Slm benimde bugun kontrol vardi, demir dusuk oldu icin ilac degistirdi daha yuksek doz bir ilac verdi, buda yukseltmezse igne ye gecicem dedi hayirlisi bakalim :)ama iki gundur daha iyi hissediyorum kendimi, kilo 68 olmis :) bebislerin gelisim yolunda cok sukur 5 Ekim de sezeryan olcam acil bisey olmazsa ins. Bebislerin biri 1040gr digero 1260 gr dedi 27+4. daha 9 hafta var ins. 2.5 kiloyu gecerler
Bugun transferin 10.gunu kan testi vermek için sağlık ocağı na gittim gec kalmisim kanlari gondermisler bende dayanamayip idrar testi aldim eczaneden ve testi yaptim cift cizgiyi gordum:)
Galiba tutundu bebislerim:)))))
kese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) hepinizi öpüyorum :)
Gecmis olsun dikkat et tuzlu salatalik zeytin ayran felan ic
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de Dr.dan yeni geldim .iki keseden biri kaybolmuş maalesefneyseki diğerinin kalbi kıpır kıpır atıyor çok şükür . Allahım inşallah ömürlü olur . Bugun gebelik testi bekleyen arkadaşların da pozitif haberler almalarını diliyorum .
kese görmeye gitmiştik ya benim bebişin kalbi de atıyordu :) dinletmedi drum :) bebeği yormayalım dedi :) kızda da dinletmemişti 10. haftada dinletmişti :) 3 hafta sonraya randevu verdi :) tansiyonum düşük çıktı yatıyorum :) hepinizi öpüyorum :)
canım tesekkür ederim :) ayran içtim tuzlu badem yedim uzanıyorum :)
canım rabbim kalbi atan yavrunu kucağında sevmeni nasip etsin :)
canım teşekkür ederim darısı sana inşallah :) sen ne aşamadasın tatlım :)Gozun aydin olsun... varsin dinketmesin bir zaman doktor dinlesin yeter ki :))) kalbi sevgiyle atsin, saglikla buyusun... 3 hafta sonra en guzelini dinlersin... Tansiyon dusuklugu bu sicaklarda etkili. Zeytin gayet iyi gelir, onerdikleri gibi.
Sana ve minik kalbe iyi dinlenmeler 💕💓
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım hamilelik de zor bir süreç. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım inşallah .
Hanimlar mrb bu topige uygun bir soru sormak istiorum agustosta dondurulmus embrio transferi olucam allahin izniyle 1 tane blast olmus 6.gun dondurulmus embriom var onu cozdurecekler doktor cozundukten sonra transfer edilecek durumda olmayadabilir hazirlikli ol dedi bu beni biraz korkuttu bu kalitede bir embrionun cozulunce bozulma riski varmidir sizlerin veya yakinlarinizin basina bole bisi geldimi acaba ?
Merhaba mrvis. Oncelikle umarim her sey planlandigi gibi gidip transfer gerceklesir umarim. Cozunurken kalitelerini kaybedecegi belirtiliyor. Acikcasi ben yakin zamanda cozunme esnasinda bozulan blastosist embriyo duymadim. Benim ayni sekildeki embriyolarimdan 2 tanesi saglikli cozundu ve transfer oldu. Ama transfer icin Mart ayini belirlemistik yumurtlama durdurulamadigi icin ancak Temmuz 12 de transfer yapilabildi.
Dilerim sorunsuz cozunur ve her hangi bir aksilik olmadan planladiginiz tarihte transfer olur.
canım teşekkür ederim darısı sana inşallah :) sen ne aşamadasın tatlım :)
amin canım :) inşallah :) seninki kaç haftalık canım :)
Hanimlar mrb bu topige uygun bir soru sormak istiorum agustosta dondurulmus embrio transferi olucam allahin izniyle 1 tane blast olmus 6.gun dondurulmus embriom var onu cozdurecekler doktor cozundukten sonra transfer edilecek durumda olmayadabilir hazirlikli ol dedi bu beni biraz korkuttu bu kalitede bir embrionun cozulunce bozulma riski varmidir sizlerin veya yakinlarinizin basina bole bisi geldimi acaba ?
Benim 7 hafta 3 günlük ya senin ?
Ben de Dr.dan yeni geldim .iki keseden biri kaybolmuş maalesefneyseki diğerinin kalbi kıpır kıpır atıyor çok şükür . Allahım inşallah ömürlü olur . Bugun gebelik testi bekleyen arkadaşların da pozitif haberler almalarını diliyorum .
Saglikla buyusun bebegin. Bu ara ikizlerden birinin kaybedildigini 3-4 kez ust uste geldi. Umarim saglikli hamilelikler ve saglikli bebekler haberleri doldursun her yani.
9 ay 10 gun surecek saglikli bir hamilelik dilerim.
Kendim de dahil sonuc bekleyenlere de mucizelerinin gercek olmasini dilerim. 🙏
canım test günün yaklaşmış ne güzel sonuçlar rabbim nasip etsinMerhaba mrvis. Oncelikle umarim her sey planlandigi gibi gidip transfer gerceklesir umarim. Cozunurken kalitelerini kaybedecegi belirtiliyor. Acikcasi ben yakin zamanda cozunme esnasinda bozulan blastosist embriyo duymadim. Benim ayni sekildeki embriyolarimdan 2 tanesi saglikli cozundu ve transfer oldu. Ama transfer icin Mart ayini belirlemistik yumurtlama durdurulamadigi icin ancak Temmuz 12 de transfer yapilabildi.
Dilerim sorunsuz cozunur ve her hangi bir aksilik olmadan planladiginiz tarihte transfer olur.
canım ben de cuma günü 2 tane donmuş 6.gün blast bebişimi alıp gelicem inşallah doktorum bi sorun olmuycanı söyledi ama bilinmez tabi hemşiresi ise sabah çözündüklerinde gelişimlerine bakıcaz herşey yolundaysa sizi arıycaz transferinizi yapıcaz dedi ama gelişimde bozukluk varsa iptal olma durumu da var dedi bakalım artık cuma günü belli olacak herşey ozaman sana daha doğru bilgi verebilirim :)
canım rabbim ona sağlık versin hep annesi kalpi atsın insallah
Amin canım inşallah,, çok sağol..