Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatiftransfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm
kızlar bende bugün adet oldum cuma ilk randevu için merkeze gidicem .(bismillahhirrahmanirrahim diyerek)
canı ben kızımda 11. gün yapmıştım çooooook silik çıkmıştı üstelik ikizdi :)
umarım kanda pozitifi görürsün canım :)
canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olsun :)
Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatiftransfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm
Transferimin 7.gunu ve sürekli hic olmadığı kadar çok gaz var.
Sizde de aynı belirtiler var mi. Bu ilaçlarin yan etkisi mi yoksa (inşallah) hamilelik belitisi mi.
Ne dersiniz.
Dondurulmuslardan hamile kalan arkadaşlar hamilelik belirtilerinizi paylaşir mısınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım daha çok erken lütfen kendini üzme
daha çok erken boşuna kendini yıpratma.. önünde daha 4 gün var.. ayrıca herkesin idrar testinde çıkmayabiliyor... kan testinde çıkar inş. sen olumlu düşün ki olumlu olsun...
Idrardan çıkması için henüz erken degil mi. Moralini bozma hemen..
inşallah kan testinde çıkar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar ben dondurulmuş tedavisiyle hamileyim. Yalnız tansferden itibaren hergün 5 tane estrofem kulllanıyorum. Doktorum dondurulmuş tedavisi olduğu için hergün 5 tane kullanmam gerektiğini söyledi . kalp atışlarını görene dek aynı şekilde devam dedi. Yalnız benim endişelendiğim estrofemin yan etkileri.. Neyse siz günde kaç tane kulllanıyorsunuz , bilgilendirirseniz memnun olurum.
hadi hayırlısı olur inş
Merhaba arkadaşım, öncelikle tebrik ederim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah bebişini. Bende transfeden sonra test için gün sayıyorum.günde 3 kez estrofem kullanıyorum. Herkese verilen ilaç dozları farklı oluyor doktorlar çok sıkıntı verecek olsa bu ilaçları kullanmamıza izin vermezler diye düşünüyorum. İçini ferah tut lütfen
Kızlarrrr
transferınız adet baslangıcından kac gun sonra oldu??
Merhaba arkadaslar, bu ay itibari ile dondurulmus tedavime başladım. Adetin 21. Gunu itibari ile lucrin kullanma başladım. 18. Iğnemi bugun itibari ile vurdum ama hala adet olamadım bu kadar gecikmesi sizce normal mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım yanıtladıgin için , sen de inşallah hayırlı haberler alırsın , ama estrofem le ilgili yan etkileri okuyunca tedirgin oldum bide günde 5 tane benim gibi kullanan var mı diye , merak ettim .
cok cok tesekkurler