Dondurulmus embriyo.

oh oh çok sevindim Haydı hayırlı olsun inşallah.... gelsin bebişler dolsun göbüşler.... ayyy inşallah Rabbim sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde bebişini almanı ve hamiş olmanı nasip etsin.... bu arada bol bol istiğfar çekin transfere gitmeden önce evden çıkmadan önce ayetel kürsiyi okuyun... transfer edilirkende okumuştum ben sizde yapın canlarım Allahın izniyle hamiş olun.....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

iyi dileklerin ve duaların için sağol canım:KK16:ALLAH C.C hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı edip versin inşaALLAH:KK16:

canım iyi akşamlar,ben adet olmayı bekliyordum şuan itibari ile kırmızıları gördüm doktoruma msj attım çarşamba gel dedi:KK55::KK55: inşaALLAH BİSMİLLAH diyeceğim artık:KK52::KK52::KK52: hayırlısı inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

Cnm az kalmış tedavine inşallahh sorunsuz geçerde biran önce bebiş haberleri alırsın ...

merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş embiryolarımla ocakta deneyeceğim 3tane 5. gün embiryoları tek bildiğim bu çünkü onların kardeşi olan kızıma hamile kalmıştım o an hissettim mi ne yine de onları donduralım dedim kızım 31. haftada erken doğdu ve maalesef bağırsak sıkıntısı yüzünden 10. günde kaybettim :KK43: bunların tutmasına o kadar ihtiyacım var ki hem onun parçaları bunlar hem de onu çok özlüyorum

merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş embiryolarımla ocakta deneyeceğim 3tane 5. gün embiryoları tek bildiğim bu çünkü onların kardeşi olan kızıma hamile kalmıştım o an hissettim mi ne yine de onları donduralım dedim kızım 31. haftada erken doğdu ve maalesef bağırsak sıkıntısı yüzünden 10. günde kaybettim :KK43: bunların tutmasına o kadar ihtiyacım var ki hem onun parçaları bunlar hem de onu çok özlüyorum

Allah sabır versin çok üzüldüm yazacak bişi bulamadım :KK43:
Tez zamanda bebişin olurda azda olsa içindeki acı geçer allah yardımcın olsun ...
İki tanemi tranfer yapacaklar cnm

gönlü yaralı arkadaşım ne söylenir ki Rabbim sana sabırlar versin... hem annesiii yavrun seni cennetin kapısında bekleyecek annem babam olmadan içeri girmem diyecek.canım bende 20 haftalık doğum yaptım senin acına benzemez ama bir arkadaşım ben ağlarken onlar senin için hayırlı evlatlar dedi cennetin kapısında bekleyecekler annem babam içeri girmeden biz girmeyiz diyecekler ALLAH dan merhamet ve şefeat dileyecekler demişti.ne sevmiştim yavrularımı rabbim sabrını ve şükrünü artırsın inşaALLAH kardeşleri seni yanlız bırakmasın biran önce gelip acını hafifletsinler :KK16::KK16::KK16::KK16:

Allah sabır versin çok üzüldüm yazacak bişi bulamadım :KK43:
Tez zamanda bebişin olurda azda olsa içindeki acı geçer allah yardımcın olsun ...
İki tanemi tranfer yapacaklar cnm

daha konusmadık o konuları sadece gelecek salı 21. günüm gideceğim lucrine başlayacağım onu söyledi geçen sefer de 2 tane transfer oldum yine öyle olur herhalde ben yarın arayıp embiryoları soracağım iyi değillerse sıfırdan yaparım herhalde
sen ne zaman düşünüyorsun canım?senin embiryolar nasılmış?

gönlü yaralı arkadaşım ne söylenir ki Rabbim sana sabırlar versin... hem annesiii yavrun seni cennetin kapısında bekleyecek annem babam olmadan içeri girmem diyecek.canım bende 20 haftalık doğum yaptım senin acına benzemez ama bir arkadaşım ben ağlarken onlar senin için hayırlı evlatlar dedi cennetin kapısında bekleyecekler annem babam içeri girmeden biz girmeyiz diyecekler ALLAH dan merhamet ve şefeat dileyecekler demişti.ne sevmiştim yavrularımı rabbim sabrını ve şükrünü artırsın inşaALLAH kardeşleri seni yanlız bırakmasın biran önce gelip acını hafifletsinler :KK16::KK16::KK16::KK16:
tesekkür ederim tek tesellim minik kızım mutlu daha öldüğü sabaha karşı ben daha bilmiyorken kızımı rüyamda gördüm kızım gülüyordu cok mutlu idi o beni rahatlatıyor Allahım hepimize minik kuzularını en yakın zamanda nasip eder insallah

tesekkür ederim tek tesellim minik kızım mutlu daha öldüğü sabaha karşı ben daha bilmiyorken kızımı rüyamda gördüm kızım gülüyordu cok mutlu idi o beni rahatlatıyor Allahım hepimize minik kuzularını en yakın zamanda nasip eder insallah

inşaALLAH canım inşaALLAH tabiki gülümseyecek annesi cenneti gördü Rabbi ona kim bilir neler gösterdi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlar yarin ogleden sonra 3bucukta transferim var insallah bebisimle gircez yeni yila... Cok heyecanliyim allahim lutfen sen güldür yuzumuzu

Büyük gün geldi bugün kan testi yaptırıcam asıl bugün belli olacak hamile olup olmadığım inşallah yükselme olmuştur allahım hepimiz mutlu haberler alırız inşallah ....

Kizlar yarin ogleden sonra 3bucukta transferim var insallah bebisimle gircez yeni yila... Cok heyecanliyim allahim lutfen sen güldür yuzumuzu

ayyy ne güzel al gel meleklerini... bol bol dua oku canım bizlerde okuyalım arkadaşımıza lütfen hadi kızlar....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım benim ne desek boş biliyorum... Allah booooolll sabır versin çok üzüldüm çok,inşallah yaratan rabbim bukez evladını sana bağışlar inşallah ....

çok şükür Allaha ayyy baaaaakkk gördünmü canım ne güzel bebişin seninle Allahım sana şükürler olsun...

Ne kadar şükretsem azdır inşallah devamı da gelir
Burdaki arkadaşlarımızında güzel haberlerini almak nasip olur inşallah o zaman dahada mutlu olurum

Ne kadar şükretsem azdır inşallah devamı da gelir
Burdaki arkadaşlarımızında güzel haberlerini almak nasip olur inşallah o zaman dahada mutlu olurum

amiiin inşallah darısı onlara inşallah herkes hamile kalr inşallah Allahım yardım et hepimize sana muhtacız.....

X