- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
Amin canim Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.gözün aydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.gözün aydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Sagoll kuzummm darisi basina olsun insallah tez vakitte Rabbim kucagini doldursun Bende seni merak ediyordum bayadir yoktun bu ay baslayacaktin dimi yeni tedaviye? İnsallah bu son tedavin olur saglikla kucagina alirsin meleginiiKuzummmmmm pek gelemedim buraya kk yeni haline pek alışamadım hep aklımdaydın bugün bi bakayım dedim çooook şükür sen ve bebeklerin iyimiş maşallahhhh çoook sevindim cnm benim Tebrikler Analı babalı sevdikleriyle beraber büyürler inşalahhhh
Sagollll canimmm Aminn tatlim sende insallah saglikla kucagina alirsin kuzunuu Rabbim herkesin yardimcisi olsun bu duygulari yasatsincanım hayırlı olsuuuuuuuuuun :) maşallah kuzucuklara :) allahım kucağında sevdirsin :) allahım yardımcın olsun sana güç versin iki kuzuya bakacakkkkk :) hergün bakıyordum sana :) çok şükür canım :) darısı bize :)
Sagollll canimmm Aminn tatlim sende insallah saglikla kucagina alirsin kuzunuu Rabbim herkesin yardimcisi olsun bu duygulari yasatsincanım hayırlı olsuuuuuuuuuun :) maşallah kuzucuklara :) allahım kucağında sevdirsin :) allahım yardımcın olsun sana güç versin iki kuzuya bakacakkkkk :) hergün bakıyordum sana :) çok şükür canım :) darısı bize :)
Sagoll kuzummm darisi basina olsun insallah tez vakitte Rabbim kucagini doldursun Bende seni merak ediyordum bayadir yoktun bu ay baslayacaktin dimi yeni tedaviye? İnsallah bu son tedavin olur saglikla kucagina alirsin meleginii
canım hayırlısı olsun insallah seninde hamilelik takvimini göreceğiz sultanın da sonra size hayırlı olsun güle güle büyütün diyeceğizAmin cnm benim allah razı olsun inşallahhh bizlerde anne olucaz
Canımcım normalde eylülün başında başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gitti o yüzden tedavim ekime kaldı
Sıfırdan başlıcam heyecan korku hepsi aynı anda yaşıyorum
İnsallah o günlerde gelecek tatlimm hemde cok iyi anne olacaksinn Hayirlisi olsun kuzum gec olsun güc olmasin Korkma canim benim insallah hersey cok güzel olacak yeni tedavin bebegini getirecek insallahhhh :)Amin cnm benim allah razı olsun inşallahhh bizlerde anne olucaz
Canımcım normalde eylülün başında başlayacaktım ama doktorum yurt dışına gitti o yüzden tedavim ekime kaldı
Sıfırdan başlıcam heyecan korku hepsi aynı anda yaşıyorum
Canim gozun aydin bende senden haber alabilmek icin surekli bakiyordum ama netim kesikti dunden beri,darisi basima olsun ins. Cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Tam kac haftalik geldi bebisler dunyay, kilolari ne kadar? Sutun geldimi hemneen? Musait oldunmh yaz ltf. Tekrar gozun aydinKizlarr ben dogum yaptim cok sükür saglikla bebeklerimi kucagima aldim,dogum sezeryan oldu gebelik zehirlenmesi baslamisti bebekleri hemen almak zorunda kaldilar cok sukur kuveze fln girmedik.. Darisi bebislerinin gelmesini bekleyenlere ve bu yolda yilmadan mücadele eden herkesin basina insallahh Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin herkese yasatsin bu güzel duyguyu..
canım hayırlısı olsun insallah seninde hamilelik takvimini göreceğiz sultanın da sonra size hayırlı olsun güle güle büyütün diyeceğiz
İnsallah o günlerde gelecek tatlimm hemde cok iyi anne olacaksinn Hayirlisi olsun kuzum gec olsun güc olmasin Korkma canim benim insallah hersey cok güzel olacak yeni tedavin bebegini getirecek insallahhhh :)
Canim gozun aydin bende senden haber alabilmek icin surekli bakiyordum ama netim kesikti dunden beri,darisi basima olsun ins. Cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Tam kac haftalik geldi bebisler dunyay, kilolari ne kadar? Sutun geldimi hemneen? Musait oldunmh yaz ltf. Tekrar gozun aydin
canım hayırlısı olsun :) inallah gelecek ay hersey gönlünce olur ve sonu bebişli olur inşallahhhhh :)benim donmuş transferim kalınlaşma olmadığı için iptal oldu
dr. lucrin verdi adet oluncada estrofeme başlayacakmışız
bu ayda böyle geçti
ÜZÜLMEDİM DEĞİLDE ALIŞTIM ARTIK HAYIRLISIcanım hayırlısı olsun :) inallah gelecek ay hersey gönlünce olur ve sonu bebişli olur inşallahhhhh :)
