Dondurulmus embriyo.

Transferimin 7.gunu ve sürekli hic olmadığı kadar çok gaz var.
Sizde de aynı belirtiler var mi. Bu ilaçlarin yan etkisi mi yoksa (inşallah) hamilelik belitisi mi.
Ne dersiniz.
Dondurulmuslardan hamile kalan arkadaşlar hamilelik belirtilerinizi paylaşir mısınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatif transfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm

canı ben kızımda 11. gün yapmıştım çooooook silik çıkmıştı üstelik ikizdi :)
umarım kanda pozitifi görürsün canım :)

kızlar bende bugün adet oldum cuma ilk randevu için merkeze gidicem .(bismillahhirrahmanirrahim diyerek)

canım hayırlı olsun :) inşallah sonu bebişli olsun :)

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatif transfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm

daha çok erken boşuna kendini yıpratma.. önünde daha 4 gün var.. ayrıca herkesin idrar testinde çıkmayabiliyor... kan testinde çıkar inş. sen olumlu düşün ki olumlu olsun...

Benimde transferimin 6.gunu bendede acayip gaz var.kasiklarimda agri var hafiften.gunler gecmek bilmiyor.daha 7 gun var.bugun karar verdim onceden test yapmicam en uygun zaman 12.gun olmasaydi doktorlar 12 gun sonra yaptir demezlerdi.sabretmemiz gerekiyor arkadaslar

Merhaba arkadaşlar ben dondurulmuş tedavisiyle hamileyim. Yalnız tansferden itibaren hergün 5 tane estrofem kulllanıyorum. Doktorum dondurulmuş tedavisi olduğu için hergün 5 tane kullanmam gerektiğini söyledi . kalp atışlarını görene dek aynı şekilde devam dedi. Yalnız benim endişelendiğim estrofemin yan etkileri.. Neyse siz günde kaç tane kulllanıyorsunuz , bilgilendirirseniz memnun olurum.

canım daha çok erken lütfen kendini üzme

daha çok erken boşuna kendini yıpratma.. önünde daha 4 gün var.. ayrıca herkesin idrar testinde çıkmayabiliyor... kan testinde çıkar inş. sen olumlu düşün ki olumlu olsun...

Idrardan çıkması için henüz erken degil mi. Moralini bozma hemen..
inşallah kan testinde çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlar benim kimyasal gebelikte 10. Gün değerim 21 olmasına rağmen 8. Gün idrar testinde çıkmıştı ona güvenerek yapmıştım testi inşallah dedğiniz gibi sonuç değişir birde benim doktorum bu kez 10. Gün test yaptır dedi yani cumartesi. Neden öyle söyledi bilmiyorum

Merhaba arkadaşım, öncelikle tebrik ederim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah bebişini. Bende transfeden sonra test için gün sayıyorum.günde 3 kez estrofem kullanıyorum. Herkese verilen ilaç dozları farklı oluyor doktorlar çok sıkıntı verecek olsa bu ilaçları kullanmamıza izin vermezler diye düşünüyorum. İçini ferah tut lütfen

Sağol canım yanıtladıgin için , sen de inşallah hayırlı haberler alırsın , ama estrofem le ilgili yan etkileri okuyunca tedirgin oldum bide günde 5 tane benim gibi kullanan var mı diye , merak ettim .

Merhaba arkadaslar, bu ay itibari ile dondurulmus tedavime başladım. Adetin 21. Gunu itibari ile lucrin kullanma başladım. 18. Iğnemi bugun itibari ile vurdum ama hala adet olamadım bu kadar gecikmesi sizce normal mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

normal canm lucrın yumurtalıkları baskılıyor cunku vucudu o aylık menepoza sokuyor bende kullanmıstım onu adet baslangıcında vuruldum sak dıye kanamm kesılmıstı

Sağol canım yanıtladıgin için , sen de inşallah hayırlı haberler alırsın , ama estrofem le ilgili yan etkileri okuyunca tedirgin oldum bide günde 5 tane benim gibi kullanan var mı diye , merak ettim .

onun yan etkılerını bende okuyunca aglamıstım kanser olacam sonnda bu tedavıler yuzunden dıye ama malesef hepımız kullanıyoruz canm allah yemesn emeklerımızı

canm nasıl gıdıyor bırtanem umarım herşey yolundadır bebıslern nasıl gördnmuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…