Dondurulmus embriyo.

amin amin. 5 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var ilk 2 tanesi çözülecek başarılı çözülürse ikiside transfer edilecek. olmasada diğerleri çözülecek. inşallah ikl ikisi kaliteli şekilde çözülür benim olurlar... sen şu anda hangi aşamadasın. benim pazartesi rahim kalınlığı 9.28 idi hala estrofere devam ediyorum daha da artmıştır herhalde.... inşallah yarın meleklerime kavuşurum yaaaa
inşallah transferin olmuştur inşallah bebeklerin annesine sımsıkı tutunur

ben hala estrofem içiyorum 19. gün gitcem kalınlaştımı diye bakacak 26 eylülde bakalım kısmet

Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır transfer günü mü çözdürüluyor bende yarın kontrole gidicem benim için de dua edin olur mu sadece 3 tane dondurulmusum var kac tane koyulcak yarın öğrenicem rahim kalimligim inşallah iyi çıkar cok heyecanlıyım ilk transferim olacak banada dua edin kızlar
inşallah herşey yolundadır kalınlaşma olmuştur

inşallah transferin olmuştur inşallah bebeklerin annesine sımsıkı tutunur

ben hala estrofem içiyorum 19. gün gitcem kalınlaştımı diye bakacak 26 eylülde bakalım kısmet

inşallah herşey yolundadır kalınlaşma olmuştur
inşallah canım yeteri kadar kalınlaşmıştır transferin yaklaştı gibi. benim 18. gün transferim gerçekleşti rabbim nasip etsin onları bana şimdi içimdedirler inşallahh

Mrb arkadaşlar bugün saat 12 de transferim gerçekleşti'. 3 tane embriyom sorunsuz bi şekilde çözüldü 2 tane 8 hücreli 1 tane compakt. 2 tane dondurulmuş da kaldi çok şükür. Doktor herşey istediğimiz gibu icini rahat tut dedi ayin 30 unda test yapacagim insallah biz sefer olur. Klinik te 1 buçuk saat dinlendikten sonra çıktık evimiz 2 saatlik mesafede doktor sorun olnqz dedi. Rabbim nasip etsin. Transferden sonra coraspin, folikasit, clexane ığne ve estrofere devam edilecek
maşallah inşallah rabbim dünyaya gelmelerini nasip etmiştir hayırlı olsun merakla duayla 30 unu bekliyeceğim

inşallah canım yeteri kadar kalınlaşmıştır transferin yaklaştı gibi. benim 18. gün transferim gerçekleşti rabbim nasip etsin onları bana şimdi içimdedirler inşallahh
dr. progestan verip 5 gün kullanmam gerektiğini söylemişti gerekli kalınlığa geldiğinde demişti şimdi 19. günü gitcemde kalınlaşmışsa 5 gün sonramı transfer olacak kafam karışık 23. günde transfer yapılırmıki

maşallah inşallah rabbim dünyaya gelmelerini nasip etmiştir hayırlı olsun merakla duayla 30 unu bekliyeceğim
amin canım rabbim hepimize nasip etsin şimdi en zor süreçdeyim aslında beklemek çok zor yaa sürekli bi tereddüt içindeyim endişeleniyorum nasıl kafamı dagıtırım bilmiyorum

merhaba canım olmaması tamamen kısmet işin sakın ondan mı bundanmı olmadı öyle yapmasaydım olurdu falan diye kendini yorma. benimde ilk denemem herşey yolunda olmasına rağmen olmadı 2 tane 1. kalite blastokis verilmişti ama tutmadı doktorumda çok şaşırdı ama kısmet işte.. 2. denememide aynı yerde yapıyorum fulya bahçeci bugün transferim oldu 3 tane 3. gün dondurulmuş rabbim ol derse olur inşallahhh

inşallah tutar canım aynı yolun yolcularıyız.. birbirimizi anlayabiliyoruz. 3 tane embiryo yüksek ihtimal hemde bahcecideyse daha yüksek diye düşünüyorum çok şanslısın başka dondurulmuşun var mı..?bende mi 3 tane koydursam acaba:):) ya üçüz olursa çok riskli değilmi redüksiyonda yasakmış bilemedim şimdi.. 5. gün embiryo ,ile 3. gün embiryoyu beraber transfer ederlermi acaba 2tane 5. gün 1 tane 3. gün koydurabilirmiyim sizce..

