Sağlıkla kucağınıza alın 2. bebeğinizi de inşallah? Tüp bebek yapma sebebniz neydi acaba?Selam arkadaslar
İlk tüp denemem olumlu sonuçlandı ve şu an 22 aylık bir kızım var.
Mart ayında dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık.yücel karaman brüksel tüp bebek merkezinde.
Çok şükür allahın izniyle şu an 32haftalık hamileyim.
Afetimin 18.günü dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.fakat birisi tutunabilmiş.binlerce şükür ki rabbim ikinci kez anne baba olmayı bize nasip etti.rabbim dileyen herkese hayırlı yönde nasip etsin.
Bizim problemimiz spermlerde ileri hareket azlığı ve şekil bozukluğu.2,5yıl gibi bir süre doğal yolla ve aşılamaya gebelik olmadı.yurtdışında yaşıyorum.burada pek hızlı ilerlemiyor tedavi. Ve teknolojik değil.o yüzden yücel karamani seçtik.Sağlıkla kucağınıza alın 2. bebeğinizi de inşallah? Tüp bebek yapma sebebniz neydi acaba?
Dogal siklus demek su,disardan ilac almiosun rahmin kendi hali kendi kalinlasiyo..hic ilac kullanmadim tamamen kendi fizyolojisi rahmimin.adetin ikinci gunu gttim muayene etti kan verdim prigesterona flan bakildi.sonra bidaha gttim yumurtam 14mm olmus bunun 18-19olmasini beklicez dedi dr. Bikez daha kan verdim e2 lh bi de bi hormona daha bakildi.sonucu cikinca da haber verdiler 20ekimde transfer diye.bu kadar. Ilacla flan degerleri artirip baskilamadan hersey kendilgnden olmus gbi oldu yani..simdide sadece folik asit ve kan sulandrici kullaniyorum.DOĞAL OLARAK NASIL OLDU YANİ HERGÜNMÜ GİTTİN DR. BİRAZ ANLATIRMISIN
BENİM ESTROFEMLE RAHİM KALINLAŞMASI UZUN SÜRÜYOR BENDE DOĞAL OLSA OLMAZMI DİYE DÜŞÜNÜYORDUM
ÇOK GÜZEL ŞİMDİ HAYIRLISI İÇİN DUA VAKTİ İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLARLA KARŞILAŞIRSINDogal siklus demek su,disardan ilac almiosun rahmin kendi hali kendi kalinlasiyo..hic ilac kullanmadim tamamen kendi fizyolojisi rahmimin.adetin ikinci gunu gttim muayene etti kan verdim prigesterona flan bakildi.sonra bidaha gttim yumurtam 14mm olmus bunun 18-19olmasini beklicez dedi dr. Bikez daha kan verdim e2 lh bi de bi hormona daha bakildi.sonucu cikinca da haber verdiler 20ekimde transfer diye.bu kadar. Ilacla flan degerleri artirip baskilamadan hersey kendilgnden olmus gbi oldu yani..simdide sadece folik asit ve kan sulandrici kullaniyorum.
Iyiyim canimm yorgunummCanimmmmm bebislerr nasil sen nasilsin? Msjini gorunce sevindim dinlenmek ve bol su icmek onemli imis tatlim allahim yardimcin olsun bol bol sütün olsuuun benimki 15 +1 oldu simdi hayirlisi ile kucagimiza alirim insallah :)
Sagol canim benim evet cok sükür küveze girmedik kilolarimizda iyiydi cok sükür simdi iyice toparladilar.. Aminn canimm sende hamileymissin cokkk sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inaniyorum ki bu defa hersey cok güzel olacakkcanım gözün aydın olsun ALLAH C.C analı babalı büyütsün çok sevindim küveze girmemeleride süper olmuş Rabbim bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın
Kuzumm iyiyim sen nasilsinn? Inan hic firsatim olmuyor o kadar yogun geciyor kii bebisler hic zaman birakmiyor bana.. Suan tam yazarken oglan kalkti ama inat ettim bu sefer yazicam diye =)) Cok zormuss ikiz bakmak böyle benimkiler gibi hic durmuyolarsa kat kat zorr =( Hamilelik zamanlarimi simdiden cok özledim sana tavsiyem bol bol gez toz uyu dinlen inan cok ariyorsun bu günlerinannaanasilsin canim bebislerden nasill firsatin varmi buralara bakmaya :) insallah iyisinizdir 3 unuzdee, silanazcim senin dogum ne zamandi arakadasimmm az kalmis olmaliiii cok heyecanlii..kafunder kuzum sen nasilsinnn,bi suur arkadas vardiu eskiden ama kimse girmiyor sanirim...biz iyiyiz cok sukurbi tyaramazlik yok..
