- 21 Kasım 2011
- 283
- 63
merhaba. benimkileri 3-3-4 şeklinde ayrı ayrı dondurdular.dondurma işlemi için 400 lira aldılar 2 sene önceArkadaşlar merhaba çok kısalık bir sorum olacak.dondurulmuş embriyolar için ne kadar kira bedeli ödeniyor ve her biri için ayrı mı ödeniyor yoksa mesela 6 sı bir yerde mi duruyor?
Bizimkini hepsine bir senelik 750 tl dediler 500 vermistik bizArkadaşlar merhaba çok kısalık bir sorum olacak.dondurulmuş embriyolar için ne kadar kira bedeli ödeniyor ve her biri için ayrı mı ödeniyor yoksa mesela 6 sı bir yerde mi duruyor?
inşallah hayırlısı olur hakkında..hakkımızda.ne zaman belli olacak sonuş?Benim bugun transferim oldu 5. Gun kaliteli 2 embriyo transfer edildi hayirlisiyla rabbim can verir insallah embriyolarima
22 ekimde olacakinşallah hayırlısı olur hakkında..hakkımızda.ne zaman belli olacak sonuş?
Benim bugun transferim oldu 5. Gun kaliteli 2 embriyo transfer edildi hayirlisiyla rabbim can verir insallah embriyolarima
Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
ben tek gittim imzalar ilk tup bebek yapilirken alindiMerhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?
kızlar birşey soracaktım. 4 eylulde yumurtalarım toplandı . ve 9 tanesi donduruldu. transfer için tedaviye başladık . ikinci kontrol 27 ekimde olacak. bur süre içinde dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? opu işleminden sonra bir ay ilişki yasaktı peki transfer öncesi de bu yasak devam eder mi? bilginiz var mı?
bizde iyiyiz yolumuza devam ediyoruz isteyen herkeze rabbim bu duyguyu tattırsın dualarımdasınıznannaanasilsin canim bebislerden nasill firsatin varmi buralara bakmaya :) insallah iyisinizdir 3 unuzdee, silanazcim senin dogum ne zamandi arakadasimmm az kalmis olmaliiii cok heyecanlii..kafunder kuzum sen nasilsinnn,bi suur arkadas vardiu eskiden ama kimse girmiyor sanirim...biz iyiyiz cok sukurbi tyaramazlik yok..
donmus tedavisi goren herkese bol bebisli gunler dilerimmmm
nannaanasilsin canim bebislerden nasill firsatin varmi buralara bakmaya :) insallah iyisinizdir 3 unuzdee, silanazcim senin dogum ne zamandi arakadasimmm az kalmis olmaliiii cok heyecanlii..kafunder kuzum sen nasilsinnn,bi suur arkadas vardiu eskiden ama kimse girmiyor sanirim...biz iyiyiz cok sukurbi tyaramazlik yok..
nannaanasilsin canim bebislerden nasill firsatin varmi buralara bakmaya :) insallah iyisinizdir 3 unuzdee, silanazcim senin dogum ne zamandi arakadasimmm az kalmis olmaliiii cok heyecanlii..kafunder kuzum sen nasilsinnn,bi suur arkadas vardiu eskiden ama kimse girmiyor sanirim...biz iyiyiz cok sukurbi tyaramazlik yok..
canım maşallah az kalmış :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)bizde iyiyiz yolumuza devam ediyoruz isteyen herkeze rabbim bu duyguyu tattırsın dualarımdasınız
Canim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh
Benim dondurulmuş transferimden sonraki 7 ve 8 gün pozitif çıktı inşallah bu sefer tutmuştur Rabbim nasip eder inşallah