kaçincı denemenizdi acaba:26:
Canim sorarken bende cok utandim ama sormadana olmamisti.allh senden razi olsun.topikte tam tersini okuyunca dedim allh kahretsin tutmadi.ama icimi oyle ferahlattin allh senden razi olsun
benim üçüncü denememdi...siz sonuçmu bekliyosunuz
ben ekim ayinda tup bebek denedim hersey guzel gitmisti 4 tanede donmusum vardi kasimda negatif oldugunu ogrendim dr iki ay ara vericez dedi benim sebebsiz infeilitile emriyonun tutunamamasinin iki sebebi olabilirmis biri icerde bolunememis olmasi ikincisi rahimin emriyoyu kabul edememisi gibiii
simdi ocak ayinda donmuslarimdan transfer edilecek hersey yolunda giderse ama ben sonuc negatif olucak korkusundan yapip yapmamak yani kafam karisik o yuzden sordum
Allahım sen burdaki benim gibi tüm arkadaşlarımın yüzünü güldür;;;;Sen bize sağlıklı evlatlar ver ya Rab;;;kızlar bende ilaç kullanıom cuma rahim kalınlığına bakılacak;;;inşallah sizler gibi bizde güzel haberler alırız;;;AMİNNNNNNn
iki tane olmustu sana kac ay ara vermisti dr senin sebebi varmiydi sanada dogum kont hapi kullandirdimi bir ay oncesinden transferden sonra wc kac dk sonra gittin kac saat hastanede yattin merak ettimcanım kaç embriyo transfer edilmişti? hiç merak etme Rabbim nasip eder inşallah bu defa... benim diğer denemelerim donmuşla diyildi tutmadı şimdi tuttu donmuşla vaz geçme ne güzel donmuşun var bunlarla debence yumurta toplama işlemi falanda yok daha rahat biliyosun.... İnşallah bu defa hamile kalırsın hayırlısıyla...
sizde yakında hamile kalıcaksınız Allahın izniyle bitanem tedaviye başladın dimi
canım benim hiiiç merak etme bak seninde güzel haberlerini duyucaz test tarihin ne zaman bitanem
canım artacak merak etme ben bugün kuran okuyup hepinize dua ettim Rabbim kabul etsin... Allahım dan dileğim hepinizi mutlu görmek
Canım sakın moralini bozma canını da sıkma rahat ol, elini göbeğini koy ve bebişinle konuş ben inanıyorum seninle kalacağına
iki tane olmustu sana kac ay ara vermisti dr senin sebebi varmiydi sanada dogum kont hapi kullandirdimi bir ay oncesinden transferden sonra wc kac dk sonra gittin kac saat hastanede yattin merak ettim
canım iyi akşamlar,ben adet olmayı bekliyordum şuan itibari ile kırmızıları gördüm doktoruma msj attım çarşamba gel dediinşaALLAH BİSMİLLAH diyeceğim artık hayırlısı inşaALLAH
Ne kadar mutlu oldum anlatamam allah razı olsun ... Sende güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah cnmmm
Yarın birdaha kan testi yaptırıcam bakalım yükselicekmi heycanla beraber korku var :)[/QUOTE
Rabbim nasip etti değerinde kat kat artsın inşallah canım benim herkes mutlu olsun Rabbimin izniyle inşallah... dualarla geçen bir süreçbu Rabbim tamamına erdirsin... sağlıklı bebişler nasip etsin sorunsuz bi 9 ay nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaalllllaaaaaaahhhhh
bana ara ver demedi doktor önümüzdeki ay donmuşla deneyelim dedi, eylül ayında negatif almıştım kasım ayı adetimdede tekrar tedaviye başladık donmuşla...hayır canım doğum kontrol hapı kullanmadım hiç bizim tüp bebek aptırmamızın sebebi eşimin sperm sayısının az olmasıydı... tuvalete kalkmadım transferden hemen sonra çatalda hiç kalkmadan yaptırıyolar bende orda yaptım... 1.5 litre su içmek yeterli zaten abartmaya gerek yokmuş...hastanede yarım saat yattım sonra eve geldik evdede bacaklarımın altına eşim yastık koydu 2 tane öyle yattım...inşallah sende diğer arkadaşlarımda hamile kalırsınız Rabbim yardımcınız olsun canım sormak istediğin ne varsa elimden geldiğince yardımcı olurum
tesekkur ederım cvp ıcın ben gene kafama bısey takılırsa transfer zamanı sorarım bende ılkınde cok su ıcmıstım bır bardak falan bosalttık sonra wc cok sıkısıktım zor durdum sonra kalktım wc ama bu sefer surgu ıstıcemkararlıyım
hamileyim kızlar
daha yeni gördüm çok sevindim senin adına.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
darısı hepimizin başına inşallah
canım transferden sonra yaptırmıyolarmı yattığın yerde ????
yok bır sure sonra kalkmıstı tuvalete odaya cıktıkdan sonra