Dondurulmus embriyo.

canım hadi gözün aydın darısı bizlere olsun ne kadar sevindim anlatamam

Ayyyyy cok cok sevindimmm ne tatlidir onlar simdi yaaa masallahhhh canim benim ahrin sizin yoktur umarim belki bende sezeryan olurum plesentam hala low cunku hayirlisi bakalim insalkah bol bol sutun olur canim onlarda annelerini uzmeden tatli tatli buyurler cok operimmmm

Canim sonuclarinizda cok iyi cikar hic merak etme erkek senesi bu sene buzde modaya uyduk :)) cok operimmm

Silacim bol.bol yaz tecrubelerinden bizde faydalanalim :) hadi az kaldi sennde heyecan dorukta olmali saglicakla insallahhhh

Flockecum dogal gebemizz sende iyisin insallahhh hepinizi cok operimm

canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt yavrularını.... benim kızım 8,5 aylık süt konusunda çok sıkıntı yaşadım ilk zamanlar şükürler olsun 2,5 aylıkken düzene girdi ve mamayı bıraktık, sütü artıran en önemli unsurlar su, uyku ve stres bence.. bunun yanında kuru incir ve hurmanın olumlu etkisini çok gördüm ben, humana çayı laktamil bunlarda çok farketmedim doğrusu.

merhaba arkadaşlar bu aralar dondurulmuş embriyo transferi olupta pozitif sonuç alan var mı? perşembe günü dondurulmuşların transferi olacak 3. denemem zaman yaklaştıkça karamsarlığa kapılıyorum morale ihtiyacım var

Canım hayırlı olsun şimdiden bende dondurulmuş transferi için gün sayiyorum perşembe transfer günü verir diye düşünüyorum ilk transferim cok gerginim bende bi bilgimde yok hakkımızda hayırlı olsun canım bu arada benim 2 gün dondurulmustu aynı gün mu transfer ederler yoksa beklermiyim bi bilgin var mı canım

canım seninde tedavin hayırlı olsun transfer aynı gün yapılıyor embriyoların çözdürüldüğü gün, ilk transferin son transferin olur inşallah ikimizin transferi aynı güne denk gelecek sanırım buradan haberleşelim transfer sonrası beklerken sonucu ve en önemlisi birbirimize dua etmeyi unutmayalım Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Silacim bol.bol yaz tecrubelerinden bizde faydalanalim :) hadi az kaldi sennde heyecan dorukta olmali saglicakla insallahhhh

Flockecum dogal gebemizz sende iyisin insallahhh hepinizi cok operimm

Canim yazmak icin zaman cok gecler uykusuz ama halim olmuyor inanki,ikiz gebelik zormus be yavvv hamd olsun ,35+3 olcaz! Sen ansilsin unbelievable, yakisikli naisl, kilosu, gelismi her sey yolundami? Bende pazartesi gidicem soktora sabirsizlikla bekliyorum, cok yalanci kasilmalarim oldu acile.gitmemek icin SIKIYIRUM disimi erkenden almasinlar tasiyabildim kadar tasiyim diye! KArnim fuze gibi,herkes tosun cikarcan diyo,ikiz olduklarini ogrendiklerinde ailem ve akrabalerimin tepkerini dusunup korkar oldum resmen! Sevincimi paylascaklar beni anliycaklarmi yoksa sitmemmi edicikler bilmiyorum her fedakarligi yaptim halde!

Tatlim hakkinda hayirlisi olsun oncelikle, sana transfer edicekelri gun cozundurp,rahmine inceik bir hortumla salcaklar, sonra rabbim SIMSIKI annene yapis diycek ve 9 ay sonra kucagina alcan ins.

Yarim saat kadar bekleyip.tuvaletini yapmana izinveriyolar transfer oncesi rahmin full olmasi lazim, cokda icme cok rahatsiz eder. Bir kac gun yat dinlen,sonra normal hayatina devam et sonuc alana kadar yatma sakin! Kan dolasimida bebgin tutunmasi icin cok onemli

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz? Geçen ay Ağostos da tüp bebek tedavisi oldum negatif sonuç aldım. 2 dondurulmuş embriyom var. doktorum ekim ayında gel transver yapalım diyor. Sizce 2 ay ara vermem gerekmez mi? ne yapmalıyım doktora güvenmelimiyim yoksa bir ay daha geçsin mi? kafam çok karıştı ya

canım dondurulmuş tedavi için beeklemeye gerek yok diye biliyorum sen dr güven bence :) sen hazırsan yapılabilir :)

canım dondurulmuş tedavi için beeklemeye gerek yok diye biliyorum sen dr güven bence :) sen hazırsan yapılabilir :)

teşekkürler canım ilkten 2 ay ara vermeliyiz denmişti. Sonra gelecek ay gel transfer edelim söylediler. O yüzden kafam karıştı

