Dondurulmus embriyo.

Arkadaşlar merhaba çok kısalık bir sorum olacak.dondurulmuş embriyolar için ne kadar kira bedeli ödeniyor ve her biri için ayrı mı ödeniyor yoksa mesela 6 sı bir yerde mi duruyor?

Arkadaşlar merhaba çok kısalık bir sorum olacak.dondurulmuş embriyolar için ne kadar kira bedeli ödeniyor ve her biri için ayrı mı ödeniyor yoksa mesela 6 sı bir yerde mi duruyor?
merhaba. benimkileri 3-3-4 şeklinde ayrı ayrı dondurdular.dondurma işlemi için 400 lira aldılar 2 sene önce

teşekkürler arkadaşlar tedaviye başlıyoruz inşallah.tek yumurtalığım var.kaç tane olur bilmiyorum ama en az 6 tane dondurmak istiyorum.

Benim bugun transferim oldu 5. Gun kaliteli 2 embriyo transfer edildi hayirlisiyla rabbim can verir insallah embriyolarima

Merhaba hanımlar. öncelikle inşallah allahım hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder. benim bir sorum olacak. transfer günü eşimizin gelmesi gerekiyo mu ? hani imza falan vermesi gerekli mi? benim eşim memur. izin için belgelendirmesi gerekiyo. siz nasıl yaptınız?

Transferin hayirli olsun cnm Rabbim gönlundekini hakkinda hayirli eylesin inş
Rabbim bu bekleme sürecinde sabırlar versin sana
Benim bugun transferim oldu 5. Gun kaliteli 2 embriyo transfer edildi hayirlisiyla rabbim can verir insallah embriyolarima

eşinizin gelip gelmemesi size bağlı ama prosedür gereği o imza vs daha önce alınıyor yani transfer gününden önce bende çalışıyordum ama hastane kağıdı hazırlattırıyordum kliniğe.. eşinizde gitsin acile yazdırsın hastayım vs diye..

be
ben tek gittim imzalar ilk tup bebek yapilirken alindi

kızlar birşey soracaktım. 4 eylulde yumurtalarım toplandı . ve 9 tanesi donduruldu. transfer için tedaviye başladık . ikinci kontrol 27 ekimde olacak. bur süre içinde dikkat edilmesi gereken bir durum var mı? opu işleminden sonra bir ay ilişki yasaktı peki transfer öncesi de bu yasak devam eder mi? bilginiz var mı?

öyle bi yasak ilk defa duyuyorum yok öyle birşey rahat ol

Eylül'den kalan dondiriklerle yeniden denicez ama öncesinde histereskopi yapılacakmış. Bu işlemden sonra ne kadar ara vermek uygundur acaba.

bizde iyiyiz yolumuza devam ediyoruz isteyen herkeze rabbim bu duyguyu tattırsın dualarımdasınız

Canim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh

kızlar 17 eylülden beri netimizde arıza vardı giremiyordum dün yapıldııııııı :) sizleri de merak ediyordum :) biz iyiyiz şükür oğluşumla 18. hafta bitti :) ilerledikçe haftalar tedirginliğim artıyor inşallah kucağıma alıp sevmeyi nasip eder allahım :)
okula başladım okulla iyi gidiyor :) sabahçıyım öğlenekadar düşünecek vaktim olmuyor sonra eve gel biraz uyu yemek falan derken biraz unutuyorum :) allah yardımcımız olsun :)

canım maşallah büyümüş kuzuuuuuu :) ne zaman inşallah tahmini doğum zamanı :)
bizde iyiyiz yolumuza devam ediyoruz isteyen herkeze rabbim bu duyguyu tattırsın dualarımdasınız
canım maşallah az kalmış :) inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)

canım maşallah büyümüş bile kuzular :) kocaman bir aile oldunuz maşallahhhh :)

Benim dondurulmuş transferimden sonraki 7 ve 8 gün pozitif çıktı inşallah bu sefer tutmuştur Rabbim nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…