canım olmamasının mantarla ilgisi yok daha geçen karın ağrısı ile gittiğim kadın doğumcu tesadüfen mantar olduğumu ama bunun orda kaldığını daha üstlere çıkmadığını söyledi ki baya yaşlı bi doktordu.. benimde 5 tane dondurulmuşlarım var 4 ay oldu donduralı benim içimden gelse tekrar deneyeceğiz ama içimden gelmiyor.. :KK43::KK43::KK43::KK43:
ayrıca wc ye gitmenlede ilgisi yokmuş benim mesela kimyasal ile sonuçlanmıştı bende yarım saat sonra gitmiştim tuvalete merak etme o taaa rahimin içinde oluyor o esnada bence senin bu paniklemen de etkili bende çok panik olmuştum aşırı pimpirik yaptım ufacık şeyleri kafaya taktım ve sonuç kimyasal oldu.. ne kadarda dolmuşuz biz böyle kendimi frenlemesem neyse hakkımızda hayırlısı

Üzüldüm canım kimyasal geçirmene oda hayal kırıklığı alah sağlıklı evlat nasip etsin sanada inşallah. 5 tane iyi bi sayı hangi hastanede bebişlerin onları fazla bekletme bence 3 tane transfer ettir içinden geldi tutar bence buarada pgt testi yaptırmayı düşündünmü hiç.. gerçi genelde düşüklere öneriyolarmış..

inşallah tutar canım aynı yolun yolcularıyız.. birbirimizi anlayabiliyoruz. 3 tane embiryo yüksek ihtimal hemde bahcecideyse daha yüksek diye düşünüyorum çok şanslısın başka dondurulmuşun var mı..?bende mi 3 tane koydursam acaba:):) ya üçüz olursa çok riskli değilmi redüksiyonda yasakmış bilemedim şimdi.. 5. gün embiryo ,ile 3. gün embiryoyu beraber transfer ederlermi acaba 2tane 5. gün 1 tane 3. gün koydurabilirmiyim sizce..
2 tane 3. gün dondurulmuş embriyom var hala.. evet 3 tane şansı artırıyor ama çoğul gebelik riskide artıyor tehlikeli ama rabbim nasip ederde 3 üde tutarsa tabikide sağlıklı oldukları müttetce doğurmayı talep ederim redüksiyonu hiç düşünmem. 5. gün ve 3. gün aynı anda koyulurmu hiç bi bilgim yok canım doktorunla bi konuş istersen ilk denemense en fazla 2 tane koysunlar

amin canım rabbim hepimize nasip etsin şimdi en zor süreçdeyim aslında beklemek çok zor yaa sürekli bi tereddüt içindeyim endişeleniyorum nasıl kafamı dagıtırım bilmiyorum
beklemek çok zor endişe etmeden insan yapamıyorki ben ilkinde çok meraklıydım günler geçmiyordu sanki sonuç 9. günde lekelerim başlamıştı bu sefer bilmiyorum heyecenlanırmıyım yine gerçi kalınlaşma olacakmı o bile malum

bu arada senin transfer gününde kaçtı kalınlaşman

çabucak geçsin günler inşallah güzel haberlerini alırız hayırlısı olur inşallah

bide benim embriyolarım 5. günde donduruldu çözülürken bir sorun olurmu

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BİZLERİ SEN GÖRÜYORSUN ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARI DİNDİR HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE CÜMLEMİZE İNŞALLAH

bide benim embriyolarım 5. günde donduruldu çözülürken bir sorun olurmu

ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BİZLERİ SEN GÖRÜYORSUN ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARI DİNDİR HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE CÜMLEMİZE İNŞALLAH
inşallah bi sorun olmaz canım 5. gün embriyoları daha kaliteli oluyor en sağlıklıları o güne kadar kalıyor dışarda hiç bi sorun olmadan çözülür ve sana verilir :) benim rahim kalınlığı transferden 3 gün önce 9.28 idi transfer günü söylemedi doktor kaç olduğunu gayet iyi istediğimiz gibi dedi

inşallah bi sorun olmaz canım 5. gün embriyoları daha kaliteli oluyor en sağlıklıları o güne kadar kalıyor dışarda hiç bi sorun olmadan çözülür ve sana verilir :) benim rahim kalınlığı transferden 3 gün önce 9.28 idi transfer günü söylemedi doktor kaç olduğunu gayet iyi istediğimiz gibi dedi
Canım inşallah hersey yolunda gider bende çok heyecanlıyım benimkiler 2. Gün embriyosu inşallah güzel çözünurler acayip heyecanlıyım dün rahim kalınlığım 10.2 di progestan iğneleri kullaniyorum eftrofem ede devam bi dunya ilaç acayip kasiklarim ağrıyor transfer olmadan daha sen nasılsın canım