Sagol canim darisi basina insallah sende saglikla kuzularini kucagina alirsin Bebekler 36+5 te dogdu aslinda daha kalirlardi ama zehirlenme basladigi icin acil aldilar kizim 2400 oglum 2900 kilo dogdu bu arada ultrasondaki ölcüler tamamen yanlis cikti daha 2 gün önce bakmisti doktor ikiside 2500 demisti yanilma payi varmis.. Sütüm malesef hemen gelmedi ilk gün beni gözetim altinda tuttuklari icin emziremedim sonra da bebekler kucuk olduklari icin ememediler emme refleksleri cok zayif neyseki 3 gün sonra gelmeye basladi ama daha cok sagiyorum pek ememiyolar.. Bir de sütü artiracak önerilerin varsa cok sevinirim canim gaz yapmayan seyler yemeye calisiyorum bebekler rahatsiz olmasin diye ama cogu sey yapiyo malesef.. Seninde cok az kaldi dimi doguma hayirlisiyla al bebeklerini kucagina canimmCanim gozun aydin bende senden haber alabilmek icin surekli bakiyordum ama netim kesikti dunden beri,darisi basima olsun ins. Cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Tam kac haftalik geldi bebisler dunyay, kilolari ne kadar? Sutun geldimi hemneen? Musait oldunmh yaz ltf. Tekrar gozun aydin
Evett canimmm dogum yaptim iyiler cok sükür bebekler,darisi basina kuzum Sen nasilsin? Bayadir yoktun merak ediyordum.. Simdide ben zor gelirim sanirim artik buraya malum 2 bebek kolay degil simdiden hic vaktim yok yemek yemeye bile zor zaman buluyorum bazen.. Cok öpüyorum seni, kendine ve bebisine cok iyi bak canimmNannaaa canim iyisindir insallahhh dogum yaptinmi insallah saglikla gelmistir bebeciklerr, silanazcim sende iyisindir umarim saglikla kavusun bebeciklerinize ikinizde..kafundercim seninde guzel haberlerini bekliyorum..bu aralar pek giremedim malum tasindik baka bir eyelet bi suru prosedur yerlesme telasi bundan sonar daha sik gelicemm operim hepinizizii
Cok tesekkur ederim transferim cok guzel gecmisti doktoruma cok guvendim istanbul tup bebeke yaptirdim aret beye mukammel bi doktor transfer olurken cok dua ettim 5.g
Nannaaa canim iyisindir insallahhh dogum yaptinmi insallah saglikla gelmistir bebeciklerr, silanazcim sende iyisindir umarim saglikla kavusun bebeciklerinize ikinizde..kafundercim seninde guzel haberlerini bekliyorum..bu aralar pek giremedim malum tasindik baka bir eyelet bi suru prosedur yerlesme telasi bundan sonar daha sik gelicemm operim hepinizizii
canım maşallah bebişlere :) emerler canım inşallah :) canım humana diye bir çay var eczanelerde birçok arkadaşım onu önermişti bana :)Sagol canim darisi basina insallah sende saglikla kuzularini kucagina alirsin Bebekler 36+5 te dogdu aslinda daha kalirlardi ama zehirlenme basladigi icin acil aldilar kizim 2400 oglum 2900 kilo dogdu bu arada ultrasondaki ölcüler tamamen yanlis cikti daha 2 gün önce bakmisti doktor ikiside 2500 demisti yanilma payi varmis.. Sütüm malesef hemen gelmedi ilk gün beni gözetim altinda tuttuklari icin emziremedim sonra da bebekler kucuk olduklari icin ememediler emme refleksleri cok zayif neyseki 3 gün sonra gelmeye basladi ama daha cok sagiyorum pek ememiyolar.. Bir de sütü artiracak önerilerin varsa cok sevinirim canim gaz yapmayan seyler yemeye calisiyorum bebekler rahatsiz olmasin diye ama cogu sey yapiyo malesef.. Seninde cok az kaldi dimi doguma hayirlisiyla al bebeklerini kucagina canimm
canım seninkiler ne kadarlık oldu :) seni de merak ediyorum habersiz birakma:)
Canim bizde cok sukur 34+1 olduk, allah nasip ederse 38+0 da sezeryan olcam. Her sey yolunda bebisler cok iyi cok sukur bir bende demir eksikligi var cok zorluyo onun disinda cok sukur! Bende senin guzel haberlrini bekliyorum. Oglum malum cok yoruyor hele son ay anlatamam hic gucum kuvvatim yok daha ne besik ne bisey hazir kafaya takiyorum bu hafta sonu halledicem ins. Esim calismazsa araba uzun sure yasak surmek artik malum gobis aldi basiji gitti
Sagol canim darisi basina insallah sende saglikla kuzularini kucagina alirsin Bebekler 36+5 te dogdu aslinda daha kalirlardi ama zehirlenme basladigi icin acil aldilar kizim 2400 oglum 2900 kilo dogdu bu arada ultrasondaki ölcüler tamamen yanlis cikti daha 2 gün önce bakmisti doktor ikiside 2500 demisti yanilma payi varmis.. Sütüm malesef hemen gelmedi ilk gün beni gözetim altinda tuttuklari icin emziremedim sonra da bebekler kucuk olduklari icin ememediler emme refleksleri cok zayif neyseki 3 gün sonra gelmeye basladi ama daha cok sagiyorum pek ememiyolar.. Bir de sütü artiracak önerilerin varsa cok sevinirim canim gaz yapmayan seyler yemeye calisiyorum bebekler rahatsiz olmasin diye ama cogu sey yapiyo malesef.. Seninde cok az kaldi dimi doguma hayirlisiyla al bebeklerini kucagina canimm