donmus tedavisi goren herkese bol bebisli gunler dilerimmmm
canım senin adına çok sevindim Rabbim herzaman güzel günler göstersinSagol canim benim evet cok sükür küveze girmedik kilolarimizda iyiydi cok sükür simdi iyice toparladilar.. Aminn canimm sende hamileymissin cokkk sevindimmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inaniyorum ki bu defa hersey cok güzel olacakk
Aminn canimm ayy cok sevindimm sanada ikizler geliyor demekk cok guzel bir haber bu! Rabbim evlatlarini sana bagislasin canimmcanım senin adına çok sevindim Rabbim herzaman güzel günler göstersin evet canım şuan biraz sıkıntılıda olsa ikiz hamileyim amin canım çok sağol
Canimm gözün aydinn bebisler gelmiss cok mutlu oldumm Allah anali babali buyutsun, saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahh.. İkiside kiz demek meCanim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh
Canimm gözün aydinn bebisler gelmiss cok mutlu oldumm Allah anali babali buyutsun, saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahh.. Dogum haftamiz ve gunumuz ayniymis =) kilolarida masallah cok guzel toparladiginiza sevindimCanim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh
mrb.hepinizin transferi hayirli olsun.transfer olucaklarada bol sans.benim dun donmuslarla blastokist transferim oldu.2.tranferim bu ilkinde.negatifi gördüğüm icin su an cok umutsuzum ama hayirlisi diyorum.
Iyiyim canimm yorgunummHic zamanim olmuyor buraya girmeye.. Sizleri cok özledimm.. Masallah size simdi iyice büyümüssünüzdür Insallah canim benimm Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsinn
kuzumm ins ole olur.bem onceden hatirliorum.senicanım umutsuz olmagüven bebişlere olumlu mesaj gönder beynine bedenine :) inşallah sağlıkla tutar canım :) tatlım ne zaman test günün?
tatlım zordur eminim :) tahmin edebiliyorum :) allahım yardımcın olsun sana da güç versin :) büyüyoruz iyi gidiyor şükür 19+1 olduk :) darısı bize :) yanımızda severiz inşallahhhhh :)
kalbimdesin çok güzel haber Rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin bebeklerini nasıl sevindim anlatamamcanım senin adına çok sevindim Rabbim herzaman güzel günler göstersinevet canım şuan biraz sıkıntılıda olsa ikiz hamileyim amin canım çok sağol
kuzumm ins ole olur.bem onceden hatirliorum.senibol bol fualar ediorum ama.zor.iste beklemek biliodun
5.gun embriosu bana.12.gun.sonraya yani 4kasima gun verdi ama bence 2sinde.sonuc belli olur die dusunuyorum.sabirsizlanihorum o gunu bekleyemiyorum malesef; ((
canım maşallah az kalmış :) normal doğumu mu bekliyorsun yoksa tarih belli mi? allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhhh :)kalbimdesin çok güzel haber Rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin bebeklerini nasıl sevindim anlatamam
doğum yapanlar adınada çok sevindim herkeze tek tek yazamıyorum gözünüz aydın kızlarr
hamişlerde hayırlısıyla alsın kucağına
dondiriklerini alcaklarda dualarımızda inşallah Rabbim herbirine bu duyguyu tattırsın
benim perde ameliyatım olduğu için doktorum sezeryan dedi bende hiç zorlamadım kısmetse 3kasım şafak 8 canımbiliyorum canım beklemek zor çoğu zaman umutsuzluk kaplıyor içiniben suan 5.deneme sonucu hamileyim 2. denemede de yüzüm gülmüştü ama kaybettim kızımı allahtan hep hayırlısını dile :) inşallah zamanı gelmiştir ve hayırlıdır bebişin tutar :) 2sinde de belli olur haklısın ama daha erken yapma :) allahım yardımcın olsun :)
canım maşallah az kalmış :) normal doğumu mu bekliyorsun yoksa tarih belli mi? allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhhh :)