- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur emeklerimizin karşılığını alırız canımduaya çok ihtiyacım var benim için dua edin kızlar
canım benim transferim 4 gün önce yapıldı toplamda 1650 tl ödedik dondurulmuş transferine 3000 tl çok ankaranın en iyi merkezinde yaptırdım tüp bebek tedavisinin ticari boyutu fazla olduğu için iyi araştırmak gerekir fırsatçılara fırsat vermemek gerekArkadaşlar 3000 TL dondurulmuş embiryonun transferi için çok değil mi altı üstü transfer yani diğer merkezlerde de fiyat böyle mi ? Embiryoları başka merkeze taşıycam bu kezde tutmassa:)
Humanayi daha denemedim ama denerim canim bende cok duydum herkes iyi diyo bakalim belki faydasi olur =) bu arada senin bebis nasil kac haftalik oldunuz?canım iyiyiz şükür :) ikilitest yaptırdık ölçümler iyi ama sonucu almadık daha :) büyüyoruz :) sen ne yaptın bebiş nasıl :) cinsiyeti belli miydi senin kuzunun :) benimkine erkek gibi %60 dedi bir aya belli olur gibi :)
canım maşallah bebişlere :) emerler canım inşallah :) canım humana diye bir çay var eczanelerde birçok arkadaşım onu önermişti bana :)
Canim olsun cok sukurki bu haftalara geldik, kilolarida iyi Masalllah bende keisnlikle olcumlere guvenmiyorum oglundada dedikleri kilodan 350gr eksik dogmustu. Bende sali gittim doktora hersey yolunda biri 2500 digeri 2300 birbirini yakalamislar dedi ama geneli hep dusuk doguyolar denieln kilodan. 3 haftamiz kaldi 1 Ekim yada 3 Ekim olcak sezeryan. Sutunun 3.gun gelmesi normal canim aman benden sana bir dost tavsiyesi tatlim emzirmeye calisir aman ac kalir sagayim vereyim biberonla deme sakin, ben o hatayi yaptim ilk baslar sagmak kolay gelior ama sonra cok zor oluyor , hasir gosgsunden sicacik sicak tenin dokunup icsinler ins. Bende cok korkuyorum kucuk dogduklari icin emme refkekslerinin daha gelismemis olmasindan o yuzden ins. Bir aksillik cikmazda 38.haftaya kadar giderim. Sut yapmak icin 1 yil anne sutu vermis biri olarak , uyku uyku uyku ve bol bol sivi canim firsat buldukca kestir inanki uykunuj yapti sutu hicbirsey yapmiyor! Un kurabiyesi tatlim ye,ustune uc bardak su ic vur kafayi 1 saat yat sut patlamasi yasa :) helva da guzel sut yapar derler. Rezene cayi ic gazli birsey yedinde veya gunde 1 kes ici kari var zarari yok! ALLAH YAR ve yardimcin olsun sen en zoru basradin kucagina aldin gerisi zaman ve sabir birde bebeklerini tanidikca hayat daha da kolaylascak. Sakin hemsire o bu lafina bakip saat ile emzirme bol bol ve SIK Sik emzir bebisleri , topac olsunlar 1 kac ayaa[/QUOTE
Canim cok sagol tavsiyelerin icinUyku kismi malesef zor hic firsat olmuyor biri bitiyor digeri basliyor 3 haftadir bölük bölük uyumaktan yorgun düstüm valla 1 bebis olsaymis kolaymis ama 2 bebis cok zormus tam uyudular diyorum ikisi birden basliyor cok sukur annem yanimda da yardimi cok oluyor. Senin isin daha zor oglunda var insallah sessiz sakin bol uyuyan bebisler olurlar.. Emzirme konusu cok skintili sutum cok az mecburen mama veriyorum cok alistilar mamaya ve biberona. Bu arada senin bebisler nasil dogum ne zaman? Hayirli haberlerini bekliyorum Rabbim yardimcin olsun
Sagol canim darisi sizlere olsun saglikla sihhatle alin insallah kuzularinizi kucaginizacanım hadi gözün aydın darısı bizlere olsun ne kadar sevindim anlatamam
Arkadaşlar 3000 TL dondurulmuş embiryonun transferi için çok değil mi altı üstü transfer yani diğer merkezlerde de fiyat böyle mi ? Embiryoları başka merkeze taşıycam bu kezde tutmassa:)
canım sen çok iyi fiyata yaptırıyormuşsun. ben 1000 doalara yaptırcam.yani 2.230 liraCanim 3000 tl gercekten cokmus ben sadece 1000 tl odeyecegim
canım sen çok iyi fiyata yaptırıyormuşsun. ben 1000 doalara yaptırcam.yani 2.230 lirailaçlar hariç.sadece donmuşları çözdürüp transfer için.
BİZ DONMUŞ TRANSFERİ İÇİN 2000,00 TL ÖDEYECEĞİZ
Canimmmmm bebislerr nasil sen nasilsin? Msjini gorunce sevindim dinlenmek ve bol su icmek onemli imis tatlim allahim yardimcin olsun bol bol sütün olsuuun benimki 15 +1 oldu simdi hayirlisi ile kucagimiza alirim insallah :)Humanayi daha denemedim ama denerim canim bende cok duydum herkes iyi diyo bakalim belki faydasi olur =) bu arada senin bebis nasil kac haftalik oldunuz?
amin canım inşallahAllah hepimize kolaylık versin hem maddi hemde manevi anlamda zorlaniyoruz. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kucaklarimiz sağlıklı bebislerle dolar.
merhaba canım uzun zamandır sizi takip edemedim ama herşeyin yolunda olduğunu okudum çok sevindim doğumada az kalmış inşaALLAH kolaylıkla sağlıkla yavrularını kucağına alırsınCanim yazmak icin zaman cok gecler uykusuz ama halim olmuyor inanki,ikiz gebelik zormus be yavvv hamd olsun ,35+3 olcaz! Sen ansilsin unbelievable, yakisikli naisl, kilosu, gelismi her sey yolundami? Bende pazartesi gidicem soktora sabirsizlikla bekliyorum, cok yalanci kasilmalarim oldu acile.gitmemek icin SIKIYIRUM disimi erkenden almasinlar tasiyabildim kadar tasiyim diye! KArnim fuze gibi,herkes tosun cikarcan diyo,ikiz olduklarini ogrendiklerinde ailem ve akrabalerimin tepkerini dusunup korkar oldum resmen! Sevincimi paylascaklar beni anliycaklarmi yoksa sitmemmi edicikler bilmiyorum her fedakarligi yaptim halde!
canım gözün aydın olsun ALLAH C.C analı babalı büyütsün çok sevindim küveze girmemeleride süper olmuş Rabbim bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasınKizlarr ben dogum yaptim cok sükür saglikla bebeklerimi kucagima aldim,dogum sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi baslamisti bebekleri hemen almak zorunda kaldilar cok sukur kuveze fln girmedik.. Darisi bebislerinin gelmesini bekleyenlere ve bu yolda yilmadan mücadele eden herkesin basina insallahh Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkese yasatsin bu güzel duyguyu..
Dondurulmuş embiryo transferim negatif çıktı ardından adet oldum ama adet çok tuhaftı 2 gün geldi kesildi simsiyah renkte ağrılı sonra 10 gün lekelenme gibi oldu. Bi sonraki ay yani bu ay yine aynı şuan acayip ağrı var rahimde smir ve bakteri testi yaptrdım negatif çıktı. sizde de benzeri oldumu