Dondurulmus embriyo.

Selam canlarrr
sonunda oglusumuza kavustuk cok sukur 1 haftalik olduk bile :) sezeryan oldu normal dogum dusunuyordum ama son anda bebisimiz donmus ve normal dogum zaten imkansizmis..sezeryana gun almistik ancak acillik oldum mide yanmasindan ve hadi alalim bebegi dedi doktor :)
Heyecanla stresle merakla ve mide agrisiyla gecirilen 5-6 saatten sonra operasyona girdim millet dogum sancisi ceker benimki mide agrisi oldu :)
Esimde girdi oprasyona agri sizi hicbisey olmadi endise ve merakla minigimin ilk aglamasini bekledim ve hepiniz icin dua ettim..sonra duyuldu mucizemin sesi harika bir duyguydu tabiki sulugoz ben agladim esim fotograglatimixi cekti...ya anlatilmiyor bile insallah tatmayan kalmaz bu duyguyu..haber edeyim deddim cok vok operimmmm hepiciginizi..

Canimmm gözünüz aydinnn Allah anali babali büyütsün, saglikli hayirli bir evlat olsun insallah.. Ayy hala inanamiyorum ya tedavi oldugumuz sonuc bekledigimiz günler dün gibi, cok sukur kavustuk bebislerimize benimkiler 4 aylik olmak üzereler bile.. Rabbim onlari bize bagislasin, bu yolda emek veren herkesinde yardimcisi olsun kimsenin kucagini bos birakmasin.. Nasil gidiyor ilk günler? Allahim güc kuvvet versin ilk zamanlar biraz zor oluyor, yani benim icin baya baya zordu da =) Simdi de uyku fln yok ama en azindan gaz fasli azaldi biraz daha rahatlar diyebilirim. Arada yaz kuzumm cok öpüyorum senide minik beyi de =))

Masallah size Rabbim hepinize bebislerjnizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin
Arkadaslar bende dondurulmus embriyolsrimla hamile kaldim ama 6 haftalik iken düşük yaptim polikistik over var bende şimdi cok caresiz hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum
bi çıkar yol ariyorum ama ne yapacağımı şaşırdım

Hamile kalmışsın işte bi daha denersin pkolularda tüp bebek zor mu ki niye caresizsin ki ..sen elinden geleni yap inş..olur..

canım çok geçmiş olsunokuyunca üzüldüm inşaALLAH yeni tedavinde kucağına almak nasip olur bende pko hastasıyım dr.ların tabiriyle en inatçı türden 8.denemem 7.hamileliğim kucağımıza alana kadar ALLAH C.C hayırlı sağlıklı evlatlar versin diye dua edeceğiz

Insallah canim bende cok siddetli doktorumun tabiriyle cayir cayir polikistik over vakasiymisim dusugun nedenini bile ona bagladi ama bilmiyorum bidahaki sefer icin cesaretim kirildi hamile kalsam bile surekli dusecek korkusu oluyor bende

canımmmmm hayırlı olsun :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn :) öpüyorum sizi :)

canım üzüldüm herseyin hayırlısını dile allahımdan :) inşallah bundan sonraki hamileliğin sağlıkla geçer ve minik mucizeni kucağına alırsın :) bende pcoluyum ama düşük sıkıntısı olmadı şükür :) ondan değildir herhalde :) bende 31 haftalık kızımı erken doğumdan sonra kaybetmiştim allahımın sınavı ... umutsuz olma hep umut et :) bak yeniden hamileyim :) allahım yardımcın olsun :) kalbimdesin arkadaşımda çok fazla düşük yaşadı inşallah bu sefer rabbim bizim bebkleri kucağımızda sevdirecek :) inşallah sana da canım :)

canım iyi misin :) büyüyooooo bebişler :) bu sefer rabbimin izni ile seveceğiz inşallahhhhhhhh :)

Insallah canim bende cok siddetli doktorumun tabiriyle cayir cayir polikistik over vakasiymisim dusugun nedenini bile ona bagladi ama bilmiyorum bidahaki sefer icin cesaretim kirildi hamile kalsam bile surekli dusecek korkusu oluyor bende
seni çok iyi anlıyorum ilk hamileliğim 20 haftalık doğumla bitti 5 kere düşük yaptımbu son hamilelik panik atak olmama sebep oldudr.lar cvp veremedikleri herşeyi kiloya ve var olan hastalıklarımıza bağlıyorcanım şimdi erken kendine biraz zaman ver ve tekrar yaaa ALLAH de başla tedavine

canım bebikler büyüyor ALLAHA şükür ama hamilelik zor geçiyor hedefimiz 30 hafta inşaallah daha ileri haftalarada ulaşırız

sagolasin Insallah canim o umut her zaman icimizde
Ben uygun zamani beklerken Rabbim siz hamişleri hayirlisi ile yavrulariniza kavustursun..

cok sagol canim Insallah hayirlisi ile saglikla mis kokululariniza kavusursunuz Rabbim tamamina erdirsin
bende bi imtihanda oldugumu dusunerek hayirkisi diyorum elden baska bisey gelmiyor Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda saglikli bebisler nasip etsin..

Selamlar kizlar banada dondurulmus blast embiyo transfer edildi 9. Gun beta hcg:147 11.gun: 358 ; 13. gun: 978 cikti dondurulmuslarda yuksek cikiyormus bu deger sanirim cogul gebelik olabilirmi sizce

Selamlar kizlar banada dondurulmus blast embiyo transfer edildi 9. Gun beta hcg:147 11.gun: 358 ; 13. gun: 978 cikti dondurulmuslarda yuksek cikiyormus bu deger sanirim cogul gebelik olabilirmi sizce
canım hayırlı olsun :) darısı kese ve pıt pıtlara inşallahhhhh :) canım donmuşlarda fazla çıkabiliyormuş :) benimki taze blast idi ama 10. gün 342 12. gün 880 çıkmıştı tek transferdi tek bebek :) sayı yüksek olunca ikiz olabiliyor ama her zaman değil :) allahım sağlıkla kucağında sevdirsin inşallahhhh :)

Cok sagol canim sali keseyi gorecegiz insallah ama o gune kadar meraktan catlamazsam sende sagkicakla kucagina alirsin insalkah
Amin cok tesekkur ederim canim cogul gebelik olsun diye bir takintim yok aslinda ama merak ediyorum iste

Hayirli olsun bhcg ye bakilarak tahmin hic belli olmuyor benimde 10.gun 125 drum buyuk olasilikla tek demisti tek kese gormustuk ama sonradan bir tane daha tutunmus
onemli olan tek veya ikiz degilde saglikla kucagina alabilmek
Rabbim gonlune gore versin insallah hayirlisi ile sona ulasirsin.. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin..

Amin canim en buyuk duamiz bu zaten ama yinede insan sabirsizlaniyor dedigim gibi ikiz gibi bir takintim yok tek ya da cift saglikli olsunda biz imkansizliklardan bu noktaya geldik tup bebek bile yaptiramiyorduk Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…