Mrb arkadaşlar bugün saat 12 de transferim gerçekleşti'. 3 tane embriyom sorunsuz bi şekilde çözüldü 2 tane 8 hücreli 1 tane compakt. 2 tane dondurulmuş da kaldi çok şükür. Doktor herşey istediğimiz gibu icini rahat tut dedi ayin 30 unda test yapacagim insallah biz sefer olur. Klinik te 1 buçuk saat dinlendikten sonra çıktık evimiz 2 saatlik mesafede doktor sorun olnqz dedi. Rabbim nasip etsin. Transferden sonra coraspin, folikasit, clexane ığne ve estrofere devam edilecek
Canim hayirli olsun sıkı sıkı tutunsun bebisler insallah

Canım inşallah hersey yolunda gider bende çok heyecanlıyım benimkiler 2. Gün embriyosu inşallah güzel çözünurler acayip heyecanlıyım dün rahim kalınlığım 10.2 di progestan iğneleri kullaniyorum eftrofem ede devam bi dunya ilaç acayip kasiklarim ağrıyor transfer olmadan daha sen nasılsın canım
amin ben inanıyorum bebeklerimize kavuşacağız.. ben iyim çok şükür şu am hiç bişey hisstmiyorum bi değişiklik yok ilaçlara devam
Canim hayirli olsun sıkı sıkı tutunsun bebisler insallah
amin canım inşallah bu sefer zamanı gelmiştir inşallah kavuşurum onlara

Üzüldüm canım kimyasal geçirmene oda hayal kırıklığı alah sağlıklı evlat nasip etsin sanada inşallah. 5 tane iyi bi sayı hangi hastanede bebişlerin onları fazla bekletme bence 3 tane transfer ettir içinden geldi tutar bence buarada pgt testi yaptırmayı düşündünmü hiç.. gerçi genelde düşüklere öneriyolarmış..
hayırlısı olsun canım hepimize nasip etsin Rabbim.. özel bi merkezde Ankarada pgt hiç düşünmüyorum canım nasip bakalım

KAÇINCI GÜNDESİN

slm arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti 2 tane embriyo sağlıklı bir şekilde çözüldü. doktorum hiç yatırmadı hemen lavaboya git normal yaşantına dön yatma dedi lavaboya gittiğimde hafif bir leke geldi çıktığımda doktorum gittiği için soramadım aranızda böyle bir şey yaşayan varmı önemsiz bir şey gibi görünüyor ama çok tedirgin oldum bu 3. denemem korkuyorum :KK17: en zor kısmıda beklemek Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :KK42:

Canım daha bugün transfer olcam inşallah sen kaçıncı gunundesin
benim bugün 14. gün ama daha gitmedim 19. gün gitcemde bakacak kalınlaşma oldumu diye hayırlısı

transferin hayırlı olsun inşallah

slm arkadaşlar benimde dün transferim gerçekleşti 2 tane embriyo sağlıklı bir şekilde çözüldü. doktorum hiç yatırmadı hemen lavaboya git normal yaşantına dön yatma dedi lavaboya gittiğimde hafif bir leke geldi çıktığımda doktorum gittiği için soramadım aranızda böyle bir şey yaşayan varmı önemsiz bir şey gibi görünüyor ama çok tedirgin oldum bu 3. denemem korkuyorum :KK17: en zor kısmıda beklemek Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :KK42:
inşallah tutar bebişlerin sıkıntı yapma

:KK68:
benim bugün 14. gün ama daha gitmedim 19. gün gitcemde bakacak kalınlaşma oldumu diye hayırlısı

transferin hayırlı olsun inşallah

inşallah tutar bebişlerin sıkıntı yapma
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olur emeklerimizin karşılığını alırız canım :emir_bebek: duaya çok ihtiyacım var benim için dua edin kızlar :KK54:

X