- 24 Mart 2014
- 308
- 64
önemlı degıl hayırlısı olsun rahmın kalınlıgına göre bellı oluyor transfern canm yeterlı ölcuye gelınce transfern yapılır
pazartesı gıdıcem kontrole bellı olur ozaman herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önemlı degıl hayırlısı olsun rahmın kalınlıgına göre bellı oluyor transfern canm yeterlı ölcuye gelınce transfern yapılır
Merhaba arkadaslar, bu ay itibari ile dondurulmus tedavime başladım. Adetin 21. Gunu itibari ile lucrin kullanma başladım. 18. Iğnemi bugun itibari ile vurdum ama hala adet olamadım bu kadar gecikmesi sizce normal mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pazartesı gıdıcem kontrole bellı olur ozaman herhalde
Merhaba arkadaşlar ben dondurulmuş tedavisiyle hamileyim. Yalnız tansferden itibaren hergün 5 tane estrofem kulllanıyorum. Doktorum dondurulmuş tedavisi olduğu için hergün 5 tane kullanmam gerektiğini söyledi . kalp atışlarını görene dek aynı şekilde devam dedi. Yalnız benim endişelendiğim estrofemin yan etkileri.. Neyse siz günde kaç tane kulllanıyorsunuz , bilgilendirirseniz memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar ben dondurulmuş tedavisiyle hamileyim. Yalnız tansferden itibaren hergün 5 tane estrofem kulllanıyorum. Doktorum dondurulmuş tedavisi olduğu için hergün 5 tane kullanmam gerektiğini söyledi . kalp atışlarını görene dek aynı şekilde devam dedi. Yalnız benim endişelendiğim estrofemin yan etkileri.. Neyse siz günde kaç tane kulllanıyorsunuz , bilgilendirirseniz memnun olurum.
Hemde nasilll cok merak ediyorum kuzularii =) O konuya hic girmeyelim hala isimleri yok Erkekte karar vermek üzereyiz ama kizi bi türlü bulamadik aslinda cok isim varda,biliyosun yurtdisinda yasayinca isim isi zor oluyor cogu harfi kullanamiyosun geriyede cok az secenek kaliyor Bakalim dogmadan bulacagiz insallah Siz siz olun sakin bu zamanlara birakmayin derim Yerim ben o kuzuyuu doya doya hasret giderin insan hemen özlüyo =)) Canim yaa seninde bu ishal isi fenaa, bulanti yerine sende bunu cektin ama bi yandan güzel yönü var kilo almazsin Ben kendime inanamiyorum 20. haftadan sonra öyle hizli kilo aldimkii kendime sasiyorum Gerci ödem cok olmaya basladi bi de bebislerde kilo aliyo neyse artik saglikli olsunlarda ne yapalim dogumdan sonra veririz =)
Canim b3n oglumun zamani 5. Aya kadar 5 kilo aldim, kizimi kaybettikten sonra hwp korku , harekt etmese hemen ye sola don 56 kilo ile hamile kalmistim 82 kilo ile doguma girdim. 1 yil sonra 53 kilo ya kadar dustum sut verirkende bogazda kesilmiyor malesef. Ama dedin gibi iki bebekle benee inanmiyorum kilolarin kalici olcagina hele bende 3 bide ustune esim 4 bebek vallahi, bu hamileligimde sanmiyorum 80 i bulurm . Cunku 67.5 idim daha 10 hafta var. Bakalim benee yiymiyorum zorla yiyorum inanki , meyve hic sevmeyen ben nasil yiyorum yada, ne meyve varsa sut,seker ve buzla soguk icicek yapiyorum, biraz oncede demir degerleri duauk diye ilk uzum hosafi yaptim. Bebeklerimiz saglikli dunyaya gelsinde herseye amena, benim tek gebelik millet bildi halde cok zayifsin diyo, bide ikiz dogurunca allahin izni ile bakalim ne diycekler :) saka bir yana offff allahin gucune gitmesin bazen boyle soyleyesim geliyor ammma frenliyorum
Valla kaşık ağrısı dışında bişey hissetmedim zaten asıl hamilelik belirtileri gebeliğin 5. Haftasından itibaren başlıyor. Mide bulantısı bir haftadan beri yaşıyorum . Size tavsiyem belirti aramayın ve test yapıp da moralinizi bozmayin ben 12. Günü test gününe kadar sabır ve stres yapmadan bekledim .gebe olduğumu öğrendim.. .hersey gönlünüzce olsun .Hamilelik belirtilerin neler oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
milletin agzi acik kalacak ikizleri gorunce desene:))) insallah saglicakla gelicekler anneleirnin kucaginaa
Valla kaşık ağrısı dışında bişey hissetmedim zaten asıl hamilelik belirtileri gebeliğin 5. Haftasından itibaren başlıyor. Mide bulantısı bir haftadan beri yaşıyorum . Size tavsiyem belirti aramayın ve test yapıp da moralinizi bozmayin ben 12. Günü test gününe kadar sabır ve stres yapmadan bekledim .gebe olduğumu öğrendim.. .hersey gönlünüzce olsun .
Kızlarrrrr napıyorsunuz ben çook şükür iyiyim
nana , unbelivable nasıl gidiyor hamilelik sizleride çoook özledim hep aklımdasınız
canım yazdığını görünce sevindimmmmmm :)
hoşşşşşşşşşşşgelllllllddddddddiiiiiiiiiiiiiinnnn :)
canm nasıl gıdıyor bırtanem umarım herşey yolundadır bebıslern nasıl gördnmuu
canım daha gitmedik :) salı günü randevumuz var inşallah göreceğiz :) biraz kaygılıyım :)
sen ne yaptın canım :) nasıl gidiyor?
nana , unbelivable nasıl gidiyor hamilelik sizleride çoook özledim hep aklımdasınız
haklisin canim yurt disinda olunca isin isi biraz daha cetrefilli, aman bulunur bisey nasilsa saglikla dogsunlarda isimsiz kalmaz bebeler, kiz olsaydi yagmur istiyordum ben gerci burasi icin zor bir isim ama olsun:)))erkek dusunuyoruz bizde simdi bakalim neye karar vericezzz, siz erkekte ne dusundunuzz??biraz kopya cekiyim:)))ishal olayina fazla takilam dedi doktor hormonlardan oluyor dedi, 1 gun oldu gecti bende fazla stres yapmiyorum artik..evet kilo aldirmadi dogru:)) 20. haftadan sonra cosuyor demekki ay o gunleride gorelim insallah:)) dun dogru duzgun bakmadi doktor gicik oldum bu ayin 28 inde ayrintili ultrasonumuz var neysekiii, senin kuzular yaramazliga devammi ? :))
Canimm hosgeldinnn nerelerdesin özledik seniii.. Iyi gidiyor tatlimm sen neler yapiyorsun? Iyi olmana cok sevindimm
benı özlemedınmııı