Dondurulmus embriyo.

Herseybitti kanamam basladi..kahve bordo bir kanama ne yapacagim ben..

Canim bencede yerlesme kanamasidir o sen simdi yat dinlen bol bol, kendini de üzme bebislerin de etkilenmesin icini ferah tut pozitif düsün pozitif olsun! Insallah guzel haberlerini alicaz strese giripte bebislerini etkileme sakin tamam mi dualarimiz seninle..

selam herkese, bizimde minnoslar 6.gunun sonunda 2 tanesi blastosist seviyesine geldi ve donduruldu..simdi 5 hafta bekliycem..guzel haber alan arkadaslar kucaginiza almak nasip olsun, tedavi surecindeki donmus embriyo anneleri 2014 bize ugurlu gelecek:)

Kizlar yarin ogleden sonra 3bucukta transferim var insallah bebisimle gircez yeni yila... Cok heyecanliyim allahim lutfen sen güldür yuzumuzu

insallah transferin de sonra test sonucunda gönlüne göre olur hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin Allah'ım :)

iyi aksamlar arkadaslar
yarin kontrolum var benim ultrasonda bakicaklar
pazar gunu kanamam oldu tranferden beri evden ikinci cikisimdi
kaynanamlara gittik yol uzun e oraya gidincede ayaktaydim
bir ara oturup kalktim kanin bosaldigini hissettim wc ye gidip baktim
pihtilar geliyordu kucuk kucuk kan ile beraber
yatinca kesiliyordu eve geldik gece azaldi su an lekelenmem var dr olabilir demis korkmayin
cuma gunu olan randevumu carsambaya vermisler
ilaclarda neden olabilirmis kanamalara
dualarinizi istiyorum kizlar insALLAH guzel haberlerle donerim
ALLAH hepimize nasib etsin hayirli saglikli evlatlar
bu mutlulugu bizlerede yasatsin insALLAH

Hayirli olsun canim insallah 5 hafta sonra bebislerini alip göbüsüne koyarsin sonrada 9 ay sonra kucagina alirsin. Benimde 2 adet dondurulmus blast embriyom var bugun basladim tedaviye insallah hepimiz bu yil anne oluruzz 😊 Aminnnnn

kızlar benim daha önceki tüp bebeğim tuttuğu için dondururken embiryoları hiç sormamıştım bugün aradım telefondaki embiryolog cok ümit verici konustu ben acaba sıfırdan mı yoksa bu embiryolarla mı yapayım derken içimi rahatlattı embiryolarım 2 tane imiş gayet kaliteli dedi hatta benim daha önceki tutan 3. gün diye 5. gün daha iyi dedi pozitif olun dedi şimdiden içime bir mutluluk geldi ne olur Allahım böyle olumlu gitsin su 4 aydır o kadar cok ağladım ki ilk kez gülerken ağlamadım bunu sizle paylaşayım dedim hepimiz insallah 2014 anneleri oluruz :)

canım benim Allah korusun bebeğini çok dikkat et biyere gitme en azından 3 ay..yarın kese görüceksin dimi güzel haberlerini bekliyorum canım 12. gün değerin kaçtı senin unuttum???

Allahım sana bağışlasın canım evet hiç şüphen olmasın doktor taze embriyodan farkı yok dedi banada.. inşallah hayırlısıyla çözünür ve göbüşünü doldurur bebeklerin

canım benim Allah korusun bebeğini çok dikkat et biyere gitme en azından 3 ay..yarın kese görüceksin dimi güzel haberlerini bekliyorum canım 12. gün değerin kaçtı senin unuttum???

