Dondurulmus embriyo.

Bugun transferin 10.gunu kan testi vermek için sağlık ocağı na gittim gec kalmisim kanlari gondermisler bende dayanamayip idrar testi aldim eczaneden ve testi yaptim cift cizgiyi gordum:)

Galiba tutundu bebislerim:)))))

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yarın benim test günüm bugün idrardan mi test yapsam diye düşünüyorum cesaretim yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım tedavin hangi merkezde yaptırdın

Aycen tesekkur ederim insallah allah in izniyle kucagimiza aldigimiz gunleride girebiliriz.

Ben umut tup bebekte yaptirdim 2008 yilinda ilk denememde tuttu 5 yasinda kizim var.6 yil sonra ozamandan kalan dondurulmuslari denedik simdi.idrarda cift cizgiyi gordum bakalim kan testi ne cikacak .

Darisi isteyen herkese :)

Nes_han tesekkur ederim benimki 5. Gun embriyosuydu. 10. Gun belli oluyomus diye okumustum yorumlardan ondan bi deneyeyim dedim cikti silik falanda digildi yarin ben de kan vericem bakalim deger kac cikicak

İçimden bir ses seninde tuttugu yönünde bekliyoruz insallah seninde guzel haberlerini

Harika :)))))) 👏👏👏👏 tebrik ederim can-i gonulden.

Cok guzel ciksin degerlerde kat be kat artsin saglikla dunyaya gelsin insallah. Darisi sonuc bekleyen bizlere, herkese olsun..

Tekrar tebrikler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende umuttayım canım inşallah benimde tutar hayırlısı ile

Wish duygu cok guzel yazmissin tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
Kendim ne kadar istiyosam sizin icin de en az okadar istiyorum
Ben guzel haberi verdim simdi sira sizlerde

canım hayırlı olsunnnnnnnn :) yarın kanda da görürüz inşallah :)

Bugun transferin 10.gunu kan testi vermek için sağlık ocağı na gittim gec kalmisim kanlari gondermisler bende dayanamayip idrar testi aldim eczaneden ve testi yaptim cift cizgiyi gordum:)

Galiba tutundu bebislerim:)))))

Canım çok güzel bir haber tebrik ederim gözün aydın :)

Arkadaşlar sebepsiz infertilite olarak bundan sonraki denemede embriyolara pgt yapılmasının iyi olacağını söyledi doktorumuz. Ama okuduğum kadarıyla pgt ile gebelik oranı düşükmüş.Başka konu açmak yerine sizin bir fikriniz varsa önce size danışmak istedim. Sizce ne yapmalıyım ? Bana genetik test vs hiç yapılmadı.

Slm benimde bugun kontrol vardi, demir dusuk oldu icin ilac degistirdi daha yuksek doz bir ilac verdi, buda yukseltmezse igne ye gecicem dedi hayirlisi bakalim :)ama iki gundur daha iyi hissediyorum kendimi, kilo 68 olmis :) bebislerin gelisim yolunda cok sukur 5 Ekim de sezeryan olcam acil bisey olmazsa ins. Bebislerin biri 1040gr digero 1260 gr dedi 27+4. daha 9 hafta var ins. 2.5 kiloyu gecerler

Her kadin icin farkli ilerlese de ilaclari tedavileri de degisiklik gosterse de ben her saglikli hamilelik icin 1 yumurta 1 sperm ve saglikli rahim gerektigine inananlardanim...

Eger yapilmadiysa (genelde 3-4 denem sonrasi bakilirmis)
Genetik testleri, bagisiklik testi ve operatif histeroskopinin onemli oldugunu dusunuyorum. Benim bagisiklik CD56 normaldi, ama genetikte kan pihtilasmasi cikti bunun icin transferle birlikte clexane igne kullaniyorum hergun tutunma ve embriyonun gelisimi kandan olsugu icin onemli.. Histeroskopide de rahim filminde gorulmeyen yapisikliklar acildi ve alinan biopsi ile iltihap tespit edildi. Bunun icin 1 ay antibiyotik kullandim ve bu surecte teansferlerim ertelendi.

Umarim en kisa zamanda gercek olur dilegin 😘

canım maşallah :) büyürler annesi :) bebişler son haftalarda hızla kilo alırlarmış sen zaten bunu biliyorsun :) tarih de belli olmuş ne güzel :) allahım yardımcın olsun canım :)

Masallah 🙏 saglikla kilo alip saglikla dogsunlar... Onlar gelisimlerini surdursunler alinan kilolar verilir gider. Tarih planlandigi gibi gitsin, acil bir sey olmasin. Cok keyifle gecsin kalan gunler 😘

Slm kızlar nasıl gidiyor hamislik? Ben 17 haftalik oldum ama halen hissetmiyorum ilk gebelikte hissednler gec hissediomus ama görüyorum ki hissedenlerde var.nasil oluyo ve nasil bir pozisyonda hissediyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.

Slm kızlar nasıl gidiyor hamislik? Ben 17 haftalik oldum ama halen hissetmiyorum ilk gebelikte hissednler gec hissediomus ama görüyorum ki hissedenlerde var.nasil oluyo ve nasil bir pozisyonda hissediyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim.

Canim haftan daha erken tabiki ama o kadar dert ediyorsan bir tatli ye , ustune soguk bir su yada meyvesuyu veya sut ic sol tarafina don bekle, kelebek cirpinislari hissedersin yuksek ihtimal :) bebek hareketlerini takip etmek icin bu bir doktor tavsiyesidir :)

Canım Maşaallah ikiz ha çok sevindim uzun zamandır girmiyordum tebrikederim :) bizede duaet cinsiyetleri nedir? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…