Dondurulmus embriyo.

kalbimdesin çok güzel haber Rabbim yardımcın olsun kucağında sevdirsin bebeklerini nasıl sevindim anlatamam
doğum yapanlar adınada çok sevindim herkeze tek tek yazamıyorum gözünüz aydın kızlarr
hamişlerde hayırlısıyla alsın kucağına
dondiriklerini alcaklarda dualarımızda inşallah Rabbim herbirine bu duyguyu tattırsın
canım çok sağol:KK36: seninde günün az kalmış:KK55: sağlıkla vaktinde kucağına al inşaALLAH:KK36: darısı başımıza:KK36:

Canim ben bayadir giremiyorum, ben 17 eylul de ani bir sanci ile 35+6 da dogum yaptim. Ikiz kizlarimi kucagima aldim saglikli sihatli cok sukur. Vakitsiz dogdulae diey uzuldum ama hic kuveze filan girmediler hamdolsun, biri 2350 digeri 2700 dogdu. Tabi hastanede dogum kilolarini 2 gunde baya altina dustuler ,ama simdi 1 aylik oldular cok sukur toparliyorlar. 3600 buldular hamdolsun, yavas yavas toparliycaklar insaallahh,hadi senin de bisey kalmadi sende mucizeni hayirlisi ile kucagina al insallahh
maaşaALLAH size canım:KK9: ALLAH C.C analı babalı büyütsün:KK36: yakınlarınız ikiz olduğunu bilmiyordu herkes şoktadır:-)büyük bir sürpriz olmuştur:-)

canı oğluşların olcak demek :) hadi hayırlısı :) kanaman durdu mu canım :)
sağol canım:KK36: kanama bayağı azaldı ama yinede korkuyorum tekrar başlayacak diye Salı günü serklaj için kontrolüm var inşaALLAH bebişleride görüp rahatlarım:KK36:

Bugün bende regl oldum dondurulmus transferim olcak kismetse bir aksilik olmazsa insallah ne olcak simdi ne yapıcam helpp

Arkadaslar slm.dondurulmus embrio trasnferinden sonra belirti yasadinizmi?ksc gun sonra yasadiniz?

maaşaALLAH size canım:KK9: ALLAH C.C analı babalı büyütsün:KK36: yakınlarınız ikiz olduğunu bilmiyordu herkes şoktadır:-)büyük bir sürpriz olmuştur:-)

Canim sagolasin, cok sevindim senin adina rabbim iste her seyin vakti saati var iki tane pasa geliyormusss rabbim hayirlisi ile kucagina alip buyutmeyi nasip etsin ins.

Canimm gözün aydinn bebisler gelmiss cok mutlu oldumm Allah anali babali buyutsun, saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallahh.. Dogum haftamiz ve gunumuz ayniymis =) kilolarida masallah cok guzel toparladiginiza sevindim :KK68: Nasil zor oluyormu bakmak? Gerci eminimki cok zordur hem ikizler hem oglun Allah yardimcin olsun valla ben cok zorlaniyorum cok huysuz benim bebisler hep agliyorlar =( Firsat buldugunda yaz gerci buraya yazmak buyuk luks oluyor biliyorum

Sagol canim benim, amin ins. Yeeee zor ama bir o kadarda muthis bir duygu hamd olsun! Ikizler ilk 1 ay cok rahatti, evde bebek oldu belli degildi hekede ikiz! Ama 1 aydan sonra biri aglayop digerini uyandirinca zorlasti gece yalniz bakiyorum ne yapcami sasiriyordum ama cozduk durumu cok sukur sanada tavsiye ederim bende baya ise yariyor hem gece uyuyabiliyorum hemde sutum oluyor cok sukur. Gunduzleri emziriyorum hep disari cikmam gerektimi sagip biberonla evde birakiyorum kaynanam veriyor geceleride aksam 10 gibi emzirdiktan sonra bi sonraki bedkeme saatine 2 saat sonra kalkip sagip ikisini ayni anda besliyorum gazlarini cikarip yatiriyorumtamamen doymus olduklari icin en az 3 saat uyanmiyolar bende guzel bir uyku cekiyorum. Ogluma ilgilenmeye enerjim oluyor gunduzde.

