Dondurulmus embriyo.

Amin inşallah güzel haberler alırım.
Zaman yaklaştıkça geriliyorum. Kötü sonuç almaktan korkuyorum.
Çünkü bu 4. Transfer. O kadar çok borca girdik ki bir sonraki transferi ancak ocak ayinda yaptirabiliriz.
Çünkü kardeşimin karisi benden söz ederken kısır ablan diyormus. Bu söz hala kulaklarımda çınliyor.
Çünkü çok yoruldum ameliyatlar islemler ilaçlar igneler
Çünkü artık yaş geçiyor
Çünkü bebek yada bebekler istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim cok üzüldüm Allahın izniyle inşallah olacak .dua et bol bol .. ben de 4 defa tup tedavisi gördüm 1 transfer iptal edildi. 3.
Transferde nasip oldu bizim de salı doktor randevum var inşallah kalp atışlarıni görücez 9 ay bile riskli garanti değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah senin de pozitif haberlerini burdan alicaz umutlu ol lütfen .

Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorum :KK43: hiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen :18:

benim hamileliğimde su gibi akıntım tek belirtimdi.. umutlandırmak istemiyorum ama olumlu düşün ki olumlu olsun cnm..

Canim cok üzüldüm Allahın izniyle inşallah olacak .dua et bol bol .. ben de 4 defa tup tedavisi gördüm 1 transfer iptal edildi. 3.
Transferde nasip oldu bizim de salı doktor randevum var inşallah kalp atışlarıni görücez 9 ay bile riskli garanti değil
Allah hepimizin yardımcısı olsun . İnşallah senin de pozitif haberlerini burdan alicaz umutlu ol lütfen .

Inşallah. Allah senin evladını sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin.

Evham yapmamak cokkk zor olsa da, İyi dusun iyi olsun... 😇

Tutunma kanamasi olsun ve 3 gun sonra 9 ay tutunacaginin mujdesi gelsin.. 🙏

Bir suru belirti sekli var, takilmadan kendi belirtilerinle baslasin hamileligin 😘 Sansin bol, yolun acik olsun...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin
Senin test günümüz ayni. 22 temmuz.
Inşallah o gün birbimize müjde vereceğiz

kızlar bşey sorabilirmiyim.Benim ilk kez tüp denemem olcak.Bu ay olsun istemiştim ama doktor izine ayrılmış.pazartesi gelcek.bende cuma günü hastalandım.pazartesi günü yani adetimin 4. günü başlayabilirmiyiz tedaviye? yani tedaviye 2. gün başlamak mı gerekiyor?bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim.

benim hamileliğimde su gibi akıntım tek belirtimdi.. umutlandırmak istemiyorum ama olumlu düşün ki olumlu olsun cnm..

Günaydın arkadaşlar bugün test günüm ama yaptırmak istemiyorum :KK43: hiçbirşey hissetmiyorum çok afedersiniz sadece yoğun su gibi akıntım var gögüslerimde ağrı falan yok ( kimyasalda ağrı olmuştu) doktorun arayıp negatif demesini istemiyorum pozitif desin lütfen

inşallah pozitifdir. Hiç belli olmaz. Hic belirti olmadan hamile kalanları duydum

Lutfen olumlu dusun.... Biliyorum ne hissettigini olumluysa soylesinler, degilse hic bahsi gecmesin hayat devam etsin... Umarim gonlunde kelebekler ucusur, guzel haberlerini verirsin...

22 Temmuz da benim test gunum..
Hepimizin sansi bol, yolu acik olsun... 🙏

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende kizimda hic bişey hisstmemistim ve hiç belirti yoktu.cok sukur tutunmustu.hic stres yapma allah'in izniyle pozitif haberlerini alda gel.

benim ikinci transferim yine bisey hissetmiyorum ve hic belirtim yok test gunum 23 temmuz iyi dusunuyorum sonucu iyi olur insallah

