Hayırlı olsun canım bende 18 inde gidiyorum o gün transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum adetimin 16. Günü oluyor inşallah herşey güzel sonuçlanır hakkımızda hayırlısı olsuntemmuz ayında ilk tedavimde 6 embriyo oluştu tek embriyo transferi yapılmıştı tutmadı bir ay ara verdik geçen ay dondurulmuş için gittim estrofem kullandım kalınlaşma olmadığı için iptal oldu bu ayda tekrar deniyoruz lucrinle başladık şimdi estrofemde kullanıyorum inşallah bu sefer kalınlaşma olur hayırlısı şimdi adetimin 8. günü adetimin 19. günü gideceğim tekrar o zaman belli olacak kalınlaşma durumu
çok zor rabbim bu yolda olan kullarına yardım etsin
Transferin simiden hayirli ugurlu oLsunmerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetin 15. günü rahim kalınlığı 9.28 çıktı gayet iyi dedi doktorum perşembe günü transferim olacak inşallah estrofere devam vajinal jele başladım coraspin ve folik asit şimdilik bunları kullanıyorum lütfen dua edin inşallah 2. denememde kavuşurum bebeğime.şimdiye kadar rahim kalınlaşacakmı diyordum onu atlattım şimdi çözülmeleri beni endişelendiriyor inşallah sorunsuz çözülürler benim olurlar...
Hayırlı olsun canım inşallah kavusursun bebeğine ☺merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetin 15. günü rahim kalınlığı 9.28 çıktı gayet iyi dedi doktorum perşembe günü transferim olacak inşallah estrofere devam vajinal jele başladım coraspin ve folik asit şimdilik bunları kullanıyorum lütfen dua edin inşallah 2. denememde kavuşurum bebeğime.şimdiye kadar rahim kalınlaşacakmı diyordum onu atlattım şimdi çözülmeleri beni endişelendiriyor inşallah sorunsuz çözülürler benim olurlar...
inşallah canım benimde 2. denemem 3. dondurulmuş embriyolarla olacak. hamile olmana çok sevindim inşallah benim sonumda seninki gibi olur bende müjde verebilirimm sayılı gün kaldı onları almama perşembe saat 12 de buluşacağız inşallah.... rabbim sanada kolay hamilelik doğum nasip etsin inşallahTransferin simiden hayirli ugurlu oLsun
Cok cok rahat ol inan kilit nokta buRasi bebisin(lerin) sana sImsIki tutunsunlar inSallah
Bende dondurulmusta 2. Denememde hamisim cok sukur allahim hepimize sonuna kadar saglikla devam etmeyi naSip etsin (aminnnnn)
amin inşallah canım hepimiz burada anne olduğumuz günleri görürüz inşallahHayırlı olsun canım inşallah kavusursun bebeğine ☺
İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR GEÇEN AY KALINLAŞMA OLMADI BENİM NORMALDE BÖYLE BİR SORUNUM YOKTU AMA KİST OLDUĞU İÇİN BELKİDE KALINLAŞMA OLMADI DİYE DÜŞÜNDÜ DRUM ŞİMDİ MERAK EDİYORUM KALINLAŞACAKMI DİYEHayırlı olsun canım bende 18 inde gidiyorum o gün transfer tarihim belli olur diye düşünüyorum adetimin 16. Günü oluyor inşallah herşey güzel sonuçlanır hakkımızda hayırlısı olsun
ÇOK İYİYMİŞ MAŞALLAH İNŞALLAH TRANSFERİNDE SORUNSUZ GEÇER VE BEBEĞİN SIMSIKI TUTUNUR BEBEĞİN SANAmerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim adetin 15. günü rahim kalınlığı 9.28 çıktı gayet iyi dedi doktorum perşembe günü transferim olacak inşallah estrofere devam vajinal jele başladım coraspin ve folik asit şimdilik bunları kullanıyorum lütfen dua edin inşallah 2. denememde kavuşurum bebeğime.şimdiye kadar rahim kalınlaşacakmı diyordum onu atlattım şimdi çözülmeleri beni endişelendiriyor inşallah sorunsuz çözülürler benim olurlar...