Canim tabiki zordur 2 bebek tasimak Allah kolaylik versin ne guzel tecrubelisin yalanci sanciyi gercegi ayirt edebiliyorsun ben cok panik yaparim heralde solugu hastanede alirim gibime geliyor :) gecen hafta gittik bizde canim gelisimi iyiydi cok sukur reflunun disinda baska sikayetim yok gunde 2 pepcid aliyorum onun icinde..senin bebisler nasil ay cok az kaldiii saglikla gelsinler insallahhh bende alus verise baslicam chicco playyard oneriyolar besik icin ona bskiyorum peg perego biraz pahali grldi britax bakicam stroller icinde..baska tavsiyen varmi operim cook dikkat et kendinee...nannna da bebeciklere anca yetisiyor heralde pek gelemiyor iyi olsunlarda :)

Reflu bende de var mahvuldum,yemek yemekten nefret ettim,mecburiyettwn sucluluk psikolojisinden yiyorum resmen, canim coknkarin agrisi gibi kasilmalar oluyor ama SIKIYORUM disimi ikiz risk almak itmeyip alalim derler diye,cok hareketliller masallah, hareket etmeseler hemen gidiremde! Pazartesi iste randevu gidleim bakalim ne diycekler cok sukir 36 haftalara geldik!

Canim ben pek playyard taraftari degilim, besik ve normal bir yatak daha mantikli ve saglikli geliyor, bende daha 1 hafta once besigi kurdum bir tane pahaliya geliyor,sadece besik degil,yatagi ve yorgan takimi derken iyi bir parayi buluyor ama ben mecburdum playyard a benim oglum.birkez bindimi cop olur! Yerin varsa alma sansin varsa keisnlikle besik al cunku uzun sureli kullaniyorusn geneli convertible crib,ben oglumun yatagini 1 yasindan sonra double bed cevirdim! Ama besigide bu sefer , day bed yapip eb az 3-4 yasina kadar kullanip double bed yapabuliyorsun! Oglumun kendi odasi var ama ikizler benim odamda bir sure ayni besik sonra bir tane daha alicam ins.

Car seat evet peg perego baya ucmus, yeni modeli cok guzel ben ikinci bebek icin maxi cosi aldim cok hafif ve kaliteli, Britax te cok kaliteli,oglumun booster seat Britax cok memnununuz, kolay degildir canim Nanna icin ay ben kendimi dusundukce hrycan yerine tabi korkilarda sariyor iki bebek ile bakalim yasayip tecrube edicezki bilelim hayirlsi ile kucagimiza alalimda herseyon ustuseinden geldik bizim bebler savasci bebekler , Allah Kerim!

Cnm bende dondurulmus la 10 haftalik hamileyim belki vakti saati bu aydır hiç kafana takma tedavini ol dondurulmus tedavi çok kolay Rabbım yardimcin olsun

Tamam canım haberleselim zaman zaten geçmek bilmiyor harika olur ☺ ilk transferim ama 4 defa tüp denendi havuz yöntemi olduğu için çok heyecanlıyım eftrofem kullanıyorum baş ağrısı yapıyor fena. hiç önemli degil bu aşamaya geldiğim için cok mutluyum inşallah güzel sonuçlanır emeklerimizin karşılığını alırız canım ☺

ohh maşallah canım senin bebişler havuzda toplanmış anneleriyle kavuşmayı bekliyorlar. ben lucrin iğne ve cyclo progynova ilaç kullanıyorum çarşamba günü kontrolüm var rahim hazırsa ve embriyolar sağlıklı bir şekilde çözülürlerse perşembe günüde transferim olacak benim 3. denemem olduğu için biraz karamsarlık var yinemi olmıycak diye düşünmeden edemiyorum inşallah dondurulmuşlarım bana iyi gelir ve bebişlerim sıkıca tutunurlar

temmuz ayında ilk tedavimde 6 embriyo oluştu tek embriyo transferi yapılmıştı tutmadı bir ay ara verdik geçen ay dondurulmuş için gittim estrofem kullandım kalınlaşma olmadığı için iptal oldu bu ayda tekrar deniyoruz lucrinle başladık şimdi estrofemde kullanıyorum inşallah bu sefer kalınlaşma olur hayırlısı şimdi adetimin 8. günü adetimin 19. günü gideceğim tekrar o zaman belli olacak kalınlaşma durumu

çok zor rabbim bu yolda olan kullarına yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…