Dondurulmus embriyo.

Ben süt konusunda da cok endiseliyim sütüm olacak mi,yetecek mi bir sürü soru kafamda.. Olsunda ben kiloyu gec vereyim o önemli degil önemli olan bebekler.. Evet sende hic kalmaz kilo hem oglun hem 2 bebek hemde dedigin gibi eslerde bebek gibi senin 4 benim 3 olacak Bebeklere yarayan seyleri yemeye calis canim demir olayida önemli bol kirmizi et tüketmeye calis.. Desene kimse bebeklerin senin olduguna inanmayacak tek bebek zanettikleri halde zayifsin diyolarsa =) Az kaldi madem söylememissin 10 hafta daha sabret canim..

Evet bitanem darisi basina insallah Allahim sanada nasip eder tez vakitte bir kiz bir oglan
Iyi yapmissin canimm biraz kafa dagitmak gerekiyor bende 6 ay ara vermistim anca hazir hissetmistim insallah sende bu sefer bebisine kavusursun Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin

Canımsın ne güzel yazmışsın inşallahhhhh allahım bizlerede nasip eder güzel sağlıklı bebişler

canım mircan inşallah sevinç bize haber varmeyi unutmuşsundur canım güzel haberlerle gel lütfen

Bende su an tosunumu dizimdr salliyorum, bazen esiyor anne salla diyo dayanamiyorum:) aynen canim sut bacim rabbim benim ilk gebeligimdeki gibi surt verse bana uc cocuk.yeter. benim gogusler hep asiri iltahap oldu sut coklugundan, buzliga attim ben hep dusun sagipda. Ben sana diyim su canim ve bol uyku ve tabiki kaliteli sut vermek icin beslenmede cok onemli, sut ne kadar yagli olursa bebege o kadar yariyor..benim oglum hic mama keisnliklr almadi, ve kadar toplu bir bebektiki herkes mamami veriyosun diyodu, insallah rabbim bu yavrulamiza yetecek kadar sut sahibi olmayi hepimize nasip eder. Kirmizi et, kofte tuketmeye baslaidm en az uc kez haftada... Pazartesi gidicem ins..degeler normale donmustur. Allahtan kuzular cok hareketlide icim rahat, bende bu "tightining" cok oliyor ama hemn geciyor aman diyorum sabredin icimden. Topu gibi sert bir toplaniyo sagdaki, soldaki hep asagida kasiklarima yapisyiriyo resmen ,araba bile surerken inanki geri yatip suruyorum :)

Aynen oyle canim bu sate kadar dememisim bu satten sonrada niyetimiz yok, saskin bir sevinc olcak cevremizdekilere, kendi ailem bile duyunca hele annem ne diycek cok merak ediyorum.

İşte en erken benimki gibi oluyor negatiften sonraki adetin degil bi sonrakiyle başlanıyor canım rahmin biraz toplanması gerekiyormus umarım hayırlısı olur
sağol canım dr. aradım bu ay değil 2. adetimde transfer yapılabilirmiş usulu böylemiş bekliyecez artık

Hoşbulduk cnm sen hamilemisin lütfen hamileyim de

canım hamileyim :) ama öyle dolu dolu söyleyemiyorum öğrendiğim günden beri korku var hersey allahtan biliyorum kısmet değilse ne yaparsam yapayım olmayacağını da biliyorum ama nasıl engel olacağımı bilmiyorum
neyse yaaaaaa canım iyiki geldin :) tedavi var mı ufukta :)

iyiyim iyi olmak zaorndaym canm allah kucagna almayı nasıp etsn ınsallah canm tatıldeym bende

canım öyle :) sen iyi olacaksınki arkası gelecek inşallah :) tatlım tatil iyi olmuş :)nerdesin :) gez eğlen :)

guzel haberlerini 4 gozle bekliyorum duygu :) ishal benimde basimin belasi :)

İnsallah canim hayirlisi, ya tutarsa demeye devam. Aksi soylenmedikce hamilelige devam :)

Bu arada ishalin kaynagi elevit vitaminmis. Eger kullaniyorsan aklinda olsun. Bana boyle etkisi olmus

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sansin bol olsun 🙏 biliyorum bazen endiselenmemek mumkun degil, hele bir de gonlumuzun bir kosesinde sizisi-anisi olanlar olunca.

Dedigin gibi ne olacaksa o olacak ... O yuzden sen hep iyiyi dusun. Gonlundeki can kiriklari yeni canlarla tamir olsun. Sen onden git biz seni takip edelim hamileliklerle...

Cupcake hos geldin tekrar... Ayni dileklerim senin icinde... Gonlunuz endisesiz gelismelerle mutlulukla carpsin..

Bende dahil sonuc bekleyenlere bol sanslar, yolumuz acik olsun. 22 tasdik gunune kadar mustakbel hamile olarak devam ❤😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kuzucum çok sevindim hamile olmana maşallah maşallahhh sana ve kuzuma
Ufukta tedavi var cnm allah kısmet ederse eylül gibi düşünüyorum

hoşbulduk cnm benim nasılsın ben yanlışmı anladım sen sonuçmu bekliyorsun :44:

Senin isin zor valla ben suan pek bisey yapamiyorum hemen yoruluyorum,sen bi de ogluna bakmak zorundasin Allah yardimcin olsun.. Ne güzel insallah bu bebislerinde de sütün cok olur canim,bol sivi tüketimi fln tamam da bol uyku nasil olacak o kismi cok zor sanirim =)
Amin canim insallah dedigin gibi bol sütümüz olur iki bebisimizede yeter.. O top gibi olmalar beni mahvediyo ya ikiside ayni anda oluyo biri bi taraftan sanki kafasi cikacak digerinin diger taraftan poposu cikacak gibi kasiyolar beni =) Göbegimin aldigi sekle inanamiyorum,bir de magnezyumu az alinca oluyo daha cok bazen cok icesim gelmiyo ama artik en az günde 3-4 icmeliyim cok farkettiriyo..Hemde ne saskinlik Annene nasil söylemeden dayandin canim valla ben catlardim herhalde anneme söylemeseydim

kızlar bugün merkezdeydim.estrofem verdi dr ayın 1 de kontrolum var o zamana kadar kullanıcam sonra o gün kan vericem ve rahim kalınlığına bakılacak .Tranferin ayın 5 gibi olur dedi doktorum hayırlısı diyelim hayırlısı olsun inşallah

Normal bigun gidip yaltirilabilir test 15 günde cikiyor testin sonucu bayrramdan sonra alacagim bende

canım tabiki şimdi hamilesin hatta 22sinden sonra tam kanaat getireceğiz inşallah :) dualarım sizlerle :)

Kuzucum çok sevindim hamile olmana maşallah maşallahhh sana ve kuzuma
Ufukta tedavi var cnm allah kısmet ederse eylül gibi düşünüyorum

canım hadi bakalım bekliyoruz bebiş haberini eylülde :)

canım tarihin belli olmuş hayırlı olsun :) sonu bebişli olsun :)

Herkese mrb))Benim de bugün 3 tane embriyomu 2+1 olarak donduruldu.ben de çikolata kisti var Dr'um onu tedavi edersek başarı oranımızın artacağını söylüyor...Allah kısmet ederse birkaç ay içinde kavuşucaz bebişlerimle))bu bekleme sırasında yapmam-yemem gereken şeyler için önerileriniz var mı??

Bugün transferin 8. Günü ve peceteye silinirken çok az kahverengi birşey geldi. Neden olabilir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…