ÇOK İYİYMİŞ MAŞALLAH İNŞALLAH TRANSFERİNDE SORUNSUZ GEÇER VE BEBEĞİN SIMSIKI TUTUNUR BEBEĞİN SANA[/QUOTE .!.:inşallah canım sağolasın hepimiz tez zamanda kavuşalım bebeklerimize...... yarın transfer ve ben çok heyecanlıyım inşallah 2 embriyomda sorunsuz çözülür ikisinide alıp gelirim evime
amin amin. 5 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var ilk 2 tanesi çözülecek başarılı çözülürse ikiside transfer edilecek. olmasada diğerleri çözülecek. inşallah ikl ikisi kaliteli şekilde çözülür benim olurlar... sen şu anda hangi aşamadasın. benim pazartesi rahim kalınlığı 9.28 idi hala estrofere devam ediyorum daha da artmıştır herhalde.... inşallah yarın meleklerime kavuşurum yaaaademede
inşallah canım valla bende heyecanlandım eğer benimde kalınlaşmam olursa çift embriyo transfer edilecek rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
kaçtane dondurulmuşun var
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transfer günü mü çözdürüluyor bende yarın kontrole gidicem benim için de dua edin olur mu sadece 3 tane dondurulmusum var kac tane koyulcak yarın öğrenicem rahim kalimligim inşallah iyi çıkar cok heyecanlıyım ilk transferim olacak banada dua edin kızlaramin amin. 5 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var ilk 2 tanesi çözülecek başarılı çözülürse ikiside transfer edilecek. olmasada diğerleri çözülecek. inşallah ikl ikisi kaliteli şekilde çözülür benim olurlar... sen şu anda hangi aşamadasın. benim pazartesi rahim kalınlığı 9.28 idi hala estrofere devam ediyorum daha da artmıştır herhalde.... inşallah yarın meleklerime kavuşurum yaaaa
Evet canım yarın çözülecek transfer edilecek hemen insallah sorunsuz geçer bebeklerimi alıp gelirim. İnsallah sende güzel haberlerle gelirsin canım rahim kalınlıgın yeterli seviyede çıkar hepimz anne olalım insallah[/QUOTE][QUOTcNiicassooo, post: 36953177, member: 540197"]Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transfer günü mü çözdürüluyor bende yarın kontrole gidicem benim için de dua edin olur mu sadece 3 tane dondurulmusum var kac tane koyulcak yarın öğrenicem rahim kalimligim inşallah iyi çıkar cok heyecanlıyım ilk transferim olacak banada dua edin kızlar
Mrb arkadaşlar bugün saat 12 de transferim gerçekleşti'. 3 tane embriyom sorunsuz bi şekilde çözüldü 2 tane 8 hücreli 1 tane compakt. 2 tane dondurulmuş da kaldi çok şükür. Doktor herşey istediğimiz gibu icini rahat tut dedi ayin 30 unda test yapacagim insallah biz sefer olur. Klinik te 1 buçuk saat dinlendikten sonra çıktık evimiz 2 saatlik mesafede doktor sorun olnqz dedi. Rabbim nasip etsin. Transferden sonra coraspin, folikasit, clexane ığne ve estrofere devam edilecek
amin canım inşallah sende meleklerini kolay bi şekilde alırsın içine 9 ay sonra da kucaklarımıza alırız inşallah....Canım hayırlı olsun bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar inşallah cumartesi de benim transferim olacak inşallah umarım burdan güzel haberlerimizide paylaşırız canım hersey gonlumuzce olsun bizim için dua edin kızlar
merhaba canım olmaması tamamen kısmet işin sakın ondan mı bundanmı olmadı öyle yapmasaydım olurdu falan diye kendini yorma. benimde ilk denemem herşey yolunda olmasına rağmen olmadı 2 tane 1. kalite blastokis verilmişti ama tutmadı doktorumda çok şaşırdı ama kısmet işte.. 2. denememide aynı yerde yapıyorum fulya bahçeci bugün transferim oldu 3 tane 3. gün dondurulmuş rabbim ol derse olur inşallahhhHayırlısı olsun allah tamamına erdirsin.
Arkadaşlar ben bahçeçi fulyada ilk denememde negatif aldım. 25 yaşındayım olumsuz görünen hiçbirşey yoktu tek embiryo 5. gün iyi kalite koydular ama malesef negatif. kasımda tekrar deniycez dondurulmuş iki embiryo ile ancak ben çok tedirginim nerde hata var neden olmuyo bu kezde olumsuz olmaması için bana yardım edin lütfen nelere dikkat ediyim özellikle... transferden 15 dk sonra wc ye gittim acaba ondan mı olmadı, crinone jel mantar yaptı acaba ondan mı olmadı, hormonsal bi durumdan mı, beslenmeden mi, hep kendimi suçluyorum. Mustafa hoca %80 embiryodan kaynaklanır tutmama dedi ama yinede yapılabilecek bişey varsa yardımlaşalım...3 embiryo mu koydursam acaba ne dersiniz?
canım olmamasının mantarla ilgisi yok daha geçen karın ağrısı ile gittiğim kadın doğumcu tesadüfen mantar olduğumu ama bunun orda kaldığını daha üstlere çıkmadığını söyledi ki baya yaşlı bi doktordu.. benimde 5 tane dondurulmuşlarım var 4 ay oldu donduralı benim içimden gelse tekrar deneyeceğiz ama içimden gelmiyor..Hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin.
Arkadaşlar ben bahçeçi fulyada ilk denememde negatif aldım. 25 yaşındayım olumsuz görünen hiçbirşey yoktu tek embiryo 5. gün iyi kalite koydular ama malesef negatif. kasımda tekrar deniycez dondurulmuş iki embiryo ile ancak ben çok tedirginim nerde hata var neden olmuyo bu kezde olumsuz olmaması için bana yardım edin lütfen nelere dikkat ediyim özellikle... transferden 15 dk sonra wc ye gittim acaba ondan mı olmadı, crinone jel mantar yaptı acaba ondan mı olmadı, hormonsal bi durumdan mı, beslenmeden mi, hep kendimi suçluyorum. Mustafa hoca %80 embiryodan kaynaklanır tutmama dedi ama yinede yapılabilecek bişey varsa yardımlaşalım...3 embiryo mu koydursam acaba ne dersiniz?
transferin hayırlı olsun Rabbim hayırlısını versin inşallah habersiz bırakma gelişmeleri yaz bizemerhaba canım olmaması tamamen kısmet işin sakın ondan mı bundanmı olmadı öyle yapmasaydım olurdu falan diye kendini yorma. benimde ilk denemem herşey yolunda olmasına rağmen olmadı 2 tane 1. kalite blastokis verilmişti ama tutmadı doktorumda çok şaşırdı ama kısmet işte.. 2. denememide aynı yerde yapıyorum fulya bahçeci bugün transferim oldu 3 tane 3. gün dondurulmuş rabbim ol derse olur inşallahhh
teşekkür ederin inşallah rabbim nasip eder... tez zamanda hepimiz annelik duygusunu tadalımmmtransferin hayırlı olsun Rabbim hayırlısını versin inşallah habersiz bırakma gelişmeleri yaz bize