Dondurulmus embriyo.

Çok şükür allahıma inan çok sevindim cnm darısı bizlerin başına bizlerde o aşamaya geliriz inşallahh

Cnm bişi sorucam senin sonuçlarına baktım 14.gün 31.5 17.gün 49.7 çıkmış ikiye katlanmamış ama sonra21.gün 363.9 çıkmış sonrası maşallahhh 1052 e çıkmış sence benimde katlanırmı ..
Transferden sonra 8.gün 38.41 3 gün sonra yani 11.gün 83.95 çıktu 13. Gün yani yarın bir daha baktırıcam inşallah seninki gibi bi yükselme olur senin herşey yolunda gitmesi beni inan çok sevindirdi cnm kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah
Buarada 1 tanemi transfer yapmışlardı cnm

canim bence yukselir benim ilk iki testimi goruyorsun 3. test sonucunu almaya gittigimde arkadasimlaydim kiz beni zor tuttu
dusun ki 8. gun yaptirmasaydin haberin olmazdi o degerden 11. gun icin 83.95 iyi bir deger
insALLAH sende bunu yasiyacaksin
ve soyle birsey var benim ilk testimden sonra kullandigim ilaclari cogaticaklarmis ama sonucu labaratuar hastaneye yollamadigi icin ikinci testten sonra cogalttilar ve ilaclar cogaldiktan sonra degerim yukseldi ikinci testin dusuk olmasini buna bagladilar
rahim kalinlastirici sabah iki aksam iki aliyorum
progestanda fitil olarak sabah iki aksam iki ve sabahlari bir folic asid
iki tane embriyo transfer edilmisti canim bir tane gorduk bu gun

canim bence yukselir benim ilk iki testimi goruyorsun 3. test sonucunu almaya gittigimde arkadasimlaydim kiz beni zor tuttu
dusun ki 8. gun yaptirmasaydin haberin olmazdi o degerden 11. gun icin 83.95 iyi bir deger
insALLAH sende bunu yasiyacaksin
ve soyle birsey var benim ilk testimden sonra kullandigim ilaclari cogaticaklarmis ama sonucu labaratuar hastaneye yollamadigi icin ikinci testten sonra cogalttilar ve ilaclar cogaldiktan sonra degerim yukseldi ikinci testin dusuk olmasini buna bagladilar
rahim kalinlastirici sabah iki aksam iki aliyorum
progestanda fitil olarak sabah iki aksam iki ve sabahlari bir folic asid
iki tane embriyo transfer edilmisti canim bir tane gorduk bu gun

İnşallah cnm benimde yükselir sanki birden değerler düşücekmiş gibi geliyor her kan verdiğmde hep içimde korku endişe oluyor belki nankörlük yapıyorum ama elimde değil eşimle ben daha sevinemedik ikinci sonucumu aldığımda eşime sordum niye sevinmedin diye anca bebeği elime alınca sevinirim diyor aslında bende onun gibiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum allah yardımcımız olsun çok zor bi süreç
Cnm seninde maşallah herşey çok iyi gidiyor allah nazarlardan saklasın sizi kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah hiç sıkıntı çekmezsin inşallahhhhhhhh

Son düzenleme:
İnşallah cnm benimde yükselir sanki birden değerler düşücekmiş gibi geliyor her kan verdiğmde hep içimde korku endişe oluyor belki nankörlük yapıyorum ama elimde değil eşimle ben daha sevinemedik ikinci sonucumu aldığımda eşime sordum niye sevinmedin diye anca bebeği elime alınca sevinirim diyor aslında bende onun gibiyim kendimi hamile gibi hissetmiyorum allah yardımcımız olsun çok zor bi süreç
Cnm seninde maşallah herşey çok iyi gidiyor allah nazarlardan saklasın sizi kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah hiç sıkıntı çekmezsin inşallahhhhhhhh