Test gunlerimiz yaklasti guzel haberler duyarız insallah hepimiz

canım herseyin hayırlısı :) kendine bu kadar yüklenme tatlım :) inşallah pozitiftir :) güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım cok teşekkür ederim inşallah sevincimiz mutluluğumuz yarında kalmaz inşallah 8 haftalık bir düşük birde dış gebelik gecirdim

canım inşallah sevinçden yüzünde güller açsın güzel haberlerle

inşallah pozitif sonucun habercisidir canım

Arkadaşlar sonucum çıktı koca bir sıfır. Hiç tutunmamış. Sebepsiz infertiliteyiz benim değerler sorunsuz tüpler açık rahim kalınlığı harika histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı.eşimde spermler olması gerekenden daha fazla hareketlilik iyi dna hasar testi kromozom testi mükemmel ama yok yok yok 3 yıl oldu. Bi sorun yoksa neden olmuyor herkes yanlışlıkla hamile kalırken kürtaj yaptırırken... İsyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum orucumu da yedim boşyere ağlayamıyorum bile doğru düzgün. Ağlasam ne olacak ne değişecek. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız

kızlar bşey sorabilirmiyim.Benim ilk kez tüp denemem olcak.Bu ay olsun istemiştim ama doktor izine ayrılmış.pazartesi gelcek.bende cuma günü hastalandım.pazartesi günü yani adetimin 4. günü başlayabilirmiyiz tedaviye? yani tedaviye 2. gün başlamak mı gerekiyor?bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa cok sevinirim.

Ben ikinci gun baslaniyo diye biliyorum doktorun bunu daha iyi bilicektir.simdiden hayirli olsun tedavin.

Kızlar dünde bugün de jelden sonra jelin cok az kismi wcde peceteye geliyor ve içinde kahverengi birseyler var.
Noluyor anlamadım cok korkuyorum benzer durumu yaşayan varmı

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonucum çıktı koca bir sıfır. Hiç tutunmamış. Sebepsiz infertiliteyiz benim değerler sorunsuz tüpler açık rahim kalınlığı harika histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı.eşimde spermler olması gerekenden daha fazla hareketlilik iyi dna hasar testi kromozom testi mükemmel ama yok yok yok 3 yıl oldu. Bi sorun yoksa neden olmuyor herkes yanlışlıkla hamile kalırken kürtaj yaptırırken... İsyan etmek istemiyorum ama çok yoruldum orucumu da yedim boşyere ağlayamıyorum bile doğru düzgün. Ağlasam ne olacak ne değişecek. İnşallah sizlerden güzel haberler alırız

canım üzüldüm ne desek yapsak boş haklısın allahım yardımcın olsun

Kızlar dünde bugün de jelden sonra jelin cok az kismi wcde peceteye geliyor ve içinde kahverengi birseyler var.
Noluyor anlamadım cok korkuyorum benzer durumu yaşayan varmı

canım bana da wcde jel geliyor tam kahverengi diyemem ama turuncuya yakın bir renkte geliyor bence önemli değil :) öncekilerde de öyle oluyordu ama çok koyu renkte ise druna sor :)

Canim cok uzuldum sakin isyan etme herseyin bir vakti vardir.bol bol dua et.

guzel isimlermis canim caliyim birini:))) enemmm demek bidiklar o kadar buyudude yerlerine sigamiyorlar ha masallahhhh, benimde tatliyla pek aram yok ama zaman ne gosteriri bilinmez tabi tatlim..

Begendigin varsa cal tabi tatlim bende bulsam calicam hemen =)) Suan ikisi toplam 3 kiloya yakin, daha üstüne 2 kilo fln gelecek insallahh zamaninda dogarlarsa, artik o zaman onlar mi sigamaz yerlerine yoksa ben mi bilemeyecegim :KK1: Tatli olayi bende 5. aydan sonra basladi bir basladii simdi durduramiyorum devamli krizz =))

Cok uzgunum... 😔😳😔😔
Dilerim uzuntunu cabuk atlatip guclenirsin yeniden.. Maddi manevi guc diliyorum.

Ne cok soru olsa da bazen olmayinca olmuyor cevabi.. Caresi..

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic sorma canim aynen kolum kanatim kalkmiyor, ama oglumda bana muhtac, parktan, eglenceden geri kalmiyor ama benim canim cikiyor, bugun yorgunluktan agladim inanki, kaynanam bayramdan sonra gelfek bir hayirlsi ile gelse , dinlencem birwz en azindan ev isi yemek yardim eder, firsat buldukca uyuyckasin, tek etkin cozum inabki uyku... aynen muthis bir duygu ama uzun surdumu o kasilma nefes alamiyorum sanki, benim karnim resmen yamuk duruyor, bir taraf daha sisik hep geneli.

Magneyzum 100gr lik ben gunde iki kez aliyorum canim fazlasi rahimde acilma yapiyor diye tavsiye etmiyolar ona gore dikkat et. Benimki kramp oldukc al demsiti ama gundr ikiz kez aliyorum cunku biraktimmi kramp giriyor. Ah arkadssim sorma anneme her telfonda dilimin ucunda ama esimle bir kez soz verdik birbirimize diyemiyorum, desem biliyorumki annem dayanamayip soyliycek birilerine ve duyulcak. Hem gurbetteyim , yalnizim, bide ufaklik var diye kendi kendini yiyo, bide ikiz bilse daha cok elham yapar. Sabretcez.

