Aynen öyle canim saglikla dogsunlarda isim bulunur,erkekte aras,doruk,kuzey düsündüklerimiz arasinda ama daha her an degisik biseyde cikabilir ve fikrimiz degisebilir =) Kizda bende yagmur ismini cok severim eger güzel bisey bulamazsak mecbur zor söylenen isimlerden de olsa koyacagiz napalim.. Cok sinir bozucu yaa cok sevdigim isim var ama ileride okulda fln sorun yasarlar diye koyamiyoruz.. Bencede hic stres yapma doktorda bi sorun yok demisse bosver ne güzel iste ne kadar gec kilo almaya baslasan o kadar iyi
Ben ilk 4 ay tatlidan tiksinmistim ama simdi tatli delisi oldumm sanirim kilolar ondan geliyor ama ne yapayim elimde degil kendimi durduramiyorum
Bebeklerde deliriyo zaten tatli seyler yiyince tepinip duruyolar
Bundan sonra daha detayli bakar kuzum kilo ölcümüne baslayinca uzun sürüyo, ayrintiliyada az kalmis insallah kuzucun renkli foto cekmenize izin verir kendini güzel güzel gösterir =) bizde oglani bi türlü yakalayamiyoruz dogumdan sonra anca görecegiz sanirim
Benim kuzular artik canimi acitiyolar toplaniyolar bi tarafa karnim yamuk yumuk oluyor artik yerleri daraldi sanirim iyice biraz daha sabretmeleri lazim ama mecburen..