizin kadar sevindim inan ki. Insallah Rabbim bizede o günleri görmeyi nasip eder. Benim 2 tane 5. Gün embriyom var canim 2 side saglikla cözülürse istiyorum 2 sinide
amin canım çok sağol benimde 2 rane donmuşum vardı ikiside çözündü çok şükür... inşallah darısı sana seninkilerde güzelce çözünür inşallah... transfer masasındaykende ayetel kürsiyi okuyun evden çıkmadan öncede okuyun zaten kimin transfer günü gelirse hep beraber o gün dualar okuruz bugün transferi olacak arkadaşada okudum ben hayırlısıyla hepinize Rabbim ol desin
ayyy ne güzel al gel meleklerini... bol bol dua oku canım bizlerde okuyalım arkadaşımıza lütfen hadi kızlar....
Azonce transferim oldu kizlar. Bebisim icimde:) insallah 12 gun sonra pozitifi de goruruz. cozunen embriyodan 2taneside yeniden donduruldu buarada
Sagol canim ya insallah benimkilerde cözülür senin gibi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah sizlerden guzel haberler duydukca daha cok mutlu oluyorum hep böyle güzel haberlerinizi alalim insallah.
Allah razi olsun canim hamilelerin dualari kabul olurmus sagol bizleride düsündügün icin.
Kac tane tuttugu bellimi canim?
Sagol canim insallah guzel haberler almak nasip olur. Seninde sonucun pozitif cikmis insallah kat kat artar degerin, guzel bi hamilelik gecirip bebegini kucagina alirsinn =)
Bu yil hepimizin yili olsun hepimiz bebeklerimize kavusalim seneye onlarla beraber girelim insallahh =)
Herseybitti kanamam basladi..kahve bordo bir kanama ne yapacagim ben..
Allah razı olsun cnm benimm
Ayy seneye onlarla beraber girmek düşüncesi nasıl mutlu etti beniii :))
Seninde allahın izniyle iyi sonucunu alalım bebeklerimizle ilgili konular yazalım :)
Kizlar yarin ogleden sonra 3bucukta transferim var insallah bebisimle gircez yeni yila... Cok heyecanliyim allahim lutfen sen güldür yuzumuzu
Ne kadar şükretsem azdır inşallah devamı da gelir
Burdaki arkadaşlarımızında güzel haberlerini almak nasip olur inşallah o zaman dahada mutlu olurum
Cnm senin 7. gün değilmiydi benimde o günlerde kanamam olmuştu bende çok korkmuştum çok ağlamıştım ama yerleşme kanı olabiliyor hiç korkma cnm bol bol dua et daha çok erken
inşaALLAH canım ALLAH C.C gönlüne göre versin senin benim hepimizin 2014 de kucağında yavrular olsun
Herseybitti kanamam basladi..kahve bordo bir kanama ne yapacagim ben..