Dondurulmus embriyo.

Galiba hamileyim inanamiyorum ama kan testim 206 cikmis deger dusuk degil galiba ama hala yokmus gibi geliyor olmamis gibi yine bi sorun varmis gibi soktayim

günaydıııın ayy ne güzel bir haberle başladık haftaya gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin inşallah :) karamsar olma lütfen bebişin şimdiden seninle birlikte hissetmeye başladı bunu hiç bir zaman unutma.

Cok tesekkur edrim allahim herkese yasatsin insallah bi sorun cikmaz hersey guzel olur adet olucakmisim gibi hissediyorum hala lavobaya kosuyorum bisey olucakmis gibi korkuyorum cok korkuyorum

Cok tesekkur edrim allahim herkese yasatsin insallah bi sorun cikmaz hersey guzel olur adet olucakmisim gibi hissediyorum hala lavobaya kosuyorum bisey olucakmis gibi korkuyorum cok korkuyorum

yapma bunu bence tabiki hepimiz diken üstündeyiz tabiki endişe ediyoruz ama lütfen kendini strese sokma elini oyalayacak bişeyler bul kendine mesela. :) aklıma geldi şimdi bende 2 takım atkı bere örüp bitirmiştim transfer sonrası test gününe kadar.

Calisiyorum canim calismasam dusunemiyorum nelergecerdi aklimdan haklisin cok sabrettik simdide mutlu olmak lazim insallah zor gunler geride kaldi sen hamilemisin

allahın izniyle sende benim gibi mutlu sona ulaşırsın. ben 2010 yılında ilk denememde kızımı aldım kucağıma çok şükür. eylülde adet olup dondurulmuşlarla ikinci bebişim için tekrar yola çıkalım diye düşünüyorduk ama evdeki hesap çarşıya uymadı dün adet oldum ama tedaviye başlayamıcaz biraz koşturmacamız var eylül 20 ye kadar mecburen bir sonrakini beklicez.

Insallah benim ilk denemem donmuslarla oldu insallah mutlu sona kavusurum donmuslarla sans daha yuksekmis hep ole duymust

Insallah benim ilk denemem donmuslarla oldu insallah mutlu sona kavusurum donmuslarla sans daha yuksekmis hep ole duymust

evet canım bende duymuştum bunu. ben ilk denemede çalışmıyordum kızım 2,5 yaşındayken çalışmaya başladım hadi kızı büyütelim dur bir iki yıl çalışayım falan derken bu kadar zaman geçti işte 2015 şubat ayında dondurulmuş sürem bitiyor 4 tane bebişim var hastahanede 2 tane transfer edilecek bana da. hakkımızda hayırlısı inşallah mutlu sona ulaşırız.

Canım benim çok çok güzel bir haber bu hayırlısı olsun bitanem allah saglikla tamamına erdirsin dönmüştü seninde benimki gibi bana şimdi umut oldun bize de dua et annelerin duaları kabul olur lütfen bu arada kısaca nasıl geçti transfer sonrası yattin mi neler yaptın kısaca anlatırsiniz çok sevinirim

Kızlar herkese merhaba bende 3. Tedavimi dondurulmuş embryo ile yaptım eşim tese olmuştu bugün 10. Gün dün kanamam olmuştu değerim 80 çıktı Rabb'ime binlerce kez şükür olsun belki kimyasal gebeliktir ama bu bile bana yetti sevinç gözyaşı döktüm bol bol inşşşşş bu yolda emek veren herkese nasip olur

Cok tesekkur ederim transferim cok guzel gecmisti doktoruma cok guvendim istanbul tup bebeke yaptirdim aret beye mukammel bi doktor transfer olurken cok dua ettim 5.g

Galiba hamileyim inanamiyorum ama kan testim 206 cikmis deger dusuk degil galiba ama hala yokmus gibi geliyor olmamis gibi yine bi sorun varmis gibi soktayim

değerin çok güzel canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin bizede ümit oldun benimde eylülün 17-18 transferim olacak bizede dua et hamişlerin duası kabul olur

canım dinlen ayağa pek kalma :) hayırlı olsun :) inşallah kat kat artar değerin :)

Kizlarr ben dogum yaptim cok sükür saglikla bebeklerimi kucagima aldim,dogum sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi baslamisti bebekleri hemen almak zorunda kaldilar cok sukur kuveze fln girmedik.. Darisi bebislerinin gelmesini bekleyenlere ve bu yolda yilmadan mücadele eden herkesin basina insallahh Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkese yasatsin bu güzel duyguyu..

Bize dua et tatlım hayırlısı olsun buarada çok sevindim kokla onları bizim icinde

gözün aydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.

Kuzummmmmm pek gelemedim buraya kk yeni haline pek alışamadım hep aklımdaydın bugün bi bakayım dedim çooook şükür sen ve bebeklerin iyimiş maşallahhhh çoook sevindim cnm benim Tebrikler Analı babalı sevdikleriyle beraber büyürler inşalahhhh

canım hayırlı olsuuuuuuuuuun :) maşallah kuzucuklara :) allahım kucağında sevdirsin :) allahım yardımcın olsun sana güç versin iki kuzuya bakacakkkkk :) hergün bakıyordum sana :) çok şükür canım :) darısı bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…