canim icini ferah tut banada oyle geliyordu sanki sonucu alinca uzulucem gibi hissediyordum
hatta bu gun bile diyordum gormezsek donuste bir paket sigara alirim sigaranin dibine vururum diye
transferden once icerdim ama tiryaki olmadim hicbir zaman birakmak hic zor olmadi sukurler olsun
bende hala korku var simdide haftasina gore bebek kucuk mu onu arastiriyorum endiselerimiz hep olucak canim
dr normal dedi ama ben nettekileri arastiriyorum hala
ALLAH kalbimize ferahlik versin
ilk transferde hamilelik vardi 8. haftada kalbi durdu bende korkularimi atamadim ustumden
ALLAH hepimize ciktigimiz bu yolda hayirlisiyla saglikla bebeklerimize kavusmayi nasib etsin
esinde kendince ayakta durmaya calisiyor canim biz agliyoruz uzuntumuzu belli ediyoruz ama onlar iclerine atiyorlar

canim icini ferah tut banada oyle geliyordu sanki sonucu alinca uzulucem gibi hissediyordum
hatta bu gun bile diyordum gormezsek donuste bir paket sigara alirim sigaranin dibine vururum diye
transferden once icerdim ama tiryaki olmadim hicbir zaman birakmak hic zor olmadi sukurler olsun
bende hala korku var simdide haftasina gore bebek kucuk mu onu arastiriyorum endiselerimiz hep olucak canim
dr normal dedi ama ben nettekileri arastiriyorum hala
ALLAH kalbimize ferahlik versin
ilk transferde hamilelik vardi 8. haftada kalbi durdu bende korkularimi atamadim ustumden
ALLAH hepimize ciktigimiz bu yolda hayirlisiyla saglikla bebeklerimize kavusmayi nasib etsin
esinde kendince ayakta durmaya calisiyor canim biz agliyoruz uzuntumuzu belli ediyoruz ama onlar iclerine atiyorlar

Çok doğru yazmışsın biz ağlaya biliyoruz eşlerimiz içine atıyor ..
Cnm benim bilmiyordum bebişinin kalbi durduğunu:KK43: allah başka acılar göstermisin cnm çok şükür doktorun herşey yolunda demiş hep böyle yolunda gider inşallah allah yardımcımız olsun allahım meleklerimizi korusun

geldim kizlar geldim
gittik dr gorduk bebegimizi sukurler olsun
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a
ALLAH'im butunnn istiyenlere bu topikteki arkadaslarimiza nasib etsin
nurme canim lekelenmelere uzulme sakin sordum kadin ilaclardan dolayidir dedi
ama tabi biz dikkat edelim yinede ben sadece wc ye kalkiyorum

ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik :KK16::KK16:

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin
yarın bakalım ne diycek dr sen kaç haftalıksın ben yarın 4+4 günlük olcam inşallah umarım kesemiz gözükür

Sagol canim insallah hepimizin tedavilerinin sonucu guzel olur bebislerimiz tutunur siki siki annelerinee 😊
Suan estrofem kullaniyorum 13. Gun kontrolum var o zaman progestana fln baslayacakmisiz transferden 5 gün önce basliyoruz yani. Bizim embriyolar 5. Gun embriyosu oldugu icin 5 gun sonra oluyo transfer. Sonrasinda da devam tabiki. Hic sevmiyorum o igneleri ya kalcamda kocaman morluk kaldi gecen tedaviden gecmiyo simdi
=( ama olsun yavrularimiz icin herseye degerr Allah emeklerimizi bosa cikarmasin..

ayyy gecmis olsun canim ama olsun morluk bu gecer nasilsa, gelsin bebislerr:) banada hemsire estrogen patches kullanacaksin 10 gun yada bir hafta dedi transferden once baslicam yani..igne olayi gobekten olsa ben yapardimda kalcadan biraz zor gibi ya esleriniz mi yapiyor?