1 aylikkontrolde kilo alimlari iyi diye doktor mamaya gerek yok dedi simsi 42 gunlukler ve ben mama da vetsemmi arada sanki yetmiyor diye korkuyorum ama gneli her emzirmeden sonra goguskerimi sagiyorum ve cikani deniyorum alcaklarmi diye ,bazen aliyolar. Sen nasil yapiyosun ne kadar SIklIkLa emziryosun?

Nannaaa canimmm ne tatlidir onlar simdi op kokla benim yerimede tahmin ederim bsktin olmuyordur csnim Allah kolaulik versin bizim uykularimiz bebislerin olsun uyusunlar sende dinlen :) saglikla buyusunler insallahhh..bizde cok iyiyiz sukur kilo almiyorum diye uxuluyordum ama ultrasonda gayet normal vikti kerata :)

Silanazzz ayy dogum yaptin demekkk sahlikla sihhayle buyusunler canim insallah herkes sok olmustur ikizleri gorunce :KK66:))

Flocke canim vuslata bisey kalmamisss heyecan dorukta olmaliii saglikla kucakla bebisini insallaj canim

Kafunder senin nasil gidiyor tatlim umarim iyisindirr baksana hamisligin tadini vikarin diyor yeni anneler bari oyle apalim sipalar grlene kadar :)

Bizde 35. Haftaya girdik cok sukur doktorum normsl dogum diyor galiba oyle olacakkk yoksa riske aymamalimiyim bilemedimmm

mrb.hepinizin transferi hayirli olsun.transfer olucaklarada bol sans.benim dun donmuslarla blastokist transferim oldu.2.tranferim bu ilkinde.negatifi gördüğüm icin su an cok umutsuzum ama hayirlisi diyorum.
Hayırlı olsun. Blastokist transferinden kaç gün sonra kan testinden sonuç aldınız?

Nannaaa canimmm ne tatlidir onlar simdi op kokla benim yerimede tahmin ederim bsktin olmuyordur csnim Allah kolaulik versin bizim uykularimiz bebislerin olsun uyusunlar sende dinlen :) saglikla buyusunler insallahhh..bizde cok iyiyiz sukur kilo almiyorum diye uxuluyordum ama ultrasonda gayet normal vikti kerata :)

Silanazzz ayy dogum yaptin demekkk sahlikla sihhayle buyusunler canim insallah herkes sok olmustur ikizleri gorunce :KK66:))

Flocke canim vuslata bisey kalmamisss heyecan dorukta olmaliii saglikla kucakla bebisini insallaj canim

Kafunder senin nasil gidiyor tatlim umarim iyisindirr baksana hamisligin tadini vikarin diyor yeni anneler bari oyle apalim sipalar grlene kadar :)

Bizde 35. Haftaya girdik cok sukur doktorum normsl dogum diyor galiba oyle olacakkk yoksa riske aymamalimiyim bilemedimmm

canım iyiyiz şükür :) tadını çıkarmaya çalışıyorum hamileliğin ama bazı kaygılar bırakmıyor peşimi :) korkuyorum ama aklımdan uzaklaştırmaya çalışıyorum okul bu konuda iyi geliyor unutuyorum uğraşınca :)
tatlım normal doğumda sıkıntı yoksa tavsiye ederim :) hayatımın en güzel anı idi onun doğuş anı ve ilk sesi :) hayatımın boyunca unutamam kızımı drun eline düşüşünü top gibi sarılmış minik kedi yavrusu gibiydi :) harika idi :) allahım kısmet ederse oğlumda da bu anı yaşamak istiyorummmmmm :)

X