Dondurulmus embriyo.

Ne egebelik zehirlenmesimi oda nerden cikti ,agzini hayra ac cnaim bende seni merak ediyordum dogum yaptinmi diye? Oyle bir risk varsa niye almiyolar bebekelri hemen haftan uygun canim,tez zamanda yaz lutfen bende rahatsizim demir eksikligi mahvefti beni ama hep takip ettim belki yazarsin diye? Guzel haberlerini bekliyorum
Valla bilmiyorum ki canim hersey cok iyi giderken birden cikti bebeklerin kilo alimida cok iyi gidiyodu simdi yavaslamis pek almamislar son zamanlarda 1-2 güne olacak gibi görünüyo dogum hayirlisiyla sagsalim bi kucagima alabilseydim.. Su 2 gündür kafaya takmaktanmi bilmiyorum hareketleride azaldi sanki bir an önce dogsunlar istiyorum.. Gecmis olsun canim dikkat et kendine beslenmenede insallah düzelirde rahatlarsin ya

ben bursada osman beye yaptiriyorum herzaman kalinlasan rahim duvari bu sefer kalinlasmadi sol tarafimdada catlamayip buyuyen yumurta 3 cm olan kiste donusmus belkide o etkiliyordur 20. gun insallah kalinlasir
Himm kist idi kotu olmus ama riskli olsaydi yapmazlardi zaten. Benimde aynisi 2. Denememde olmustu. Yumurta toplama sirasinda almislardi kisti. Simdi 3. Sunu ilk defa dondurulmus embriyoyla deniycez hayirlisi

Valla bilmiyorum ki canim hersey cok iyi giderken birden cikti bebeklerin kilo alimida cok iyi gidiyodu simdi yavaslamis pek almamislar son zamanlarda 1-2 güne olacak gibi görünüyo dogum hayirlisiyla sagsalim bi kucagima alabilseydim.. Su 2 gündür kafaya takmaktanmi bilmiyorum hareketleride azaldi sanki bir an önce dogsunlar istiyorum.. Gecmis olsun canim dikkat et kendine beslenmenede insallah düzelirde rahatlarsin ya

Canim ciddi bir durum olsa hemeb alirlardi mutlaka, hic daraltma tatli canini. SON HAFTAlar almiyolar fazla diyolar zaten bende en son 31+4 biri 1640 digeri 2000kg di. Aralarindaki farka takilmistim ama doktor normal demisti. Kilolarida gayet iyi dedi aman saglikli ilsunlarda kilo aliyolar dogduktan sonra cok hizli allahin izni ile. Haber dar et durumundan sende 38 hafta bulcan dpgurana kadar :)

Canim ciddi bir durum olsa hemeb alirlardi mutlaka, hic daraltma tatli canini. SON HAFTAlar almiyolar fazla diyolar zaten bende en son 31+4 biri 1640 digeri 2000kg di. Aralarindaki farka takilmistim ama doktor normal demisti. Kilolarida gayet iyi dedi aman saglikli ilsunlarda kilo aliyolar dogduktan sonra cok hizli allahin izni ile. Haber dar et durumundan sende 38 hafta bulcan dpgurana kadar :)
İnsallah bir sorun cikmaz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insan korkuyor.. İkizlerde farklar olabiliyomus canim gerci belli olmuyo benimkilerde bi ara 200 gr fark olmustu aralarinda sonra birden yine ayni kiloya geldiler kucuk olan aradaki farki kapatti bir süre sonra.. Evet saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorum, yok canim ya suan 36 nin icindeyim bitmeden alacaklar sanirim 37 yi bulamayacagim gibi görünüyor insallah ciger gelisimleri tamamlanmistir kuveze girmezler.. Haber veririm canim mutlaka

selam kizlarrrr epeydir yoktum hepinizi ozledimmmm nasilsiniz bakalimmmmmm????

canım merhaba :) nasıl gidiyor? maşallah büyüyor bebişin :) canım ben de sizleri merak ettim hep giriyorum bakıyorum sizler yoksunuz biz iyiyiz şükür haftaya ikili testimiz var inşallah sağlıklı çıkar :)

Ne egebelik zehirlenmesimi oda nerden cikti ,agzini hayra ac cnaim bende seni merak ediyordum dogum yaptinmi diye? Oyle bir risk varsa niye almiyolar bebekelri hemen haftan uygun canim,tez zamanda yaz lutfen bende rahatsizim demir eksikligi mahvefti beni ama hep takip ettim belki yazarsin diye? Guzel haberlerini bekliyorum

canım nerelerdesiniz :) bebişler nasıl :)

İnsallah bir sorun cikmaz yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insan korkuyor.. İkizlerde farklar olabiliyomus canim gerci belli olmuyo benimkilerde bi ara 200 gr fark olmustu aralarinda sonra birden yine ayni kiloya geldiler kucuk olan aradaki farki kapatti bir süre sonra.. Evet saglikli olsunlarda baska bisey istemiyorum, yok canim ya suan 36 nin icindeyim bitmeden alacaklar sanirim 37 yi bulamayacagim gibi görünüyor insallah ciger gelisimleri tamamlanmistir kuveze girmezler.. Haber veririm canim mutlaka
canım kalbini ferah tut kuzuların sağlıkla doğacak inşallah :) az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz :) dualarımız seninle :)

Merabalar ben yeni katildim araniza bende dondurulmuslarla deneyenlerdenim ilk tup bebek denemem yumurta toplamadan sonra ohs oldugum icin trasfer yapilamadi donduruldu 1ay sonra donmuslarla yapıldı 9.gunum beklemek cok zor Allahım herkesin yardimcisi olsun....