Çok doğru yazmışsın biz ağlaya biliyoruz eşlerimiz içine atıyor ..
Cnm benim bilmiyordum bebişinin kalbi durduğunu:KK43: allah başka acılar göstermisin cnm çok şükür doktorun herşey yolunda demiş hep böyle yolunda gider inşallah allah yardımcımız olsun allahım meleklerimizi korusun

evet canim temmuz ayinda ilacla dusuk yaptim
napalim kismetimizde bu kadari vardi demek ki
ALLAH bu bebislerimize hayirli saglikli omurler versin insALLAH
aminnn

canım gözün aydın çok sevindim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınada almayı nasip etsin
yarın bakalım ne diycek dr sen kaç haftalıksın ben yarın 4+4 günlük olcam inşallah umarım kesemiz gözükür

sagol canim darisi basiniza olsun insALLAH
canim netteki hesaplayicilara gore 6+3 olduk
ama bu gun kadin 16 kasimdan hesapladi transferim 18 kasimda oldu embriyolarda 2. gun embriyosuydu
onlarida iki gun saydi dollenmeden itibaren yani anlamadim ben adetten itibaren hesaplaniyor biliyordum
ama ben yurt disindayim burdakilerde oyle hesapliyor demek ki

nar, maydanoz, sakatat, çiğ et falan sakın yemeyin test gününü bekleyenler ve hamileler.... çok dikkat edin kızlar..ben hiç çay içmedim transferden bu yana...

benim tranferime bir ay var acaba simdiden biraksaami nari ve maydonuzu? birde isyerinde aksama kadar illa sicak birseyler icmek istiyor insan simdi kafeinsiz yesil cay iciyorum ama yesil cay hamileler icin zararli bildigim kadariyla..baska ne cayi oneririsiniz arkadaslar?

geldim kizlar geldim
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a

ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik :KK16::KK16:

gozun aydin arkadasim, saglicakla gelsin bebisin darisi tum isteyenlerin basinaaaaaa amin:)

geldim kizlar geldim
sukurler olsun ALLAH'a

gözün aydın sevgili arkadaşım ALLAH vaktinde kucağına almayı nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

ayyy gecmis olsun canim ama olsun morluk bu gecer nasilsa, gelsin bebislerr:) banada hemsire estrogen patches kullanacaksin 10 gun yada bir hafta dedi transferden once baslicam yani..igne olayi gobekten olsa ben yapardimda kalcadan biraz zor gibi ya esleriniz mi yapiyor?

canım benim progestan iğneyi hastaneye gidip yaptırıyorum benim eşimin tıp bilgisi yok göbekten yapılan enjektörle yapılmıyor yağlı ve acıtan bir ilaç:KK53::KK53::KK53:

canım benim progestan iğneyi hastaneye gidip yaptırıyorum benim eşimin tıp bilgisi yok göbekten yapılan enjektörle yapılmıyor yağlı ve acıtan bir ilaç:KK53::KK53::KK53:

benim oyle bir imkanim yok burda maalesef, ya esim yapacak ya da igne yerine baska ilac ya da jel veriyorlarmis sanirim ondan isterim olmazsa, tabi doktor ne derse o..acitmasaymis iyiymis ama napalim:)

Kızlar sizi sürekli takip ediyorum hamile haberlerini aldıkçada her geçen gün ümidim artıyor olacak başaracağız diyorum hamile arkadaşlarımın gözü aydın Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada sabır diliyorum Bizde başaracağız inşallah hamile kalan arkadaşlarımdan bana bir nebze daha ümit olsunlar istiyorum kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar 1 dondurulmuşum var doktorum kilo ver dedi ama ben kilo veremiyorum çok canımı sıkıyor bu durum bide tutunma sürecini yatarakmı geçirdiniz günlük hayatınıza gerimi döndünüz şimdiden teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.....Rabbim kucaklarınızı doldursun .....

benim oyle bir imkanim yok burda maalesef, ya esim yapacak ya da igne yerine baska ilac ya da jel veriyorlarmis sanirim ondan isterim olmazsa, tabi doktor ne derse o..acitmasaymis iyiymis ama napalim:)

doktoruna iğneyi yaptıramayacağını söylersen jel verecektir iğne evde çok zor kendine zarar verebilirsin....

Kizlar bugun hala damla damla kanamam oldu arada kesik kesik.doktrumla konustum daha pazar gunu test gunun cok erken dedi simdi yaptirsan cikmaz bile kanda dedi..ilaclarini sakin birakma.pazar mutlaka test yaptir dwdi. Bilmiyorum beklemediyim ne olacak nasil olacak bilemiyrum..zaten progestan fitili kullanirken cok zorlaniyrdum simdi bide kanama olunca iyice korkmay basladim.allah sonumuzu hayir etsin ..meleklerim beni birakmamistir insallh

Kızlar sizi sürekli takip ediyorum hamile haberlerini aldıkçada her geçen gün ümidim artıyor olacak başaracağız diyorum hamile arkadaşlarımın gözü aydın Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada sabır diliyorum Bizde başaracağız inşallah hamile kalan arkadaşlarımdan bana bir nebze daha ümit olsunlar istiyorum kaç kilo ile hamile kaldınız kızlar 1 dondurulmuşum var doktorum kilo ver dedi ama ben kilo veremiyorum çok canımı sıkıyor bu durum bide tutunma sürecini yatarakmı geçirdiniz günlük hayatınıza gerimi döndünüz şimdiden teşekkür ediyorum canlarım iyiki varsınız.....Rabbim kucaklarınızı doldursun .....

ben kiloluyum canim 87 kiloyum :KK17:
95 ten 81 e dusmustum ilk transferden sonra aldim yine malesef
transferden sonra cogunlukta yattim gunduz yatarken ayagimin altina yastik koydum
ananas tutunmayi kolaylastirirmis ananas yiyemedigim icin yuzde yuz ananas suyu alip ictim
ananas fazla yersem agzimda yara yapiyor
hemen banyo yapmadim iki transferimdede 1 hafta ustune banyo yaptim normalde sicak su olmiyacak
ve cok kalmaman lazim ama ben 1 hafta uzerine banyo yapinca oyle 10 dk cikamadim yarim saati bulmustur
otururken kalkarken dikkat ettim ani hareketler yapmadim yuksek yerlere uzanmamak lazimmis birde
canim insALLAH ALLAH gonlunuzdekini nasib etsin iyi dusun iyi olsun:KK16:

Valla nerdeyse 6 ay oldu ama gecmedi neyse bebislerimiz gelsinde onlar icin yapmayacagimiz sey yok yeterki gelsinler =)
Yok canim hemsireye vurdurucam gecen tedavimde de hemsireye vurdurmustum ama cok zor oluyo ya hergün yaptirmak. Eger yerini tutuyosa fitil isteyecegim igneler beni mahvetti. Igneyi kendi kendine yapamazsin canim malesef mecbur bilen birine yaptirmalisin.

Kizlar bugun hala damla damla kanamam oldu arada kesik kesik.doktrumla konustum daha pazar gunu test gunun cok erken dedi simdi yaptirsan cikmaz bile kanda dedi..ilaclarini sakin birakma.pazar mutlaka test yaptir dwdi. Bilmiyorum beklemediyim ne olacak nasil olacak bilemiyrum..zaten progestan fitili kullanirken cok zorlaniyrdum simdi bide kanama olunca iyice korkmay basladim.allah sonumuzu hayir etsin ..meleklerim beni birakmamistir insallh

Cnm benim hemen aklımıza adet geliyor bende senin gibi yıkılmıştım ama korkma adet olmana daha var çok zor biliyorum bol bol dua et cnm sendeki belirtelerin aynısı bendede vardı bel ağrısı özellikle dayanamıyordum doktora bile gitmeyi düşünmüştüm
Herşey çok güzel olacak cnm allahın izniyle pozitif sonuç alacaksın bişi sorucam sık idrara çıkıyormusun ?

benim tranferime bir ay var acaba simdiden biraksaami nari ve maydonuzu? birde isyerinde aksama kadar illa sicak birseyler icmek istiyor insan simdi kafeinsiz yesil cay iciyorum ama yesil cay hamileler icin zararli bildigim kadariyla..baska ne cayi oneririsiniz arkadaslar?

Hamile kaldığımda Dr um çubuk tatsınlar yeşil çay, ıhlamur önerdi. Ama adacayı sakın içme dedi. Yani Yeşilçayın zararı yok. Gelese kafeinsizinin. Ama için rahat etsin diye şende Dr una sor cnm

X