Dondurulmus embriyo.

inşallah canım inşallah
Bugün transferin 8. Günü ve peceteye silinirken çok az kahverengi birşey geldi. Neden olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım inşallah tutunma kanamasıdır haydi güzel habeler gelsin peşpeşe yopiğimiz şenlensin

inşallah canım inşallah

canım inşallah tutunma kanamasıdır haydi güzel habeler gelsin peşpeşe yopiğimiz şenlensin

8. Gunde tutunma kanaması oluyor mu. Off cok korkuyorum 3 gün kaldi test gününe.
Sürekli dua ediyorum sürekli allaha yalvariyorum.

Kızlarrrrr napıyorsunuz ben çook şükür iyiyim
nana , unbelivable nasıl gidiyor hamilelik sizleride çoook özledim hep aklımdasınız

selam canimmmm, cok iyiyiz cok sukur, seninde iyi olduguna cok sevindim, eylule ne kaldii ki surda guzel haberlerini alicaz insallah yakindaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

guzel isimlermis canim caliyim birini:))) enemmm demek bidiklar o kadar buyudude yerlerine sigamiyorlar ha masallahhhh, benimde tatliyla pek aram yok ama zaman ne gosteriri bilinmez tabi tatlim..

elevit kullanmiyorum canim vitamin mi o? benim kullandigim vitamin yapsa hep ishal olurum diye duusnuyorum ama benimki ara ara oluyor :)
ne zaman ogreniyorsun sonucunuu??

guzel isimlermis canim caliyim birini:))) enemmm demek bidiklar o kadar buyudude yerlerine sigamiyorlar ha masallahhhh, benimde tatliyla pek aram yok ama zaman ne gosteriri bilinmez tabi tatlim..

canım nasıl gidiyor senin oğlandı sanırım kıza ismim var çalabilirsiniz elif derendi diğer kızımın yine olursa derin koyacağim inşallah

bende birsu ve sueda isimlerini çok seviyorum ablamın kızının adı ise buğlem (cenneti müjdeleyen melek) anlamında size bir fikir

Son düzenleme:

canmm tatıldeym derken ara verdm oruc kızz nereye gıdeyım oruc bıtsın bayaramdan sonra yapacaz bırseyler ama sana cok sevndm vallahıı kendmgıbı kader ortagm benmm

Hic sorma canim aynen kolum kanatim kalkmiyor, ama oglumda bana muhtac, parktan, eglenceden geri kalmiyor ama benim canim cikiyor, bugun yorgunluktan agladim inanki, kaynanam bayramdan sonra gelfek bir hayirlsi ile gelse , dinlencem birwz en azindan ev isi yemek yardim eder, firsat buldukca uyuyckasin, tek etkin cozum inabki uyku... aynen muthis bir duygu ama uzun surdumu o kasilma nefes alamiyorum sanki, benim karnim resmen yamuk duruyor, bir taraf daha sisik hep geneli.

Magneyzum 100gr lik ben gunde iki kez aliyorum canim fazlasi rahimde acilma yapiyor diye tavsiye etmiyolar ona gore dikkat et. Benimki kramp oldukc al demsiti ama gundr ikiz kez aliyorum cunku biraktimmi kramp giriyor. Ah arkadssim sorma anneme her telfonda dilimin ucunda ama esimle bir kez soz verdik birbirimize diyemiyorum, desem biliyorumki annem dayanamayip soyliycek birilerine ve duyulcak. Hem gurbetteyim , yalnizim, bide ufaklik var diye kendi kendini yiyo, bide ikiz bilse daha cok elham yapar. Sabretcez.

Isim konusu cok zor , yurtdisi olunca her isim konmuyo malesef, ogluma Can ikinci isim cok istmeistim ama burda Can, cop kutusu anlamina geldi icin koymadim dalfa gecerler diye, ufuk ismi duydum, u F*** diye cagiriyolarr aayy cok kotu , asya ismi cok guzel ama kufure geliyo anlami, ama kizim olursa adi hep Zeynep isterdim, cok kolay burda diyisi, tabi Cin liler haric diger topluluklar soyluyo, yada Elif isminin anlami ve kulaga gelisi cok hos,

Bugün transferin 8. Günü ve peceteye silinirken çok az kahverengi birşey geldi. Neden olabilir.

Canım bidaha gelmediyse ve açık renkli değilse tutunma kanamasıdır inşallah öyledir 🙏

Tedavin hayırlı olsun aycen inşallah mutlu sona ulaşırsın 😊

Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorum hiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen :18:

Lutfen olumlu dusun.... Biliyorum ne hissettigini olumluysa soylesinler, degilse hic bahsi gecmesin hayat devam etsin... Umarim gonlunde kelebekler ucusur, guzel haberlerini verirsin...

22 Temmuz da benim test gunum..
Hepimizin sansi bol, yolu acik olsun... 🙏

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açık renk degildi ve tekrar gelmedi
Inşallah öyledir
3 gun kaldi test gününe

Evham yapmamak cokkk zor olsa da, İyi dusun iyi olsun... 😇

Tutunma kanamasi olsun ve 3 gun sonra 9 ay tutunacaginin mujdesi gelsin.. 🙏

Bir suru belirti sekli var, takilmadan kendi belirtilerinle baslasin hamileligin 😘 Sansin bol, yolun acik olsun...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kizimda hic bişey hisstmemistim ve hiç belirti yoktu.cok sukur tutunmustu.hic stres yapma allah'in izniyle pozitif haberlerini alda gel.

benim ikinci transferim yine bisey hissetmiyorum ve hic belirtim yok test gunum 23 temmuz iyi dusunuyorum sonucu iyi olur insallah

Test gunlerimiz yaklasti guzel haberler duyarız insallah hepimiz

canım herseyin hayırlısı :) kendine bu kadar yüklenme tatlım :) inşallah pozitiftir :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

Tedavin hayırlı olsun aycen inşallah mutlu sona ulaşırsın 😊

canım cok teşekkür ederim inşallah sevincimiz mutluluğumuz yarında kalmaz inşallah 8 haftalık bir düşük birde dış gebelik gecirdim

canım inşallah sevinçden yüzünde güller açsın güzel haberlerle

Açık renk degildi ve tekrar gelmedi
Inşallah öyledir
3 gun kaldi test gününe

inşallah pozitif sonucun habercisidir canım

ardarda geldin güzel haberler topiğimiz şenlensin neşelensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…