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşların tedavisine başladım adetin 21. günü lucrine başladım her gün 10 ünite yapıyorum adetim başlayınca 5 üniteye düşecek ama benim adetim 3 gün gecikti acaba lucrinmi geciktirdi aranızda lucrin kullanırken adet gecikmesi olan varmı çok tedirgin oldum ilk defa adetim gecikti:110:

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuşların tedavisine başladım adetin 21. günü lucrine başladım her gün 10 ünite yapıyorum adetim başlayınca 5 üniteye düşecek ama benim adetim 3 gün gecikti acaba lucrinmi geciktirdi aranızda lucrin kullanırken adet gecikmesi olan varmı çok tedirgin oldum ilk defa adetim gecikti:110:
Cnm bir doktora gitsen iyi olur bende kullandım ama böyle sorun olmadı

canım benim de birkaç gün gecikmişti ama daha çok gecikirse druna sor derim :)
tedavin hayırlı olsun inşallah sonu bebişli olur :)

Merabalar ben yeni katildim araniza bende dondurulmuslarla deneyenlerdenim ilk tup bebek denemem yumurta toplamadan sonra ohs oldugum icin trasfer yapilamadi donduruldu 1ay sonra donmuslarla yapıldı 9.gunum beklemek cok zor Allahım herkesin yardimcisi olsun....

canım hoşgeldin :) az kalmış hadi güzel habere :) inşallah güzel haberlerini alırız :)

Donmus embriyo ile hamile kalan arkadaşlar bana acil destek verin ne olur kafayı yemek üzereyim bana % 70 canlı 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldu Dr taze embriyo ile arasında fark var diyor hamile kalan arkadaşlar bilgilerinizi rica ediyorum lütfen embriyonun canlılığı ve tutunmama olasılığı var mi

canım benim de birkaç gün gecikmişti ama daha çok gecikirse druna sor derim :)
tedavin hayırlı olsun inşallah sonu bebişli olur :)

her tedaviye başlayışımda bir çok aksilik üstü üste geliyordu bu defada adetim gecikti dondurulmuşlar son şansımdı elde avuçta kalmadı bu sevdadan vazgeçsem mi diye düşünmüyor değilim Allahım bu defa kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :mad:

her tedaviye başlayışımda bir çok aksilik üstü üste geliyordu bu defada adetim gecikti dondurulmuşlar son şansımdı elde avuçta kalmadı bu sevdadan vazgeçsem mi diye düşünmüyor değilim Allahım bu defa kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :mad:

: 36704195, member: 601643"]her tedaviye başlayışımda bir çok aksilik üstü üste geliyordu bu defada adetim gecikti dondurulmuşlar son şansımdı elde avuçta kalmadı bu sevdadan vazgeçsem mi diye düşünmüyor değilim Allahım bu defa kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :mad:[/QUOTE]
Cok zor surecler cok

: 36704195, member: 601643"]her tedaviye başlayışımda bir çok aksilik üstü üste geliyordu bu defada adetim gecikti dondurulmuşlar son şansımdı elde avuçta kalmadı bu sevdadan vazgeçsem mi diye düşünmüyor değilim Allahım bu defa kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin :mad:
Cok zor surecler cok[/QUOTE]
Cok zor gunler ama sabretmek gerekiyor sanırım bende dondurulmuslarla denedim yarin test gunum ohs oldum agrilar acilar ama insallah sonunda hepsine deger

Cok zor surecler cok
Cok zor gunler ama sabretmek gerekiyor sanırım bende dondurulmuslarla denedim yarin test gunum ohs oldum agrilar acilar ama insallah sonunda hepsine deger[/QUO

canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız banada ümit olur. senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 4. gün donduruludu yarım gün önden ilerlemiş nasıl oluyorsa :KK64:5. gün olanların tutunma şansı daha yüksekmiş

cher06, post: 36704983, member: 601643"]Cok zor gunler ama sabretmek gerekiyor sanırım bende dondurulmuslarla denedim yarin test gunum ohs oldum agrilar acilar ama insallah sonumutluluğu e deger[/QUO

canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız banada ümit olur. senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 4. gün donduruludu yarım gün önden ilerlemiş nasıl oluyorsa :KK64:5. gün olanların tutunma şansı daha yüksekmiş[/QUOTE]
Benim 5.gun du canim bugun ogrenicem insallah sabaha kadar uyumadim beklemek zor kac gundur hep adet olucak gibiyim hep oldum diye lavobaya kosuuorum insallah hepimiz yasariz o mutlulu

Canım bir şey soracağım transfer edilen donmus embriyo için canlılık oranı verdiler mi sana benim raporda Survivor oranı var yani canlılık % 70 yazıyor meraktan oldum kimse bilmiyor:KK64:

X