Dondurulmus embriyo.

ben 4 defa denedim hep taze embriyoydu az çok tecrübem oldu ama hala tereddütlerim var dondurulmuşlarla sanki daha iyi sonuç alınıyor gibi geldi bana bide bende hep yatarak geçirdim ama olmadı bu defa acaba diyorum günlük yaşantıma gerimi dönsem off bitsin bu acabalar

Canim seni cok iyi anliyorum benimde ilk tedavimde bebegim 8 haftalikken alindi kalp atisi olmadigi icin hic atmadi. Simdi yeniden tedavideyim bende cok korkuyorum bebek tutuncakmi kalp atisi olcakmi diye ama ne kadar cok düsünüp arastirirsak o kadar kötü bence bosver birak arastirmayi kendini de bebisinide strese sokma güzel seyler düsünmeye calis hep. Iyi düsün her zaman iyi olsun. Kendinede cok dikkat et yorma fazla ayakta kalma. Biz bu bebekler icin cok ugrasiyoruz cok dikkat etmeliyiz..

Tatlım çok yatmak iyi değil. Tam olarak günlük hayata dönmesinde 3. Gündem sonra at kendini dışarı ağır kaldırma çok yorulma ama eve kapanma. Ilk üç gün yemek ve wc ve kel sonrası yürüme yeterli. Kan dolaşımı açısından. İnşallah bu sefer olur dualarım hepinize.

benim klinigin hep dondurulmusu oneriyor..gorusmeye ilk giitigimizde dondurulmus yapicaz dedi..ohss olmadim rahim kalinligida iyidi taze icin ama doktoru dinleyelim dedik..buzcuklarimiz sans getirsin hepimize:)

fitilde kulagima hic hos gelmiyor ya, keske hap verse:) neyse bu gunleri unutucaz insallah gulumsemeyle hatirlariz bunlari:)

kesinlikle katiliyorum, okuyup hergun yeni bisey ogreniyoruz kafamiz kazan gibi oluyor streside cabasi acaba soylemi acaba boylemi diye..cahil insan= mutlu insan:) bu konuda bilmemek daha iyi galiba strese girmemek icin..olacak diye dusunup beynimizi o yonde motive edelim derimm

Canim bn bana oyle geliyor zannetmistim.gunde 5kere gidiyrsam simdi saat basi tuvaletteyim gece uykumdan uyaniyrum o dwrece 2gundur.hep tuvaetteyim bide kanamam oldugundan wc cikmak istemiyrum ama daha cok geliyr tutamiyorum.karnim 4aylik hamile gibi sis. Afedersin progestan fitil kullaniyrum itecek yer yok ..parmagim onceden transfer oncesi baya girerdi doktor itebildigin kadr it demisti.ama simdi bikac santim zor gidiyr.esim dojtora soyle dedi ama utandim kanamayi soledikten sonra itemiyrum orasi kapanmis demeye..sana yazarken bile utaniyrum o derece.bel agrim var arada rahimdende bicak batmasi gibi.bilemiyrum belirti aramadim ama artik siklasinca yzayim dedim insallh bende sizler gibi pozitifi gorurm

arkadasim bana bunlar iyiye isaret gibi geliyor sakin olmaya ve olumlu dusunmeye calis lutfen..gerci ben hic hamilelik yasamadim ama duyduklarim okuduklarimdan bana hamilesin gibi geldi:)rahim agzi asagiya iniyor galiba hamilelik olunca uzulme:)

fitilde kulagima hic hos gelmiyor ya, keske hap verse:) neyse bu gunleri unutucaz insallah gulumsemeyle hatirlariz bunlari:)

Canim hapta var ama bana igne ya da fitil daha etkili gibi geliyo tabi doktora sormak lazim hangisi en etkilisiyse mecbur onu kullanicaz. Insallah canim o günler gelse bi hayirlisiyla artik =)

canım merhaba inşallah Rabbim hepinize nasip etsin...evet Allahın izniyle sizlerde başaracaksınız.. ben 2 gün yattım bacaklarımın altına yastık koydum sonraki günlerdede sadece yemekleri pişirdim sonra oturdum genelde uzandım böyle geçti sürecim...doktor normal yaşantına dönebilirsin ... hafif işler yaptım mesela bulaşık makinasına bulaşıkları dizmek gibi ama bazen tabi, yani genellikle dikkat ettim... ben kabak çekirdeği ceviz fındık ananas yedim ilk gün... ananası sevmiyorum ben sadece ilk gün yedim ben balık bile kızarttım valla... hatta çamaşır astım siz bunları yapmayın...yat dinlen özellikle ilk 3 gün... inşallah Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin

canım bence sabret şu 12 gün hiçbir çaydan içme en iyisi bu bence... bebişinin sağlığı için en iyisi süt içmek ...dikkat et canım herşey bebişler için bende acayip çay manyağıydım ama trasferden sonra hiç içmedim sizde içmeyin

Insallh canim insallh

canım sen hala rahatlamadınmı bakiyım canım bu ilaçların amacı zaten rahmi kalınlaştırmak... benim parmağımda zor giriyo buna kafanı takma tam kıvamında hiç merak etme için rahat olsun günde 3 defa kullanıyorum progestan ve kalçadanda iğne ve estrofemde kalınlaştırıyo zaten...bu iyi bişey

bende naneyi bilmiyodum canım... napalım onların sağlığı için onları yemicez zaten hiç canım çekmiyo...İnşallah canım hayırlısıyla hepimiz kucaklayalım civcivlerimizi

Canim siz yazana kadar iki gozum iki cesme agliyordum) ama insan pozitifi gormeden insanin ici rahatlamiyorki;((

Canim siz yazana kadar iki gozum iki cesme agliyordum) ama insan pozitifi gormeden insanin ici rahatlamiyorki;((

canım rahim kalınlığı hakkında en azından için rahat olsun amaç o zaten... tabiki anlıorum seni beklemek stresli bi süreç ama bak az kaldı hem seninki pozitif gibi görünüyo... Allahın izniyle hamilesin inşaallah... ağlayıpta üzme bebişini lütfen annesi

yine kanamam basladi kizlar
ayaga kalkinca pihtilar dusuyor
korkuyorum ALLAH korusun insALLAH
turkiyede dusuk onleyici igne yapiyorlarmis
yurt disindayim hicbirsey yapmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…