Isim konusu cok zor , yurtdisi olunca her isim konmuyo malesef, ogluma Can ikinci isim cok istmeistim ama burda Can, cop kutusu anlamina geldi icin koymadim dalfa gecerler diye, ufuk ismi duydum, u F*** diye cagiriyolarr aayy cok kotu , asya ismi cok guzel ama kufure geliyo anlami, ama kizim olursa adi hep Zeynep isterdim, cok kolay burda diyisi, tabi Cin liler haric diger topluluklar soyluyo, yada Elif isminin anlami ve kulaga gelisi cok hos,

Yardim edecek birileri gercekten gerekiyor benimde kaynanam hep yardimci oluyor temizlik fln gelip yapiyor, sende kücük cocukta var mecbur biri gerekiyor neyseki kaynanan geliyomus biraz daha rahat edersin en azindan dedigin gibi ev islerine yardim etse yemek fln yapsa senin icin cok iyi olur.. Beni cok korkutuyor bu hareketler erken dogum olur fln diye o yüzden cok olunca hep tedirgin oluyorum,aynen benimde karnim yamuk yumuk oluyor biri bi tarafa cikiyor digeri öbür tarafa esim bakip gülüyor göbegime =)
Magnezyum olayida burada ki doktorlar fazla icme taraftari canim,bende günde 2 aliyorum ama cok üstüne cikabilirsin diyolar bu kasilmalar icin gerekliymis bende hic sevmiyorum en fazla 2 icebiliyorum,acilma olayini ilk senden duyuyorum öyle bir etkisi varsa neden bana cok ic diyorlar anlayamadim simdi.. Anneler öyle canim o da sana yardimci olamiyor diye ici icini yiyordur benimkide öyle devamli akli bende ama ne yapalim hayat sartlari yakin olamiyoruz malesef..
Evet isim konusu gercekten cok cok zor neyi begensem söylenisi zor ya da buradaki anlami hos degil.. Bakalim bulacagiz insallah güzel bir isim, gerci cok az kaldi bir an önce bulabilsek artik..

Kizlar nerdesiniz sayili gunler kaldi sonuclari ogrenmeye benim yarin onuncu gun kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum bide 12.gun yaptircam eger tabi tutunduysa bebislerim
Bu arada ben cok cabuk yoruluyorum biraz hareke edince kasiklarim cok agriyo.jelden sonraki 45 dakikalik sabah ve aksam yuruyuslerinin sadece 15 dakikasini yuruyebiliyorum sonra halim kalmiyo.sizde durumlar nasil.

Kizlar nerdesiniz sayili gunler kaldi sonuclari ogrenmeye benim yarin onuncu gun kan tahlili yaptirmayi dusunuyorum bide 12.gun yaptircam eger tabi tutunduysa bebislerim
Bu arada ben cok cabuk yoruluyorum biraz hareke edince kasiklarim cok agriyo.jelden sonraki 45 dakikalik sabah ve aksam yuruyuslerinin sadece 15 dakikasini yuruyebiliyorum sonra halim kalmiyo.sizde durumlar nasil.

Haydi hayırlısı
Iyi haberini bekliyorum.
Benim test günüm salı. Öncesinde yapmayacağım sabırla o günü beklecegim.

canım ne kadar üzülme desemde malesef üzülmeden olmuyo bir umutla başlıyorsun hayaller kuruyosun ama malesef olumsuz sonuçlanıyor.bir daha ki sferde rabbim yüzünü güldürsün hayırlı evlatlarla evinizi neşelendirsin

Bugun transferin 10.gunu kan testi vermek için sağlık ocağı na gittim gec kalmisim kanlari gondermisler bende dayanamayip idrar testi aldim eczaneden ve testi yaptim cift cizgiyi gordum:)

Galiba tutundu bebislerim:)))))

Bugun transferin 10.gunu kan testi vermek için sağlık ocağı na gittim gec kalmisim kanlari gondermisler bende dayanamayip idrar testi aldim eczaneden ve testi yaptim cift cizgiyi gordum:)

Galiba tutundu bebislerim:)))))

canım ne güzel bir haber bu rabbim tamamına erdirsin yarında kan verirsin sonucu öğrenmek için :KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X