Dondurulmus embriyo.

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur emeklerimizin karşılığını alırız canım duaya çok ihtiyacım var benim için dua edin kızlar

Zamanı gelmiş olsun ve hayırlısı ne ise o olsun.. Dilerim çok ama çok güzel sonuçlanacak şekilde gerçekleşir transferin... İnşallah güzel haberlerinin mutluluğunu paylaşırız. Şansın bol, yolun açık olsun...

Tüm transfer bekleyenlere bol şans diliyorum... Hayırlısı ne ise o olsun...
Transfer olacaklara daha önce kendim kullandığım ve rahat ettiğim için önerim hasta bezi almaları... Ay kalktım bir şey olur mu, kalkacağım bir şey olacak mı demeden yatabilmeniz için çok faydalı... Transfer sonrası dinlenme yatağınıza geçmeden alta koyarsanız, sonrasında bağlayıp rahat rahat o dolu mesaneden kurtulabilirsiniz...

Arkadaşlar 3000 TL dondurulmuş embiryonun transferi için çok değil mi altı üstü transfer yani diğer merkezlerde de fiyat böyle mi ? Embiryoları başka merkeze taşıycam bu kezde tutmassa:)

Arkadaşlar 3000 TL dondurulmuş embiryonun transferi için çok değil mi altı üstü transfer yani diğer merkezlerde de fiyat böyle mi ? Embiryoları başka merkeze taşıycam bu kezde tutmassa:)
canım benim transferim 4 gün önce yapıldı toplamda 1650 tl ödedik dondurulmuş transferine 3000 tl çok ankaranın en iyi merkezinde yaptırdım tüp bebek tedavisinin ticari boyutu fazla olduğu için iyi araştırmak gerekir fırsatçılara fırsat vermemek gerek

Humanayi daha denemedim ama denerim canim bende cok duydum herkes iyi diyo bakalim belki faydasi olur =) bu arada senin bebis nasil kac haftalik oldunuz?

canım sen çok iyi fiyata yaptırıyormuşsun. ben 1000 doalara yaptırcam.yani 2.230 lira ilaçlar hariç.sadece donmuşları çözdürüp transfer için.

BİZ DONMUŞ TRANSFERİ İÇİN 2000,00 TL ÖDEYECEĞİZ

Allah hepimize kolaylık versin hem maddi hemde manevi anlamda zorlaniyoruz. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kucaklarimiz sağlıklı bebislerle dolar.

Humanayi daha denemedim ama denerim canim bende cok duydum herkes iyi diyo bakalim belki faydasi olur =) bu arada senin bebis nasil kac haftalik oldunuz?
Canimmmmm bebislerr nasil sen nasilsin? Msjini gorunce sevindim dinlenmek ve bol su icmek onemli imis tatlim allahim yardimcin olsun bol bol sütün olsuuun benimki 15 +1 oldu simdi hayirlisi ile kucagimiza alirim insallah :)

Dondurulmuş embiryo transferim negatif çıktı ardından adet oldum ama adet çok tuhaftı 2 gün geldi kesildi simsiyah renkte ağrılı sonra 10 gün lekelenme gibi oldu. Bi sonraki ay yani bu ay yine aynı şuan acayip ağrı var rahimde smir ve bakteri testi yaptrdım negatif çıktı. sizde de benzeri oldumu

merhaba canım uzun zamandır sizi takip edemedim ama herşeyin yolunda olduğunu okudum çok sevindim doğumada az kalmış inşaALLAH kolaylıkla sağlıkla yavrularını kucağına alırsın

canım gözün aydın olsun ALLAH C.C analı babalı büyütsün çok sevindim küveze girmemeleride süper olmuş Rabbim bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın

Üzüldüm negatif olmasına bende bahcecide ilk tup bebek denememi yaptım..16 eylülde negatifi gördüm..ilk gordugum adet biraz garipti benimde hem cok koyu hem az az lekeli devam ediyor.doktorum normal dedi kullandıgım ilaclardanmis.
Bir dahaki adetten sonra donmuslarla deneyecegiz bakalim.Şans,kısmet,sabır hepinizle olsun hamile haberlerine cok seviniyorum Allah tum isteyenlere ve banada nasip etsin amin.

BENİM DÜN KONTROLÜM VARDI 19. GÜNDE RAHİM KALINLIĞIM 7 MM OLMUŞ DR. İYİ DEDİ AMA BİLEMİYORUM ÇOK UZUN SÜRÜYOR GALİBA KALINLAŞMA ARİFE GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM ESTROFEMİ 4 E ÇIKARDI KALINLAŞIRMI BİLEMİYORUM EĞER KALINLAŞIRSA 5 GÜNDE PROGESTAN KULLANIP TRANSFERİM YAPILACAK

DR. SORDUM ARİFE GÜNÜ 26. GÜN OLACAK ADET ZAMANIM YAKLAŞIYOR ONDAN SONRADA 5 GÜN DİYORSUNUZ EDER 31 GÜN BU ŞEKİLDE TRANSFER OLURMU DİYE

DR NORMAL BİR ADET DÖNEMİ GİBİ DEĞİL MERAK ETME KALINLAŞMA OLSUN TRANSFER OLUR DEDİ

Arkadaşlar merhaba ben de bu ay dondurulmuş transferi olacağım doktorumun söylediği tarih adetimin 13.gününe denk geliyor esoferm kullanmaya başladım 8 ekimde kalınlık ölçülecek 11 ekimde transfer olacak yazmiş doktorum. Ben şehir dışında tedavi okuyorum uçak biletimi bile aldım 11 ekime fakat biraz araştırınca adetin 13. Günü bana erken gibi geldi benim durumumda olan var mı

Selam arkadaşlar bende dondurulmuş embiryo transferi oldum 22 eylülde .....bugün 9. Günü idrarda negatif çıktı ve tabi aglamaktan gözlerim şişti tutmadı tutmadı çıkardı diye düşünüyorum bir kaç saattir acayip kasik ağrım var adet olacam sanirim 5.gun embiryosu ve 2 tane ydi birde 2.ve3. Gün benden sabah su gibi az bir akinti geldi acaba diyorum onlar embiryo muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…