inşallah canım inşallahcanım tabiki şimdi hamilesin hatta 22sinden sonra tam kanaat getireceğiz inşallah :) dualarım sizlerle :)
canım hadi bakalım bekliyoruz bebiş haberini eylülde :)
canım tarihin belli olmuş hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun :)
canım inşallah tutunma kanamasıdır haydi güzel habeler gelsin peşpeşe yopiğimiz şenlensinBugün transferin 8. Günü ve peceteye silinirken çok az kahverengi birşey geldi. Neden olabilir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım inşallah
canım inşallah tutunma kanamasıdır haydi güzel habeler gelsin peşpeşe yopiğimiz şenlensin
Kızlarrrrr napıyorsunuz ben çook şükür iyiyim
nana , unbelivable nasıl gidiyor hamilelik sizleride çoook özledim hep aklımdasınız
Aynen öyle canim saglikla dogsunlarda isim bulunur,erkekte aras,doruk,kuzey düsündüklerimiz arasinda ama daha her an degisik biseyde cikabilir ve fikrimiz degisebilir =) Kizda bende yagmur ismini cok severim eger güzel bisey bulamazsak mecbur zor söylenen isimlerden de olsa koyacagiz napalim.. Cok sinir bozucu yaa cok sevdigim isim var ama ileride okulda fln sorun yasarlar diye koyamiyoruz.. Bencede hic stres yapma doktorda bi sorun yok demisse bosver ne güzel iste ne kadar gec kilo almaya baslasan o kadar iyiBen ilk 4 ay tatlidan tiksinmistim ama simdi tatli delisi oldumm sanirim kilolar ondan geliyor ama ne yapayim elimde degil kendimi durduramiyorum Bebeklerde deliriyo zaten tatli seyler yiyince tepinip duruyolar Bundan sonra daha detayli bakar kuzum kilo ölcümüne baslayinca uzun sürüyo, ayrintiliyada az kalmis insallah kuzucun renkli foto cekmenize izin verir kendini güzel güzel gösterir =) bizde oglani bi türlü yakalayamiyoruz dogumdan sonra anca görecegiz sanirim Benim kuzular artik canimi acitiyolar toplaniyolar bi tarafa karnim yamuk yumuk oluyor artik yerleri daraldi sanirim iyice biraz daha sabretmeleri lazim ama mecburen..
İnsallah canim hayirlisi, ya tutarsa demeye devam. Aksi soylenmedikce hamilelige devam :)
Bu arada ishalin kaynagi elevit vitaminmis. Eger kullaniyorsan aklinda olsun. Bana boyle etkisi olmus
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
guzel isimlermis canim caliyim birini:))) enemmm demek bidiklar o kadar buyudude yerlerine sigamiyorlar ha masallahhhh, benimde tatliyla pek aram yok ama zaman ne gosteriri bilinmez tabi tatlim..
canım hamileyim :) ama öyle dolu dolu söyleyemiyorumöğrendiğim günden beri korku var hersey allahtan biliyorum kısmet değilse ne yaparsam yapayım olmayacağını da biliyorum ama nasıl engel olacağımı bilmiyorum
neyse yaaaaaa canım iyiki geldin :) tedavi var mı ufukta :)
canım öyle :) sen iyi olacaksınki arkası gelecek inşallah :) tatlım tatil iyi olmuş :)nerdesin :) gez eğlen :)
Senin isin zor valla ben suan pek bisey yapamiyorum hemen yoruluyorum,sen bi de ogluna bakmak zorundasin Allah yardimcin olsun.. Ne güzel insallah bu bebislerinde de sütün cok olur canim,bol sivi tüketimi fln tamam da bol uyku nasil olacak o kismi cok zor sanirim =)
Amin canim insallah dedigin gibi bol sütümüz olur iki bebisimizede yeter.. O top gibi olmalar beni mahvediyo ya ikiside ayni anda oluyo biri bi taraftan sanki kafasi cikacak digerinin diger taraftan poposu cikacak gibi kasiyolar beni =) Göbegimin aldigi sekle inanamiyorum,bir de magnezyumu az alinca oluyo daha cok bazen cok icesim gelmiyo ama artik en az günde 3-4 icmeliyim cok farkettiriyo..Hemde ne saskinlikAnnene nasil söylemeden dayandin canim valla ben catlardim herhalde anneme söylemeseydim
Bugün transferin 8. Günü ve peceteye silinirken çok az kahverengi birşey geldi. Neden olabilir.
kızlar bugün merkezdeydim.estrofem verdi dr ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi doktorum hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inşallah
Canım bidaha gelmediyse ve açık renkli değilse tutunma kanamasıdır inşallah öyledir 🙏
Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorumhiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen
inşallah pozitifdir. Hiç belli olmaz. Hic belirti olmadan hamile kalanları duydum
Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorumhiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen :18:
Açık renk degildi ve tekrar gelmedi
Inşallah öyledir
3 gun kaldi test gününe
Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorumhiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen :18:
Tedavin hayırlı olsun aycen inşallah mutlu sona ulaşırsın 😊
Açık renk degildi ve tekrar gelmedi
Inşallah öyledir
3 gun kaldi test gününe
Bende kizimda hic bişey hisstmemistim ve hiç belirti yoktu.cok sukur tutunmustu.hic stres yapma allah'in izniyle pozitif haberlerini alda gel.
benim ikinci transferim yine bisey hissetmiyorum ve hic belirtim yok test gunum 23 temmuz iyi dusunuyorum sonucu iyi olur insallah
Test gunlerimiz yaklasti guzel haberler duyarız insallah hepimiz
Lutfen olumlu dusun.... Biliyorum ne hissettigini olumluysa soylesinler, degilse hic bahsi gecmesin hayat devam etsin... Umarim gonlunde kelebekler ucusur, guzel haberlerini verirsin...
22 Temmuz da benim test gunum..
Hepimizin sansi bol, yolu acik olsun... 🙏
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi