Dondurulmus embriyo.

Insallahh canimm Rabbim hepimize bebislerimizi zamaninda, saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin :KK16::KK16: Senin minik kuzun nasil yavastan kendini hissettirmeye basladimi? =))

aminn canim...evet arad hissetmeye basladim biseyler ama acemilik iste tam konduramiyorum :) yarin 20. hafta ultrasonumuz var insallah hersey yolundadir...operimmm

aminn canim...evet arad hissetmeye basladim biseyler ama acemilik iste tam konduramiyorum :) yarin 20. hafta ultrasonumuz var insallah hersey yolundadir...operimmm

Tereddüt etme annesi bebisin o hissettigin bagirsak hareketi fln degil =) Basta öyle belli belirsiz oluyor ilerleyen zamanlarda da karnindan cikacakmis gibi geliyor :KK1: Insallah canimm hayirli haberlerini bekliyorum :KK16::KK16:

Kızlar bu tutunma lekesini kaçıncı gün görmüştünüz?? Benim 8. Günüm hala görmedim 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun..

Daha oncede yazmıştım ya ilk deneme kimyasalla sonuclandiktan sonra ikinciye donmuslarla bir türlü cesaret edemiyorum birazda eşimle aramizda bi soğukluk oldu içimden pek gelmiyor bir türlü hazir hissedemiyorum iki ay ara vermiş olduk etrafın konusmalari yildirdi iyice sirf bu yüzden hazir hissetmedigim halde denesemmi diyorum :KK17:

Kızlar bu tutunma lekesini kaçıncı gün görmüştünüz?? Benim 8. Günüm hala görmedim 😞

Canim tutunma lekesi herkesde olmuyor bence olmasida gerekmiyor gormesende olur boşver takma kafana pek

Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun..

Daha oncede yazmıştım ya ilk deneme kimyasalla sonuclandiktan sonra ikinciye donmuslarla bir türlü cesaret edemiyorum birazda eşimle aramizda bi soğukluk oldu içimden pek gelmiyor bir türlü hazir hissedemiyorum iki ay ara vermiş olduk etrafın konusmalari yildirdi iyice sirf bu yüzden hazir hissetmedigim halde denesemmi diyorum :KK17:

Canim benim bence moral cok onemli hazir hissettiginde dene.etrafin dediklerini bosver duymamazliktan gel sonucta sen bunu kendin tercih etmedin hersey allahtan gelen bisey.esinle aranizi duzeltmeye bak stresten birbirinizi kirmayin.herseyin bir zamani vardir dua edin bol bol ve gercekten inanin olabilecegine...

Ecrim ben suan 5+3 gunluk hamileyim benimde tutunma kanamam olmadi sadece ilk gunlerde yorulunca az kasiklarim agriyodu.suandada hic bir belirtim yok.belirti arama 4 gunun kalmis guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar herkese merhaba. Bende umut tüp bebekte 3. Tedavimi yaptım eşim tese oldu şükür sperm bulundu 3. Gün 3 embryo donduruldu önümüzdeki ay eğer embryo kaliteli çözülürse transfer olucak . Çözülürken onları kaybedicem diye çokk korkuyorum:KK43:(

Kızlar herkese merhaba. Bende umut tüp bebekte 3. Tedavimi yaptım eşim tese oldu şükür sperm bulundu 3. Gün 3 embryo donduruldu önümüzdeki ay eğer embryo kaliteli çözülürse transfer olucak . Çözülürken onları kaybedicem diye çokk korkuyorum:KK43:(

Evlat cok sevindim hayirli olsun tedavin benimde esim azosperm ve bizde umuttaydik.insallah embriyolarin saglikli cozunur bol sanslar....

Kızlar dondurulmuş embryo transferi olup hamile kalanlar merak ettiğim bişey var embriyolarınız 1. Kalitemiydi?

Canim benim bence moral cok onemli hazir hissettiginde dene.etrafin dediklerini bosver duymamazliktan gel sonucta sen bunu kendin tercih etmedin hersey allahtan gelen bisey.esinle aranizi duzeltmeye bak stresten birbirinizi kirmayin.herseyin bir zamani vardir dua edin bol bol ve gercekten inanin olabilecegine...

Saol canım yaa hakkımızda hayırlısı olsun göruyorumki sende hamilesin Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı tatlı güzel bebişlerin olur inş
Bu arada kaçıncı denemen birde kaç tane donmuşunu koydular

Ecrim ben suan 5+3 gunluk hamileyim benimde tutunma kanamam olmadi sadece ilk gunlerde yorulunca az kasiklarim agriyodu.suandada hic bir belirtim yok.belirti arama 4 gunun kalmis guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım benim çok ama çok saol sanki hiç o güZel haberi alamıycakmısım gibi 😒 rabbim senin bebişinide sağlıkla kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah cnm

Hic korkma ayni korkulari bende yasadim benim esimden de TESE ile sperm alindi,en kaliteli spermleri aliyirlar , Allahin izni ike bisey olmaz,Bol bol dua ve sabir

Kızlar dondurulmuş embryo transferi olup hamile kalanlar merak ettiğim bişey var embriyolarınız 1. Kalitemiydi?

Canim kalite olayina kesinlikle takilma, ben 1. Numara denilen kaliteliler ile hamile kalmayip,diger donmuslarla hamile kaldim icin, kalite onemli degil, Rabbimin ol demesi ve olmasi. YURTDISINDA zaten kalite olayi yok,adamlar bir embriyo yu bile o kadar kiymetli goruyolarki,is rahime yapismasi! Gerisi teferauat. Allah yardimcin olsun

Saol canım yaa hakkımızda hayırlısı olsun göruyorumki sende hamilesin Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı tatlı güzel bebişlerin olur inş
Bu arada kaçıncı denemen birde kaç tane donmuşunu koydular

Ben ilk denememle hamile kaldim 5 yasinda kizim var simdi dondurulmuslarla tekra denedik oda tuttu ama daha kese gormeye gitmedim . Bana iki tane transfer ettiler.bakalim cuma kontrol var hersey yolundadir insallah

Tereddüt etme annesi bebisin o hissettigin bagirsak hareketi fln degil =) Basta öyle belli belirsiz oluyor ilerleyen zamanlarda da karnindan cikacakmis gibi geliyor :KK1: Insallah canimm hayirli haberlerini bekliyorum :KK16::KK16:

slm canim , 20 haftalik ultraosnumuza gittik bebgimiz iyi cok sukur ama plesenta asagidaymis ama yukselir dediler..birde bebgin kordunu plesentaya ortadan bagli olmasi gerekirken kenardan bagliyimis doktor bir sorun olusturmaz dedi ama ana yuregi iste moralimiz bozuk :KK43: ama ben bebisime guveniyorum :)

X