canim 12. gun degerimi bilmiyorum 14. gun yaptirmistim baya dusuk cikmisti
14.gun 31.5
17.gun 49.7
21.gun 363.9
24.gun 1052 kusur cikmisti ilk zamanlar dusuktu ama sonradan normale dondu

evet canim nasib olursa keseyi gormeye gidicez
netteki hesaplamaya gore 6+3 olduk
yarin 45 dk lik araba yolculugu yapicaz ondan korkuyorum
saniyorum arka koltuta yatarak gidicem birde donusu var bu yolun
sen randevu aldin mi ne zaman gidiceksin doktora

canım yolda giderken çukurlara dikkat edin yavaş gidin ön tarafta oturunca daha az sallanıyo araba... canım benimde haftaya cumartesi 6+3 olucak inşallah bende o zaman görücem Allah nasip ederse randevu almak kolay son gün alsamda olur çok heycanlıdırsın eminim kap atışlarını duyda gel yarın hayırlısıyla... Rabbim diğer arkadaşlarımızada bu günleri nasip etsin inşaallah... yarın gelince mutlaka yaz çok merak ediyorum

pazar gunu gelirken on koltugu yatirarak gelmistim ama ayaga kalkinca yine birden geldi pihtilar
ondan korkuyorum ne guzel istediginiz zaman gidebiliyorsunuz ben yurt disindayim
ancak acile gidersem belkii bakarlar oda bir ilac vermiyorlar bile o gun korkumdan gidemedim acile
senin bebisede veya bebislerine ) masALLAH sende guzel haberlerini vericeksin insALLAH
aminn canim amin butun istiyen arkadaslarimizada nasib olsun hayirla saglikla
herseyleri sorunsuz ilerlesin ALLAH saglicakla kucaklamamizi nasib etsin yavrularimizi

Allah korusun yavrunu canım çok dikkatli git çok yavaş gitsin araba... gerekmedikçede evden çıkma lütfen... dua edicem sana bitanem inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin...

Allah korusun yavrunu canım çok dikkatli git çok yavaş gitsin araba... gerekmedikçede evden çıkma lütfen... dua edicem sana bitanem inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin...

amin canim hepimizin yavrulari ALLAH'a emanet insALLAH
kararim sadece doktor kontrollerinde evden cikmak
hersey normale donuncede cok cikmiycam galiba
cok tesekkurler bana moral verdin yarin gelince sonucu burada yazicam
ALLAH'in izni ile guzel haberlerle gelirim insALLAH

iyi geceler arkadaşlar benimde kanamam oldu dr ine vrdi ve lekeye döndü benim değerler sizce nasıl ilk 15.ikigün sonra 43,bir sonra 116,bunda birgün arayla 180 perşenbe muayene için çağırdı dr dua edin banada

iyi geceler arkadaşlar benimde kanamam oldu dr ine vrdi ve lekeye döndü benim değerler sizce nasıl ilk 15.ikigün sonra 43,bir sonra 116,bunda birgün arayla 180 perşenbe muayene için çağırdı dr dua edin banada

canim degerlerin hep katlanmis dr bir sorun gorseydi soylerdi
bende yazdim benimde kanamam oldu nette baya arastirdim
kanamasi olupta saglikla kucagina alan arkadaslar baya varmis
benimde su an lekelenmem var silik pembe bazen kahverengi
bazende akintiyla beraber kirmizi damar gibi seyler oluyo
icini ferah tut
insALLAH hersey guzel olucak

canım inşallah rabbim hepimizin yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
dr önce kimyasal olabilir dedi ama arttı şimdi olumlu ama ben çok korkuyorum felaket belim ağırıyor
taaa bacaklarıma vuruyor ağrı inşallah bir sorun yoktur

agridanda korkma canim ben iki defa tup bebek yaptirdim ilkinde cokk agrim olmustu hayatimda hic adet olmadan oyle adet sancisi cekmemistim ve sonucum pozitifti
bundada sancilarim oluyor ayni dedigin gibi ilk zamanlar bacaklarima vuruyordu sancisi
nette okudugum kadariyla bebegin kendisine yer acmasindan kaynaklanabilirmis
ve tabiki ilaclar birsuru ilac kullaniyoruz

cok sagol arkadasim, insallah tutunur hepimizin minikleri..seninde tedavin hayirli ugurlu olsun, birsey soracagim, bu igne ilac olayina transferden sonrami baslaniyor? progestan falan?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…